Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Οποιος εχει αμφιβολια μπορει να ερθει στο γηπεδο με το διαρκειας του να το συζητησουμε. Εαν φυσικα εχει διαρκειας ή ξερει το γηπεδο χωρις gps. Εγω εχω τη θεσουλα μου εδω και χρονια, την παρεθεσα κιολας. Οπως κι εσυ φυσικα, αγνα και ΠΑΟΚτσηδικα.

Δε χωράνε όλα βάζω από- εως. Πιο πριν δεν έχει ιστορικό δεν υπήρχε το σάιτ.
Περνάω το τεστ κύριε?
Δες τα για να τα σβήσω.
@Σουριναμέζος
Ήδη το ξεκίνησαν το παραμύθι.
Ποιος, ο Τουμπά..
Ήδη το ξεκίνησαν το παραμύθι.
Ποιος, ο Τουμπά..
Όμως θα πρέπει να παίξουμε με σεβασμό στους φιλάθλους μας, που πάντα μας στηρίζουν. Είναι ένας αγώνας σημαντικός για την ιστορία του Παναθηναϊκού. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με ψυχή, με καρδιά»
- Σουριναμέζος
Ε εντάξει ρε συ @marsantos κάτι θα πρέπει να πούνε και αυτοί, τι να δηλώσει "4 κωλομέρες και φεύγουμε διακοπές"?
Άμα ρωτήσεις 10 βάζελους αν προτιμούν να γίνει το κεκλεισμένων την Κυριακή ή την πρώτη αγωνιστική της νέας σεζόν, οι 8 θα σου πούνε την Κυριακή που δεν διεκδικούν κάτι, του χρόνου μπορεί να τους κοστίσει στο "κυνήγι του πρωταθλήματος". Τέτοια είναι η ψυχοσύνθεση τους. Αντίστοιχα σε ΠΑΟΚτσή αν τον ρωτούσες αυτό θα σου έλεγε να αποχαιρετήσει την Τούμπα και ας παίζει μετά έναν χρόνο ολόκληρο κεκλεισμένων.
Έχω την αίσθηση ότι θα μας κάτσει η κέντα την Κυριακή. Μια καριόλα κέντα να κάτσει και σε εμάς φέτος. Στην τελική περιμέναμε έναν χρόνο ολόκληρο δεν θα σταματήσω τώρα τελευταία αγωνιστική. 4 κωλομέρες και μετά διακοπές
Άμα ρωτήσεις 10 βάζελους αν προτιμούν να γίνει το κεκλεισμένων την Κυριακή ή την πρώτη αγωνιστική της νέας σεζόν, οι 8 θα σου πούνε την Κυριακή που δεν διεκδικούν κάτι, του χρόνου μπορεί να τους κοστίσει στο "κυνήγι του πρωταθλήματος". Τέτοια είναι η ψυχοσύνθεση τους. Αντίστοιχα σε ΠΑΟΚτσή αν τον ρωτούσες αυτό θα σου έλεγε να αποχαιρετήσει την Τούμπα και ας παίζει μετά έναν χρόνο ολόκληρο κεκλεισμένων.
Έχω την αίσθηση ότι θα μας κάτσει η κέντα την Κυριακή. Μια καριόλα κέντα να κάτσει και σε εμάς φέτος. Στην τελική περιμέναμε έναν χρόνο ολόκληρο δεν θα σταματήσω τώρα τελευταία αγωνιστική. 4 κωλομέρες και μετά διακοπές
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 3):
- marsantos, smoothcriminal1926, paok apo epilogi
Το κακό. ξέρεις ποιο ειναι παιχταρά μου;Σουριναμέζος έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 00:59 ...
Έχω την αίσθηση ότι θα μας κάτσει η κέντα την Κυριακή. Μια καριόλα κέντα να κάτσει και σε εμάς φέτος. Στην τελική περιμέναμε έναν χρόνο ολόκληρο δεν θα σταματήσω τώρα τελευταία αγωνιστική. 4 κωλομέρες και μετά διακοπές![]()
Ότι μάλλον αυτή η κέντα μας έχει κάτσει ήδη εδώ και 3 αγωνιστικές σερί.
Να κάτσει και 4η φορα;
Περιμένουμε..
Ο γαυρούλης μια χαρά κοράκι έστειλε χθες στη τούμπα.
-
gervasio artigas
το γεγονός ότι (αντι) παρατίθενται απόψεις ποδοσφαιρικου περιεχομενου, αγνοωντας ομως οτι αναφερονται σ' ενα πρωταθλημα που στο live της Λιεβαδιας με τον ΟΦΗ ο ασσος εδινε 500 στο 90 και ....βγηκε, ενω στην Τριπολη έλεγαν "αχ και να μας επαιζε ο Παπαπετρου με τις Σερρες" και ...τυχαια τους έπαιξε , το λές οτι "ζητε στον κοσμο σας"