Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
renegade

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από renegade »

Καλά όχι ότι αυτός που είναι τώρα είναι καλύτερος
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Black_Knight έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 06:48
Мир έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 22:51 Πόσο άρρωστοι στην ψυχή άνθρωποι υπάρχουν;
Δηλαδή αν είχε επιλεγη για αντικαταστάτης ΚυρΚυρ θα πόσταρε περί σκακιστή ο άνθρωπος που έβγαλε 15+ χρόνια ψωμί στην πλάτη του ΛΑΟΥ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ;
Σκέφτομαι τι τρύπημα θα έπεφτε αν τελικά είχε επιλεγεί αυτός. Είναι ένα δείγμα για το τι άνθρωποι κυκλοφορούν γύρω από την ομάδα και σιτίζονται από αυτή.

Μετά φυσικά φταίει ο Ιβάν Σαββίδης που δεν εμπιστεύεται κανέναν εκτός από την οικογένεια του και τους στενούς του συνεργάτες από την Ρωσία.
Καλημέρα φίλε.

Το τρύπημα πάντως έχει γίνει και είναι ακόμα πιο βαθύ από κάτι τσακμάκια και αναπτήρες.
These users thanked the author Maklaz for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Αυτό που κάποιοι ονομάζουν "τρύπημα" κάποιοι άλλοι το ονομάζουν "ξύπνημα" και μιλάω για τους συμφορουμίτες και κανέναν άλλο

Ειπώθηκε κι αυτό , ότι οι μισοί εδώ μέσα λένε όσα οι ΤΤ

Τα κίνητρα κάνουν τη διαφορά
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Το τρυπημα ειχε να κανει με το γηπεδο. Οτι πηγε να μπει τριτος και να παρει το εργο απο τον Σαββιδη.

Τα υπολοιπα που ακολουθησαν δεν ειναι τρυπημα. Ειναι ο κοσμος που πλεον εκφραζει απαιτησεις και δεν εχει αλλη υπομονη να βλεπει την ΠΑΕ να εχει βαλτωσει.

Δε γινεται να βαφτιζεται τρυπημα οτιδηποτε δεν ειναι 100-0 υπερ Σαββιδη.

Γιαυτο και λεω, υπομονη μεχρι την επομενη βδομαδα. Να τελειωσει αυτη η πληρως αποτυχημενη χρονια και να δουμε τι αλλαγες θα υπαρξουν στην ΠΑΕ.
These users thanked the author embuji for the post:
zoran
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Τέλος πάντων, εντάξει!
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
leomatos88, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αλλα ντ άλλα τα μεγάλα της Παρασκευής το γαλα
These users thanked the author Equalizer for the post:
paok apo epilogi
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Αν ο ΑΣ με τον δήμο Θεσσαλονίκης κλπ βουλευτές κλπ οργάνωνε έναν Βοτανικό, θα ήταν τρύπημα;
These users thanked the author Patron for the post:
zoran
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Οι αλλαγές πολλές φορές δεν γίνονται αλλάζοντας ρόλο στους ήδη υπάρχοντες αλλά ίσως αναδιοργανώνοντας την αλυσίδα των αποφάσεων και προσθέτοντας νέους ρόλους και πρόσωπα

Δεν νομίζω να χρειαστεί να περιμένουμε περισσότερο από μια εβδομάδα για να φανεί τι προθέσεις έχει το αφεντικό

Σίγουρα όμως δεν πάει άλλο . Δεν μπορεί ένας ολόκληρος οργανισμός να περιμένει τα πάντα απ τον Ραζβαν και τον Ιβαν και να κρύβεται από πίσω τους

Πιστεύω πλέον δεν το σηκώνουν και οι ίδιοι

Είδωμεν
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

mi8rio έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 06:20
marsantos έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 22:59 ...
Και τα αθλητικά στο ΟΠΕΝ όταν τα ακούς και τα βλέπεις δεν καταλαβαίνεις ότι ακούγονται σε κανάλι συμφερόντων προέδρου του ΠΑΟΚ και όμως έχεις συντονιστεί στο κανάλι του προέδρου σου...
Καλημέρα φίλε mi8rio.
Κατ' αρχήν επειδή έβαλες κτητική αντωνυμία στη λέξη πρόεδρος θέλω να σου πω πως προσωπικά δεν έχω κανένα πρόεδρο. Για γραμματέα, κατά μία έννοια, μπορούμε να το συζητήσουμε.
Επειδή βλέπω πως είσαι παλιό μέλος νομίζω θα έχεις δει πως σπανίως γράφω σε τόπικ ανθρώπων της διοίκησης οποιουδήποτε αθλήματος προκειμένου να σχολιάσω κάτι και αν ποτέ το κάνω πιθανότατα δε θα έχει σχέση με τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Καλή ώρα όπως το τελευταίο μου σχόλιο το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.
Άρα δεν αντιλαμβάνομαι το '...προέδρου σου' από όποια πλευρά κι αν προσπαθήσω να το προσεγγίσω.

