εδω βλεπουμε τις απαιτησεις και την κριτικήaivas19 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:11Dudemariotsaggal91 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:00 Νομιζω οτι αν δε βρεις ακρη ποιος θα διοικει, ποιος θα κανει μεταγραφες, ποιος θα ακουει τον προπονητη στις μεταγραφες και να χτισεις και το γηπεδο και το προπονητικο, ηρθε η ωρα να φυγεις. Εγραψα κατι παρομοιο.για τα χρεη το 2015. Δεν μου αρεσει καθολου ο τροπος που διοικει, ο τροπος που σκεφτεται και ο τροπος που χειριζεται τα πραγματα. Καθολου. Δεν με ενδιαφερει ο αλλος, εξαλλου δεν εχω παει ποτε στο μπασκετ. Με νοιαζει οτι ο Σαββιδης για εμενα εκπροσωπει μια σοβιετ κουλτουρα (ενα κρατος φουσκα και οι απ εξω να πεθανουν στα γκουλαγκ αφου τους σπιλωσουμε) η οποια κουλτουρα δε με εκφραζει. Ουτε οταν ο γιος του πηγαινε με φρουρα εξω απο το Βικελιδης με εξεφραζε, ουτε οταν Σαββιδοποιηθηκε η καθημερινοτητα μας στην πολη και γιναμε αυτοκρατικοι ως λαος με αποτελεσμα να γινει η Θεσσαλονικη πεδιο μαχης. Για εμενα δεν εχει συνεχεια η σχεση του ΠΑΟΚ μου με τον κ.Σαββιδη. Δεν το επιθυμω. Και ας μπαναριστω, καληνυχτα σας.
Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
- These users thanked the author gergeo4 for the post (total 3):
- Ally Samagoal, leomatos88, paok apo epilogi
Δηλαδη το ταβανι με Ιβαν ειναι αυτο που ζουμε ?
Ηθελημενα χωρις τσουλου
πεταμενα λεφτα σε σαπακια
αγορα του τερματα των Σερρων για καποιο λογο
να γλειφουμε εκει που φτυναμε ? (συμμαχιες, κουγιας)
αποδυναμωση ροστερ αντι για ενισχυση οταν ο στοχος ειναι προσιτος
και ενα σωρο που παραμαζευτηκαν
Ευχαριστω δεν θα παρω
Ουτε Σανο ουτε διαρκειας
Ηθελημενα χωρις τσουλου
Ευχαριστω δεν θα παρω
Ουτε Σανο ουτε διαρκειας
Θα περιμένω να έρθει ο Ιβάν Σαββίδης και πάλι το καλοκαίρι στην Τούμπα και να μας εξηγήσει γιατί και πώς τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ,
είναι το ιδανικό σημείο για να ξεκινήσει το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας.

είναι το ιδανικό σημείο για να ξεκινήσει το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας.

-
Black_Knight
Μας φαγανε τα σοβιετ, τα γκουλαγκ και τα κολχοζ.
Εμένα παντώς δεν με χαλάνε αυτά, εχώ βγάλει την ΚΟΥΤΒ.
(ξερω οτι δεν ειναι ουτε ο τοπος ουτε η ωρα για αστεια, αλλα δεν αντεξα με ορισμενα που διαβασα)
Εμένα παντώς δεν με χαλάνε αυτά, εχώ βγάλει την ΚΟΥΤΒ.
(ξερω οτι δεν ειναι ουτε ο τοπος ουτε η ωρα για αστεια, αλλα δεν αντεξα με ορισμενα που διαβασα)
- These users thanked the author Black_Knight for the post (total 2):
- leomatos88, paok apo epilogi
Ναι ρε συμμαχιες κανουμε, απλα με "δικη μας" ΕΠΟ πηραμε τα @@ μας και εμεις και οι "συμμαχοι". μην γραφετε οτι να'ναι μαγκες. Αν εχεις παραπονα απο τον Ιβαν γραψτα εχεις καθε δικαιωμα αλλα μην λεμε τις παπαριες που λενε κατι ραπτοπουλοι και κατι βοδια τυπου καζατζογλου.Theo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:22 Δηλαδη το ταβανι με Ιβαν ειναι αυτο που ζουμε ?
