Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Με πρόλαβε ο φίλος. Ήθελα να παραθέσω τη συνέντευξη, εξαιρετικά καταρτισμένος άνθρωπος ο Μπουντούρης, εξηγει γενικότερα τόν ρόλο του και τις φιλοδοξίες που είχε
Νόμίζω καλύτερη διατύπωση από αυτή του "PAOK Basketball Retro" δεν θα μπορούσε να υπάρχει , και την παραθέτω εδώ :
"....Όλοι εσείς που σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος τώρα για το μπάσκετ, μετά την ανάληψη του από τον Μυστακίδη, χεσμένο το είχατε μια ζωή. Οπότε, αφήστε τις υποδείξεις και τις κριτικές κι αναρωτηθείτε τι σκατά κάνατε τόσα χρόνια, όταν σας χρειαζόταν...."
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα.
"....Όλοι εσείς που σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος τώρα για το μπάσκετ, μετά την ανάληψη του από τον Μυστακίδη, χεσμένο το είχατε μια ζωή. Οπότε, αφήστε τις υποδείξεις και τις κριτικές κι αναρωτηθείτε τι σκατά κάνατε τόσα χρόνια, όταν σας χρειαζόταν...."
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα.
- These users thanked the author mi8rio for the post (total 6):
- Maurice_Escargot, Panx Romana, block04, paok-porter1337, TasosDuss, namisenoiazei
- Maurice_Escargot
Καλα, ενταξει, τι συζηταμε. Εαν και με τον συγκεκριμενο στο facebook δεν συμφωνω τουλαχιστον τις μισες φορες.
Μεσος ορος κοσμου στο Παλατακι τα τελευταια 15 χρονια ειναι 1500, μαξ. 2000 ατομα.
Δεν αξιζει να παμε την κουβεντα εκει διοτι δεν υπαρχουν μπασκετικοι εναντι ποδοσφαιρικων, ουτε καποιου ειδους κοντρα και οπαδικα κεκτημενα μεταξυ μας, αλλα δεδομενα και αποδεδειγμενα υπαρχουν καμια χιλιοπεντακοσαδα "μπασκετικοι" - σκετο - στον ΠΑΟΚ που εχουν στηριξει το τμημα διαχρονικα και δικαιουνται να εχουν την αποψη τους χωρις να ειναι ταμενοι σωνει και καλα πουθενα, ουτε να θεωρουνται οπαδοι νεοπλουτοι και παρτακιδες ειτε χαμηλου επιπεδου που χαιρονται την αγωνιστικη προοπτικη χωρις να βλεπουν την "μεγαλη εικονα" ραδιουργιας εναντι του συλλογου εν γενει.
Μεσος ορος κοσμου στο Παλατακι τα τελευταια 15 χρονια ειναι 1500, μαξ. 2000 ατομα.
Δεν αξιζει να παμε την κουβεντα εκει διοτι δεν υπαρχουν μπασκετικοι εναντι ποδοσφαιρικων, ουτε καποιου ειδους κοντρα και οπαδικα κεκτημενα μεταξυ μας, αλλα δεδομενα και αποδεδειγμενα υπαρχουν καμια χιλιοπεντακοσαδα "μπασκετικοι" - σκετο - στον ΠΑΟΚ που εχουν στηριξει το τμημα διαχρονικα και δικαιουνται να εχουν την αποψη τους χωρις να ειναι ταμενοι σωνει και καλα πουθενα, ουτε να θεωρουνται οπαδοι νεοπλουτοι και παρτακιδες ειτε χαμηλου επιπεδου που χαιρονται την αγωνιστικη προοπτικη χωρις να βλεπουν την "μεγαλη εικονα" ραδιουργιας εναντι του συλλογου εν γενει.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 4):
- zoran, Panx Romana, Apil44, block04
"Α δηλαδή πάλι ο λαός του ΠΑΟΚ φταίει και του κουνάτε το δάχτυλο επειδή έχει απαιτησεις; Ε βέβαια τέτοιοι σφουγγοκωλαριοι που είστε λογικό είναι"
Είδες τι ωραία κολλάνε τέτοιες ελεεινές μαλακίες και από την ανάποδη;
Είδες τι ωραία κολλάνε τέτοιες ελεεινές μαλακίες και από την ανάποδη;
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 7):
- Parolos, paok apo epilogi, Dimitris_L4, george188, aivas19, Spike4, astral
Είμαι σίγουρος ότι η αγωνιστική κατάρρευση στην μετά Μπανε εποχή σε πλήγωσε κι εσένα το ίδιο με όλους τους υπόλοιπουςTolaros έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 11:05
Σόρι αλλά στα παπάρια μου το μπάσκετ όταν είναι έτσι το ποδόσφαιρο.
