Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Re: Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

PaokCuba4 έγραψε: Σάβ 16 Μάιος 2026, 01:21 Το παρακάτω έχω βρει ως άλλον τρόπο να γίνεις μέλος εάν δεν υπάρχουν αρχαιρεσίες. Το ζητούμενο είναι ότι δεν είναι οι Τσαλόπουλος, Χατζόπουλος και Τριλυράκης μέλη του ψηφοδελτίου που βγήκε στις προηγούμενες εκλογές. Αν κάνω λάθος, παρακαλώ διορθωστε με γιατί παίζει ρόλο.

Βάσει αυτών των δεδομένων και το τι επιθυμούν σύμφωνα με τους δημοσιογράφους τότε είτε θα υπάρξει κάποια μεταβατική κατάσταση στο βόλεϊ με κάποια οικονομική αρωγή ώστε να ολοκληρωθεί η χρονιά αυτή χωρίς παρατράγουδα και το 2027 οι Χατζόπουλος, Τσαλόπουλος και Τριλυράκης να πάνε σε εκλογές και να βγουν είτε να υπάρξει πλήρης παραίτηση του Δ.Σ. τώρα και η προκήρυξη εκλογών. Το θέμα στη δεύτερη περίπτωση είναι ότι εάν παραιτηθεί τώρα το Δ.Σ. δεν ξέρω εάν θα πάρει πολύ για να εκλεγεί το νέο Δ.Σ., καθώς εάν αργήσουν πολύ τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για όλα τα τμήματα.
Περί παραίτησης Δ.Σ. και χρόνου διενέργειας εκλογών μίλησα με φίλους μου Παναθηναϊκούς που ασχολούνται με τον Ερασιτέχνη και είπαν ότι όταν παραιτείται ένα Δ.Σ. οι εκλογές μπορούν να γίνουν άμεσα, ακόμα και την επόμενη μέρα. Δεν υπάρχει χρονικό πλαίσιο για το πότε μπορούν να διενεργηθούν σε αυτή την περίπτωση. Επομένως αίρεται ο φόβος περί αργής διενέργειας σε περίπτωση που πάμε εκεί.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Re: Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

kataramenos5 έγραψε: Σάβ 16 Μάιος 2026, 09:35 Ενα αποκουμπι βρηκαμε στο βολεϊ σα τα μουτρα μας θα το κανουμε κι αυτο.
Περασαμε ενα φριχτο καλοκαιρι περσι παμε για την επαναληψη
Δε μας φτανουν οσα συμβαινουν γυρο μας εχουμε και τον
εμφύλιο στον ΠΑΟΚ .
Κουραστηκαμε ρε ΦΤΑΝΕΙ Δε θα λυθει κατι με τις μπηχτες κι απ τη μια μερια κι απ την αλλη.Δε θ αλλαξει κανενενας γνωμη.Τζαμπα τα γραφετε και διωχνετε κοσμο
Κοσμο που κουραστηκε να διαβαζει τα ιδια και τα ιδια ,που εχουν γραφτει κι αναλυθει δεκαδες φορες.Αν αγαπατε τον ΠΑΟΚ οπως λετε καντε και λιγο κρατει.
Κακο στο σύλλογο κανει αυτη η συνεχομενη αντιπαραθεση με ειρωνειες και προσβολες εκατερωθεν.

ΥΓ Προς αποφυγή παρεξηγησεων δε παει στο ποστ του Ιασονα.Μερες ηθελα να το γραψω
Δε νομίζω ότι θα ζήσουμε τα ίδια σκηνικά, γιατί τώρα διακυβέβευεται το μέλλον ενός τμήματος. Και αν το γηπεδικό ήταν ένα σοβαρό ζήτημα πέρσι, τώρα ξέρουν όλοι ότι οποιαδήποτε ρήξη ή έλλειψη εξεύρεσης λύσης θα οδηγήσει ένα τμήμα στη διάλυση και η μπάλα θα πάρει πολύ κόσμο. Και δεν μιλάμε απλά για ένα τμήμα του ΠΑΟΚ αλλά για ένα τμήμα που έχει φέρει τίτλους και χαρές.

Εάν τώρα καταφέρουμε να κάνουμε το ίδιο και σε ακόμα χειρότερο θέμα, τότε πραγματικά τι να πω...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”