Razvan Lucescu VI

marsantos

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από marsantos »

giapas έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:40 Μα θεωρώ μαλακια του Λουτσέσκου να βγαίνει και να λέει δημόσια ότι τώρα μαθαίνουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό.
Πρέπει να απευθύνεσαι σε ηλίθιους για να λες κάτι τέτοιο, σε ιθαγενείς .
Είναι εξοργιστικό το πόσο μαλάκα με θεωρεί για να μου λέει κατάμουτρα κάτι τέτοιο.
Το ότι πριν από αυτόν η ομάδα είχε 6 τρόπαια. Άρα τώρα μαθαίνει.

Αυτός έχει το ελαφρυντικό ότι τα λέει στη κάμερα και λες ότι οκ , μπορεί και να λέει μπαρούφες γιατί δε θέλει να πει δημόσια κάποια πράγματα.

Έ όταν εσύ αυτά τα αναπαράγεις μέσα εδώ και προσπαθείς να βάλεις στην ατζέντα της κουβέντας το ίδιο πράγμα, σορυ τρελαίνομαι.
Δαιμονίζομαι.
Όπως είδες όμως εγώ το είπα Δευτέρα και αυτός Τετάρτη. Άρα δεν έκανα αναπαραγωγή. Και δε μπορούσα να κάνω αναπαραγωγή καθώς αυτά τα σκέφτομαι πριν την εμφάνιση του Λουτσέσκου στη ζωή μας.
Είναι σκέψεις και συμπεράσματα που βγάζω τα οποία πηγάζουν σε εμβρυακό στάδιο ακόμα ακόμα από το πως πήγε η ομάδα στο Χαριλάου πριν να παίξει με το Σπάθα, πήραν σάρκα και οστά από το τι ακολούθησε το κύπελλο του Βόλου και παγιώθηκαν από το πως μας έκλεψαν το πρωτάθλημα του '18.
Στο δικό μου το μυαλό ο ΠΑΟΚ του '26 απέχει πολύ από τον ΠΑΟΚ του '18. Είναι πολύ πιο μπροστά. Ακόμα όμως έχει πολλά να κάνει.
Ας το αφήσουμε όμως εδώ γιατί όλα αυτά για να αναπτυχθούν θέλουν χρόνο και αμεσότητα.
Είμαι σίγουρος πως αν αύριο φύγει ο προπονητής, όλες αυτές οι σκέψεις θα αντιμετωπίζονταν με διαφορετικό τρόπο και θα ήταν αφορμή για άλλου είδους κουβέντες.
Τώρα όμως που όλα καίνε και είμαστε πλημμυρισμένοι από απογοήτευση, θυμό και στενοχώρια καταλαβαίνω πως είναι ανεδαφικό κάτι τέτοιο.
Ας τα αφήσουμε εδώ λοιπόν και ας ασχοληθούμε με το τι θα γίνει από Δευτέρα σε θέματα ανανεώσεων, μεταγραφών κτλ. γιατί η επόμενη χρονιά ξεκινάει νωρίς.
These users thanked the author marsantos for the post (total 3):
geobila, aivas19, paokkerkir
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

embuji έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 11:48 Κονσεισαο.

Εμαθε την προπονητικη σε μια απο τις μεγαλυτερες σχολες, ΠΟΡΤΟ.

ΠΑΟΚτσακι που νιωθει, προπονηταρα και ποδοσφαιρο που θα γουσταρουμε.

Αυτο θα πει level up.
Προπονηταρα με 100 κιλα κοχονες..
Μπαλαδοφατσα και αριστο ματι σε επιλογη παιχτων..
Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι..
Μακαρι,αλλα απο χλωμο εως αδυνατο να μας προτιμησει..
Εχει ξεφυγει επιπεδο ο Σερτζιο..
Βεβαια ποτε δεν ξερεις εφοσον ειδαμε Βαλβερδε στον γαυρο..
Αν κανει κανα τετοιο θαυμα ο Ιβαν,την αναλογη στηριξη με Λουτσε σιγουρα θα την εχει μπορει και παραπανω..
These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post (total 3):
embuji, geobila, vs40
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αυτο θα πει level up.
Κάτσε μη και τέτοιοι προπονητές δεν έρχονται στην Ελλάδα και τον δούμε μετά σε κανένα γαύρο και τραβάμε τα βυζια μας
These users thanked the author gika for the post (total 5):
paokkerkir, geobila, Patron, embuji, vs40
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Αυτο θα πει level up.

