Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
δεν έχω πλήρη εικόνα για γκρέυ. Μπορεί να μας πεί κάποιος αναλυτικά το αγωνιστικό του προφίλ? Εγώ τον έχω στο μυαλό μου ως καθαρό 4.5αρι. Αυτό στα μάτια μου σημαίνει μια ωραία λύση σε μια πεντάδα ψηλών. Τα στατς του είναι από το κολλέγιο έως σήμερα πάντα 10 πόντοι-5 rebounds. λεφτά στην τράπεζα, ΟΚ. Αλλά χουγκάζ-γκρέυ-παπαγιάννης?-μουρ? αν ο 5ος είναι ο Εμπίντ, ναι αυτή είναι μια καλή 5αδα ψηλών. Αν όχι, δε μου βγαίνουν τα κουκιά.
Μου ειναι ακομα λιγο θολο τι ομαδα παμε να στησουμε. Αν θα ειναι ομαδα Γιουροκαπ η τα σεναρια για Ευρωλιγκα εχουν βαση.
Οι κινησεις που εχουν γινει μεχρι τωρα αλλα και αυτες που ακουγονται, μαλλον το πρωτο δειχνουν.
Οι κινησεις που εχουν γινει μεχρι τωρα αλλα και αυτες που ακουγονται, μαλλον το πρωτο δειχνουν.
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- Unpsofable78
Σύμφωνα με Κλείτο λοιπόν (που άκουσα κι εγώ χθες) έχουμε:
1. Ξένος, Καλάθης, Μπαζίνας
2. Φόστερ, Ναζ
3. Ξένος, Ξένος, Περσίδης
4. Ξένος, Χουγκάζ
5. Ξένος, Μουρ
7 ξένοι και δεν ξέρουμε ακόμα τι θα κάνει ο Ταϊρί
Άρα χρειαζόμαστε σίγουρα κάποιον ακόμα Έλληνα στο 4-5. Ζούγρης; Ποιος άλλος υπάρχει που θα μπορεί να βοηθήσει; Αν άφηνε ο γαύρος τον Καραγιαννίδη ίσως
τι άλλο υπάρχει;
ή και κανένα 2-3 έλληνα καλό;
1. Ξένος, Καλάθης, Μπαζίνας
2. Φόστερ, Ναζ
3. Ξένος, Ξένος, Περσίδης
4. Ξένος, Χουγκάζ
5. Ξένος, Μουρ
7 ξένοι και δεν ξέρουμε ακόμα τι θα κάνει ο Ταϊρί
Άρα χρειαζόμαστε σίγουρα κάποιον ακόμα Έλληνα στο 4-5. Ζούγρης; Ποιος άλλος υπάρχει που θα μπορεί να βοηθήσει; Αν άφηνε ο γαύρος τον Καραγιαννίδη ίσως
τι άλλο υπάρχει;
ή και κανένα 2-3 έλληνα καλό;
- These users thanked the author freemind for the post:
- Maurice_Escargot
Τα τελευταία 6 χρόνια έχει τερματίσει στην ACB στις θέσεις 3, 4, 5, 8, 5 και 2. Έχει ανεβοκατεβεί αρκετές φορές μεταξύ Euroleague και Eurocup. Τελευταία φορά που υποβιβάστηκε ήταν τη σεζόν 23-24, όταν δεν μπήκε στα playoffs, και έτσι τη σεζόν 24-25 αγωνίστηκε στο Eurocup.palok έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 07:58 Η Βαλένθια ειναι η ζωντανή απόδειξη ότι τα λεφτα δεν παιζουν μπασκετ απαραίτητα. Με 2.5+ φορες μικρότερο μπάτζετ απο τον Βαζελο, έπαιξε πολυ πιο ολοκληρωμένο μπάσκετ παρά την απειρία τους. Γι αυτό, θα ηθελα και εγω να δω και πιο ψαγμένες επιλογές.
Έχει ιδιοκτήτη με περιουσία παρόμοιου μεγέθους με του δικού μας.
Έχτισε γήπεδο που κόστισε 400 εκατ. ευρώ και χρηματοδότησε ο ιδιοκτήτης της με προσωπικά κεφάλαια.
