Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Ευχάριστο νέο ή μη απόκτηση του Γιακουμάκη αρκεί τα λεφτά να πάνε επιτέλους σε ένα κανονικό φορ.
Δεν ξέρω για σας αλλά βλέποντας γαύρο και χανούμια θεωρώ ότι αδικούμε το ποδόσφαιρο μας.
Και οι δυο με γιόμες προσπαθούσαν σε πάρα πολλά παιχνίδια να σπάσουν τις αντίπαλες άμυνες.
Δεν το λες και σύγχρονο ποδόσφαιρο αυτό.
Μπορούν να βρουν πως η ομάδα μας μπορεί να έχει για μεγαλύτερο διάστημα την φόρμα της όπως εκείνο το δίμηνο που παίζαμε εκπληκτικά?
Και οι δυο με γιόμες προσπαθούσαν σε πάρα πολλά παιχνίδια να σπάσουν τις αντίπαλες άμυνες.
Δεν το λες και σύγχρονο ποδόσφαιρο αυτό.
Μπορούν να βρουν πως η ομάδα μας μπορεί να έχει για μεγαλύτερο διάστημα την φόρμα της όπως εκείνο το δίμηνο που παίζαμε εκπληκτικά?
- These users thanked the author van rooy for the post (total 2):
- Γερασίμου, paok apo epilogi
Να είσαι σίγουρος ότι θα πάνε τα λεφτά εκεί που πρέπει….10 Χρόνια κάναμε να βρούμε φορ να κάνει έστω τα βασικά στην μεταπριγιοβιτς εποχή….κ δεν θα πληρώσουν την ρήτρα ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!chrisg4 έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 13:39 Ευχάριστο νέο ή μη απόκτηση του Γιακουμάκη αρκεί τα λεφτά να πάνε επιτέλους σε ένα κανονικό φορ.
Noμιζω οτι απλα δεν θελουμε να δωσουμε τα 5 με τη μια και εινια φυσιολογικο, εχει χασει 3 μηνες απο φλεβαρη κ επειτα. Πιστυεω θα μεινει
- These users thanked the author george188 for the post (total 2):
- Ιάσονας, Ally Samagoal
-
Panostas1995
Έχω μια κρυφή ελπίδα πως θα μείνει με νέο δανεισμό και θα δώσουν τα λεφτά για αφορά αλλού φορ ....πολύ κρυφή όμως
- Kabamaru11
Οτι γραφουν οι μεξικανοι,ισχυει το αντιθετο......ειναι μεγαλοι παπατζες.
Λέτε οι αρμόδιοι να αποφασίσουν να πάμε με 2 κανονικά φορ; πιο πιθανό βλέπω να πουν ότι αν κρατήσουμε Γιακουμάκη να πούνε ότι με Γερεμέγεφ για 2ο είμαστε καλά καθώς έβαλε τόσα γκολ...ήταν πολύ vfm μεταγραφή του χειμώνα...έτσι βλέπω το κλίμα από τους ρεπόρτερ της ομάδας....Το ορατό σενάριο είναι κάποιο σήριαλ με Γιακουμάκη με διαπραγματεύσεις σε...Μεξικάνικους ρυθμούς κι αν δεν βρεθεί λύση να γίνει κίνηση για αντικαταστάτη του
-
vasilis1976
Διαβάζω: ο ΠΑΟΚ δεν προχωράει στην απόκτηση του Γιακουμακη. Και μετά κάποιος ....τσαλοφ....και μετά no goal ....και μετά τα ίδια και τα ίδια.....όποιον επιθετικό δανεικό σου έκανε τη δουλειά το καλοκαίρι δεν μπορείς να τον αγοράσεις. Πολλά τα παραδείγματα. Ελπίζω να γίνει η ανατροπή αλλά οχι σίριαλ.
Αν μεινει με νεο δανεισμο, θεωρουμε οτι με Γιακουμ-Γερε-Μυθου ειμαστε οκ; Εγω δεν ειμαι τοσο σιγουροςPanostas1995 έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 13:59 Έχω μια κρυφή ελπίδα πως θα μείνει με νέο δανεισμό και θα δώσουν τα λεφτά για αφορά αλλού φορ ....πολύ κρυφή όμως
-
john4serres
-
Panostas1995
Διάβασες τη γράφω;nunies4 έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 14:19Αν μεινει με νεο δανεισμο, θεωρουμε οτι με Γιακουμ-Γερε-Μυθου ειμαστε οκ; Εγω δεν ειμαι τοσο σιγουροςPanostas1995 έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 13:59 Έχω μια κρυφή ελπίδα πως θα μείνει με νέο δανεισμό και θα δώσουν τα λεφτά για αφορά αλλού φορ ....πολύ κρυφή όμως
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- gk.box16
-
Panostas1995
Για όσους εκραζαν όλη τη χρονιά γιατί δε βάζει τον Μπαλντε και γιατί δε βάζει τον Μπαλντε σήμερα τον ξαναείδα με τη κ19 (τον είχα δει από κοντά σε ένα ευρωπαϊκό και δεν έκανε ούτε μισή θετική ενέργεια επιθετικά.... πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους πως οι προπονητές δεν είναι χαζοί τους βλέπουν κάθε μέρα και σίγουρα ξέρουν καλύτερα από όλους εμάς ....το ίδιο ισχύει ακόμη και για τον Τζίμα
- These users thanked the author Panostas1995 for the post (total 3):
- gk.box16, Kostas_FI, Ally Samagoal
-
john4serres
Βέβαια μόνο μέσα από τα παιχνίδια βελτιώνεται κανείς