Ναι είμαι από αυτούς που αν πάρει πρωτάθλημα το ποδόσφαιρο και σωθει απλά το μπάσκετ θα πετάω.
Απλά συνηθίσαμε την σφαλιάρα στο μπάσκετ και αναγκαστήκαμε να ξεχάσουμε τις ένδοξες μέρες
Πες μου ότι δεν σούταρες με το ένα χέρι και προσπαθούσες να μιμηθείς τον Κορφα
Πες μου ότι είπες μετά τον τελικό στη Ναντ , στα παπαρια μου το μπάσκετ
Αν έχουμε παρει μετοχές ΚΑΕ και εισιτήρια διαρκειας του ΑΣ μπορούμε να μιλάμε;mi8rio έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 06:43 Νόμίζω καλύτερη διατύπωση από αυτή του "PAOK Basketball Retro" δεν θα μπορούσε να υπάρχει , και την παραθέτω εδώ :
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα.
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
- paok-porter1337, PAOKevolution
-
Polichni1926
δεν ειπε πουθενα οτι δεν μπορειτε να μιλατε , σε απταιστα ελληνικα ειπε μη κανετε οτι σας επιασε ο πονοςaivas19 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:41Αν έχουμε παρει μετοχές ΚΑΕ και εισιτήρια διαρκειας του ΑΣ μπορούμε να μιλάμε;mi8rio έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 06:43 Νόμίζω καλύτερη διατύπωση από αυτή του "PAOK Basketball Retro" δεν θα μπορούσε να υπάρχει , και την παραθέτω εδώ :
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα.
- These users thanked the author Polichni1926 for the post:
- block04
- Maurice_Escargot
Το σφουγγοκωλαριοι ειχα να το ακουσω χρονια ως λεξη. Επιθετικος ως χαρακτηρισμος και τσουβαλιασμα, δεν βρισκω κανεναν λογο. Νομιζω υπαρχουν πολλα ατομα εδω μεσα που δεν εχουν απωτερους σκοπους, ουτε χαζοι ειναι και ουτε θελουν να θιξουν αλλα μελη του φορουμ. Υπαρχουν βεβαια και τα τρολλς και οι ειρωνες, σιγουρα.
Το μηνυμα του ρετρο επαναφερει την γνωστη και σωστη κατ'εμε αντιδραση ατομων που θιγονται επειδη καποια ατομα που βρεχει-χιονισει ασχολουνται με το μπασκετ του ΠΑΟΚ τους λενε "που εισασταν επι εποχες Πανελουδη" η τις εποχες που ο Μπανε με τους υπολοιπους υπερχρεωναν τον συλλογο μεχρι να ερθει ο Χατζοπουλος, μια χρονια που ο ΠΑΟΚ θα επεφτε στην Α2 αγωνιστικα εαν δεν υπηρχε η διακοπη του κοβιντ. Ναι, για τετοια κατασταση μιλαμε πριν μολις 6 χρονια πριν μπει ενας ανθρωπος που εσωσε την κατασταση και παλι με το ζορι ειχε 2000 ατομα μεσα στο γηπεδο. Σωστη αντιδραση γιατι ειμαι βεβαιος πως πολλοι μπορουν να κανουν αυτοκριτικη και ξερουν οτι αφησαν την ομαδα να ειναι στο χειλος του γκρεμου επι ετη, δεν χρειαζεται να το υπερτονιζουμε.