Λίγο που το έψαξα, τα τελευταία 7-8 χρόνια, σταθερά, λειτουργεί με έξοδα που ξεπερνάν τα 20 εκατ. ευρώ ετησίως.
Την περίοδο 2024-25 τα έξοδά της ήταν 27 εκατ. ευρώ, ενώ για φέτος προϋπολογίστηκαν στα 35 εκατ. ευρώ.
Στα έξοδα περιλαμβάνονται η ανδρική και γυναικεία ομάδα, οι ακαδημίες και όλα τα λειτουργικά έξοδα του συλλόγου.
Ο φετινός προϋπολογισμός για την ανδρική είναι λίγο κάτω από 9,5 εκατ. ευρώ (καθαρά) και 1,25 εκατ. ευρώ (καθαρά) για τη γυναικεία. Σε αυτά δεν υπολογίζονται οι φόροι και τυχόν μπόνους. Συνολικά η ανδρική ομάδα μεικτά (φόροι, ταξίδια, προπονητές κτλ.) θα αγγίξει τα 22-24 εκατ. ευρώ.
Πέρσι ο ιδιοκτήτης και η γυναίκα του έβαλαν 19 εκατ. ευρώ από την τσέπη τους και ο σύλλογος είχε έσοδα 11 εκατ. ευρώ.
Όπως οι περισσότερες ισπανικές ομάδες, δεν είναι πυροτέχνημα. Υπηρετεί και σέβεται το άθλημα από την ίδρυσή της. Στην Ελλάδα, μόνο για το ‘26, έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει 9 camp, συν 1 στην Κύπρο! Ο δικός μας ο Βασιλόπουλος τα τρέχει, με άλλους 11 συνεργάτες. https://www.valenciabasketacademysee.com/el/camps-en
Στις ακαδημίες της έχει 2900 παιδιά!
Για να καταφέρει οποιαδήποτε ελληνική ομάδα να φτάσει το επίπεδο της Βαλένθια, θα πρέπει να φάει πολλά ψωμιά. Όχι μόνο σε μπάτζετ, αλλά κυρίως σε νοοτροπία.
Τα λεφτά παίζουν μπάσκετ. Αλλά παίζουν σωστό μπάσκετ μόνο όταν δεν τα τρώνε τα καπρίτσια, οι δημόσιες σχέσεις και οι εμμονές του ιδιοκτήτη. Η διαφορά της Βαλένθια είναι ότι βάζει 35 εκατ. ευρώ με σχέδιο, υποδομές και μπασκετική κουλτούρα. Επίσης, δεν έχει την πίεση που βιώνουν οι μεγάλοι ελληνικοί σύλλογοι. Φαντάσου τον ΠΑΟΚ σαν ασανσέρ ανάμεσα σε Eurocup και Euroleague, να τερματίζει 5ος ή 8ος στην GBL. Ποιος γ@μεί τις ακαδημίες, τη γυναικεία ομάδα και όλη τη διοίκηση.
- These users thanked the author Psaras for the post (total 8):
- freemind, PAOKevolution, Maurice_Escargot, Newgen9, SCIFO, paokkerkir, Unpsofable78, leomatos88
η συζήτηση για το επίπεδο των μεταγραφών των ξένων μου φαίνεται ανώφελη.
Αν πάρουμε παράδειγμα από φέτος οι αλλαγές παικτών είναι εύκολες για τη νέα διοίκηση ακόμα και στη μέση της χρονιάς.
Οπότε το τι παίρνουμε τώρα δεν μπορεί να να κάνει σοφότερους σχετικά με τη διοργάνωση που θα παίξουμε.
Ναι, βέβαια το σωστό θα ήταν να φτιάξεις από την αρχή μια ομάδα για το επίπεδο που θέλεις και χτίσιμο, σοβάντισμα και βάψιμο μετά τα κουφώματα...
Αν πάρουμε παράδειγμα από φέτος οι αλλαγές παικτών είναι εύκολες για τη νέα διοίκηση ακόμα και στη μέση της χρονιάς.
Οπότε το τι παίρνουμε τώρα δεν μπορεί να να κάνει σοφότερους σχετικά με τη διοργάνωση που θα παίξουμε.
Ναι, βέβαια το σωστό θα ήταν να φτιάξεις από την αρχή μια ομάδα για το επίπεδο που θέλεις και χτίσιμο, σοβάντισμα και βάψιμο μετά τα κουφώματα...
