Disclaimer είναι , "ναι μεν αλλά..." Έλα σε παρακαλώ.
Που ξεκινάω και καυγάδες. Κάνε μας τη χάρη 15 χρόνια ήρθες να μου πεις ότι γυρεύω και beefs. Εσύ τα δημιουργείς.
Επιπλέον έτσι για να είμαστε και ακριβείς, τα οικόπεδα στο Παλιούρι είναι σε διαφορετικούς κόλπους όχι από μπροστά.
Δίπλα δίπλα σχεδόν μεν.
Ρομαντικό όπως και να χει.
Αριστοτέλης Μυστακίδης
- KalamarGiannis
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
καλά στα λένε. Ξύνεσαι για καυγά.
Γιατί αν με διάβαζες έχω διαχωρίσει τη θέση και τα πιστεύω μου πολλές φορές. Το αλλά δεν το έβαλα κάπου, ώστε να ακυρώνει τη δήλωση ότι πρέπει να πληρωθούν.
Τα ρομαντικά και τα γκομενίστικα πες τα πουθενά αλλού. Ούτε πάμε Παλιούρι ούτε πρέπει να ξέρουμε τους κόλπους όλους. Είναι γεγονός ότι έχουν κόντρα για να μη γίνει το ξενοδοχείο, αν θες να μάθεις στην περιοχή ο κόσμος γνωρίζει για κάτι περίεργα με τις άδειες...
Για το ξέπλυμα που είπες, σου απαντάω ότι είσαι απαράδεκτος (δε βάζει κάτι άλλο που δεν επιτρέπεται).
Το σκεπτικό του ανθρώπου όταν πάμε να το προσεγγίσουμε , δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τη λογική και συμφωνούμε. Διερευνητική κουβέντα κάνουμε, αυτό δεν είναι ξέπλυμα, δεν δικαιολογεί την κόντρα εντός ΠΑΟΚ. Πρώτος εγώ θα θελα να μην υπάρχει και να μην έρχονται στα τόπιν του μπασκετ διάφορα όρνια που σπέρνουν μίσος.
Θα θελα εσύ προσωπικά να μην ξανασχοληθείς με τα δικά μου ποστ. Έχει και λίστα εχθρών το forum. Είσαι σε δυσμένεια.
Γιατί αν με διάβαζες έχω διαχωρίσει τη θέση και τα πιστεύω μου πολλές φορές. Το αλλά δεν το έβαλα κάπου, ώστε να ακυρώνει τη δήλωση ότι πρέπει να πληρωθούν.
Τα ρομαντικά και τα γκομενίστικα πες τα πουθενά αλλού. Ούτε πάμε Παλιούρι ούτε πρέπει να ξέρουμε τους κόλπους όλους. Είναι γεγονός ότι έχουν κόντρα για να μη γίνει το ξενοδοχείο, αν θες να μάθεις στην περιοχή ο κόσμος γνωρίζει για κάτι περίεργα με τις άδειες...
Για το ξέπλυμα που είπες, σου απαντάω ότι είσαι απαράδεκτος (δε βάζει κάτι άλλο που δεν επιτρέπεται).
Το σκεπτικό του ανθρώπου όταν πάμε να το προσεγγίσουμε , δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τη λογική και συμφωνούμε. Διερευνητική κουβέντα κάνουμε, αυτό δεν είναι ξέπλυμα, δεν δικαιολογεί την κόντρα εντός ΠΑΟΚ. Πρώτος εγώ θα θελα να μην υπάρχει και να μην έρχονται στα τόπιν του μπασκετ διάφορα όρνια που σπέρνουν μίσος.
Θα θελα εσύ προσωπικά να μην ξανασχοληθείς με τα δικά μου ποστ. Έχει και λίστα εχθρών το forum. Είσαι σε δυσμένεια.
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- Kostas_FI
Για την τηγανητα τίποτα. Καλή συνέχεια.
- These users thanked the author Parolos for the post:
- paok apo epilogi
Παρολε ηρέμησε και μέτρησε λίγο καλύτερα το πώς απευθύνεσαι σε μέλη με τα οποία διαφωνείς
Χάνεις το δίκιο σου καταγγέλοντας υπέρμετρα
Χάνεις το δίκιο σου καταγγέλοντας υπέρμετρα
Έχεις δικιο. Αλλά κουράστηκα 10 μήνες το άσπρο μαύρο, ή στρογγυλεμένες γνώμες ισαποστακισμου ενώ στην ουσία δεν είναι.
Ναι μεν... Αλλά ενοχλεί τη βίλα του..
Συγκρίνουμε δηλαδή την ηθική πλευρά που κάποια χρήματα ήταν ζωτικής σημασίας ύπαρξης του μπάσκετ, με το αν ενοχλήθηκε η βίλα.
Μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά...
το ένα έσωσε ένα τμήμα του ΠΑΟΚ, το άλλο δε μας αφορά κι όλας είναι τελείως άσχετο με την ομάδα πως να το κάνουμε. Κι αυτά ισαποστακιζονται ώστε να λέμε εντάξει καλά κάνει και η άλλη πλευρά αφού..
"Καλό θα ήταν να μη γίνονται αυτά αλλά εντάξει και η άλλη πλευρά δίκιο έχει.."
Ε όχι δεν έχει ρε φίλε πως να το κάνουμε. Όχι δεν έχει και δεν είναι υποκειμενικό. Τέλος πως το λένε. Στοπ κάπου.
Νταξει δε γίνεται ρε φίλε ας είμαι εγώ ο περίεργος στην τελική. Δεν πειράζει. Τα γραπτά μένουν.
