έχουμε δει καδρονια πολλά, δεν είναι σε τέτοια κατηγορία ο Γιακουμάκης. Σίγουρα ιδανικός για σύστημα ραζβαν, άλλωστε ο ραζβαν δεν ψάχνει γιοβιτς πχ, θέλει κάποιον για βρώμικη δουλειάxrisitsapa έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 22:02Αυτό είναι τελικά το πρόβλημα.george188 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:54 Κουμπώνει στα θέλω του προπονητή κ με το παραπάνω. Εγώ τον θέλω. Στα αρνητικά οι πολλοί τραυματισμοί του, βέβαια ποιος δεν έβγαλε φέτος..
Το φωνάζω χρόνια.
Όταν ψάχνεις καδρόνι, θα βρεις καδρόνι.
Ο Ραζβαν δεν ψάχνει φορ, ψάχνει προωθημένο αμυντ. χαφ
7. Γιώργος Γιακουμάκης
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δεν πρέπει να κριθεί από την εικόνα του στο τέλος της σεζόν που όλοι έμοιαζαν παλαίμαχοι. Είναι καλός παίκτης, πιάνει θέση Έλληνα στις λίστες της ΟΥΕΦΑ, και ήδη ξέρει την ομάδα. Το θέμα είναι ότι δεν αξίζει το ποσό της ρήτρας του και δεν είμαστε ομάδα που κάνει παζάρια που σέβονται τον συνομιλητή της. Δηλαδή αν πάμε και τους πούμε δίνουμε 1,5-2, θα φάμε ένα καλοκαίρι στο περίμενε.
Αν μπορούμε να δώσουμε ένα 3αρι εγώ θα τον ήθελα για του χρόνου. Με αναβάθμιση Μύθου και Γερεμέγεφ για κάποια ματς που κυνηγάς το γκολ με μισή επαφή.
Αν μπορούμε να δώσουμε ένα 3αρι εγώ θα τον ήθελα για του χρόνου. Με αναβάθμιση Μύθου και Γερεμέγεφ για κάποια ματς που κυνηγάς το γκολ με μισή επαφή.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 3):
- Kostas_FI, george188, TasosDuss
Καλά τώρα έτσι όπως είναι το κλίμα , ολους χάλια τους βλέπουμε, βέβαια πριν τον τραυματισμό του οταν πρέσαρε σα λυσασμένος σκύλος για 90 λεπτά και παστέλωνε κιόλας δεν μας χαλούσε.
Μια χαρά παίκτης είναι , μπορει το στυλ του να μην γοητεύει αλλά ειναι καλό φορ ειδικά γιαυτο που θέλει να παιξει ο Λουτσεσκου.
Ξεχασατε τσολακ τσαλοφ σαματες κ οτι αλλο παλτο έχει περάσει μετα τον πριγιο, ο γιακουμ μας πείραξε.
Μια χαρά παίκτης είναι , μπορει το στυλ του να μην γοητεύει αλλά ειναι καλό φορ ειδικά γιαυτο που θέλει να παιξει ο Λουτσεσκου.
Ξεχασατε τσολακ τσαλοφ σαματες κ οτι αλλο παλτο έχει περάσει μετα τον πριγιο, ο γιακουμ μας πείραξε.
-
xrisitsapa
Όχι σίγουρα δεν ειναι καδρόνι.george188 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 22:19έχουμε δει καδρονια πολλά, δεν είναι σε τέτοια κατηγορία ο Γιακουμάκης. Σίγουρα ιδανικός για σύστημα ραζβαν, άλλωστε ο ραζβαν δεν ψάχνει γιοβιτς πχ, θέλει κάποιον για βρώμικη δουλειάxrisitsapa έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 22:02Αυτό είναι τελικά το πρόβλημα.george188 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:54 Κουμπώνει στα θέλω του προπονητή κ με το παραπάνω. Εγώ τον θέλω. Στα αρνητικά οι πολλοί τραυματισμοί του, βέβαια ποιος δεν έβγαλε φέτος..
Το φωνάζω χρόνια.
Καδρόνι ήταν ο Σαματα, Τσαλοφ κ σια.
Το σημερινό γκολ όμως του Γιοβιτς δεν το έβαζε.
Θελω επιτέλους έναν να τα βάζει
- These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 2):
- Patron, george188
Τζάμπα με ένα εκατομμύριο ταβάνι συμβόλαιο κάτι γίνεται. Στα νούμερα που ακούγονται μόνο ως αστείο
Πάντως όσο αγωνίζονταν στην κούλα δεν νομίζω να έχει κάνει παιχνίδια που να ήταν τόσο καθοριστικά υπέρ της κούλας όσο στα μεταξύ μας ματς με το χαρτί.
έκρινε καθοριστικα δύο φορές την μη ήττα του χαρτιού στην Τούμπα
Πάντως όσο αγωνίζονταν στην κούλα δεν νομίζω να έχει κάνει παιχνίδια που να ήταν τόσο καθοριστικά υπέρ της κούλας όσο στα μεταξύ μας ματς με το χαρτί.
έκρινε καθοριστικα δύο φορές την μη ήττα του χαρτιού στην Τούμπα
Είπαμε,τέτοιοι παίκτες δεν έρχονται Ελλάδα,μόνο τανζανικά λιοντάρια,και πολύ μας είναι.xrisitsapa έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 22:29Όχι σίγουρα δεν ειναι καδρόνι.george188 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 22:19έχουμε δει καδρονια πολλά, δεν είναι σε τέτοια κατηγορία ο Γιακουμάκης. Σίγουρα ιδανικός για σύστημα ραζβαν, άλλωστε ο ραζβαν δεν ψάχνει γιοβιτς πχ, θέλει κάποιον για βρώμικη δουλειάxrisitsapa έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 22:02
Αυτό είναι τελικά το πρόβλημα.
Το φωνάζω χρόνια.
Καδρόνι ήταν ο Σαματα, Τσαλοφ κ σια.
Το σημερινό γκολ όμως του Γιοβιτς δεν το έβαζε.
Θελω επιτέλους έναν να τα βάζει