- Maurice_Escargot
Βγηκε χθες ο Καρκανιας και ειπε οτι ο Φοστερ ειναι κλεισμενος και σημερα ξαναξεκινησαν τα δημοσιευματα απο σαιτς με "highlights' του μετα απο μερες παυσης 
Με δεδομένο οτι η Euroleague ειναι για την επόμενη χρονιά ακομα αβεβαιη και χωρίς να ξέρουμε πότε θα αποφασιστεί, δηλαδή ανεξαρτητα απο που θα παίζουμε, καποιες βασικές αρχές σωστου σχεδιασμού πρέπει να ακολουθηθουν.nunies4 έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 08:24 Μου ειναι ακομα λιγο θολο τι ομαδα παμε να στησουμε. Αν θα ειναι ομαδα Γιουροκαπ η τα σεναρια για Ευρωλιγκα εχουν βαση.
Αρχή πρώτη συμβολαια σε τοπ Έλληνες λογω κανονισμων, αρχη δεύτερη συμβολαια στους τοπ ξενους παίκτες της φετινής ομαδας που τους ξέρεις. Ετσι δημιουργείς μια πρωτη βάση ομάδας ανεξαρτητως διοργάνωσης δηλ. και στην Ευρωλιγκα να ήξερες οτι θα παίξεις έτσι επρεπε να ξεκινήσεις.
Επιπλεον επειδή προς το παρον ξενοι με καριέρα Ευρωλιγκας που θελουν να συνεχισουν εκει δεν θα σε προτιμήσουν ή θα ζητησουν να πληρωθουν με υπέρογκες υπεραξίες, δινεις συμβολαια σε ξένους που κρίνεις οτι ειναι ενος χ επιπέδου Ευρωλίγκας που εσυ οριζεις πιο θελεις να ειναι αυτο. Ετσι συμπληρωνεις την πρωτη βαση σου με μια δεύτερη. Ακομα και Ευρωλιγκα να ηξερες οτι θα παίξεις τετοιου ειδους παικτες ή τις λεγομενες εξυπνες κινήσεις θα ηθελες να τις κανεις ισως ομως λιγοτερες σε αριθμο.
Νομιζω προς το παρον ετσι κινουνται στην ομαδα απο αυτα που ακουγονται.
Τα πιο ακριβά συμβολαια για να ολοκληρώσεις την ομαδα τα αφήνεις για λιγο μετά, αναλογα και με την πληροφορηση που πάρεις για το που θα παίξεις, εκτος και αν σου προκυψει ευκαιρία ακόμα και ευρωλιγκατου που θελεις να κλείσεις.
- Unpsofable78
Το έχω ξανά πει ότι για φέτος πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και η μεταγραφή Φοστερ (βασικό δυάρι;), δείχνει ότι χτίζουμε ροστερ Eurocup.
Τώρα αν γίνει κάνα χαζό όπως ακούγεται και εξασφαλίσουμε θέση Ευρωλιγκα, οι επόμενοι ξένοι θα πρέπει να είναι όλοι παίκτες που κάνουν τη διαφορά.
Από κει και πέρα είναι πολύ άδικο κάποιοι να φορτώνουν σε Μπουντουρη, Ζντοβτς την μη απόκτηση Τζεκιρι. Να θυμίσω ότι τα αποκλειστικά του γνωστού ομίλου αλλά και του Κλειτου αν δεν κάνω λάθος, έλεγαν ότι ο Τζεκιρι είναι κλεισμένος αλλά πάμε για κάποιον πολύ καλύτερο.
Άλλοι πάλι πάνε να φορτώσουν τις διαρροές στους τρεις αποχωρησαντες. Τι στο διαολο; Πραγματικά λίγος σεβασμός.
Επίσης ας σταματήσουμε να είμαστε υπεραισιοδοξοι για κάποιες κινήσεις, όπως μέσα στην χρονιά για Αλλεν (τον κλέψαμε μέσα από τα χέρια ομάδων Ευρωλιγκα λέγανε κάποιοι), Μπεβερλι, ή απαισιοδοξοι για παίκτες όπως ο Φοστερ.
