Καλημέρα φίλε Γιάννη.KalamarGiannis έγραψε: Σάβ 16 Μάιος 2026, 00:40ναι βρε. 100 φορές τα ίδια πρέπει να λέμε: ο Μυστα κακώς δεν πλήρωσε άμεσα όπως είχε υποσχεθεί και υπογράψει, όλα τα χρέη. Δεν έπρεπε να υπάρχει τώρα ζήτημα να συζητάμε και να κάνουμε τους ντετέκτιβς τι πλήρωσε και τι όχι και γιατί.Maklaz έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 19:51Ναι, ας πούμε πως αυτή είναι η λογική των διαταγών πληρωμής.KalamarGiannis έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 19:38 κάποιοι ξέρετε καλά τα νομικά ζητήματα.
Αναρωτιέμαι τι ακριβώς κυνηγάει ο ΙΒΑΝ μέσω εταιριών του κατά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
........
Δεσμεύεις τον όψεως και δε μπορεί να κάνει κινήσεις πληρωμών, κι αρχίζουν να την κυνηγάνε θεοί και δαίμονες, δηλαδή χρωστάει σε όποιον μιλάει Ελληνικά και ξένα, παίκτες , πρακτορεία , ξενοδοχεία, προπονητές, αεροπλάνα και βαπόρια, διαιτητές, ομοσπονδίες, μανατζαραίους, εφορία, ΔΕΗ κτλ κτλ;
μακάρι να ναι λάθος αυτός ο συλλογισμός. Δε θέλω με τίποτα να ξαναζήσω τέτοιες ξεφτίλες στο μπασκετ μας...
........
Ο συλλογισμός σου είναι σωστός και δείχνει ότι καταλαβαίνεις πως το πρόβλημα δεν είναι ο Σαββίδης που διεκδικεί, αλλά ο Μυστακίδης που το τραβάει τόσο πολύ.
Αλλά αφού το πρόβλημα υφίσταται και μπαίνουμε στη διαδικασία να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε το σκεπτικό των πλευρών, όπως έχω ξαναπει:
+σωστά ο Ιβαν ζητά τα χρήματα που έβαλε κάποτε με προοπτική να σώσει την ομάδα και να τα πάρει πίσω όταν βρεθεί ικανός χρηματοδότης στην ΚΑΕ, δεν ξεχνάμε πως έσβησε ένα σημαντικό μέρος που ήταν δωρεές.
-Λάνθασμένα ο Αριστος δεν τα πληρώνει, και θα τραβήξει το σχοινί να δει αν τα γλυτώσει ή αν αναγκαστεί δικαστικά να τα πληρώσει μετά από χρόνια όταν ολοκληρωθούν οι αποφάσεις δικαστηρίων.
Και αναγκάζομαι να διευκρινίσω για όσους δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν, όταν γράφω ποιο μυρίζομαι ότι ειναι το σκεπτικό του Αριστου, δεν τον δικαιολογώ . Άντε πείτε του εσείς όμως να αλλάξει γνώμη για την παραλία του και να τα βρει με τον Σαββίδη. Ας πούμε μπορεί να μην τον πηγαίνει και μόνο που λέγεται ότι του ζήτησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο άλλος δεν την πούλησε. Ξέρω γω;
Εμείς ως λαός αντί να σφαζόμαστε για τα στρατόπεδα, μήπως θα πρεπε να πιέσουμε ΕΝΩΤΙΚΑ να τα βρούνε για το καλό όλων των τμημάτων; ιδεατό το ξέρω , και πολύ δύσκολο . Το ευκολάκι είναι να χυμάμε σε όποιον νομίζουμε ότι είναι στην άλλη πλευρά
Δεν χρειάζεται να εξηγείς 100 φορές τα ίδια, όπως σου είπα, δείχνεις να καταλαβαίνεις πολύ καλά τι γίνεται. Καταλαβαίνω επίσης την αγνότητα σου και το ποσό αρρωστακι είσαι, αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό για εσένα.
Από εκεί και πέρα, εγώ προσωπικά είμαι σίγουρος πως εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα απολύτως για όλα αυτά, για αυτό και "σφαζομαστε". Είναι στην κουλτούρα μας όλο αυτό και το αγαπάμε.
Αγαπάμε το "εγώ σας τα έλεγα" , "εγώ είχα δίκιο και όχι εσύ" και άλλες παρόμοιες προτάσεις συντηρώντας μια χαρά αυτήν την άρρωστη κατάσταση που ξεφεύγει από μια απλή "Διαμάχη δισεκατομμυριούχων".
Δεν με ενοχλεί να βγω μαλ@κας, γιατί ξέρω πως αυτό θα σήμαινε την εκτόξευση του μπάσκετ μας πέρα από κάθε άρρωστη λογική.
Κρατάω επιφυλάξεις όμως και ξέρεις γιατί;
Γιατί η Θεσσαλονίκη είναι μικρή και μερικοί από υπέρμετρο ζήλο ή από άγνοια κινδύνου έχοντας γεμάτο και βαρύ πορτοφόλι, μιλάνε! Και αυτά που λένε δεν τιμούν πρώτα τους ίδιους και μετά τους ακόλουθους τους, πιστεύοντας ότι είμαστε αχιβάδες σαν τον γείτονα!
Ελπίζω και εύχομαι αυτά τα κατακάθια να μπουν στην θέση τους. Δεν τους αξίζει να βρίσκονται ούτε στην ΚΑΕ αλλά ούτε και στην ΠΑΕ.