Ηθελημενα χωρις τσουλου
Ευχαριστω δεν θα παρω
Ουτε Σανο ουτε διαρκειας
- Montrealiotis
Ειμεθα με την Δύση κύριε
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 6):
- Maklaz, leomatos88, aivas19, Ιάσονας, paok apo epilogi, geobila
Δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι τα σαλιγκάρια πάντα θα βγαίνουν μετά τη βροχή;George Best4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:15 Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος...
Και εγώ κριτική κάνω στη διοίκηση.
Αλλά αυτά που γράφετε είναι ντροπή...
Ξεχνάτε ποιο ήταν το ταβάνι του ΠΑΟΚ προ Ιβάν...
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 7):
- George Best4, PAOKevolution, george188, aivas19, vasgias, paok apo epilogi, horkokos4
ωραία κριτικήTheo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:22 Δηλαδη το ταβανι με Ιβαν ειναι αυτο που ζουμε ?
Ηθελημενα χωρις τσουλου
Ευχαριστω δεν θα παρω
Ουτε Σανο ουτε διαρκειας
-
leomatos88
Όπως τα λες είναι φίλε, πεδίο μάχης η πόλη, τα ίδια λένε κι οι σουπεράδες!mariotsaggal91 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:00 Νομιζω οτι αν δε βρεις ακρη ποιος θα διοικει, ποιος θα κανει μεταγραφες, ποιος θα ακουει τον προπονητη στις μεταγραφες και να χτισεις και το γηπεδο και το προπονητικο, ηρθε η ωρα να φυγεις. Εγραψα κατι παρομοιο.για τα χρεη το 2015. Δεν μου αρεσει καθολου ο τροπος που διοικει, ο τροπος που σκεφτεται και ο τροπος που χειριζεται τα πραγματα. Καθολου. Δεν με ενδιαφερει ο αλλος, εξαλλου δεν εχω παει ποτε στο μπασκετ. Με νοιαζει οτι ο Σαββιδης για εμενα εκπροσωπει μια σοβιετ κουλτουρα (ενα κρατος φουσκα και οι απ εξω να πεθανουν στα γκουλαγκ αφου τους σπιλωσουμε) η οποια κουλτουρα δε με εκφραζει. Ουτε οταν ο γιος του πηγαινε με φρουρα εξω απο το Βικελιδης με εξεφραζε, ουτε οταν Σαββιδοποιηθηκε η καθημερινοτητα μας στην πολη και γιναμε αυτοκρατικοι ως λαος με αποτελεσμα να γινει η Θεσσαλονικη πεδιο μαχης. Για εμενα δεν εχει συνεχεια η σχεση του ΠΑΟΚ μου με τον κ.Σαββιδη. Δεν το επιθυμω. Και ας μπαναριστω, καληνυχτα σας.
Λευτεριά στη Θεσσαλονίκη!
Ζήτω το νάτο, το γκουαντάναμο, η κόκα κόλα, ό,τι γουστάρεις.
Από το 2015 που το ξανάγραψες, 11 χρονάκια περίμενες μόνο, αλλά δικαιώθηκες.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 6):
- Black_Knight, Iznogoud4, Maklaz, aivas19, paok apo epilogi, Apil44
Αρα η μονη μας απαιτηση ειναι αυτος που μας εχει να μην μας καταστρεψει σαν σωματειο; Οσο η ομαδα πληρωνει τους παικτες και παιζει πρωταθλημα χωρις προβλημα ειμαστε οκ; Αυτο σου αρκει;gergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:41 ευχομαι να πουλησει σε εναν απατεωνα και να καταστραφουμε.αυτο σας αξιζει
-
MrSam1926apc
Εσύ μας έκανες να ονειρευόμαστε αστέρια, εσύ μας έταξες πράγματα, εσύ μας έδωσες πρωταθλήματα, κύπελλα και ένα καθαρότερο ποδόσφαιρο μέσω του VAR.
Εσυ όμως είσαι υπεύθυνος για τις αποτυχίες λόγω νοοτροπίας.
Εσυ όμως είσαι υπεύθυνος για τις αποτυχίες λόγω νοοτροπίας.
- These users thanked the author MrSam1926apc for the post (total 2):
- paoki19, Montrealiotis
- PAOKevolution
Αφού θέλει ο λαός να φύγει ο Ιβάν, ας αιτηθεί στον ΑΣ που εν μια νυκτί βρίσκει ενδιαφερόμενους, να βρει έναν άνθρωπο. Παρακαλώ όμως. Όχι τον Τέλη. Ο Τέλης να κάτσει στο μπασκετάκι που αγόρασε επειδή αγαπάει τον ΠΑΟΚ και να τον κάνει τεράστιο! Έναν άλλον.