Σημασία έχει ότι γίνεται να είναι απόφαση του Τρινκιερι. Είτε η εκάστοτε απόκτηση του Φοστερ, είτε η ανανέωση του εκάστοτε Μουρ.
Τώρα αν γίνει κάνα χαζό όπως ακούγεται και εξασφαλίσουμε θέση Ευρωλιγκα, οι επόμενοι ξένοι θα πρέπει να είναι όλοι παίκτες που κάνουν τη διαφορά.
Από κει και πέρα είναι πολύ άδικο κάποιοι να φορτώνουν σε Μπουντουρη, Ζντοβτς την μη απόκτηση Τζεκιρι. Να θυμίσω ότι τα αποκλειστικά του γνωστού ομίλου αλλά και του Κλειτου αν δεν κάνω λάθος, έλεγαν ότι ο Τζεκιρι είναι κλεισμένος αλλά πάμε για κάποιον πολύ καλύτερο.
Άλλοι πάλι πάνε να φορτώσουν τις διαρροές στους τρεις αποχωρησαντες. Τι στο διαολο; Πραγματικά λίγος σεβασμός.
Επίσης ας σταματήσουμε να είμαστε υπεραισιοδοξοι για κάποιες κινήσεις, όπως μέσα στην χρονιά για Αλλεν (τον κλέψαμε μέσα από τα χέρια ομάδων Ευρωλιγκα λέγανε κάποιοι), Μπεβερλι, ή απαισιοδοξοι για παίκτες όπως ο Φοστερ.
Σημασία έχει ότι γίνεται να είναι απόφαση του Τρινκιερι. Είτε η εκάστοτε απόκτηση του Φοστερ, είτε η ανανέωση του εκάστοτε Μουρ.
- KalamarGiannis
δε μπορώ να μη σκεφτώ αν είχαμε παρει τους παιγμένους κι έτοιμους Τζεκίρι αντί Ομορούγι και Νάναλι αντί Αλλεν, που θα μασταν τώρα...
τέλος πάντων είπαμε επιλογές είναι κι άλλες δε θα βγουν κι άλλες θα βγουν, ζάρι είναι και γυρίζει...
πάμε για νέο Update, βασίζονται κυρίως στο ρεπορταζ του Κλείτου:
Πλέον με bold οι σίγουροι, με πορτοκαλί οι λίγο πιθανοί και με μπλε οι πολύ πιθανοί:
1 - ΞΕΝΟΣ 1 (Παγιόλα;/Λορεντζο Μπράουν;), Καλάθης; , Μπαζινας, (Φίλλιος;)
2 - Φόστερ ,Tyree, ΝΜΛ, (Νικ Μπαμπ;)
3 - ΞΕΝΟΣ 2 (Κλαϊμπερν;), Περσιδης, (Λαρεντζάκης;)
4 - ΞΕΝΟΣ 3+ΞΕΝΟΣ 4 (D.Alston; Gray;), Χουγκαζ
5 - ΞΕΝΟΣ 5(Willey;), (Παπαγιάννης;) , Μουρ
διαγράφηκε ο Μπερβερλι. Ο Τολιο παίζει καλά και θα ταν τρελό να τον αφήσουν ελεύθερο.
τέλος πάντων είπαμε επιλογές είναι κι άλλες δε θα βγουν κι άλλες θα βγουν, ζάρι είναι και γυρίζει...
πάμε για νέο Update, βασίζονται κυρίως στο ρεπορταζ του Κλείτου:
Πλέον με bold οι σίγουροι, με πορτοκαλί οι λίγο πιθανοί και με μπλε οι πολύ πιθανοί:
1 - ΞΕΝΟΣ 1 (Παγιόλα;/Λορεντζο Μπράουν;), Καλάθης; , Μπαζινας, (Φίλλιος;)
2 - Φόστερ ,Tyree, ΝΜΛ, (Νικ Μπαμπ;)
3 - ΞΕΝΟΣ 2 (Κλαϊμπερν;), Περσιδης, (Λαρεντζάκης;)
4 - ΞΕΝΟΣ 3+ΞΕΝΟΣ 4 (D.Alston; Gray;), Χουγκαζ
5 - ΞΕΝΟΣ 5(Willey;), (Παπαγιάννης;) , Μουρ
διαγράφηκε ο Μπερβερλι. Ο Τολιο παίζει καλά και θα ταν τρελό να τον αφήσουν ελεύθερο.