Ναι μεν... Αλλά ενοχλεί τη βίλα του..
Συγκρίνουμε δηλαδή την ηθική πλευρά που κάποια χρήματα ήταν ζωτικής σημασίας ύπαρξης του μπάσκετ, με το αν ενοχλήθηκε η βίλα.
Μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά...
το ένα έσωσε ένα τμήμα του ΠΑΟΚ, το άλλο δε μας αφορά κι όλας είναι τελείως άσχετο με την ομάδα πως να το κάνουμε. Κι αυτά ισαποστακιζονται ώστε να λέμε εντάξει καλά κάνει και η άλλη πλευρά αφού..
"Καλό θα ήταν να μη γίνονται αυτά αλλά εντάξει και η άλλη πλευρά δίκιο έχει.."
Ε όχι δεν έχει ρε φίλε πως να το κάνουμε. Όχι δεν έχει και δεν είναι υποκειμενικό. Τέλος πως το λένε. Στοπ κάπου.
Νταξει δε γίνεται ρε φίλε ας είμαι εγώ ο περίεργος στην τελική. Δεν πειράζει. Τα γραπτά μένουν.
- These users thanked the author Parolos for the post (total 3):
- eorptol1, Apil44, Montrealiotis
- KalamarGiannis
ναι βρε. 100 φορές τα ίδια πρέπει να λέμε: ο Μυστα κακώς δεν πλήρωσε άμεσα όπως είχε υποσχεθεί και υπογράψει, όλα τα χρέη. Δεν έπρεπε να υπάρχει τώρα ζήτημα να συζητάμε και να κάνουμε τους ντετέκτιβς τι πλήρωσε και τι όχι και γιατί.Maklaz έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 19:51Ναι, ας πούμε πως αυτή είναι η λογική των διαταγών πληρωμής.KalamarGiannis έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 19:38 κάποιοι ξέρετε καλά τα νομικά ζητήματα.
Αναρωτιέμαι τι ακριβώς κυνηγάει ο ΙΒΑΝ μέσω εταιριών του κατά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Δηλαδή ΠΩΣ θα εισπράξεις όταν ο άλλος δε σε πληρώνει;
πως θα γίνει εκτελεστή μια πιθανή κερδισμένη απόφαση Διαταγής Πληρωμής;
ποιο το επόμενό σου βήμα; δεσμεύεις περιουσιακά στοιχεία, σωστά;
Τι έχει η ΚΑΕ ΙΔΙΟΤΗΤΟ;
Δεσμεύεις τον όψεως και δε μπορεί να κάνει κινήσεις πληρωμών, κι αρχίζουν να την κυνηγάνε θεοί και δαίμονες, δηλαδή χρωστάει σε όποιον μιλάει Ελληνικά και ξένα, παίκτες , πρακτορεία , ξενοδοχεία, προπονητές, αεροπλάνα και βαπόρια, διαιτητές, ομοσπονδίες, μανατζαραίους, εφορία, ΔΕΗ κτλ κτλ;
μακάρι να ναι λάθος αυτός ο συλλογισμός. Δε θέλω με τίποτα να ξαναζήσω τέτοιες ξεφτίλες στο μπασκετ μας...
Αν πάρουμε το άρθρο στα σοβαρά και ο Σαββίδης είχε κερδίσει πρωτόδικα και δέσμευε λογαριασμούς ΚΑΕ, θα έβγαιναν άρθρα για το πώς "ο Σαββίδης καταστρέφει την ΚΑΕ." Ενώ η αιτία θα ήταν ο Μυστακίδης που δεν πλήρωσε αυτά που υπέγραψε.
Ο συλλογισμός σου είναι σωστός και δείχνει ότι καταλαβαίνεις πως το πρόβλημα δεν είναι ο Σαββίδης που διεκδικεί, αλλά ο Μυστακίδης που το τραβάει τόσο πολύ.
Αλλά αφού το πρόβλημα υφίσταται και μπαίνουμε στη διαδικασία να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε το σκεπτικό των πλευρών, όπως έχω ξαναπει:
+σωστά ο Ιβαν ζητά τα χρήματα που έβαλε κάποτε με προοπτική να σώσει την ομάδα και να τα πάρει πίσω όταν βρεθεί ικανός χρηματοδότης στην ΚΑΕ, δεν ξεχνάμε πως έσβησε ένα σημαντικό μέρος που ήταν δωρεές.
-Λάνθασμένα ο Αριστος δεν τα πληρώνει, και θα τραβήξει το σχοινί να δει αν τα γλυτώσει ή αν αναγκαστεί δικαστικά να τα πληρώσει μετά από χρόνια όταν ολοκληρωθούν οι αποφάσεις δικαστηρίων.
Και αναγκάζομαι να διευκρινίσω για όσους δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν, όταν γράφω ποιο μυρίζομαι ότι ειναι το σκεπτικό του Αριστου, δεν τον δικαιολογώ . Άντε πείτε του εσείς όμως να αλλάξει γνώμη για την παραλία του και να τα βρει με τον Σαββίδη. Ας πούμε μπορεί να μην τον πηγαίνει και μόνο που λέγεται ότι του ζήτησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο άλλος δεν την πούλησε. Ξέρω γω;
Εμείς ως λαός αντί να σφαζόμαστε για τα στρατόπεδα, μήπως θα πρεπε να πιέσουμε ΕΝΩΤΙΚΑ να τα βρούνε για το καλό όλων των τμημάτων; ιδεατό το ξέρω , και πολύ δύσκολο . Το ευκολάκι είναι να χυμάμε σε όποιον νομίζουμε ότι είναι στην άλλη πλευρά