Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Πάντως πραγματικά απορώ πως δέχεσαι ρε φουστη μου τόση φαπα
Να έχεις γ@μησει τους πάντες και τα πάντα στην μετάσοβιετική Ρωσία και στην Ελλαδιτσα να έχεις χορτάσει φαπα από τον κάθε πουθενά
Να έχεις γ@μησει τους πάντες και τα πάντα στην μετάσοβιετική Ρωσία και στην Ελλαδιτσα να έχεις χορτάσει φαπα από τον κάθε πουθενά
Δώσαμε χαρά στο Μπούση, δώσαμε χαρά στο Μάριο , του χρόνου έρχεται και η σειρά του κυρΓιάννη .
Ωραία .
Ωραία .
- These users thanked the author giapas for the post (total 3):
- Kenny4, Montrealiotis, st4this
Δώστε έναν λόγο, μια λογική εξήγηση για το οτι στο ΟΠΕΝ έχουν προσλάβει, δίνουν βήμα και δουλειά σε προπαγανδιστές ΑΡΔ της χάρτινης.
Μια λογική εξήγηση.
Μια λογική εξήγηση.
Μαθαίνω ότι ο κ. Παπαμιμικος θα ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα αυτά που είχε προαναγγείλει στην παρουσίασή του σχετικά με τη δομή του νέου διοικητικού σχήματος και τα οποία θα είναι ιδιαίτερα "ενδιαφέροντα"..!! Εγώ ελπίζω αυτό που είχε πει για "διακριτους ρόλους", να το δούμε επιτέλους να συμβαίνει! Όπως επίσης να ξεκολλήσει το ποντιακό ξεροκέφαλο του Μεγάλου μας Ευεργέτη Ιβάν Σαββίδη και "να δώσει τα κλειδιά" σε ένα άτομο, που θα είναι το εν Ελλάδι αφεντικό..!!
Γιατί όταν δόθηκε στο λαό το μαχαίρι και το καρπούζι (paok tv) , ούτε την καρδιά δεν καταφέραμε να φάμε.Franky έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 00:01 Δώστε έναν λόγο, μια λογική εξήγηση για το οτι στο ΟΠΕΝ έχουν προσλάβει, δίνουν βήμα και δουλειά σε προπαγανδιστές ΑΡΔ της χάρτινης.
Μια λογική εξήγηση.
Τι εννοεις? Οτι η αποτυχια του ΠΑΟΚ TV δικαιολογει την προσληψη προπαγσνδιστων της Χαρτινης που ειρωνευονται και αφηνουν υπονοουμενα για τον ΠΑΟΚ καο το Σαββοδη στο Οπεν?Maklaz έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 00:11Γιατί όταν δόθηκε στο λαό το μαχαίρι και το καρπούζι (paok tv) , ούτε την καρδιά δεν καταφέραμε να φάμε.Franky έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 00:01 Δώστε έναν λόγο, μια λογική εξήγηση για το οτι στο ΟΠΕΝ έχουν προσλάβει, δίνουν βήμα και δουλειά σε προπαγανδιστές ΑΡΔ της χάρτινης.
Μια λογική εξήγηση.
Δηλαδη παλι ο λαος του ΠΑΟΚ φταιει? Και πρεπει να τιμωρηθει?
Τι είναι ρε αυτά που γράφετε εδώ είτε υποστηρικτές του Ιβάν είτε όχι; Βγείτε να πάρετε λίγο αέρα και αύριο πάλι. Μην γράφετε με την φόρτιση της μέρας.
Όχι δα!Franky έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 00:30Τι εννοεις? Οτι η αποτυχια του ΠΑΟΚ TV δικαιολογει την προσληψη προπαγσνδιστων της Χαρτινης που ειρωνευονται και αφηνουν υπονοουμενα για τον ΠΑΟΚ καο το Σαββοδη στο Οπεν?Maklaz έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 00:11Γιατί όταν δόθηκε στο λαό το μαχαίρι και το καρπούζι (paok tv) , ούτε την καρδιά δεν καταφέραμε να φάμε.Franky έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 00:01 Δώστε έναν λόγο, μια λογική εξήγηση για το οτι στο ΟΠΕΝ έχουν προσλάβει, δίνουν βήμα και δουλειά σε προπαγανδιστές ΑΡΔ της χάρτινης.
Μια λογική εξήγηση.
Δηλαδη παλι ο λαος του ΠΑΟΚ φταιει? Και πρεπει να τιμωρηθει?
Λάθος με κατάλαβες. Το ΠΑΟΚ TV ήταν ακριβώς αυτό, ο δικός μας δρόμος, το δικό μας εργαλείο, χωρίς συμβιβασμούς.
Δόθηκε το μαχαίρι και το καρπούζι και δεν άντεξε.
Το OPEN είναι άλλη ιστορία, γενικό κανάλι, δεν το τρέχεις σαν συλλογικό.
Σε αυτό το περιβάλλον δεν απολύεις 1-2-5-10 δημοσιογράφους για τις ομαδικές τους προτιμήσεις. Το ότι θα υπάρχουν τέτοια σκηνικά ήταν δεδομένο από την αρχή.
Δεν δικαιολογείται, αλλά δεν εκπλήσσει και κανέναν.
Ειδικά τώρα στο κλείσιμο της σεζόν με πρωταθλήτρια την χάρτινη για να έχουν να σου επισύρουν μετά ένα σορό ψέματα και πραγματικά προπαγανδιστικά πράγματα.
Την καλημέρα μου φίλε Φράνκι.
Είναι τέτοια η απογοήτευση από το 2019 και εντεύθεν μαζί του, που δεν έχω το κουράγιο πλέον ούτε για κριτική, ούτε για κράξιμο.
Πλήρης απογοήτευση.
Πλήρης απογοήτευση.
Αυτο σκεφτομουν να γραψω σημερα που ειμαι και λιγο πιο ηρεμος. ΟΣΟ ο κοσμος κανει κριτικη, απαιτει, κραζει ακομα και αν υπερβαλλει καποιες φορες, ειμαστε καλα.Special 4 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 07:32 Είναι τέτοια η απογοήτευση από το 2019 και εντεύθεν μαζί του, που δεν έχω το κουράγιο πλέον ούτε για κριτική, ούτε για κράξιμο.
Πλήρης απογοήτευση.
Πλεον παμε σε κατι πολυ πιο επικινδυνο. Την απαθεια. Αυτο ειναι καταστροφη.
Ξέχασες το σπαθί του νιεφσκιmi8rio έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 06:31 Αναμένουμε άρθρο από το πορτοκαλί site να μας ενημερώσει αν το σκάκι, άλλαξε σε τάβλι και αν τα ζάρια τα τσιμπάει ο πρόεδρος.
-
Panostas1995
Και ο Αλαφούζος δισεκατομμύρια έχει ...παίζει κάποιο ρόλο;
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- Apil44