Μονο απο την επισκεψιμοτητα στα social media, στο γηπεδο, στα μπασκετικα τοπικς στο φορουμ εδω απο περυσι τον Οκτωβριο-Νοεμβριο δειχνει οτι η μαζα που δεν ασχοληθηκε με το μπασκετ τουλαχιστον σε επιπεδο συζητησης σε ενα οργανωμενο και με μεγαλη κινηση φορουμ αποφασισε να ασχοληθει πολυ παραπανω διοτι μπηκε ενας πλουσιος που πρωτα ηθελε να μπει στο ποδοσφαιρο με τροπο αγαρμπο, με ενα τρυπημα το οποιο καταστηθηκε ικανο απο τον ΑΣ κι απο τοτε εχουμε οπαδους και φιλαθλους που εχουν παρει τον ρολο του ανωτερου ηθικα οπαδου σε σχεση με αλλους ΠΑΟΚτσηδες που μπορει να βλεπουν την κατασταση διαφορετικα, η να εχουν την διαθεση να προσπερασουν καποια πραγματα για την ψυχικη τους υγεια αλλα και την υγεια του τωρα, στο οποιο παιζουν αθλητες κι ομαδες του ΠΑΟΚ.
Οι κινησεις που γινονται στο ιδιοκτησιακο και στην καθημερινοτητα του τμηματος δεν ειναι μονο αρνητικες. Οι δηλωσεις του ιδιου του Μπουντουρη χθες το καταδεικνυουν. Το νοσηρο και τοξικο κλιμα να στρωσουν τον κωλο τους και να το φτιαξουν, δεν ειναι ουτε δικη μου ευθυνη να παιρνω ενα τετοιο βαρος ως φιλαθλος ουτε να κραταω την καγκελοπορτα σε "απεναντι" - θελετε να μιλησουμε για το ποσο σκατα τα κανουν και στην ΠΑΕ στα δικα τους?
Κακο το ποστ του ρετρο στο timing, περισσοτερο φυτιλι βαζει, οπως κανουν και ολοι απο ολες τις πλευρες, media, διοικησεις, φιλαθλοι.
Το μηνυμα του ρετρο επαναφερει την γνωστη και σωστη κατ'εμε αντιδραση ατομων που θιγονται επειδη καποια ατομα που βρεχει-χιονισει ασχολουνται με το μπασκετ του ΠΑΟΚ τους λενε "που εισασταν επι εποχες Πανελουδη" η τις εποχες που ο Μπανε με τους υπολοιπους υπερχρεωναν τον συλλογο μεχρι να ερθει ο Χατζοπουλος, μια χρονια που ο ΠΑΟΚ θα επεφτε στην Α2 αγωνιστικα εαν δεν υπηρχε η διακοπη του κοβιντ. Ναι, για τετοια κατασταση μιλαμε πριν μολις 6 χρονια πριν μπει ενας ανθρωπος που εσωσε την κατασταση και παλι με το ζορι ειχε 2000 ατομα μεσα στο γηπεδο. Σωστη αντιδραση γιατι ειμαι βεβαιος πως πολλοι μπορουν να κανουν αυτοκριτικη και ξερουν οτι αφησαν την ομαδα να ειναι στο χειλος του γκρεμου επι ετη, δεν χρειαζεται να το υπερτονιζουμε.
Μονο απο την επισκεψιμοτητα στα social media, στο γηπεδο, στα μπασκετικα τοπικς στο φορουμ εδω απο περυσι τον Οκτωβριο-Νοεμβριο δειχνει οτι η μαζα που δεν ασχοληθηκε με το μπασκετ τουλαχιστον σε επιπεδο συζητησης σε ενα οργανωμενο και με μεγαλη κινηση φορουμ αποφασισε να ασχοληθει πολυ παραπανω διοτι μπηκε ενας πλουσιος που πρωτα ηθελε να μπει στο ποδοσφαιρο με τροπο αγαρμπο, με ενα τρυπημα το οποιο καταστηθηκε ικανο απο τον ΑΣ κι απο τοτε εχουμε οπαδους και φιλαθλους που εχουν παρει τον ρολο του ανωτερου ηθικα οπαδου σε σχεση με αλλους ΠΑΟΚτσηδες που μπορει να βλεπουν την κατασταση διαφορετικα, η να εχουν την διαθεση να προσπερασουν καποια πραγματα για την ψυχικη τους υγεια αλλα και την υγεια του τωρα, στο οποιο παιζουν αθλητες κι ομαδες του ΠΑΟΚ.
