Αλλά ο δικός μας στρατηγός και οι άλλοι μπακάληδες
Υγ ναι ξέρω ξέρω όλα στραβωσαν πριν τρεις μήνες
Σουριναμέζε παιχταρά καλησπέρα.Σουριναμέζος έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 22:41 @marsantos Δύσκολο θα είναι το ματς στην Λεωφόρο αλλά δεν έχω ιδέα σε τι κίνητρο αναφέρεσαι
Αν ήταν κάποιος από τους άλλους ή εμείς θα το άκουγα. Αλλά για τον Παναθηναϊκό όχι. Ρομαντικό Παναθηναϊκό δεν έχω γνωρίσει ποτέ.marsantos έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 23:03Σουριναμέζε παιχταρά καλησπέρα.Σουριναμέζος έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 22:41 @marsantos Δύσκολο θα είναι το ματς στην Λεωφόρο αλλά δεν έχω ιδέα σε τι κίνητρο αναφέρεσαι
Τελευταίο ματς στην ιστορική τους έδρα μπροστά στον κόσμο τους. Την τιμωρία θα την άρουν.
Αουτσάιντερ ειναι όπως και να χει. Ο γαυρος ειναι πιο ποιοτικη ομαδα και καιγεται για νικη.episimos73 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 23:09 Αυτό που χάρηκα σήμερα με την ισοπαλία στο τέλος είναι για τους μαλακισμένους πανηγυρισμούς των χάρτινων μόλις προηγήθηκαν. Στον πάτο σας λοιπόν.
Η ομάδα θα τα δώσει όλα στο βάζελο και μπορεί να κερδίσει. Απλά μην είστε τόσο σίγουροι για τους άλλους, μια χαρά κάθεται και χάνει το χανούμι.
Τα υπόλοιπα για ευθύνες, προγραμματισμούς κτλ από Δευτέρα. Την Κυριακή έχουμε τελικό.