Πάμε στο κανάλι. Δυστυχώς δεν έχω δει ποτέ αθλητικά στο δελτίο ειδήσεων του συγκεκριμένου καναλιού οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι. Να φανταστείς δεν ξέρω ούτε φατσικά, ούτε αν είναι άνδρας ή γυναίκα αυτός ή αυτή που λέει τα αθλητικά. Γενικότερα δεν έχω καλή εικόνα από τηλεόραση καθώς δεν επαρκεί ο χρόνος της καθημερινότητας μου. Μετά βίας και αν, προλαβαίνω το δελτίο ειδήσεων της ερτ που είναι λίγο πιο αργά. Στο συγκεκριμένο κανάλι που ανέφερες βλέπω όποτε είναι εφικτό μια εκπομπή πολιτικού περιεχομένου κάθε Τρίτη βράδυ που είναι αρκετά αργά και την προλαβαίνω, κυρίως γιατί έχει ξένους ανταποκριτές μαζεμένους και είναι ευκαιρία να πάρω συλλογικό κλίμα. Από αθλητικά, στο συγκεκριμένο κανάλι, όταν έχει κερδίσει ο ΠΑΟΚ και έχουν χάσει οι άλλοι βάζω σε επανάληψη και βλέπω αποσπάσματα της Κυριακάτικης αθλητικής εκπομπής κυρίως για να δω τις φάτσες των ρεπόρτερ των άλλων ομάδων. Τώρα που έχουμε κανένα δίμηνο να κερδίσουμε αγώνα δεν έχω δει καθόλου οπότε δεν ξέρω τι ακούγεται τον τελευταίο καιρό. Η αθλητική ενημέρωσή μου προέρχεται κυρίως από ραδιόφωνο, sites, διαδικτυακές εκπομπές και φυσικά paokmania.
Οπότε δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω για το τι συμβαίνει στο αθλητικό δελτίο ειδήσεων του εν λόγω καναλιού.
Odi44

Δημοσίευση από Odi44 »

renegade έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 23:21
trouman έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 22:46
Iznogoud4 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 21:26 Εντωμεταξύ σιγά το OPEN. Τελευταίο σε τηλεθέαση είναι κ όποιος κάνει λίγο επιτυχία φεύγει για αλλού γιατί δίνει τα λιγότερα λεφτά από τα ιδιωτικά. Σκίζει (δεν) σε τηλεθέαση ο Κάραλης και ο Κετσέτζογλου και φοβόμαστε μην μας φύγουν και γίνει ΠΑΟΚ TV.

Πάρτε και μια φώτο από τους αθώους γιουτιούμπερς τώρα, που αχ μωρέ αδικούνται τα παιδιά και δεν τους αφήνουν να μπουν στην Τούμπα. Δακρύσαμε… 😢
Εικόνα
Ρε τα λαμόγια, ρε λίγη τσίμπα..

Πολύ χαρακτηριστικά παραδείγματα τι μπορεί να κάνει το χρήμα, πόσο μπορεί κάποιος να αυτοξεφτιλίζεται, πόσα φίδια έχει ο ΠΑΟΚ μέσα του και τα θρέφει. Και μόλις έχουν κάποιο λόγο τσιμπάνε στα ίσα , χωρίς ντροπή.

Πολύ χαμηλό επίπεδο των δημοσιογράφων (;) όπως σωστά λέτε αλλά και ηθικά και αισθητικά τα πράγματα είναι τραγικά.

Μεγάλη πληγή για την ομάδα, μεγάλο βαρίδιο για την εξέλιξη σε πολλά επίπεδα του "κοινού" του ΠΑΟΚ.
Δεν καταλαβαίνω...οι μισοί συμφορουμητες εδώ μέσα με μπροστάριδες κάτι μπλε ( πρώην και νυν )τα ίδια λένε. Γιατί χαλιεστε
Θέλω να μου βρεις ένα Post που εγώ (ως πρώην μπλε) ή οι τωρινοί μπλε αναφέρθηκαν ειρωνικά στον Ιβάν ως "σκακιστή".

Ή γενικά να μου βρεις ένα Post που κάποιος εξ όσων αναφέρω χρησιμοποίησε ειρωνικό χαρακτηρισμό για τον Ιβάν.

Όχι σχόλιο κριτικής και απογοήτευσης. Ειρωνικό σχόλιο για το πρόσωπο του Ιβάν.