Οι κινησεις που γινονται στο ιδιοκτησιακο και στην καθημερινοτητα του τμηματος δεν ειναι μονο αρνητικες. Οι δηλωσεις του ιδιου του Μπουντουρη χθες το καταδεικνυουν. Το νοσηρο και τοξικο κλιμα να στρωσουν τον κωλο τους και να το φτιαξουν, δεν ειναι ουτε δικη μου ευθυνη να παιρνω ενα τετοιο βαρος ως φιλαθλος ουτε να κραταω την καγκελοπορτα σε "απεναντι" - θελετε να μιλησουμε για το ποσο σκατα τα κανουν και στην ΠΑΕ στα δικα τους?
Κακο το ποστ του ρετρο στο timing, περισσοτερο φυτιλι βαζει, οπως κανουν και ολοι απο ολες τις πλευρες, media, διοικησεις, φιλαθλοι.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 4):
- BlackMagicPAOK, Ιάσονας, zoran, aivas19
“Όλοι εσείς που σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος τώρα για το μπάσκετ, μετά την ανάληψη του από τον Μυστακίδη, χεσμένο το είχατε μια ζωή. Οπότε, αφήστε τις υποδείξεις και τις κριτικές κι αναρωτηθείτε τι σκατά κάνατε τόσα χρόνια, όταν σας χρειαζόταν...."”Polichni1926 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:26δεν ειπε πουθενα οτι δεν μπορειτε να μιλατε , σε απταιστα ελληνικα ειπε μη κανετε οτι σας επιασε ο πονοςaivas19 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:41Αν έχουμε παρει μετοχές ΚΑΕ και εισιτήρια διαρκειας του ΑΣ μπορούμε να μιλάμε;mi8rio έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 06:43 Νόμίζω καλύτερη διατύπωση από αυτή του "PAOK Basketball Retro" δεν θα μπορούσε να υπάρχει , και την παραθέτω εδώ :
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα.
Μάθε να διαβάζεις: «Μη κάνετε υποδείξεις και κριτικές»
Ο καθένας μας έχει δικαίωμα στην άποψη και όποιος πιστεύει το αντίθετο είναι ο μόνος που ΔΕΝ θα έπρεπε να έχει άποψη.
Η μόνη (βασική για εμένα) διαφορά, είναι στο βάρος της κάθε άποψης και αυτό προκύπτει από γεγονότα.
Εδώ και μήνες βλέπω ορισμένους (αρκετούς είναι η αλήθεια) να σκοτώνονται στα σχόλια, να προσβάλουν, να θίγουν, να διαλέγουν στρατόπεδα και να διχάζουν ή (έστω για να το στρογγυλέψω) να ενισχύουν τον διχασμό που πιστεύουν πως υπάρχει αλλά "δεν δημιουργούν οι ίδιοι.....".
Είναι τόσο μεγάλο το θέμα που έχει ανοίξει και τόση η συζήτηση, που απορείς που βρισκόντουσαν τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι οπαδοί που καίγονται για τα τεκταινόμενα του μπάσκετ.
Οι ίδιοι άνθρωποι που υποθέτω πως είχαν 10-20 σχόλια μέσα σε μια δεκαετία στο τόπικ του μπάσκετ, έχουν πάνω από 500-1000 μέσα σε λίγους μήνες.
Ναι για εμένα έχει μεγαλύτερο βάρος η άποψη του ανθρώπου που πάλευε να μαζευτεί κόσμος στο παλατάκι απέναντι στο κάθε Ρέθυμνο και μικρότερο βάρος η άποψη ενός άλλου που είχε παρατήσει το τμήμα.
Και οι δυο έχουν δικαίωμα να εκφράζονται, στα μάτια μου όμως μετράει περισσότερο η άποψη του πρώτου. Νέτα σκέτα.
Συνεχίστε τώρα να σκοτώνεστε ελεύθερα.
ΥΓ Κάτι μου λέει πως τα διαρκείας της επόμενης χρονιάς θα γίνουν καπνός σε χρόνο μηδέν.
Η μόνη (βασική για εμένα) διαφορά, είναι στο βάρος της κάθε άποψης και αυτό προκύπτει από γεγονότα.
