Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
curtis

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από curtis »

astral έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 14:46 Δηλαδή εσύ αισθάνεσαι ότι ξεφτιλίστηκες επειδή έγραψε 5 παπαριες ένας κομπλεξικός loser που δεν ξέρει ούτε να χαρεί για την ομάδα του;
οχι αν αυτο καταλαβες.λεω οτι κατι τετοιοι που γραφουν και λενε διαφορα ακομα και μεσα στο καναλι του πληρωνονται απο τον ιβαν.αν ηταν αλλου ουτε που θα με ενοιαζε.με λιγα λογια πες μου εσυ μια ομαδα που θα ειχε το οπεν προεδρος της και θα ηταν ξεφραγο αμπελι
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Τι εννοεις ξέφραγο αμπέλι; Κι ο Aλαφουζος πληρώνει τον Τσορμπατζογλου κι ο Μαρινακης τον Τσακαλεα και πάει λέγοντας.
Οποιος εχει μεσα ενημερωσης, εχει και κοσμο απο ολη την κοινωνια, ακόμα και γελοίους σαν τον ρεπόρτερ αεκ
These users thanked the author astral for the post (total 4):
paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019, leomatos88, Ally Samagoal
curtis

Δημοσίευση από curtis »

astral έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 14:58 Τι εννοεις ξέφραγο αμπέλι; Κι ο Aλαφουζος πληρώνει τον Τσορμπατζογλου κι ο Μαρινακης τον Τσακαλεα και πάει λέγοντας.
Οποιος εχει μεσα ενημερωσης, εχει και κοσμο απο ολη την κοινωνια, ακόμα και γελοίους σαν τον ρεπόρτερ αεκ
ενταξει παιδια ο καθενας εχει την αποψη του.διαφωνουμε εδω μεχρι και ο παρουσιαστης της εκπομπης χανουμι κι αυτος
embuji

Δημοσίευση από embuji »

PablitoV2 έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 13:53 Ατυχές το ποστ, αλλά περισσότερο πήγαινε στον Σπυρόπουλο.
Προσωπικά περισσότερο με ενοχλεί η αφωνία των "κυβερνητικών" βλ. Κόκλας, Τσορμπα και σια, που τα μόνο άρθα που βλέπω είναι για το πως ειναι δυνατόν να μην πήραμε τίποτα ενώ παίζαμε την καλύτερη μπάλα, για την κακιά μοίρα που μας χτύπησε κλπ κλπ.

Αυτό εμένα μου δείχνει ότι μέσα στην ΠΑΕ πιστεύουν ότι όλα τα έκαναν καλά φέτος και χάθηκε το πρωτάθλημα από την μαύρη μας τη μοίρα.
Αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να μας προβληματίζει περισσότερο.
μπαααα... damage control προσπαθουν να κανουν. Μπας και τσιμπησει ο κοσμος και αντι να ειναι στα καγκελα πουν ε ναι μωρε νταξει... Μας εκατσε ατυχια. Αλλα γενικα δεν. Σε καθε τετοιο "αρθρο" που ανεβαζουν το σκατο απο κατω ειναι ποταμι.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

PablitoV2 έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 13:53 Ατυχές το ποστ, αλλά περισσότερο πήγαινε στον Σπυρόπουλο.
Προσωπικά περισσότερο με ενοχλεί η αφωνία των "κυβερνητικών" βλ. Κόκλας, Τσορμπα και σια, που τα μόνο άρθα που βλέπω είναι για το πως ειναι δυνατόν να μην πήραμε τίποτα ενώ παίζαμε την καλύτερη μπάλα, για την κακιά μοίρα που μας χτύπησε κλπ κλπ.

Αυτό εμένα μου δείχνει ότι μέσα στην ΠΑΕ πιστεύουν ότι όλα τα έκαναν καλά φέτος και χάθηκε το πρωτάθλημα από την μαύρη μας τη μοίρα.
Αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να μας προβληματίζει περισσότερο.
Καθολου ατυχες δεν ηταν μια χαρα ηξερε τι εγραφε και ο ενας και ο αλλος.
Υπαρχουν και προηγουμενα ποστ.
Και δεν πιστευω οτι εχουν τοσο μυαλο οι ψυχουλες για να το σκεφτουν αυτο.
Ακομη και την δικαιολογια αυτη αν την χρησιμοποιησαν μαλλον καποιος αλλος θα την βρηκε.
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 3):
leomatos88, george188, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

astral έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 14:58 Τι εννοεις ξέφραγο αμπέλι; Κι ο Aλαφουζος πληρώνει τον Τσορμπατζογλου κι ο Μαρινακης τον Τσακαλεα και πάει λέγοντας.
Δεν νομίζω να έχει γράψει ποτέ τέτοια εμετικά άρθρα ο Τσορμπατζόγλου. Επιλογή των χάρτινων αρδ είναι να έχουν αυτή την ατζέντα. Θυμάμαι πριν δύο χρόνια τους είχε επιβάλει ο γατούλης να φύγουν από το SDNA κ μετά ξαναγύρισαν σαν να μην έγινε τίποτα.

Το έγραψα και προχθές και το ξαναγράφω κ τώρα. Έχασε η βενετιά βελόνι αν στο OPEN δεν υπάρχουν Κάραλης και Κετσέτζογλου. Ούτε σε τηλεθέαση κερδίζεις, ούτε σε χορηγούς ούτε σε αντικειμενικότητα το να έχεις φερέφωνα της ΑΕΧ και δηλωμένους αντιΠΑΟΚτσήδες στα μέσα σου. Στο κάτω κάτω τόσοι δημοσιογράφοι υπάρχουν…
These users thanked the author Iznogoud4 for the post:
curtis
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Δεν έχω ιδέα πόσοι υπάρχουν, αλλά πολύ αμφιβάλλω για το αν θα υπάρξει κάποια ποιοτική διαφορά ειδικά σε ότι αφορα την κουλα. εχουν συμπεριφορά θρησκευτικής σέκτας.

Ο άλλος στο σπορ24 ξεχεστηκε live με τους συνεργάτες του επί 20+ χρόνια από καθαρό κομπλεξ, χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Αλλά αν θελουν να στησουν εκπομπη σε καναλι πανελλήνιας εμβέλειας φυσικά και θα εχουν ατομα από τις μεγαλες ομαδες.

Ο Αλαφουζος πληρωνει και ενα ματσο γαυρους που λενε και γραφουν τα δικα τους σε ραδιοφωνα, τηλεοραση και ιντερνετ, οπως και ο μαρινακης ενα ματσο βαζελους, ΠΑΟΚια, χάρτινους κλπ κατα καιρούς, οπως και τα υπολοιπα κανάλια.
Στα οποία ο ΠΑΟΚ μονο τα τελευταια χρονια συμπεριλαμβάνεται στο κυριο τραπεζι (σε μερικά) και όχι ώς φτωχος γραφικός συγγενής.

Ουτε εγώ τους γουστάρω αυτούς που αναφέρεις, για αυτο και δεν τους βλέπω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”