Δεν νομίζω πως είναι ρεαλιστικός στόχος.

(Κάτσε μη τη πάθω σαν κάνας Κουβεντίδης μόνο :lol: )
These users thanked the author paokkerkir for the post (total 3):
embuji, Patron, aivas19
curtis

Δημοσίευση από curtis »

εγω εναν προπονητη ηθελα τον τερζιτς μας τον προλαβε η μπιλμπαο.δεν ξερω ποιον σκατα θα φερετε αλλα κανονιστε να τρεχει η ομαδα , φτανει πια μα τον λουτσε και τις δικαιολογιες του.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

geobila έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 11:51

Αυτο θα πει level up.
απιστευτο επαγγελματικο step down αν ερθει Ελλαδα μετα απο Πορτο-Μιλαν
ειχε κακη δουλεια στην μιλαν, τον πληρωνεις του δινεις ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕΙ, σε κανει πληρη αναμορφωση στο πως πρεπει να δουλευει το ποδοσφαιρικο τμημα και μετα φευγει.

Ο Κονσεϊσαο τωρα θελει να κανει μια καλη δουλεια. Αν του δωσεις αυτα που ζητησει επειδη αγαπαει και την ομαδα μπορει και να τον ψησεις. Αλλα οχι μισολογα και φερστ λιγκ δεν τρανσφερσ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ το απολυτο στεπ απ. Και επειδη εχω ακουσει ονοματα απο δω και εκει, ο κονσεισαο ειναι στα ιδια επιπεδα με πχ μαρθελινιο που ειναι επισης ελευθερος. ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ θες για το επομενο επιπεδο. Αυτο το επιπεδο θα ξεβλαχεψει την διοικηση και θα τους δειξει τι πραγματικα χρειαζεται το επομενο επιπεδο. Μπορεις να το στηριξεις; Θες; Αν ειναι να φερω κατι στο επιπεδο του Λουτσεσκου κανω μια τρυπα στο νερο.
These users thanked the author embuji for the post (total 4):
boogeyman77, geobila, Amsterdamer_87, vs40
embuji

Δημοσίευση από embuji »

paokkerkir έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 12:00

Αυτο θα πει level up.

Δεν νομίζω πως είναι ρεαλιστικός στόχος.

(Κάτσε μη τη πάθω σαν κάνας Κουβεντίδης μόνο :lol: )
Τετοιοι προπονητες δεν ερχονται ελλαδα.

one week later

Conceicao to olympiacos HERE. WE. GO. και γκρεμιζω εγω την τουμπα μονος τσαμπα.
These users thanked the author embuji for the post (total 4):
Patron, paokkerkir, geobila, Amsterdamer_87
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ο ΠΑΟΚ θα έχει μέλλον και στην μετάΛουτσέσκου εποχή.
Ποιοι ήταν οι 2 πιο επιτυχημένοι τεχνικοί της τελευταίας 10ετίας ?
Ο Ιβιτς που ήρθε από την Κ21 και ο Λουτσέσκου από την Ξάνθη.
Δεν καταλαβαίνω αυτές τις ανησυχίες για το τι θα γίνει μετά.

Ωστόσο από την στιγμή που έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο θα μείνει. Η διοίκηση δεν έχει μάθει να παίρνει άμεσα αποφάσεις.
Οταν θα λήξει το συμβόλαιο του ας ψάξουν να βρουν τον αντικαταστάτη του.
Μέχρι τότε όμως να κάνουν πράξη τις επιθυμίες του. Ας ανανεώσει όποιους θέλει, αν φέρει όποιους παίκτες θέλει για να σταματήσουν και τα παραμύθια περί ρόστερ.
These users thanked the author Ettien26 for the post (total 4):
Patron, paokkerkir, geobila, Amsterdamer_87
geobila

Δημοσίευση από geobila »

embuji έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 12:02

Αυτο θα πει level up.
ειχε κακη δουλεια στην μιλαν, τον πληρωνεις του δινεις ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕΙ, σε κανει πληρη αναμορφωση στο πως πρεπει να δουλευει το ποδοσφαιρικο τμημα και μετα φευγει.

