Europemania II
Re: Europemania II
Το όφελος του ΠΑΟΚ με το rebalancing ποιο θα είναι;
Δλδ αν δεν γίνει rebalancing ποιοι θα είναι πιθανοί αντίπαλοι στο 2ο προκριματικό;
Υγ. Υποθετικά ρωτάμε γιατί το διπλό την Κυριακή είναι..
Δλδ αν δεν γίνει rebalancing ποιοι θα είναι πιθανοί αντίπαλοι στο 2ο προκριματικό;
Υγ. Υποθετικά ρωτάμε γιατί το διπλό την Κυριακή είναι..
<<<<<Η παρουσία και οι βαθμοί άλλων ομάδων στα προκριματικά (όπως η Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία) δεν επιτρέπουν στον ΠΑΟΚ να κερδίσει γύρο, ακόμα και αν η Άστον Βίλα κατακτήσει το Europa League>>>έτσι γράφουν.
Οπότε ΑΠΟΨΕ ΟΛΟΙ LIVERPOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλημέρα φίλε Marsantos,
Άσχετο με το θέμα είχες αναφέρει νομίζω κάτι για το αριστερο μπακ του βάζελου στο ματς με το χανούμι?
Θυμάμαι σωστά?
Κάθισα και είδα απο το 70 και μετά ....και μπορώ να πω ότι το μόνο που έκανα ήταν απλά να γελάω ...
Άσχετο με το θέμα είχες αναφέρει νομίζω κάτι για το αριστερο μπακ του βάζελου στο ματς με το χανούμι?
Θυμάμαι σωστά?
Κάθισα και είδα απο το 70 και μετά ....και μπορώ να πω ότι το μόνο που έκανα ήταν απλά να γελάω ...
Δεν κερδίζει γύρο αλλά θα έχει πιο βατους αντιπάλους!!van rooy έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 11:36 <<<<<Η παρουσία και οι βαθμοί άλλων ομάδων στα προκριματικά (όπως η Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία) δεν επιτρέπουν στον ΠΑΟΚ να κερδίσει γύρο, ακόμα και αν η Άστον Βίλα κατακτήσει το Europa League>>>έτσι γράφουν.
Τότε να βγούμε εμεις 2οι για να μην πονοκεφαλιάζουμε για το rebalancing του γαύρου 
Θυμάσαι πολύ σωστά Ολλανδέ παιχταρά.van rooy έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 11:38 καλημέρα φίλε Marsantos,
Θυμάμαι σωστά?
Να ξέρεις, όταν λέω κάτι, δεν το λέω απερίσκεπτα.
Ακόμα και τις φιλοσοφικές μου αναζητήσεις δεν τις πετάω εδώ μέσα χωρίς πρώτα να έχω σπαταλήσει χρόνο περισυλλογής.
Πως μπορούμε να καταλήξουμε σε πράγματα αν δεν έχουμε την πλήρη εικόνα.
Βγαίνουν, βγαίνουν και ξαναβγαίνουν συμπεράσματα. Μετρώνται χρόνοι, λεπτά, επιτυχίες, αποτυχίες, όλα ρίχνονται στη μηχανή του κιμά. Και άλλα λες, άλλα καταλαβαίνει ο απέναντι και πάει λέγοντας.
Σημασία έχει να τα ακούς όλα, να τα εξετάζεις και μετά να βγάζεις συμπεράσματα.
Χαίρομαι που δίνοντας σου το ερέθισμα να δεις και άλλη μια παράμετρο της διαδικασίας του ελληνικού πρωταθλητισμού και εσύ μπήκες στον κόπο να το εξετάσεις και να μην το καταπιείς αμάσητο ή να αδιαφορήσεις.
Τώρα είδες, γέλασες αρκετά και σίγουρα κατάλαβες περισσότερα. Και αυτό σημαίνει πολλά..
Άρα ίσως δεις και με ένα άλλο μάτι αυτά τα αλλόκοτα που φαίνεται να γράφω καθώς και τι σημαίνει για το ποδοσφαιρικό περιβάλλον της Ελλάδας με το ποδοσφαιρικό παρελθόν της Ελλάδας το 1/5, 1/10, 1/100 ή ότι άλλο κλάσμα προκύψει σε σκληρό ανταγωνισμό ανάμεσα σε 3+1 ομάδες.
