Φιλε Μαξ ενα μεγαλο κομμάτι αυτων που καταλήγουν οτι ο Λουτσέσκου πρέπει να μείνει ή δεν ειναι σιγουροι οτι ο Λουτσέσκου πρέπει να φύγει απο προπονητής, νομίζω οτι θα ειχαν άλλη αποψη αν ηταν βεβαιοι ή αν εστω θεωρούσαν πολυ πιθανό οτι μαζι με την απομάκρυνση του Λουτσέσκου θα αλλαζε και η λειτουργία τακτική της διοικησης σε σχεση με το αγωνιστικό. Οποτε σου λενε εμεις τον ξερουμε, αυτός τους ξερει, το πρωτάθλημα το ξέρει, μπορεί να σουλωπώσει διορθωσει ελλείψεις και αστοχίες, να φέρει και αποτελέσματα.
Νομιζω αυτή είναι η μεγάλη προσωπική επιτυχία του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ.
Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Εννοείται πως ολοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές δεν είναι καλύτεροι απο τους αλλους αλλά ο Λουτσέσκου ειναι της λογικής του γκρουπ. Πιστεύει οτι ενα ομοιογενές συνολο παικτων που παιζουν για καιρο μαζί μπορει να αποδώσει περισσότερο απο το να αλλάξει μερικους ή καποιους απο αυτους με αλλους ποιοτικοτερους που δεν εχουν ομως ενταχθεί για αρκετό καιρό στο σύνολο. Αυτή ειναι η λογική του. Καθαρά της κλασικης ιταλικής σχολής ποδοσφαίρου. Βεβαια εννοειται πως και αυτοί το εχουν ανοίξει πια και στο επίπεδο του αριθμού των μεταγραφών και του μεγεθους του γκρουπ λογω των αθλητικών απαιτήσεων που υπάρχουν πλεον στους παίκτες.Τρόμος έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 21:34 Απλά καλύπτει τις χτυπητές του αδυναμίες. Είναι ο χειρότερος προπονητής στο να αξιολογεί μεταγραφές , τουλάχιστον από όσους έχουν κάτσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Και είναι ο χειρότερος στο να εντάξει τις μεταγραφές που έγιναν. Εκτός εάν θεωρεί κανείς ότι ο Ζαφείρης είναι χειρότερος του Οζντόεφ ή ότι οι παικταραδες Μίσιτς, Ολιβέιρα ήταν χειρότεροι των Κάνιας,Σάχοβ. Ας μου βρει κανένας μια μόνο μια μεταγραφή που ήρθε και πέταξε τον προηγούμενο στον πάγκο, μια σε 7 χρόνια θέλω
Και στη λογική αυτή του Λουτσέσκου ηρθε να κολλήσει και η "αλλεργία" της διοίκησης για λίγες παραπανω αλλα αναγκαίες ποιοτικές κινήσεις που θα αυξαναν τον αριθμο των παικτων κατα την βασική ομως περίοδο των μεταγραφων, να αυξηθει δλδ το γκρουπ.
Και αυτο εδω που εγραψες ειναι για μενα η απάντηση της φετινης αποτυχίας του ΛουτσέσκουΤρόμος έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 21:11 Δεν υπάρχει το η ομάδα είναι αδούλευτη. Υπάρχει το η ομάδα δουλεύτηκε με λάθος τρόπο. Οι ευθύνες του προπονητή είναι συγκεκριμένες. Βασίστηκε σε πολλούς παίκτες μεγάλης ηλικίας, απέτυχε να ενσωματώσει μεταγραφές και νέους, ρίσκαρε με συγκεκριμένους παίκτες που έδειχναν σημάδια κόπωσης μέχρι που κάηκαν.
Λάθος αξιολογηση του συνολικου επιπεδου του ροστερ και αντιστοιχη λαθος διαχείρισή του με την επιλογή του μη καταλληλου τακτικου αγωνιστικού πλάνου της ομαδας μέσα στο γηπεδο. Γιατι το ροστερ ο ΠΑΟΚ σε σχέση με τους αντιπάλους το είχε.