Ο Τολιόπουλος παιδιά είναι 2άρι πόσα θα έχουμε; άσε που είναι και τρύπα στην άμυνα.
- ilovegame27
Καλησπέρα επιτέλους το τμήμα μπάσκετ με το οποίο γίναμε ΠΑΟΚ θα μπει σιγά σιγά στον δρόμο των επιτυχιών! Όσο για τις μεταγραφές ο Παγιολα και ο Καλαθης είναι περίπου ίδιοι παίχτες παρότι ο Ιταλός ειναι πιο ψηλός και πηγαίνει και στο αμυντικό ριμπάουντ! Ο Μπαζίνας είναι για μένα πολύ καλή μεταγραφή καθώς ήδη στα 23 έχει χρονιές σε επαγγελματικό επίπεδο! Όσοα για το Ταιρι δεν είμαι σίγουρος ότι θα μείνει καθώς είναι ακριβώς ίδιοι παίχτες με τον Φόστερ μόνο που είναι περισσότερο killer από τα 6.25 με ποσοστό πάνω από 40% κάθε σεζόν! Στο 5 με ψήνει πολύ ο Χλινανσον με την πλαστικότητα στις κινήσεις στο χαμηλό ποστ! Ηδη χθες έβαλε 18 πόντους στην νική της Μπιλμπάο επί της Ρεαλ Μαδρίτης.
Στο 4 θα ήθελα πολύ τον Πίτερς αλλά δυστυχώς θα παέι στην Μιλάνο ενώ ο Γκρει είναι αναβάθμιση σε σχέση με τον πολύ ποιοτικό αλλά μεγάλο σε ηλικία Μελβιν
Στο 4 θα ήθελα πολύ τον Πίτερς αλλά δυστυχώς θα παέι στην Μιλάνο ενώ ο Γκρει είναι αναβάθμιση σε σχέση με τον πολύ ποιοτικό αλλά μεγάλο σε ηλικία Μελβιν
Εγώ τον Γκρέι στο μυαλό μου,απο το λίγο που τον εχω παρακολουθήσει,τον έχω ως ασταθή,στην καλή του μέρα είναι παίχτης ευρωλιγκας, στην κακή του όμως μπορεί να σε κάψει εύκολα.
Δεν ξέρω την ηλικία του και αν αυτό μέσα απο την δουλειά του Τρινκερι μπορεί να διορθωθεί,ξέρω όμως οτι αν μου έλεγε κάποιος απο την ομάδα, μπορούμε να φέρουμε αύριο έναν απο τους Γκρέι και τον Γάλλο του Άρη, θα διάλεγα τον δεύτερο.
Βέβαια απο την άλλη παίζουν ρόλο και τα χαρακτηριστικά,όπως σωστά γράφτηκε.
Ο Γκρέι ταιριάζει πιο πολύ σαν δίδυμο με τον Χουγκαζ.
Όπως και να έχει,είναι καλός παίχτης και αν ο προπονητής εγκρίνει,δεν χρειάζεται να λέμε πολλά.
Για όσους δεν με ξέρουν, δεν είμαι απο αυτούς που λέω οτι ο προπονητής ξέρει πάντα και στηρίζω την όποια απόφαση του,ίσως και να κλείνω προς την αντίθετη κατεύθυνση,ιδίως με όσους προπονητές έχουν περάσει απο τους πάγκους του ΠΑΟΚ τα τελευταία πολλά χρόνια στα δημοφιλή τμήματα, που παρακολουθώ κιόλας και εχω άποψη.
Τον Τρινκερι τον πιστεύω τόσο πολύ που δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω τον εαυτό μου να πιστέψει οτι κάνει λάθος.
Μιλάμε για τεράστια προπονητάρα.
Δεν ξέρω την ηλικία του και αν αυτό μέσα απο την δουλειά του Τρινκερι μπορεί να διορθωθεί,ξέρω όμως οτι αν μου έλεγε κάποιος απο την ομάδα, μπορούμε να φέρουμε αύριο έναν απο τους Γκρέι και τον Γάλλο του Άρη, θα διάλεγα τον δεύτερο.
Βέβαια απο την άλλη παίζουν ρόλο και τα χαρακτηριστικά,όπως σωστά γράφτηκε.