Αυτά.
Για την Κυριακή τι βλέπεις;
Έχει νόημα να κοιτάζουμε τα rebalancing και τους πιθανούς αντιπάλους;
Για να είμαστε πιο ρεαλιστές όπως βλέπουμε την ομάδα, πέραν του rebalancing του Champions League, βγάλτε και τους πιθανούς αντιπάλους στον 2ο προκριματικό του Europa. Για να πατάμε και με τα δύο πόδια στο έδαφος.
Πολυ και πάλι σωστός Γιατρέ μου..
Το ζήτησα από τον doom προχθές.
Προφανώς θα περιμένει κι αυτός να τελεσιδικησει το πράγμα για να μας πει τι και πως.
Το ζήτησα από τον doom προχθές.
Προφανώς θα περιμένει κι αυτός να τελεσιδικησει το πράγμα για να μας πει τι και πως.
Φίλε marsantos το σημαντικότερο στη αθλητική ζωή είναι ο ρεαλισμός .
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μας να ονειρευόμαστε να έχουμε φιλοδοξίες να σκεφτόμαστε τον ουρανό ως ταβάνι όμως υπάρχει και η πραγματικότητα που είναι το αντίβαρο ισορροπίας.
Η ομάδα μας για μένα χωρίζεται θεωρητικά σε δυο περιόδους μια προ Σαββίδη και μια μετά Σαββίδη.
Το παρελθόν βρίσκεται εκει με το δικό του μεγαλείο .
Μπορούμε όμως να μιλήσουμε περισσότερο για το πρόσφατο παρελθόν το παρόν και το μέλλον.
Ο καθένας το έζησε το ζει και το αφουγκράζεται με διαφορετικό τρόπο.
Η αναφορά του Λουτσέσκου για τις επιτυχίες του σε σύγκριση με το παρελθόν κάποιους τους ξίνισε άλλους τους τρέλανε.
Εμένα μου είναι εντελώς αδιάφορο.
Στην 15τια του Σαββίδη έχουν γίνει πολλά βήματα και συνεχίζουν να γίνονται σε ένα περιβάλλον που ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.
Τα συναισθήματα μας άλλοτε τα ελέγχουμε και άλλοτε όχι. Όλοι μας κατανοούμε την κατάσταση και ο καθένας την αναλύει με τον τρόπο του.
Ο ΠΑΟΚ μέσα σε αυτό το κατεστημένο του Αθηνοκεντρικού κράτους οποιαδήποτε επιτυχία και αν φέρει αποτελεί ΑΘΛΟ.
Ότι κατακτήσαμε το κατακτήσαμε με υπέρβαση με κάποια υπερβολή διαφορετικά θα έβρισκαν τρόπο να μας τα πάρουν.
Έχουμε λέμε όνειρο το τσλ σωστά? Τα χανουμια τι πορεία έκαναν δηλαδή και θα παίξουν με κάτι πεθαμένους και εμείς τόσα χρόνια Ευρώπη και πάντα ή σχεδόν πάντα βρίσκουμε μπροστά μας ομάδες σοβαρές ομάδες που προέρχονται απο προηγμένα πρωταθλήματα ομάδες ανερχόμενες.
Οι αντίπαλοι παίζουν με μεγαθήρια που βρίσκονται στη δύση της απόδοσης τους όπως ο πεθαμένος ΑΓΙΑΞ.
Να μην μιλήσουμε για πρόγραμμα ταξίδια διαιτητές συμμαχίες αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές.
Οποιαδήποτε ομάδα εκτός ΑΘΗΝΩΝ προσπαθεί να μπει στο δρόμο τους θα έχει πάντα απέναντι της το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΟ που είναι ριζωμένο απο την γέννηση του ελληνικού κράτους.
Δεν αποδεχόμαστε μοιρολατρικά τα πάντα για αυτό και πολεμάμε.
Κάθε χρόνο πολεμάμε .
Δεν φταίνε μόνο αυτοί για τις αποτυχίες μας όμως μπορεί να ήταν λιγότερες.
Φέτος πχ έχουμε εστιάσει στην αγωνιστική μας καθίζηση και πολύ σωστά κάναμε.