Αλλιώς ή δεν ξέρεις ανάγνωση ή είσαι εγκάθετος.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Αντε από εδώ ρε .... σκακιστή :)

Κάθε κριτική που γινεται, στην ΠΑΕ περισσότερο και στον Ιβαν λιγότερο , είναι τρύπημα , σάπιων και πληρωμένων που έχουν μυστικές συμφωνίες με τον Τέλη
Όποιος το κάνει είναι "εχθρός" του ΠΑΟΚ κι οποίος τον κράξει "πιστός στρατιώτης" της Ιδεας του ΠΑΟΚ

Υπερβολικά δεν είναι όλα αυτα ;;

Κι αν τον είπαν σκακιστή τι έγινε ;; Γιατί δεν είναι ;;; Υπάρχει δημόσιο πρόσωπο που δεν έχει σατυριστεί ή δεν έχει φθαρεί μετά από 14 χρόνια κι απαγορεύεται η κριτική και η απογοήτευση μετά το φετινό ΦΙΑΣΚΟ ;;
Ούτε η αυλή του Πούτιν δεν τα λέει αυτά όταν γίνει κριτική

YΓ το άρθρο δεν το διάβασα κι ούτε πρόκειται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoran την Παρ 15 Μάιος 2026, 13:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author zoran for the post:
block04
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πάντως ,χωρίς να θέλω να βάλω στην εξίσωση τα παιδιά του φόρουμ είτε μπλε είτε όχι , το να βγαίνει ο τσακαλέας και να γράφει αυτό το πράγμα με αυτή την ειρωνεία, πρέπει να καταλάβει ότι κακό στον εαυτό του κάνει.

Είναι τόσο χοντροκομμένη και κακοήθης αυτή η ανάρτηση που ακόμα και ουδέτερα προσκείμενοι στη σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ θα αποκτήσουν θετική στάση ως αντίδραση σε αυτό που γίνεται.

Δηλαδή πρέπει να είσαι βλάκας αν πιστεύεις ότι αποκαλώντας τον Σαββίδη "σκακιστή" δημόσια του κάνεις κακό.
Στο εαυτό σου κάνεις κακό , δείχνοντας σε όλο το κόσμο το μέγεθος της ανοησίας και της ηλιθιότητάς σου.

Στον Ιβαν καλό κάνουν τέτοιες επιθέσεις της π@τσας γιατί συσπειρώνουν τον απλό κόσμο γύρω του , σε μια περίοδο που φυσιολογικά υπάρχουν/θα υπάρξουν μουρμούρες για τη φετινή εικόνα της ομάδας.

Αυτό και μόνο δείχνει πόσο μικροί και άμυαλοι είναι οι τσακαλέοι αυτού του κόσμου.
anaximandros4

Δημοσίευση από anaximandros4 »

Εγώ πάντως στο "Σαββιδοποιήθηκε η καθημερινότητα" γονάτισα , στη χώρα του Ελύτη αισθάνομαι υπερήφανος

Νόλαν πατώνεις ?
These users thanked the author anaximandros4 for the post (total 2):
aivas19, leomatos88
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

zoran έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 12:58 Αντε από εδώ ρε .... σκακιστή :)

Κάθε κριτική που γινεται, στην ΠΑΕ περισσότερο και στον Ιβαν λιγότερο , είναι τρύπημα , σάπιων και πληρωμένων που έχουν μυστικές συμφωνίες με τον Τέλη
Όποιος το κάνει είναι "εχθρός" του ΠΑΟΚ κι οποίος τον κράξει "πιστός στρατιώτης" της Ιδεας του ΠΑΟΚ

Κι αν τον είπαν σκακιστή τι έγινε ;; Γιατί δεν είναι ;;; Υπάρχει δημόσιο πρόσωπο που δεν έχει σατυριστεί ή δεν έχει φθαρεί μετά από 14 χρόνια κι απαγορεύεται η κριτική και η απογοήτευση μετά το φετινό ΦΙΑΣΚΟ ;;

YΓ το άρθρο δεν το διάβασα κι ούτε πρόκειται
:lol: :lol: :lol:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

zoran έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 12:58 Αντε από εδώ ρε .... σκακιστή :)

Ο Σαββίδης δεν είναι δημόσιο πρόσωπο ούτε εσύ τηλεκριτικός για να σατυρίζεις. ( όχι εσύ προσωπικά, ο οποιοσδήποτε συμμερίζεται αυτά που λες)
Ο Σαββίδης είναι ο μεγαλύτερος ευεργέτης που πέρασε ποτέ από το σύλλογο στα 100 χρόνια ιστορίας του.
Οφείλουμε απεριόριστο σεβασμό και στο κομμάτι της κριτικής είμαι υποχρεωμένοι να το κάνουμε με σεβασμό και σοβαρότητα.
Και δε δέχομαι κανέναν γαμώσπιτο να τον σατυρίζει λες και είναι ο Λαζόπουλος.

Άμα τα έχεις καταλάβει έτσι τα γράμματα , σε λάθος μέσο συμμετέχεις και γράφεις.
These users thanked the author giapas for the post:
leomatos88
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”