Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
14 συμβόλαια λήγουν. Είναι ευκαιρία να γίνει η αλλαγή προπονητή τώρα. Για να φτιαχτεί η ομάδα που θα παίζει το ποδόσφαιρο που θέλει ο νέος προπονητής. Αυτή τη στιγμή ότι και να γίνει με Λουτσέσκου η επόμενη σεζόν θα είναι χειρότερη. Με Λουτσέσκου ή θα ανανεώσει η παλιά φρουρά και θα σέρνεται η ομάδα ή πας σε ανανέωση και οι μισοί δεν θα ενταχθούν ποτέ και οι άλλοι μισοί θα χρειαστούν μίνιμουμ έξι μήνες... .
Τους κρατάς, σου φέρνουν προκρίσεις και μετά τους αλλάζεις.Panostas1995 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 19:28Και να κάνεις δέκα μεταγραφές μήνα Ιούλιο... Πολύ σίγουρος τρόπος για να αποκλειστείς από την Ευρώπηchrisg4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 19:24 Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά . Δεν ανανεώνουν Μπαμπά, Οζντοεφ, Τάισον . Δεν αγοράζεις Γιακουμάκη .
Μάλλον όχι, 4 θέλουμε κι είμαστε πρωταθλητές για του χρόνου.
Σοβαρά τώρα. Θα ξανά γράψω την άποψη μου.
Πρώτα κοιτάς να ξεδιαλυνεις το ρόστερ σου. Ποιοί δεν πρέπει να συνεχίσουν.
Αλλά με τον λουτσε που γνωρίζει πως κινούμαστε στο μεταγραφικό παζάρι, ζητά να μείνουν όλοι αν και οι μισοί είναι αργοκίνητα καράβια.....
Αν έρθει άλλος θα γίνει της παλαβης!!!!!
Τι θέλω? Την παλαβή.
Και εγώ πιστεύω πως το καλοκαίρι πρέπει να γίνει αλλαγή προπονητή. Είναι ιδανικό ταιμινγκ και για εμάς και για εκείνον. Φέτος έχει σοβαρές ευθύνες ανεξάρτητα αν δεν είναι ο μόνος. Αποχώρηση και του Τιμ του Λουτσεσκου που κατά την γνώμη μου είναι απαράδεκτο.
Εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι από τα πιο εύκολα καλοκαίρια για μεταγραφές. Ανανέωση μπαμπα Οζντοεφ και Τάισον για αναπληρωματικοί, απόκτηση Γιακουμάκη, απόκτηση ενδυναμη βασικού χαφ, βασικού αριστερού εξτρέμ και βασικού δεξιού στόπερ συν απόκτηση Γιαννούλη, συν ένα αριστερό στόπερ για αναπληρωματικό έστω και δανεικό.
Αποχώρηση Ιβανουσετς Τσαλοφ Μουργκ Σαστρε Ντεσποτοφ Καμαρά Γκουγκερασβιλι Τέιλορ Λοβρεν Βολιακο Μπιάνκο (αν και είναι ο πιο αδικημένος παίκτης του ρόστερ μαζί με Μύθου). Κάποιοι από αυτούς πωλούνται. Αξιολόγηση Σορετιρε και είτε πώληση είτε παραμονή του, όχι πάλι δανεισμός.
Προώθηση Μπαλντε Μπερδου Σαρρή Νικολακουλη και Μπαταουλα στην πρώτη ομάδα, και παρακολούθηση - στόχευση σε Τσιοτα Ντουγκα Κρομμυδα για ανάδειξη από β ομάδα.
Δανεισμός και όχι παραχώρηση σε Γκιτερσο Κώττα.
Εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι από τα πιο εύκολα καλοκαίρια για μεταγραφές. Ανανέωση μπαμπα Οζντοεφ και Τάισον για αναπληρωματικοί, απόκτηση Γιακουμάκη, απόκτηση ενδυναμη βασικού χαφ, βασικού αριστερού εξτρέμ και βασικού δεξιού στόπερ συν απόκτηση Γιαννούλη, συν ένα αριστερό στόπερ για αναπληρωματικό έστω και δανεικό.
Αποχώρηση Ιβανουσετς Τσαλοφ Μουργκ Σαστρε Ντεσποτοφ Καμαρά Γκουγκερασβιλι Τέιλορ Λοβρεν Βολιακο Μπιάνκο (αν και είναι ο πιο αδικημένος παίκτης του ρόστερ μαζί με Μύθου). Κάποιοι από αυτούς πωλούνται. Αξιολόγηση Σορετιρε και είτε πώληση είτε παραμονή του, όχι πάλι δανεισμός.
Προώθηση Μπαλντε Μπερδου Σαρρή Νικολακουλη και Μπαταουλα στην πρώτη ομάδα, και παρακολούθηση - στόχευση σε Τσιοτα Ντουγκα Κρομμυδα για ανάδειξη από β ομάδα.
Δανεισμός και όχι παραχώρηση σε Γκιτερσο Κώττα.
πρεπει να πεσει ο μ.ο ηλικιας και να αυξηθούν ταχυτητα και εντασεις..οζντοεφ,μειτε,μπαμπα,γιερεμεγιεφ κτλ για 3-4οι και αν..χρειαζόμαστε ανανεωση
Καιρό είχες να γράψεις.
Από τους αγαπημένους μου συμφοριτες!!!
Σημειωσες μια ντουζίνα αποχωρήσεις, ισορροπισες κάπως με αρκετούς μικρούς. Αλλά όπως και να χει μιλάμε για πολλές μεταγραφές.
Χαμός θα γίνει, ανοίξτε το νήμα των μεταγραφών
Από τους αγαπημένους μου συμφοριτες!!!
Σημειωσες μια ντουζίνα αποχωρήσεις, ισορροπισες κάπως με αρκετούς μικρούς. Αλλά όπως και να χει μιλάμε για πολλές μεταγραφές.
Χαμός θα γίνει, ανοίξτε το νήμα των μεταγραφών