Razvan Lucescu VI

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

George Best4 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 21:50
smoothcriminal1926 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 21:04
George Best4 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 17:04

Οσες φορες και να το γραψεις δε θα σε ακουσει κανεις φιλε.
Δε θελει κανεις να δει τα γεγονοτα.
Ολοι διψανε για αιμα.
2,5 μηνες παιζαμε ανα 3 ημερες ματς, καναμε σερι νικες. Ο ιδιος ο προπονητης εβγαινε και ελεγε οτι πρεπει να προσεχουμε στη διαχειριση και ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ φουλ προγραμμα προπονησης καιρο λογω προγραμματος υπο τον φοβο τραυματισμων.

Η κουλα με Σαμροκ και Κραιοβες και ολα τα αλλα χωρια ειχε πολυτελεια να κανει ροτεισον.
Ο ΠΑΟΚ δεν την ειχε.

Το προβλημα ειναι οτι το ροστερ δεν αντεχε αυτο που περασε.
Δε χτιστηκε για αυτο και δεν αντεξε.
Αυτη ειναι η μονη αληθεια.

Αυτοι που κραζουν τωρα, αν εβαζε το τετατετ ο Ντεσποτοφ με Αρη και ο Γιακουμακης το πεναλντι με ΑΕΚ, τωρα θα πανηγυριζαν αλλα η κατασταση ουσιαστικα η ιδια θα ηταν.
Οπως ειπες και εσυ αν δεν ηταν τοσο τυχερη η Αεκ με τοσα γκολ στο 90φευγα σε ματς, δε θα το επαιρνε.
Αλλα την τυχη σου την οριζεις. Πολλα ματς πηρε στις πλατες του ο Γιοβιτς. Ματς σε περιοδο που ηταν αθλια την ξελασπωσε σε μια φαση.
Δεν ειπε καλοκαιρι ε ενταξει μωρε εχω τον Τσαλοφ καλα ειμαι.

Μαπι δε γουει Η επιλογη με Τσαλοφ κατεστρεψε φετος τον ΠΑΟΚ σε τροματκικο βαθμο.
Ο Γιακουμακης δεν ηταν ετοιμος τον πρωτο καιρο για 90λεπτο.
Ποσα ματς πηρε ο Τσαλοφ και χασαμε βαθμους? με Παναιτωλικο, Αστερα, Μακαμπι, Μπραν που μολις μπηκε χασαμε μετρα στο γηπεδο και φαγαμε γκολ.
Αλλη καταπονηση δε θα ειχε ο Μειτε αν ο Ζαφειρης ερχοταν καλοκαιρι?
Αυτοι δεν ηταν χαμενοι βαθμοι? Αλλη καταπονηση δε θα ειχε η ομαδα αν περνουσε απευθειας? Αν ειχε την πολυτελεια να κανει ροτεισον με Λυον?

Αν κρινουμε μονο εκ του αποτελεσματος και δεν λαμβανουμε υποψιν ολους τους παραγοντες ναι...Αποτυχημνεη χρονια.
Να διωξει τον Λουτσε αφου κρινει οτι ειναι ευθυνη του ο Ιβαν.

Αλλα στον επομενο που θα ερθει μη φερνει βομβες, Χατσεριδη,Εσιτι,Τσαλοφ,Νινουα κτλ
Γύρω στα 25 ''αν'' στο κείμενο γραφικότητας σου. Άλλο ένα απο τα καθημερινά σου για το πόσο θέλουμε να φάμε τον Λούτσι μιας και μας έχει φάει γκόμενα.

Με το ''αν'' δεν γάμησε κανένας. Μόνο ο Παπακαλιάτης...

Κανένας δεν είπε ότι το ρόστερ ήταν για τρεμπλ και κανένας δεν αναιρεί ότι οι τραυματισμοί έπαιξαν κομβικό ρόλο. Πρώτος θα σου πω ότι το αφεντικό δεν βοήθησε την ομάδα έστω τον Γενάρη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο κοουτς δεν οφείλει να κάνει την δουλειά του για την οποία πληρώνεται όσο καλύτερα γίνεται και να πάρει το μέγιστο απο αυτούς που έχει. Αλλά το μοτιβό χώμα απο καλοκαίρι μέχρι οκτώβρη, γκαλάκτικος (sic) μέχρι φλεβάρη και μετά κάθοδος και ο θεός βοηθός στα πλει οφ το έχουμε δει και άλλες χρονιές και χωρίς την μάστιγα των τραυματισμών.

Οπότε όχι δεν ψάχνουμε απλά να ρίξουμε κάποιον στη φωτιά για την φετινή αποτυχία. Όλοι κρίνονται και ειδικά σε βάθος 5ετίας που αν εξαιρέσεις το 24, έχουμε αποτύχει παντελώς και οι 3 χαμένοι τελικοί όπου ο ένας χειρότερος απο τον άλλον ενοχλούν. Εεε στην τελική σούμα για μένα το ταμείο του προπονητή είναι μείον. Σόρρυ που στον θίγω κιόλας.

Βλέπεις κάπου να μίλησα σε εσένα? Βλέπεις να απάντησα σε κάποιο σχόλιο σου?
εγώ είμαι γραφικός ή εσύ δεν έχεις τη δυνατότητα αντίληψης να καταλάβεις τι γράφω?

