Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Αρχίσαμε βλέπω τα άρθρα ότι ζητάνε πολλά οι Γερμανοί για Γιαννούλη.
Δηλαδή τι περίμεναν να δώσουν τζάμπα τον καλύτερο παίχτη τους φέτος;
απο αγάπη στον ΠΑΟΚ θα μας τον δώσουν τζάμπα
Ο Urie-Michel Mboula, ένας 23χρονος κεντρικός αμυντικός της Γκαμπόν που έκανε 15 εμφανίσεις για τον Metz την περασμένη σεζόν, είναι μεταγραφικός στόχος για τον ΠΑΟΚ, καθώς επιδιώκουν να ενισχύσουν την άμυνά τους. Οι Le Mans, Young Boys, Famalicao και ορισμένες άλλες ιταλικές ομάδες ενδιαφέρονται επίσης για τον παίκτη. Ο Εμούλα έχει συμβόλαιο με τον γαλλικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2028. Αν και η Μετς, που υποβιβάστηκε πρόσφατα, τον θεωρεί σημαντικό μέρος του σχεδίου τους για τη Ligue 2, αναφέρεται ότι ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο και έχει αρχίσει να αναζητά ευκαιρίες για να συνεχίσει την καριέρα του αλλού. Η τρέχουσα αγοραία αξία του Transfermarkt είναι €1.00m.
-
Panostas1995
Ο Τέιλορ ήταν βασικός παίκτης στη Σέλτικ με 20-30 συμμετοχές στο τσου Λου...σε πολύ καλή ηλικία, ελεύθερος και αν θυμάμαι καλά είχε 7 μύρια αξία (χωρίς να παίζει σημαντικό ρόλο αυτό) σαν σκεπτικό ήταν σωστή κίνηση...pisakaipoupoula έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:36 Για μένα το θέμα είναι δομικό
Ας δούμε χαρακτηριστικά το θέμα του Σκωτσέζου και του Ιβανούσετς...Γιατί χάριν στην αχρηστίλα των δύο ξεχαρβαλώθηκε όλη η αριστερή πλευρά, πέρα των κολλημάτων του Λούτσου με αργούς και μεγάλους παίκτες στον άξονα κτλ.
Λοιπόν τους είδαν πριν τους πάρουν? ήταν πρόταση μανατζαραίων? Ποιός τους πρότεινε και το σημαντικότερο ποιός έδωσε το οκ για να τους πάρουμε? Όποιος είναι ο παραπάνω θα πάρει αποφάσεις και φέτος?
Βρείτε τις διαφορές με αεχ και γάβρο
Τον ιβανουσετς τον παρακολουθούν εδώ και χρόνια και ήθελαν να τον φέρουν.... κακός παίκτης δεν ήταν απλά μάλλον λόγο τραυματισμού έχει χάσει την αθλητικότητα του.... ευτυχώς ήρθε δανεικός
Τι σημασία έχει αν ήταν βασικός στη σέλτικ? Ταιριάζει στην ομάδα μας? καλύπτει τα θέλω του προπονητή ?
Τον άλλον τον παρακολουθούσαν χρόνια και δεν είδαν ότι περπατάει μέσα στο γήπεδο ?
Και οι δυο κινήσεις αυτές ήταν τελείως άστοχες.
Ήρθαν μόνο για να γεμίσουν το ρόστερ και τίποτα παραπάνω.
Τον άλλον τον παρακολουθούσαν χρόνια και δεν είδαν ότι περπατάει μέσα στο γήπεδο ?
- smoothcriminal1926
Άντε για τον Ιβανούστες το ακούω.van rooy έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:50 Τι σημασία έχει αν ήταν βασικός στη σέλτικ? Ταιριάζει στην ομάδα μας? καλύπτει τα θέλω του προπονητή ?
Το άλλο με τον Τέυλορ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Δεν γίνεται παίχτης βασικός στην Σέλτικ με παραστάσεις Τσλ να μην κάνει ΈΣΤΩ για δεύυτερος στον ΠΑΟΚ. Ποιόν θές για να παίξει εντός με τις Σέρρες και την Λάρισα που πέφτουν για να κάτσει και λίγο αυτός ο Μπάμπα;
Ήμαρτον τώρα να λέμε δεν καλύπτει τα θέλω του προπονητή. Στην χειρότερη απλά ας είναι καλός αμυντικά να μην εκτίθεται όπως ο άλλος σε αυτά τα παιχνίδια.
Μετά την διαχείριση Μπιανκο φέτος, για μένα η δεύτερη χειρότερη ήταν του Τέυλορ.