Σε κάθε μας κουβέντα όμως αναφέρουμε πως είναι δυνατόν να το χάσαμε απο αυτούς.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ....ότι πιθανότητα υπήρχε να μας το πάρουν την είχαν εξασφαλισμένη απλά περίμεναν το δικό μας στραβοπάτημα.
Θα αρχίσουν πάρα πολλοί να γράφουν μετά απο αυτό ότι ζω στο δικό μου κόσμο και ότι φταίμε μόνο εμείς φέτος για την απώλεια.
Όσο το ελληνικό κράτος λειτουργεί όπως λειτουργεί ποτέ δεν θα είναι μονοδιάστατη η κατάκτηση τίτλων απο αυτούς .
Οφείλουμε κάθε χρόνο να διεκδικούμε τίτλους να είμαστε εκει ανάμεσα τους να νιώθουν την ανάσα μας .
Η εδραίωση αυτή θα μας αλλάξει επίπεδο . Ίσως να καταφέρουμε να ξεφύγουμε απο τις τρέχουσες πιθανότητες και να τις αυξήσουμε.
Μιλάμε για οργανόγραμμα ...στελέχη..κτλ ....Ψάξτε να δείτε πόσα στελέχη που αναδείξαμε ....την έκαναν προς Αθήνα μεριά...προπονητές ...γυμναστές....σκάουτερ..τεχνικοί μας δντες...
Ο Ιβαν ξέρει πάρα πολύ καλά τι παίζεται πως παίζεται. Μίλησε για δημιουργία δικών μας στελεχών...Εμπιστεύεται συγγενείς και φίλους γιατί νιώθει σαν την καλαμιά στον κάμπο.
Ο ΠΑΟΚ ήταν η μεγαλύτερη ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ .
Μας υπολογίζουν ως ποδοσφαιρική δύναμη . Είμαστε δυνατοί οικονομικά και αγωνιστικά.
Κάποτε στήναμε ολόκληρα σχέδια για την υποδοχή τους....εκφοβισμός ....και έχαναν απο τα αποδυτήρια γιατί πολύ απλά σκέφτονταν μόνο να φύγουν ζωντανοί.
Τώρα χάνουν γιατί είμαστε αγωνιστικά τους ανώτεροι ή ισοδύναμοι.
Τώρα δεν μπορούν να μας κλέψουν προπονητή και στόπερ με μεταγραφή.
Τώρα μπορούμε να βγάζουμε τον καλύτερο έλληνα ποδοσφαιριστή.
Τώρα μπορούμε να έχουμε τον ποδοσφαιρικό σεβασμό ευρωπαικών ομάδων.
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ να είμαστε δίπλα στην ομάδα.
Όποιος φέρει τον δικέφαλο αετό είναι ένας απο μας.
υγ.Όσοι έχετε τη δυνατότητα παρακολουθείστε απο το 70 και μετά το χανουμι βάζελος ...έτσι για να πάρετε μια μικρή γεύση τι συνέβη τελικά.
Ακόμα και πεθαμένοι που είμαστε για όλους τους γνωστούς λόγους πάλι θα τους το παίρναμε.
Πρόβλεψη για την Κυριακή δεν μπορώ να κάνω όμως θέλω τη νίκη .
Θέλω να κατακτήσουμε τη 2η θέση .
Θέλω για άλλη μια φορά αν χρειαστεί να γκρινιάζουμε για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα μας βάλουν τσ λ.
Πάντα θέλω περισσότερα και όποτε παίζει ο ΠΑΟΚ δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο εκτός απο τη νίκη.
Είμαι 100% υποκειμενικός στις προβλέψεις για την ομάδα μας.
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μας να ονειρευόμαστε να έχουμε φιλοδοξίες να σκεφτόμαστε τον ουρανό ως ταβάνι όμως υπάρχει και η πραγματικότητα που είναι το αντίβαρο ισορροπίας.
Η ομάδα μας για μένα χωρίζεται θεωρητικά σε δυο περιόδους μια προ Σαββίδη και μια μετά Σαββίδη.
Το παρελθόν βρίσκεται εκει με το δικό του μεγαλείο .
Μπορούμε όμως να μιλήσουμε περισσότερο για το πρόσφατο παρελθόν το παρόν και το μέλλον.
Ο καθένας το έζησε το ζει και το αφουγκράζεται με διαφορετικό τρόπο.