ενα ειναι σιγουρο, οτι του χρονου ληγει το συμβολαιο του, και ταυτοχρονα εχει αρχισει η προσληψη στελεχων στη διοικηση, βλεπε Παπαμιμικος, μαλλον Κοσελεφ, ο ιταλος αρχισκαουτερ, ο Τσικνας τεχνικη αναλυση απο Ρεαλ/Καστιγια.
Ισως λοιπον του χρονου να εχει ηδη "πατησει" μια αλλαγη στα τμηματα ωστε να ερθει κατι αλλο, κατι φρεσκο/νεο
Ισως λοιπον του χρονου να εχει ηδη "πατησει" μια αλλαγη στα τμηματα ωστε να ερθει κατι αλλο, κατι φρεσκο/νεο
Εμενα παντως απο τα γυρω γυρω που ακουω, δε θα μου φανει περιεργο αν την δευτερο-τριτη μαθουμε οτι εν κοινη συναινεση χαιρετησει ο Λουτσεσκου.
Και δε θα μου κανει και εντυπωση. Η σεζον ηταν απογοητευτικη, αποκορυφωμα ο τελικος με τον ΟΦΗ που απαγορευεται να χασεις. Η μαλλον στο ποδοσφαιρο δεν απαγορευεται, αλλα δε γινεται να κρατησεις την θεση σου εφοσον συμβει.
Ετσι και αλλιως, η ομαδα χρειαζεται ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ σε διοικητικο αλλα και αγωνιστικο επιπεδο.
Τονιζω την λεξη γιατι πρεπει να προσεξουν πολυ καλα ποιος θα ειναι ο αντικαταστατης του εαν φυγει.
Και δε θα μου κανει και εντυπωση. Η σεζον ηταν απογοητευτικη, αποκορυφωμα ο τελικος με τον ΟΦΗ που απαγορευεται να χασεις. Η μαλλον στο ποδοσφαιρο δεν απαγορευεται, αλλα δε γινεται να κρατησεις την θεση σου εφοσον συμβει.
Ετσι και αλλιως, η ομαδα χρειαζεται ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ σε διοικητικο αλλα και αγωνιστικο επιπεδο.
Τονιζω την λεξη γιατι πρεπει να προσεξουν πολυ καλα ποιος θα ειναι ο αντικαταστατης του εαν φυγει.
Συμφωνώ.Maxpaok έγραψε: Σάβ 16 Μάιος 2026, 14:43 Πλέον το ζήτημα που μπαίνει, τουλάχιστον εδώ μέσα, είναι να φύγει ή να μείνει.
Ένα μεγάλο κομμάτι φίλων θα ήθελε να φύγει για αγωνιστικούς λόγους.
Ένα μικρό κομμάτι από την αντίπερα όχθη... Επίσης πιστεύει ότι ήρθε η ώρα. Για την δική του εικόνα και διότι του αξίζει να φύγει όπως του αρμόζει.
Ένα μέρος του κόσμου που τον στηρίζει, θα ήθελε να μείνει με την προϋπόθεση η διοίκηση να είναι αρωγός στις πλείστες επιθυμίες του.
Και όταν λέμε στήριξη εννοούμε κυρίως μεταγραφές, Πρέπει συνεπώς να το απαιτήσει άμεσα και ο ίδιος. Γι΄ αυτό λέω ότι αν δεν πάρει έγκαιρα απτές εγγυήσεις για να ικανοποιηθούν τα θέλω του, δεν βλέπω άλλο δρόμο από αυτόν της έντιμης παραίτησης. Σε διαφορετική περίπτωση δηλαδή Λουτσέσκου χωρίς άμεση ενίσχυση, θα μας βάλει και του χρόνου στο ίδιο έργο θεατές. Και θα έχει και ο προπονητής γι αυτό μεγάλες ευθύνες.