Ο Κονσεϊσαο τωρα θελει να κανει μια καλη δουλεια. Αν του δωσεις αυτα που ζητησει επειδη αγαπαει και την ομαδα μπορει και να τον ψησεις. Αλλα οχι μισολογα και φερστ λιγκ δεν τρανσφερσ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ το απολυτο στεπ απ. Και επειδη εχω ακουσει ονοματα απο δω και εκει, ο κονσεισαο ειναι στα ιδια επιπεδα με πχ μαρθελινιο που ειναι επισης ελευθερος. ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ θες για το επομενο επιπεδο. Αυτο το επιπεδο θα ξεβλαχεψει την διοικηση και θα τους δειξει τι πραγματικα χρειαζεται το επομενο επιπεδο. Μπορεις να το στηριξεις; Θες; Αν ειναι να φερω κατι στο επιπεδο του Λουτσεσκου κανω μια τρυπα στο νερο.
δεν διαφωνω καθολου - το ελληνικο περιβαλλον, η αναγνωριση/εμπορικοτητα στον ευρωπαικο ποδοσφαιρικο χαρτη. Αυτα ειναι επισης στοιχεια που σκεφτεται λογικα ενας επαγγελματιας.

Ο βαλβερδε ηρθε στον γαυρο, μια ομαδα που παιζει μονιμα τσουλου, εχει μεγαλυτερο κυρος στην αγορα κλπ. Μιλαω ξεκαθαρα πως τον βλεπουν οι εξω οχι εμεις οι φιλαθλοι..

Για εμας ειναι το ΑΠΟΛΥΤΟ στεπ απ και αν οντως γινει πραγματικοτητα του κανεις χατηρια και τον στηριζεις οσο δεν παει (μεταγραφες, προπονητικο τιμ, κλπ.) και απαιτεις τιτλους καθως και μια μικρη, ενδεχομενως καλυτερη συνδεση/ενασχοληση με την Κ19-ομαδα Β (προσωπικη αποψη βαση προσωπικου κολληματος οτι ο Ραζβαν δεν ασχολειται οργανωτικα με αυτες)
embuji

Δημοσίευση από embuji »

geobila έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 12:08
embuji έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 12:02

δεν διαφωνω καθολου - το ελληνικο περιβαλλον, η αναγνωριση/εμπορικοτητα στον ευρωπαικο ποδοσφαιρικο χαρτη. Αυτα ειναι επισης στοιχεια που σκεφτεται λογικα ενας επαγγελματιας.

Ο βαλβερδε ηρθε στον γαυρο, μια ομαδα που παιζει μονιμα τσουλου, εχει μεγαλυτερο κυρος στην αγορα κλπ. Μιλαω ξεκαθαρα πως τον βλεπουν οι εξω οχι εμεις οι φιλαθλοι..

Για εμας ειναι το ΑΠΟΛΥΤΟ στεπ απ και αν οντως γινει πραγματικοτητα του κανεις χατηρια και τον στηριζεις οσο δεν παει (μεταγραφες, προπονητικο τιμ, κλπ.) και απαιτεις τιτλους καθως και μια μικρη, ενδεχομενως καλυτερη συνδεση/ενασχοληση με την Κ19-ομαδα Β (προσωπικη αποψη βαση προσωπικου κολληματος οτι ο Ραζβαν δεν ασχολειται οργανωτικα με αυτες)