Και παρακαλώ, από τους mods, να λάβουν ΣΟΒΑΡΑ μέτρα γι' αυτ'α που διαβάζουμε. Θα γίνει Western εδώ μέσα σε λίγο. Ήδη ξερνάμε από τα μάτια.
Και παρακαλώ, από τους mods, να λάβουν ΣΟΒΑΡΑ μέτρα γι' αυτ'α που διαβάζουμε. Θα γίνει Western εδώ μέσα σε λίγο. Ήδη ξερνάμε από τα μάτια.
- These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 4):
- Maklaz, leomatos88, NIKOS1972, paok apo epilogi
Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή αυτό κάνει μόνο; πληρώνει τους παίκτες και συμμετέχει στο πρωτάθλημα; λαλισαμε εδώ μέσα μου φαίνεταιst4this έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:33Αρα η μονη μας απαιτηση ειναι αυτος που μας εχει να μην μας καταστρεψει σαν σωματειο; Οσο η ομαδα πληρωνει τους παικτες και παιζει πρωταθλημα χωρις προβλημα ειμαστε οκ; Αυτο σου αρκει;gergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:41 ευχομαι να πουλησει σε εναν απατεωνα και να καταστραφουμε.αυτο σας αξιζει
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
- paok apo epilogi, Apil44
-
Dimitrisou
Aυτο λογικα εδω δεν ειναι για μπαν ετσι?mariotsaggal91 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:00 Νομιζω οτι αν δε βρεις ακρη ποιος θα διοικει, ποιος θα κανει μεταγραφες, ποιος θα ακουει τον προπονητη στις μεταγραφες και να χτισεις και το γηπεδο και το προπονητικο, ηρθε η ωρα να φυγεις. Εγραψα κατι παρομοιο.για τα χρεη το 2015. Δεν μου αρεσει καθολου ο τροπος που διοικει, ο τροπος που σκεφτεται και ο τροπος που χειριζεται τα πραγματα. Καθολου. Δεν με ενδιαφερει ο αλλος, εξαλλου δεν εχω παει ποτε στο μπασκετ. Με νοιαζει οτι ο Σαββιδης για εμενα εκπροσωπει μια σοβιετ κουλτουρα (ενα κρατος φουσκα και οι απ εξω να πεθανουν στα γκουλαγκ αφου τους σπιλωσουμε) η οποια κουλτουρα δε με εκφραζει. Ουτε οταν ο γιος του πηγαινε με φρουρα εξω απο το Βικελιδης με εξεφραζε, ουτε οταν Σαββιδοποιηθηκε η καθημερινοτητα μας στην πολη και γιναμε αυτοκρατικοι ως λαος με αποτελεσμα να γινει η Θεσσαλονικη πεδιο μαχης. Για εμενα δεν εχει συνεχεια η σχεση του ΠΑΟΚ μου με τον κ.Σαββιδη. Δεν το επιθυμω. Και ας μπαναριστω, καληνυχτα σας.
Λογικα δεν ηταν και για μπαν ο αλλος ο τυπακος που μιλουσε για νανους.
ΟΚ.
και φυσικα αναλογως τους καιρους επιβαλεται να κανουμε συμμαχια οπως εχουμε κανει κατα σειρα με βαζελο-χαρτι-γαβρο τωρα.embuji έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:29Ναι ρε συμμαχιες κανουμε, απλα με "δικη μας" ΕΠΟ πηραμε τα @@ μας και εμεις και οι "συμμαχοι". μην γραφετε οτι να'ναι μαγκες. Αν εχεις παραπονα απο τον Ιβαν γραψτα εχεις καθε δικαιωμα αλλα μην λεμε τις παπαριες που λενε κατι ραπτοπουλοι και κατι βοδια τυπου καζατζογλου.Theo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:22 Δηλαδη το ταβανι με Ιβαν ειναι αυτο που ζουμε ?
Ηθελημενα χωρις τσουλου
Ευχαριστω δεν θα παρω
Ουτε Σανο ουτε διαρκειας
Δεν γινεται ομως να μας πηδανε και απλα να αλλαζουμε σταση.
Η γενικοτερη φιλοσοφια του Ιβαν μπαζει και δεν μπορει να εφαρμοστει σε ενα τριμπουρδελο οπως η αιλαδα.