Εδώ και μήνες βλέπω ορισμένους (αρκετούς είναι η αλήθεια) να σκοτώνονται στα σχόλια, να προσβάλουν, να θίγουν, να διαλέγουν στρατόπεδα και να διχάζουν ή (έστω για να το στρογγυλέψω) να ενισχύουν τον διχασμό που πιστεύουν πως υπάρχει αλλά "δεν δημιουργούν οι ίδιοι.....".
Είναι τόσο μεγάλο το θέμα που έχει ανοίξει και τόση η συζήτηση, που απορείς που βρισκόντουσαν τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι οπαδοί που καίγονται για τα τεκταινόμενα του μπάσκετ.
Οι ίδιοι άνθρωποι που υποθέτω πως είχαν 10-20 σχόλια μέσα σε μια δεκαετία στο τόπικ του μπάσκετ, έχουν πάνω από 500-1000 μέσα σε λίγους μήνες.
Ναι για εμένα έχει μεγαλύτερο βάρος η άποψη του ανθρώπου που πάλευε να μαζευτεί κόσμος στο παλατάκι απέναντι στο κάθε Ρέθυμνο και μικρότερο βάρος η άποψη ενός άλλου που είχε παρατήσει το τμήμα.
Και οι δυο έχουν δικαίωμα να εκφράζονται, στα μάτια μου όμως μετράει περισσότερο η άποψη του πρώτου. Νέτα σκέτα.
Συνεχίστε τώρα να σκοτώνεστε ελεύθερα.
ΥΓ Κάτι μου λέει πως τα διαρκείας της επόμενης χρονιάς θα γίνουν καπνός σε χρόνο μηδέν.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post:
- Polichni1926
Δεν σε μπερδεύει. Ίσα ίσα. Στον Σνουφ έγραψε πως προπαγανδίζει, σε εσένα βάζει λόγια, σε εμένα αν το ψάξω σίγουρα θα βρω σχόλιο του όπου με βάζει σε κάποια "ομάδα" της φαντασίας του, αλλά κατά τα άλλα όταν τον ρώτησα ευθέως αν τα περί προπαγάνδας ήταν επίθεση προς το siteOdi44 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 12:23Εγώ δεν πήρα θέση ποτέ υπέρ κανενός. Με μπερδεύεις με άλλον.Parolos έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 12:18Απανταω με τα σειράςOdi44 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 09:28 Εγώ δεν καταλαβαίνω.
Έχει δίκιο ο ΑΣ αν ζητάει αστρονομικό ποσό για το ενοίκιο; Ξέρουμε αν ισχύει αυτό;
Αν έχει δίκιο, γιατί έχει δίκιο;
Πότε έγινε αρεστός ο ΑΣ; Όταν γύρισε από την πλευρά Μυστακίδη στο 15-0 Ιβάν;
Είναι καλός τώρα ο φούρναρης Ησαϊάδης; Ο γεωπολιτικός αναλυτής;
Πολλά τα ερωτήματα.
Αλλά εντάξει σε ένα forum Που φέρουμε ως ευαγγέλιο το Post του Μπαρκα για Blackrock, διχασμό, πουτάνα ΚΑΕ, όλα να τα περιμένει κανένας.
Υ.Γ: Πάω να δω τις αντιδράσεις του 2016 όταν αποχώρησε ο Βεζυρτζής από την ΠΑΕ κ έλεγε τα ίδια. Αν βρω post Για πουτάνα ΠΑΕ και Blackrock, θα ενημερώσω.
-Πού ξέρεις τί ποσό ζητάει?
-Οχι -Οχι
-Οχι - Οχι
Έχω κι εγω ερωτησούλες:
Ξαφνικά από το "να καλυπτει όλα τα θέλω του ΑΣ η καινούρια Τούμπα" , στο "58.000 το χρόνο ή 30% από τα πατατάκια είναι καλά"? Τί αλλαξε? Ο μεγαλομέτοχος?
Από πότε έγινε μη αρεστός ο ΑΣ,
Δεν Είναι καλός τώρα ο φούρναρης Ησαϊάδης; Ο γεωπολιτικός αναλυτής;
Πολλά τα ερωτήματα.
απάντησε.. άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.
Η αντί-Σαββιδική - Υπερ-Μυστακιδική σέχτα των κακών mods ενωμένη δυνατή.