- These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
-
Panostas1995
Εκ των υστέρων ναι δε βγήκαν...αλλά το καλοκαίρι δε νομίζω πως μας φαινόντουσαν κακές επιλογές.... Αν πιστεύετε πως θα μας βγαίνουν 10/10 οι μεταγραφές δεν γίνεται ούτε στην πιο οργανωμένη ομάδα στον κόσμο.... παγκόσμιος το ποσοστό επιτυχίας των μεταγραφών είναι κάτω από 50%van rooy έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:50 Τι σημασία έχει αν ήταν βασικός στη σέλτικ? Ταιριάζει στην ομάδα μας? καλύπτει τα θέλω του προπονητή ?
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- george188
Άρα, σύμφωνα με αυτή τη λογική, του βασικού της Σέλτικ, ο Τέιλορ είναι καλύτερος από τον Κένυ, έτσι; Ρε μάγκες, λυπηθείτε μας! Ναι, εμείς οι οπαδοί, οι άσχετοι, έτσι σκεφτήκαμε στην αρχή όταν ακούσαμε τα δύο ονόματα, η κατάληξη όμως δεν σας μαθαίνει κάτι;
- pisakaipoupoula
βρε φίλος τα χαρακτηριστικά του τα είδανε? Δύο παιχνίδια της Σέλτικ όχι στο Τσ.Λιγκ στην λίγκα ας πούμε το παρακολούθησαν? Και τον πρόκριναν ως αντί Μπάμπα? Τι μας νοιάζουν τα υπόλοιπα?Panostas1995 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:46Ο Τέιλορ ήταν βασικός παίκτης στη Σέλτικ με 20-30 συμμετοχές στο τσου Λου...σε πολύ καλή ηλικία, ελεύθερος και αν θυμάμαι καλά είχε 7 μύρια αξία (χωρίς να παίζει σημαντικό ρόλο αυτό) σαν σκεπτικό ήταν σωστή κίνηση...pisakaipoupoula έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:36 Για μένα το θέμα είναι δομικό
Ας δούμε χαρακτηριστικά το θέμα του Σκωτσέζου και του Ιβανούσετς...Γιατί χάριν στην αχρηστίλα των δύο ξεχαρβαλώθηκε όλη η αριστερή πλευρά, πέρα των κολλημάτων του Λούτσου με αργούς και μεγάλους παίκτες στον άξονα κτλ.
Λοιπόν τους είδαν πριν τους πάρουν? ήταν πρόταση μανατζαραίων? Ποιός τους πρότεινε και το σημαντικότερο ποιός έδωσε το οκ για να τους πάρουμε? Όποιος είναι ο παραπάνω θα πάρει αποφάσεις και φέτος?
Βρείτε τις διαφορές με αεχ και γάβρο
Τον ιβανουσετς τον παρακολουθούν εδώ και χρόνια και ήθελαν να τον φέρουν.... κακός παίκτης δεν ήταν απλά μάλλον λόγο τραυματισμού έχει χάσει την αθλητικότητα του.... ευτυχώς ήρθε δανεικός
Δηλαδή όποιος είναι βασικός στην Σέλτικ θα ταιριάξει με εμάς με το πρωτάθλημα μας θα έρθει εδώ και θα οργώνει?
Σαν σκεπτικό ναι έχει λογική , συμφωνώ, αλλά στο χορτάρι είδες ότι δεν, και φαινόταν απ όταν έπαιζε στη Σέλτικ
Τον Ιβανούσετς κι αν τον ήθελαν εδώ και χρόνια, όφειλαν να παρακολουθήσουν έστω ένα περσινό παιχνίδι του στη Φέγενορντ να δούνε ότι δεν είναι πια αθλητής
Για αυτό λέω, ποιός έδωσε το οκ για τέτοιου τύπου μεταγραφές? Πως κάνουμε μεταγραφές, από το transfermarkt και το μάνατζερ?Αυτός που έκανε την μεταγραφή θα έχει λόγο και φέτος στις μεταγραφές? Αν ναι, εκεί ξεκινάνε τα προβλήματα με όλο τον οργανισμό ασχέτως Λουτσέσκου, που φυσικά κι αυτός έχει ευθύνη γιατί ΚΑΙ αυτός έδωσε το οκ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής όπως το είχε δώσει και με το καδρόνι της Νάπολι που ζαχαρώναμε 2 μήνες
-
Panostas1995
Εσύ είσαι πεπιεσμένος ότι ο Τέιλορ είναι κακός παίκτης;Miles έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:04 Άρα, σύμφωνα με αυτή τη λογική, του βασικού της Σέλτικ, ο Τέιλορ είναι καλύτερος από τον Κένυ, έτσι; Ρε μάγκες, λυπηθείτε μας! Ναι, εμείς οι οπαδοί, οι άσχετοι, έτσι σκεφτήκαμε στην αρχή όταν ακούσαμε τα δύο ονόματα, η κατάληξη όμως δεν σας μαθαίνει κάτι;
Εγώ θα πω πως σε άλλη ομάδα ή ακόμη και σε μας του χρόνου μπορεί να είναι πολύ καλύτερος....