Μα σε αυτο το επιπεδο προπονητη δε θα χρειαζεται να το απαιτεις. ΘΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Θα θολωσει αν δε παρει τιτλο. Ειδικα αν δε του κανουν νερα. Αυτο ειναι το στεπ απ κυριοι. Αν ειναι να φερεις κατι του επιπεδου λουτσεσκου κρατα τον ιδιο. Θες το παραπερα; Δεν ειναι ο βαν μπομελ το παραπερα. Παραπερα ειναι οι Κονσεισαο, οι μαρθελινιο κλπ. Απλα αυτο σημαινει και γερη χωσαδα.
These users thanked the author embuji for the post:
geobila
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Amsterdamer_87 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 11:56

Αυτο θα πει level up.
Προπονηταρα με 100 κιλα κοχονες..
Μπαλαδοφατσα και αριστο ματι σε επιλογη παιχτων..
Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι..
Μακαρι,αλλα απο χλωμο εως αδυνατο να μας προτιμησει..
Εχει ξεφυγει επιπεδο ο Σερτζιο..
Βεβαια ποτε δεν ξερεις εφοσον ειδαμε Βαλβερδε στον γαυρο..
Αν κανει κανα τετοιο θαυμα ο Ιβαν,την αναλογη στηριξη με Λουτσε σιγουρα θα την εχει μπορει και παραπανω..
Μια και είπες Valverde,τι κάνει αυτή η ψυχή; Εάν τεθεί θέμα Lucescu,η τριάδα που θεωρώ ιδανική μιας και είναι γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας είναι κάποιος εκ των Valverde Conceicao Ivic οι οποίες βέβαια,η κάθε μια με τις ιδιαιτερότητες της,είναι τρομερά δύσκολες περιπτώσεις. Ειδάλλως πρέπει να πείσεις έναν προπονητή που έχει δουλέψει σε προηγμένα πρωταθλήματα,να κάνει πίσω βήμα στην καριέρα του και να έρθει στο πρωτάθλημα μας. Το πιο δύσκολο εδώ, είναι πως δεν παρουσιάζουμε θελκτικό project αφετέρου με έναν ιδιόρρυθμο ιδιοκτήτη και επιπλέον με άμπαλα στελέχη.
These users thanked the author boogeyman77 for the post (total 3):
paokkerkir, embuji, Amsterdamer_87
embuji

Δημοσίευση από embuji »

ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.

Πριν 2-3 χρονια, Ηρθε με την Πορτο μεσα στο τηγανι για το τσαμπιοσλι ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.

ΝΙΩΘΕΙ ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΝΙΩΘΕΙ. Η καυλα και η πιστη δεν θελετε να γυρισει στο κλαμπ; ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Ήμουν και είμαι από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του. Είναι ο καλύτερος και πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Μετά από αυτή την παταγωδώς αποτυχημένη χρονιά θα πρέπει να βγει την άλλη Δευτέρα (ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων της Κυριακής) και να δηλώσει παραίτηση, χωρίς πολλές εξηγήσεις και πολλά λόγια. Να πει μόνο ένα ευχαριστώ σε όλους για όλα και να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά.
Κι αυτό πρέπει να το κάνει άσχετα αν πιστευει ο ίδιος ότι αυτός είναι ο κύριος υπαίτιος της φετινής αποτυχίας. Άσχετα αν αντικειμενικά είναι πράγματι αυτός ο κύριος υπαίτιος. Θα πρέπει να το κάνει γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο προπονητής αυτος που αναλαμβάνει όλη την ευθύνη.
Είναι στοιχειώδης πράξη αξιοπρέπειας. Είναι στοιχειώδης πράξη ενός υπεύθυνου και ευσυνείδητου ανθρώπου με κάκαλα και αρχές.
Απο κει και πέρα αν η παραίτηση γίνει δεκτή ή όχι από τον Σαββίδη είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
These users thanked the author Logistis for the post (total 2):
curtis, WeWillRockYou
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Maxpaok έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:04 μαρσάντος? αν τα ξεκαθαρίσεις κι εσύ λίγο καλύτερα στο μυαλό σου, κάντα μας λιανά μπας και βγάλουμε καμία σχέση......
ειδάλλως συνέχισε με τις μαντεψιές που έκανες πριν τρεις τέσσερις μήνες.
φθάνουν οι δικαιολογίες και τα χαιδέματα.
...
Καλησπέρα Max.
Δεν νομίζω πως στο χώρο ενός φόρουμ μπορώ να κάνω κάτι πιο λιανά αν και νομίζω πως είναι σαφή τα όσα λέω. Αλλά δεν υπάρχει και κάποιος λόγος να τεντώνουμε κάτι που είπα ούτε θέλω να αποδείξω σε κάποιον πως έχω δίκιο και είμαι ο νικητής της κουβέντας. Είπα κάτι, αυτό ήταν και πάμε παρακάτω.