Ο Γκρέι ταιριάζει πιο πολύ σαν δίδυμο με τον Χουγκαζ.
Όπως και να έχει,είναι καλός παίχτης και αν ο προπονητής εγκρίνει,δεν χρειάζεται να λέμε πολλά.
Για όσους δεν με ξέρουν, δεν είμαι απο αυτούς που λέω οτι ο προπονητής ξέρει πάντα και στηρίζω την όποια απόφαση του,ίσως και να κλείνω προς την αντίθετη κατεύθυνση,ιδίως με όσους προπονητές έχουν περάσει απο τους πάγκους του ΠΑΟΚ τα τελευταία πολλά χρόνια στα δημοφιλή τμήματα, που παρακολουθώ κιόλας και εχω άποψη.
Τον Τρινκερι τον πιστεύω τόσο πολύ που δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω τον εαυτό μου να πιστέψει οτι κάνει λάθος.
Μιλάμε για τεράστια προπονητάρα.
-
john4serres
No offense στις μπασκετικες σας γνώσεις αλλά ποιος Νουά;
Θα σε ανεβάσει επίπεδο για τελικούς eurocup;
Θα σε ανεβάσει επίπεδο για τελικούς eurocup;
Απο αυτούς που έχουμε σίγουρα είναι ανώτερος και ο Γκρέι το ίδιο όμως.
Επίσης επειδή γράφτηκε αν είχα να διαλέξω ανάμεσα στους δύο,έγραψα οτι έγραψα.
Και αν δεν κάνω λάθος,σούπερ τα πήγε ο Γάλλος στον θεσμό με τον Ρούλη.
Με διαφορά ο πιο ποιοτικός τους παίχτης.
Αν δεν υπήρχε ο Χουγκαζ που πραγματικά τα χαρακτηριστικά του είναι πανομοιότυπα με του Νουά,με τα χίλια τον ήθελα.
Ο τύπος είναι πανέξυπνος,παίζει και μέσα έξω με την ίδια ευκολία, αμυντικά δεν τον λες κακό με τίποτα.
Παραστάσεις έχει απο υψηλό επίπεδο.
Μια χαρά στέκεται στο Γιουροκαπ και σε πρωταγωνιστρια ομάδα.
Σωματικά ο Γκρέι είναι αυτό που λέμε ιδανικό για μπάσκετ,κοντά στο καλάθι είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις στο ,μακρινό σουτ όμως υστερεί και πολλές φορές στην επίθεση δεν θα πάρει την καλύτερη επιλογή για την ομάδα.
Τέλος πάντων,ας δούμε ποιός θα έρθει στο 4 και συζητάμε καλύτερα.
Επίσης επειδή γράφτηκε αν είχα να διαλέξω ανάμεσα στους δύο,έγραψα οτι έγραψα.
Και αν δεν κάνω λάθος,σούπερ τα πήγε ο Γάλλος στον θεσμό με τον Ρούλη.
Με διαφορά ο πιο ποιοτικός τους παίχτης.
Αν δεν υπήρχε ο Χουγκαζ που πραγματικά τα χαρακτηριστικά του είναι πανομοιότυπα με του Νουά,με τα χίλια τον ήθελα.
Ο τύπος είναι πανέξυπνος,παίζει και μέσα έξω με την ίδια ευκολία, αμυντικά δεν τον λες κακό με τίποτα.
Παραστάσεις έχει απο υψηλό επίπεδο.
Μια χαρά στέκεται στο Γιουροκαπ και σε πρωταγωνιστρια ομάδα.
Σωματικά ο Γκρέι είναι αυτό που λέμε ιδανικό για μπάσκετ,κοντά στο καλάθι είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις στο ,μακρινό σουτ όμως υστερεί και πολλές φορές στην επίθεση δεν θα πάρει την καλύτερη επιλογή για την ομάδα.
Τέλος πάντων,ας δούμε ποιός θα έρθει στο 4 και συζητάμε καλύτερα.
Λογικό είναι μετά από τόσα χρόνια φτώχειας που έχουν δει τα μάτια μας Μπάλαμπαν και Μιλισάβλιεβιτς να θεωρούμε πιθανό στόχο κάθε παίκτη που δεν σκοντάφτε μόνος του.