Europemania II
-
leomatos88
Re: Europemania II
Καμία από τις παραπάνω δε φοβίζει τον ΠΑΟΚ.
Και καμία από τις παραπάνω δε θα ήθελε να της τύχει ο ΠΑΟΚ.
Για τη σημερινή ομάδα μιλάω, εφόσον είναι υγιής, χωρίς μεταγραφές και χωρίς τίποτα.
Για τη σημερινή ομάδα μιλάω, εφόσον είναι υγιής, χωρίς μεταγραφές και χωρίς τίποτα.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
- GEOL, marsantos
- Vet_eranos
Leo,
την ιδια σκεψη εκανα κι εγω..
Τις γ@μω και τις δερνω αυτες αλλα τον Νοεμβριο...
Το καλοκαιρι Ιουλιο με αμμο ακομα στα κ@λομαγουλα δεν εχω ιδεα..
Εχουμε κανει μαγκες τοσους και τοσους καλοκαιριατικα..
- These users thanked the author Vet_eranos for the post (total 2):
- marsantos, leomatos88
Leo καλησπέρα.leomatos88 έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 15:36 Καμία από τις παραπάνω δε φοβίζει τον ΠΑΟΚ.
Καμία δε φοβίζει αλλά Μπεσίκτας, Ναιμεγκεν, Χάιντουκ και Τρόμσο , για πρώτο παιχνίδι της σεζόν με γεμίζουν από τώρα με ανασφάλεια. Κάθε μία για διαφορετικούς λόγους.
Αυτό όμως φέρνει αυτή η χρονιά. Ας το λουστούμε.
Πάντως στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήδη προετοιμάζω τον εαυτό μου ότι μπορεί το ευρωπαϊκό καλοκαίρι να είναι οδυνηρό. Επειδή είσαι ΠΑΟΚ, αν στραβωσει ο 2ος προκριματικός του Europa, στα πλέι οφ του Κόνφερενς, αν υπάρχει ομάδα από Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία με χαμηλή βαθμολογία αυτή θα μας τύχει για να πούμε το ποίημα..
- These users thanked the author marsantos for the post:
- leomatos88
Καλησπέρα καταφρακτε.katafraktos έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 14:38 ...
Μακάρι, γιατί τέτοια αποτυχία θα έφερνε τα πάνω κάτω μέχρι και στον συμπολίτη. Να χάνεις διπλή ευκαιρία για ευρωπαϊκό όμιλο από Βόλο και ΟΦΗ.
Δεν είμαι αυτής της λογικής. Να εύχομαι να στραβωσουν πράγματα για την ομάδα μας δε θα το ήθελα. Την ακούω συχνά ως άποψη από αρκετούς οπαδούς και άλλων ομάδων.
Μεγάλε Τόχου δύσκολα τα πράματα για 2η θέσηpaokkerkir έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 15:31Αυτό κρατάμε γιατί εκεί θα παίξουμε.Vet_eranos έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 13:12 Q2 τσουλου
Στουρμ Γκρατς, χαρτς η σελτικ και γιαγκελονια
Αν βγει Ναιμεγκεν χαιρετάμε..marsantos έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 17:25Leo καλησπέρα.leomatos88 έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 15:36 Καμία από τις παραπάνω δε φοβίζει τον ΠΑΟΚ.
Καμία δε φοβίζει αλλά Μπεσίκτας, Ναιμεγκεν, Χάιντουκ και Τρόμσο , για πρώτο παιχνίδι της σεζόν με γεμίζουν από τώρα με ανασφάλεια. Κάθε μία για διαφορετικούς λόγους.
Πάντως στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήδη προετοιμάζω τον εαυτό μου ότι μπορεί το ευρωπαϊκό καλοκαίρι να είναι οδυνηρό. Επειδή είσαι ΠΑΟΚ, αν στραβωσει ο 2ος προκριματικός του Europa, στα πλέι οφ του Κόνφερενς, αν υπάρχει ομάδα από Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία με χαμηλή βαθμολογία αυτή θα μας τύχει για να πούμε το ποίημα..
- paokkerkir
Έχω ελπιμονή.aivas19 έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 17:37Μεγάλε Τόχου δύσκολα τα πράματα για 2η θέσηpaokkerkir έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 15:31Αυτό κρατάμε γιατί εκεί θα παίξουμε.Vet_eranos έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 13:12 Q2 τσουλου
Στουρμ Γκρατς, χαρτς η σελτικ και γιαγκελονια
(σ.σ. ελπίδα και επιμονή)
- These users thanked the author paokkerkir for the post:
- leomatos88
-
leomatos88
Εντάξει, ιστορικά μιλώντας, έχουμε κάνει μάγκες πολλούς.Vet_eranos έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 17:23 Leo,
Την τελευταία πενταετία, όμως, όχι.
Δε βλέπεται η ομάδα καλοκαιριάτικα, αλλά τις προκρίσεις τις παίρνει.
Εγώ, πάντως, φίλε, ως προς την Ευρώπη είμαι αισιόδοξος.
Είτε 2οι είτε 3οι.
-
leomatos88
Καλησπέρα φίλτατε.marsantos έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 17:25
Leo καλησπέρα.
Έχουμε καιρό πολύ για όλα αυτά.
Αν δεν γκρεμιστεί το οικοδόμημα, η ομάδα του χρόνου θα είναι πιο δυνατή.
Θα στραβώσουν όλα όπως πάντα, αλλά δε φοβόμαστε κανέναν, ειδικά εκ των προτέρων.
Άλλο είναι το πρόβλημα.
Άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, φοβόμαστε τον ίδιο τον ΠΑΟΚ, όχι τους άλλους.
Ας μας διαψεύσει.
- These users thanked the author leomatos88 for the post:
- marsantos