Τώρα για τα αγωνιστικά που λες δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να τα αναλύουμε συνεχώς.
Ο Ρασβάν είναι εδώ 5 χρόνια (τα πρώτα δεν πρέπει να τα μετράμε γιατί, γιατί, γιατί κτλ.). Αυτός είναι. Αυτό είναι το πακέτο του. Όπως έχει ξαναειπωθεί ή το παίρνεις όλο ή το αφήνεις.
Έχει στραβά; Αρκετά και νομίζω έχω αποδείξει τόσο με το να επισημαίνω απευθείας τι δε μου αρέσει.
Και μάλιστα επειδή μίλησες για μαντεψιές και ανέφερες το κύπελλο να σου πω ένα πρόσφατο παράδειγμα, μέχρι κι αυτό το έκανα σε στυλ μαντεψιάς.
Πριν από τα ματς με οσφπ στον Πειραιά στην κανονική διάρκεια και πριν από το κύπελλο έγραφα πως παρακαλώ να βάλει τους έτοιμους και να μην κάνει το λάθος του τελικού με το βάζελο. Ε, στο Καραϊσκάκης δεν το έκανε και η ομάδα παρά τις απουσίες ήταν η τελευταία της σφριγηλή εικόνα. Στο κύπελλο υπέκυψε, έκανε το λάθος, πάει και το κύπελλο και φυσικά είπα πως αυτός έχει την ευθύνη για την απώλεια αυτού του τίτλου.
Ούτε χαϊδέματα κάνω ούτε δικαιολογίες ψάχνω.
Αντίστοιχα όταν διανύει τις καλές περιόδους του δε βγαίνω να τον λιβανίζω ασταμάτητα άρα.
Ο Ρασβάν είναι εδώ 5 χρόνια. Τον ξέρουμε από την καλή και από την ανάποδη. Δε χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω καθώς θεωρώ πως όλα έχουν ειπωθεί από όλους. Όλο το πακέτο Ρασβάν το γνωρίζουμε.

Εγώ το παίρνω αυτό το πακέτο και με μεγάλη σιγουριά. Όπως επίσης να είσαι σίγουρος πως όταν κρίνω πως πρέπει να πάει σε άλλο προπονητή ο ΠΑΟΚ κατευθείαν θα το εκφράσω.
Τωρα αν αποφασιστεί αλλαγή προπονητή, εδώ θα είμαστε να στηρίξουμε, να καταλάβουμε και να κρίνουμε τον επόμενο. Δεν έχω κολλήματα. Εδώ πέρυσι όταν μάθαμε πως τσακώθηκαν ο Ιβάν με τον Ρασβάν και ήταν πιθανό το διαζύγιο δεν κάθισα να κλαίω και να παρακαλάω να μείνει. Έγραφα για τον επόμενο που ήθελα να είναι ο Φαν Μπόμελ και παρέθετα πράγματα που με έκαναν να τον θέλω στην ομάδα μας.
These users thanked the author marsantos for the post:
Maxpaok
Άβαταρ μέλους
Kostas_FI

Δημοσίευση από Kostas_FI »

embuji έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 12:02 ειχε κακη δουλεια στην μιλαν, τον πληρωνεις του δινεις ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕΙ, σε κανει πληρη αναμορφωση στο πως πρεπει να δουλευει το ποδοσφαιρικο τμημα και μετα φευγει.

Και άντε έρχεται ο κονσεισαο. Αν η διαχείριση και το μοντέλο διοίκησης δεν αλλάξει, σε 2 μήνες θα έχουν σκοτωθεί και θα έχει ήδη φύγει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”