Θέλει η.. τάδε να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 2):
- Odi44, Polichni1926
Σε εμένα ΠΟΤΕ. Απο το 2009 που γράφω.Odi44 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 09:28Εγώ δεν καταλαβαίνω.
Έχει δίκιο ο ΑΣ αν ζητάει αστρονομικό ποσό για το ενοίκιο; Ξέρουμε αν ισχύει αυτό;
Αν έχει δίκιο, γιατί έχει δίκιο;
Πότε έγινε αρεστός ο ΑΣ; Όταν γύρισε από την πλευρά Μυστακίδη στο 15-0 Ιβάν;
Είναι καλός τώρα ο φούρναρης Ησαϊάδης; Ο γεωπολιτικός αναλυτής;
Πολλά τα ερωτήματα.
Είναι η πηγή πολλών αρνητικών και της νοοτροπίας του ΠΑΟΚ.
Αν δεν αλλάξει ο ΑΣ ΠΑΟΚ μην περιμένετε εξέλιξη σε κανένα τμήμα, ακόμη και στις ΑΕ.
Ώστε οι ερωτήσεις μπορούν να μπαίνουν προς τη μια κατεύθυνση αλλά όχι προς την άλλη.
Odi σοβαρά δεν πήρες ποτέ θέση? Φαντασιοπληκτοι θα είμαστε.
Blackgr και οι μαύρες σακούλες που έλεγε ο Odi το καλοκαίρι καθώς και άλλος μοντ πριν λίγο καιρό για τα μπασκετικά δάνεια, κι αυτά ποτέ δεν ελεχθησαν. Όχι ρε κανένας δεν πήρε θέση ποτέ κανένας τί να λέμε.
Ανεμόμυλους βλέπουμε μάλλον δίκιο θα έχεις.
Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας φτάνει.
Όσο για το "τον ρώτησα ευθέως", τί είναι αυτό, να πέσουμε στην παγίδα για μπαν?
Καλό παιχνιδάκι κι αυτό πάλι.
Άκου να δεις μην ξανασχοληθεις με εμένα ούτε να με αναφέρεις ξανά. Νετα σκέτα όπως λες κι εσύ.
Blackgr και οι μαύρες σακούλες που έλεγε ο Odi το καλοκαίρι καθώς και άλλος μοντ πριν λίγο καιρό για τα μπασκετικά δάνεια, κι αυτά ποτέ δεν ελεχθησαν. Όχι ρε κανένας δεν πήρε θέση ποτέ κανένας τί να λέμε.
Άκου να δεις μην ξανασχοληθεις με εμένα ούτε να με αναφέρεις ξανά. Νετα σκέτα όπως λες κι εσύ.
- These users thanked the author Parolos for the post:
- paok apo epilogi
Ποιοι είστε εσείς και ποιους εκπροσωπείς; Ποιοι είμαστε εμείς που υποτιμάμε την νοημοσύνη σας; Γιατί νιώθεις τόση ανάγκη να εντάξεις τον εαυτό σου σε μια ομάδα προκειμένου να δώσεις βάρος στα γραφόμενα σου;Parolos έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:02 Ώστε οι ερωτήσεις μπορούν να μπαίνουν προς τη μια κατεύθυνση αλλά όχι προς την άλλη.
Γιατί να θέλω να σε ρίξω σε παγίδα για να φας μπαν; Σε ξέρω και από χθες; Με ξέρεις εσύ μήπως;
Θα ασχολούμαι με κάθε μέλος όταν κρίνω πως πρέπει να ασχοληθώ. Κατάλαβες;
Όταν και αν γίνεις και εσύ moderator, κοίτα να κάνεις καλύτερα την δουλειά από τα άτομα που επιτίθεσαι.
Φτιάξε το ύφος σου και σταμάτα να ψάχνεις διαρκώς με ποιον θα καυγαδίσεις κάθε μέρα.
ΥΓ Δεν χρειάζομαι καμία παγίδα για να σου ρίξω μπαν. Μόνο για την προσβολή περί στοχευμένης προπαγάνδας προς διαχειριστή του site, θα μπορούσε να φύγει απευθείας το μπαν.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post:
- Polichni1926