Πολύ καλό το ερώτημα γιατί το έκανα και εγώ. Κάτσε να το ξανατσεκάρω μιας και έχω εδώ το άτομο που μου το είπε. Ίσως να έκανε λάθος.
Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2026-2027
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2026-2027
Μήπως είναι η Θεοδωσίου αυτή που θα παίξει ακραία? Η Μπελιά πρέπει να είχε καλή σεζόν στο ΖΑΟΝ, αλλά ακραία?
Ο Προπονητής τα ξέρει όλα αυτά?
Όντως η Θεοδοσίου είναι. Τα μπέρδεψα εγώ. Σόρρυ.
Και θα την έχουμε μόνο για την πίσω ζώνη.
Τώρα για το αν ο Σκιάβο τα γνωρίζει, θέλω να πιστεύω ότι τα ξέρει.
Και θα την έχουμε μόνο για την πίσω ζώνη.
Τώρα για το αν ο Σκιάβο τα γνωρίζει, θέλω να πιστεύω ότι τα ξέρει.
Η Θεοδοσίου το έκανε αυτό φέτος, επειδή δεν είχαμε πάγκο και 4 ακραία (η Μπαλογιάννη είχε τραυματιστεί).
Αν πάμε με το ίδιο σκηνικό και του χρόνου...καλά κρασιά...
Edit; Νομίζω μπερδέψαμε τις Θεοδοσίου που είναι αδερφές...αν όμως πάμε πάλι σε κάτι τέτοιο, τι να πω...
Αν πάμε με το ίδιο σκηνικό και του χρόνου...καλά κρασιά...
Edit; Νομίζω μπερδέψαμε τις Θεοδοσίου που είναι αδερφές...αν όμως πάμε πάλι σε κάτι τέτοιο, τι να πω...
Tη Βάσια εννοώ, η Πασχαλίνα πήγε στον Άρη. Αλλά μην αγχώνεσαι. Θα κάνουμε το ίδιο για να μη μας λείψει η μία. 
Εγώ νόμιζα οτι τόση ώρα αναφερόσασταν στην Π.Θεοδοσίου που είχαμε πέρσι.
Δηλαδή, είχαμε τη Θεοδοσίου η οποία ήταν απο τις λιγες παίκτριες που έκαναν καλή σεζόν, έφυγε για το μεγαθήριο της Παπαναστασίου (γιατί τώρα το τμήμα ψήνει παίκτριες και για την Παπαναστασίου),
έρχεται αδερφή της που είναι λίμπερο αλλά θα παίζει Ακραια, ενώ βασική λίμπερο θα είναι η πρώην του ΖΑΟΝ που είχε πολύ καλή σεζον, μαζί με την Καραμπάση?
Σοβαρά, περιμένουν να δημιουργήσουν ανταγωνιστική ομάδα έτσι? Πολύ αμφιβάλλω αν ο Προπονητής τα γνωρίζει όλα αυτά.
Δηλαδή, είχαμε τη Θεοδοσίου η οποία ήταν απο τις λιγες παίκτριες που έκαναν καλή σεζόν, έφυγε για το μεγαθήριο της Παπαναστασίου (γιατί τώρα το τμήμα ψήνει παίκτριες και για την Παπαναστασίου),
έρχεται αδερφή της που είναι λίμπερο αλλά θα παίζει Ακραια, ενώ βασική λίμπερο θα είναι η πρώην του ΖΑΟΝ που είχε πολύ καλή σεζον, μαζί με την Καραμπάση?
Σοβαρά, περιμένουν να δημιουργήσουν ανταγωνιστική ομάδα έτσι? Πολύ αμφιβάλλω αν ο Προπονητής τα γνωρίζει όλα αυτά.
Kαλά εδώ με Γιαννάκη τζένεραλ μάνατζερ οι περισσότερες παίκτριες έχουν περάσει από τον Άρη πρώτα. Ίσως είναι και κριτήριο επιλογής (εμένα με βοηθάει πολύ όταν ψάχνω τους στόχους μας
).
Μπορώ να δεχτώ εν μέρει ότι όλο αυτό γίνεται για να έχεις καλή πίσω ζώνη και ένα μπακ-απ εάν η Γιάσπερ δεν αποδώσει γρήγορα λόγω της αποχής της από τους αγωνιστικούς χώρους, που αναμένεται κιόλας να συμβεί. Αλλά και μένα μου κάνει εντύπωση, καθώς θα έχεις δύο λίμπερο τα οποία θα θέλουν να παίζουν ως βασικές.
Εμένα επίσης το ενδιαφέρον μου είναι το μπλοκ στο οποίο ήμασταν σε μέτρια κατάσταση με την Τοντάι, αλλά και το επιθετικό κομμάτι στο οποίο παίζαμε μόνο με Τάουμπνερ από ένα σημείο και μετά. Θέλω να δω περισσότερες επιλογές και για αυτό θέλω να δω μια καλή ακραία και μια καλή κεντρικό με επίθεση.
Μπορώ να δεχτώ εν μέρει ότι όλο αυτό γίνεται για να έχεις καλή πίσω ζώνη και ένα μπακ-απ εάν η Γιάσπερ δεν αποδώσει γρήγορα λόγω της αποχής της από τους αγωνιστικούς χώρους, που αναμένεται κιόλας να συμβεί. Αλλά και μένα μου κάνει εντύπωση, καθώς θα έχεις δύο λίμπερο τα οποία θα θέλουν να παίζουν ως βασικές.
Εμένα επίσης το ενδιαφέρον μου είναι το μπλοκ στο οποίο ήμασταν σε μέτρια κατάσταση με την Τοντάι, αλλά και το επιθετικό κομμάτι στο οποίο παίζαμε μόνο με Τάουμπνερ από ένα σημείο και μετά. Θέλω να δω περισσότερες επιλογές και για αυτό θέλω να δω μια καλή ακραία και μια καλή κεντρικό με επίθεση.
Αν λοιπόν ισχύουν όσα μας μεταφέρει ο Κουβανός για τα λίμπερο, έχουμε τα εξής:
Πάσα: Τάνη / Μπαρμπαλιού
Λίμπερο: Καραμπάση / Μπελιά
Άκρα: Γιάσπερ / ξένη / Θεοδοσίου Β./ Ελληνίδα
Κέντρο: Δημητριάδη / Αριαλ/ Ματσαρόκη / Κατσάλη
Διαγώνιος: Γουδέριγκτον / Καραφουλίδου
Προπονητής: Σκιάβο
Δηλαδή, εκτός της μίας ξένης ακραίας, και μιας ακόμη ακραίας Ελληνίδας, όλες οι άλλες θέσεις έχουν κλείσει.
Για την Καραφουλίδου είχε γραφτεί την ίδια ημέρα με την Καραμπάση (ότι θα ήταν οι μόνες που θα παραμείνουν).
Πάσα: Τάνη / Μπαρμπαλιού
Λίμπερο: Καραμπάση / Μπελιά
Άκρα: Γιάσπερ / ξένη / Θεοδοσίου Β./ Ελληνίδα
Κέντρο: Δημητριάδη / Αριαλ/ Ματσαρόκη / Κατσάλη
Διαγώνιος: Γουδέριγκτον / Καραφουλίδου
Προπονητής: Σκιάβο
Δηλαδή, εκτός της μίας ξένης ακραίας, και μιας ακόμη ακραίας Ελληνίδας, όλες οι άλλες θέσεις έχουν κλείσει.
Για την Καραφουλίδου είχε γραφτεί την ίδια ημέρα με την Καραμπάση (ότι θα ήταν οι μόνες που θα παραμείνουν).