Έπρεπε να κάνουμε 67 μεταγραφές τον Γενάρη. Αυτό ήταν το πρόβλημα.το βρήκες.

Διάβασες το σχόλιο ή είπες να μπεις να γράψεις άλλη μια μέρα τα δικά σου κι εσυ?
Να φύγει ο Ραζβαν. Συμφωνω
Να δούμε ποιος θα έρθει και τι κινήσεις θα γίνουν.

Αλλά για τον επόμενο Τσαλοφ που θα έρθει θέλω να ντυθείς καραγκιοζης εσύ και οι 5-6 άλλοι εδώ μέσα και να κόβετε βολτες κάτω από τον λευκό Πύργο.
Ευτυχώς υπάρχεις εσείς γιατί εμείς οι καραγκιόζηδες για τίποτα δεν ήμαστε. Θα σου απαντούσα όπως σου αρμόζει τώρα με χαρακτηρισμούς όπως εσύ που δεν ξέρω τι την έχεις δει, αλλά απλά θα σεβαστώ το φόρουμ και τα άλλα παιδιά που δεν αξίζουν σπαμ.

Θα μας πεις και καραγκιόζηδες...
These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post (total 3):
curtis, renegade, Amsterdamer_87
juvepaok4

Δημοσίευση από juvepaok4 »

άκουσα λιγο τους δημοσιογράφους που μιλάνε και με την ομάδα και με τους γύρω... ακούω ο Μιχαηλίδης πονάει το γόνατο,ο Κένι φορτώθηκε μετα τον τραυματισμό, ο μειτε με το ζόρι στέκεται,ο μπαμπα εχει σκασει απο πέρυσι,ο ταισον 582 αγώνες ο γιερεμεγιεφ έσκασε...και αναρωτιέμαι γιατί να παίζουν τότε....ο σαντσεζ που ηρθε και για τις 2 πλευρές και δεν παιζει πουθενα ο μπαινκο ο βολιακο ο μυθου ο τειλορ ο πελκας που είδε τον ιβανουσετσ βασικό στο τηγάνι πως στο διαόλο θα αισθανονται που βλέπουν παίχτες ανήμπορους να παίζουν συνεχώς και αυτοι να παίζουν απο 10 λεπτα έως καθόλου...δλδ τι λιγότερο θα πρόσφεραν απο αυτούς...

εγω και ακομα ενα παλικάρι αυτη την στιγμή εχπυμε πρόβλημα στην εργασία μου με τον υπεύθυνο για κάποιους λόγους για τους οποίους μας υποστηρίζουν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι και μεσα από τις συζητήσεις και όσο περνάει ο καιρός αποκτούν και αυτοι πρόβλημα με τον υπεύθυνο....να φανταστώ και επειδή στην ομάδα μιλάνε ειναι παρέες κτλ οι πιο πανω που ανέφερα σίγουρα θα λένε γιατί παίζει ο ένας και ο αλλος και αισθάνονται μαλακές.. ποσο δε οταν ακούει έναν προπονητή (ο οποιος εζει σαν ευαγγέλιο παιχτης που δεν ειναι έτοιμος δεν παιζει, η καινούργια μεταγραφή θέλει κανα 2 μηνες να μπει λες και παιζουμε το ποδόσφαιρο του κροιφ) να λέει ότι και με 40% ο μειτε θα ειναι μεσα...και. προφανως ισχύει και άλλους παίχτες που δεν θα έπρεπε αυτη την στιγμή να παίζουν...ε ποσό καλο μπορει να ειναι το κλίμα οταν υπάρχει ανομία στις επιλογές...

χθες παρατήρησα έναν λουτσεσκου απο το πέμπτο λεπτό να φωνάζει στην ομάδα για κίνηση να ανέβει πιο ψηλά να πιέσει και ουτε ένας να μην ακολουθεί που εμένα μου δείχνει ότι υπάρχει γενικό πρόβλημα και ότι εχει χαθεί και η ομαδικότητα και η επαφή και το δεσιμο που υπηρχε στις ομαδες του λουτσεσκου...

και για να κλείσω οπως ξεκίνησα αφού είπαν είπαν είπαν για τραυματίες διαιτητές μπλα μπλα μπλα τον προπονητή μας είπαν ουτε να σκέφτεστε να φύγει χάρη λέει θα κανουμε στους άλλους και εχθρόι και φίλοι αυτο περιμένουν....ρε σεις λουτσεσκοσκυλο είμαι και εχω μαλώσει άπειρες φορές με φίλους και γνωστούς αλλα οχι να βάφουμε το μαύρο άσπρο και να δημιουργούμε και φοβίες....
Kenny4

Δημοσίευση από Kenny4 »

Αυτό πάντως, που για τους τραυματισμούς δεν επιρρίπτουμε καμία ευθύνη στον άνθρωπο που διαμορφώνει το πρόγραμμα και ορίζει τις εντάσεις κάθε προπόνησης, πρέπει να το κοιτάξουμε λίγο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kenny4 την Πέμ 14 Μάιος 2026, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Παντως σημερα δειπνησε με το μαρακι, σε χαλαρο κλιμα στο grande Nuevo.
Ηρεμοι κ καλοδιαθετοι αμφοτεροι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μα αφού οι πληροφορίες από Λονδίνο μεριά λένε ότι δεν μιλιούνται
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”