Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Λοιπόν νομίζω ότι πολλοί από το εξωτερικό κι εσωτερικό που γράφουν για την Ευρωλιγκα μάλλον έχουν ξεχάσει να μετράνε. Γιατί κι εγώ πάω να χάσω το μυαλό μου εδώ

https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... s-to-stay/

20 ομάδες θέλουμε.

Οι φετινές 20 ομάδες μένουν όλες μέσα με ερωτηματικό την Μονακό και την Παρί. Η Μονακό είχε το Eurocup license από τότε που πήρε το κύπελλο. Δεν έχει κάποια άλλη συμφωνία με την Λίγκα. Η Μπουργκ έρχεται κι εάν επιλέξει να πάει Ευρωλίγκα τότε παίρνει το Eurocup license της Μονακό.

Κι έχουμε 21 ομάδες σε αυτό το σενάριο.

Από τις 21, Παρί η Μονακό πρέπει να μείνει έξω, με το πρότζεκτ της Παρι πλέον να είναι πιο θελκτικό για την Λίγκα.

Μονή πιθανότητα για wildcard γιατί θα έχουμε μόνο 19 ομάδες είναι εάν και η Μονακό και η Μπουργκ δεν μπορούν να παίξουν στην Λίγκα.

Νομίζω πως ο,τι έχω διαβάσει εκτός του άνω άρθρου τα λέει διαφορετικά (λάθος) και υπονοούν ότι περιμένουμε μόνο την Μπουργκ.
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

Νομιζω αμα το παμε επισημα, κανονικα η Παρι πρεπει να φυγει και να μπει η Μπουργκ. Η ανανεωση αδειας αμα μπεις EuroLeague απο EuroCup γινεται μονο αν προκριθεις στα Play-Off. Η Μονακο προκριθηκε, αρα μενει αυτη.
Τωρα ρεαλιστικα μιλωντας δεν προκειται να μπει η Μπουργκ, εκτος αν βρεθει καποιος ξαφνικα στο καλοκαιρι να ριξει χρημα/να την αγορασει, αν και δυσκολα χωρις καταλληλο γηπεδο σε ακτινα 100χλμ. Για την Μονακο ειναι πιο ευκολο να βρεθει λυση και λογω πριγκιπατου και λογω μεγαλυτερου brand.

Παντως σε οτι αφορα εμας, νομιζω πρεπει να το θεωρουμε σχεδον σιγουρο οτι θα ειμαστε EuroCup του χρονου. Ολες οι δηλωσεις επισημων προσωπων αυτο υποδηλωνουν. Η πιο προσφατη του Μπουντουρη
Η Euroleague δεν ξεχωρίζει ανθρώπους λόγω χρημάτων. Επειδή θέλουν να είναι μία διοργάνωση σωστή και σημαντική, πρέπει να ακολουθήσεις τον δρόμο όπως οι άλλες ομάδες. Παίξτε Eurocup και βγείτε πρώτοι, αυτό ήταν
, η οποια ουσιαστικα ειναι σχεδον ιδια με αυτη του CEO Τσους Μπουενο, λιγους μηνες πριν.
Άβαταρ μέλους
west group 1926

Δημοσίευση από west group 1926 »

μεγαλη ξενερα οι 3 γαλλικες ,οκ μεγαλη αγορα κτλπ,αλλα απο μπασκετ οι οποιες δοξες ειναι στο παρελθον,περα απο τους ισπανους μονο εμεις πλεον και οι τουρκοι μπορουμε να εχουμε 3 ομαδες και δυνατες μαλιστα αντε και οι ισραηλινοι κυριως λογω χρηματων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”