Η αναφορά του Λουτσέσκου για τις επιτυχίες του σε σύγκριση με το παρελθόν κάποιους τους ξίνισε άλλους τους τρέλανε.
Εμένα μου είναι εντελώς αδιάφορο.
Στην 15τια του Σαββίδη έχουν γίνει πολλά βήματα και συνεχίζουν να γίνονται σε ένα περιβάλλον που ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.
Τα συναισθήματα μας άλλοτε τα ελέγχουμε και άλλοτε όχι. Όλοι μας κατανοούμε την κατάσταση και ο καθένας την αναλύει με τον τρόπο του.
Ο ΠΑΟΚ μέσα σε αυτό το κατεστημένο του Αθηνοκεντρικού κράτους οποιαδήποτε επιτυχία και αν φέρει αποτελεί ΑΘΛΟ.
Ότι κατακτήσαμε το κατακτήσαμε με υπέρβαση με κάποια υπερβολή διαφορετικά θα έβρισκαν τρόπο να μας τα πάρουν.
Έχουμε λέμε όνειρο το τσλ σωστά? Τα χανουμια τι πορεία έκαναν δηλαδή και θα παίξουν με κάτι πεθαμένους και εμείς τόσα χρόνια Ευρώπη και πάντα ή σχεδόν πάντα βρίσκουμε μπροστά μας ομάδες σοβαρές ομάδες που προέρχονται απο προηγμένα πρωταθλήματα ομάδες ανερχόμενες.
Οι αντίπαλοι παίζουν με μεγαθήρια που βρίσκονται στη δύση της απόδοσης τους όπως ο πεθαμένος ΑΓΙΑΞ.
Να μην μιλήσουμε για πρόγραμμα ταξίδια διαιτητές συμμαχίες αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές.
Οποιαδήποτε ομάδα εκτός ΑΘΗΝΩΝ προσπαθεί να μπει στο δρόμο τους θα έχει πάντα απέναντι της το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΟ που είναι ριζωμένο απο την γέννηση του ελληνικού κράτους.
Δεν αποδεχόμαστε μοιρολατρικά τα πάντα για αυτό και πολεμάμε.
Κάθε χρόνο πολεμάμε .
Δεν φταίνε μόνο αυτοί για τις αποτυχίες μας όμως μπορεί να ήταν λιγότερες.
Φέτος πχ έχουμε εστιάσει στην αγωνιστική μας καθίζηση και πολύ σωστά κάναμε.
Σε κάθε μας κουβέντα όμως αναφέρουμε πως είναι δυνατόν να το χάσαμε απο αυτούς.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ....ότι πιθανότητα υπήρχε να μας το πάρουν την είχαν εξασφαλισμένη απλά περίμεναν το δικό μας στραβοπάτημα.
Θα αρχίσουν πάρα πολλοί να γράφουν μετά απο αυτό ότι ζω στο δικό μου κόσμο και ότι φταίμε μόνο εμείς φέτος για την απώλεια.
Όσο το ελληνικό κράτος λειτουργεί όπως λειτουργεί ποτέ δεν θα είναι μονοδιάστατη η κατάκτηση τίτλων απο αυτούς .
Οφείλουμε κάθε χρόνο να διεκδικούμε τίτλους να είμαστε εκει ανάμεσα τους να νιώθουν την ανάσα μας .
Η εδραίωση αυτή θα μας αλλάξει επίπεδο . Ίσως να καταφέρουμε να ξεφύγουμε απο τις τρέχουσες πιθανότητες και να τις αυξήσουμε.
Μιλάμε για οργανόγραμμα ...στελέχη..κτλ ....Ψάξτε να δείτε πόσα στελέχη που αναδείξαμε ....την έκαναν προς Αθήνα μεριά...προπονητές ...γυμναστές....σκάουτερ..τεχνικοί μας δντες...
Ο Ιβαν ξέρει πάρα πολύ καλά τι παίζεται πως παίζεται. Μίλησε για δημιουργία δικών μας στελεχών...Εμπιστεύεται συγγενείς και φίλους γιατί νιώθει σαν την καλαμιά στον κάμπο.
Ο ΠΑΟΚ ήταν η μεγαλύτερη ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ .
Μας υπολογίζουν ως ποδοσφαιρική δύναμη . Είμαστε δυνατοί οικονομικά και αγωνιστικά.
Κάποτε στήναμε ολόκληρα σχέδια για την υποδοχή τους....εκφοβισμός ....και έχαναν απο τα αποδυτήρια γιατί πολύ απλά σκέφτονταν μόνο να φύγουν ζωντανοί.
Τώρα χάνουν γιατί είμαστε αγωνιστικά τους ανώτεροι ή ισοδύναμοι.
Τώρα δεν μπορούν να μας κλέψουν προπονητή και στόπερ με μεταγραφή.
Τώρα μπορούμε να βγάζουμε τον καλύτερο έλληνα ποδοσφαιριστή.
Τώρα μπορούμε να έχουμε τον ποδοσφαιρικό σεβασμό ευρωπαικών ομάδων.
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ να είμαστε δίπλα στην ομάδα.
Όποιος φέρει τον δικέφαλο αετό είναι ένας απο μας.
υγ.Όσοι έχετε τη δυνατότητα παρακολουθείστε απο το 70 και μετά το χανουμι βάζελος ...έτσι για να πάρετε μια μικρή γεύση τι συνέβη τελικά.
Ακόμα και πεθαμένοι που είμαστε για όλους τους γνωστούς λόγους πάλι θα τους το παίρναμε.
Πρόβλεψη για την Κυριακή δεν μπορώ να κάνω όμως θέλω τη νίκη .
Θέλω να κατακτήσουμε τη 2η θέση .
Θέλω για άλλη μια φορά αν χρειαστεί να γκρινιάζουμε για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα μας βάλουν τσ λ.
Πάντα θέλω περισσότερα και όποτε παίζει ο ΠΑΟΚ δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο εκτός απο τη νίκη.
Είμαι 100% υποκειμενικός στις προβλέψεις για την ομάδα μας.
- These users thanked the author van rooy for the post (total 5):
- leomatos88, marsantos, Γερασίμου, paok apo epilogi, Mica
- Vet_eranos
Q2 europa αυτή τη στιγμη
Σέριφ, Δυναμό Κιέβου, Μπεσικτας, Ναιμεγκεν, Χαιντουκ, Τρομσο, Σεντ γκαλλεν, Τσσκα Σοφία και Χαμαρμπυ...
Q2 τσουλου
Στουρμ Γκρατς, χαρτς η σελτικ και γιαγκελονια
Σέριφ, Δυναμό Κιέβου, Μπεσικτας, Ναιμεγκεν, Χαιντουκ, Τρομσο, Σεντ γκαλλεν, Τσσκα Σοφία και Χαμαρμπυ...
Q2 τσουλου
- These users thanked the author Vet_eranos for the post:
- marsantos
Δείτε και το 1-1 ....που σηκώνουν χέρια διαμαρτυρίας για πέναλτι κατά του βάζελου και οι παίκτες του βάζελου μένουν άγαλμα αντί να συνεχίσουν την άμυνα και ο άλλος το καρφώνει ανενόχλητος.
-
john4serres
Παλούκι Λουκ η φάσηVet_eranos έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 13:12 Q2 europa αυτή τη στιγμη
Q2 τσουλου
- These users thanked the author john4serres for the post:
- marsantos
Ζόρικα τα πράγματα στο europa. Ο διπλος Βόλος μπορεί να στοιχειώνει για πολύ καιρό..Vet_eranos έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 13:12 Q2 europa αυτή τη στιγμη
Q2 τσουλου
- katafraktos
Μακάρι, γιατί τέτοια αποτυχία θα έφερνε τα πάνω κάτω μέχρι και στον συμπολίτη. Να χάνεις διπλή ευκαιρία για ευρωπαϊκό όμιλο από Βόλο και ΟΦΗ.marsantos έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 14:32Ζόρικα τα πράγματα στο europa. Ο διπλος Βόλος μπορεί να στοιχειώνει για πολύ καιρό..Vet_eranos έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 13:12 Q2 europa αυτή τη στιγμη
Q2 τσουλου
- paokkerkir
Αυτό κρατάμε γιατί εκεί θα παίξουμε.Vet_eranos έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 13:12 Q2 τσουλου
- These users thanked the author paokkerkir for the post:
- paok apo epilogi