σκωτσέζο μπακ που δεν τον πήρε τόσα χρόνια μια αγγλική ομάδα.
άντε λες σκωτσέζος είναι, τρέχει, μαρκάρει, σεντράρει.
έλα μου ντε που φαίνεται μονόπνεύμονας και χωρίς σέντρα?
τα περί βασικός σέλτικ και γιουρόπα και τσου λου τα ακούω βερεσέ.
κι ο πήλιος του χρόνου τσου λου θα παίξει
άντε λες σκωτσέζος είναι, τρέχει, μαρκάρει, σεντράρει.
έλα μου ντε που φαίνεται μονόπνεύμονας και χωρίς σέντρα?
τα περί βασικός σέλτικ και γιουρόπα και τσου λου τα ακούω βερεσέ.
κι ο πήλιος του χρόνου τσου λου θα παίξει
Κακό παίχτη δεν θα τον έλεγα, αλλά κυρίως σοφτ, ιδίως για Βρετανός, ναι.Panostas1995 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:27Εσύ είσαι πεπιεσμένος ότι ο Τέιλορ είναι κακός παίκτης;Miles έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:04 Άρα, σύμφωνα με αυτή τη λογική, του βασικού της Σέλτικ, ο Τέιλορ είναι καλύτερος από τον Κένυ, έτσι; Ρε μάγκες, λυπηθείτε μας! Ναι, εμείς οι οπαδοί, οι άσχετοι, έτσι σκεφτήκαμε στην αρχή όταν ακούσαμε τα δύο ονόματα, η κατάληξη όμως δεν σας μαθαίνει κάτι;
Εγώ θα πω πως σε άλλη ομάδα ή ακόμη και σε μας του χρόνου μπορεί να είναι πολύ καλύτερος....
Έχω μια δική μου κοσμοθεωρία, ότι αυτός δύσκολα θα γίνει καλύτερος σε μας, αυτό που ήταν να δείξει αυτό είναι. Εννοείται ότι σε άλλη ομάδα μπορεί να ταιριάξει καλύτερα.
Ένας συγκεκριμένος το έβγαλε που είναι εκτός Τούμπας εδώ και καιρό κ με τις τοποθετήσεις του φτιάχνει κλίμα ανάλογο. Θα φανεί τι ισχύει κ τι όχιMitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:37 Αρχίσαμε βλέπω τα άρθρα ότι ζητάνε πολλά οι Γερμανοί για Γιαννούλη.
Άντε κι ας έρθει ο Γιαννούλης. Αν δούμε μπαμπά βασικό πείτε μας ότι ο Γιαννούλης δεν κάνει ποιοτικά η δε ξέρει το σύστημα
Μα δεν τον εμπιστεύτηκε κ ποτέ ο ραζβαν γθα να τον δούμε με ρυθμο. Τα ματς που πήρε ήταν λίγα αναλογικά με τα ματς του μπαμπα ο οποίος πάλι κάηκεMiles έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:39Κακό παίχτη δεν θα τον έλεγα, αλλά κυρίως σοφτ, ιδίως για Βρετανός, ναι.Panostas1995 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:27Εσύ είσαι πεπιεσμένος ότι ο Τέιλορ είναι κακός παίκτης;Miles έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:04 Άρα, σύμφωνα με αυτή τη λογική, του βασικού της Σέλτικ, ο Τέιλορ είναι καλύτερος από τον Κένυ, έτσι; Ρε μάγκες, λυπηθείτε μας! Ναι, εμείς οι οπαδοί, οι άσχετοι, έτσι σκεφτήκαμε στην αρχή όταν ακούσαμε τα δύο ονόματα, η κατάληξη όμως δεν σας μαθαίνει κάτι;
Έχω μια δική μου κοσμοθεωρία, ότι αυτός δύσκολα θα γίνει καλύτερος σε μας, αυτό που ήταν να δείξει αυτό είναι. Εννοείται ότι σε άλλη ομάδα μπορεί να ταιριάξει καλύτερα.
- These users thanked the author george188 for the post:
- smoothcriminal1926