Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Εάν μιλάμε για παίκτες από Ρωσία και Ουκρανία έχουμε πάρει τρεις: Σάχωβ,Χατσερίδη και Τσάλοβ. Άντε να βάλω και τους Γεωργιανούς Νίνούα και Γκουκεσασβίλι. Να βάλω και τον ρωσικής καταγωγής Σουηδό Γερεμέγεφ; Με το ζόρι έχουμε 6 παίκτες σε 12-13 χρόνια.... Τώρα εάν μιλάμε για Βραζιλιάνους, Ισπανούς και Πορτογάλους που έχουν αγωνιστεί Ρωσία/ Ουκρανία τι να πω;
- These users thanked the author Τρόμος for the post:
- Dimitrisou
Αν η ομάδα δεν είχε την επιδημία των τραυματισμών εγώ πιστεύω θα ήταν πρωταθλήτρια. Από εκεί και πέρα θες 3 βασικούς και οι αντίστοιχοι βασικοί να γίνουν ποιοτικές λύσεις από πάγκο. Δεξί στόπερ στυλ Βαρελα, αριστερό εξτρέμ στυλ Γκάρι Ροντρίγκεζ , και αριστερό Μπακ Γιαννούλη. Στο σέντερ φορ δεν ξέρω
- These users thanked the author cartman for the post (total 4):
- paokkerkir, George Best4, Dimitrisou, Ιάσονας
-
Dimitrisou
Αν εννοούμε εθνικότητες οκ ναι..εγώ κατάλαβα σαν πρωταθλήματα που στοχεύουμε ..οι εθνικότητες δεν νομίζω ότι αποτελούν πρόβλημα...ακόμη και οι παίκτες που ήρθαν από Ρωσία πλην τσαλοβ και χατσεριδη παίξανε μπάλα..βλέπε Μαουρίτσιο Νατχο Ζαμπα κτλ.Kostas_FI έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 18:1050 από τις 210 μεταγραφές που έχουμε κάνει είναι είτε απο Ρωσία είτε απο ΒαλκάνιαDimitrisou έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 17:34
Ποσους παικτες εχουμε παρει απο Βουλγαρια ,Ρουμανια ,Σερβια κτλ. τα τελευταια χρονια?
Απο ρωσια απο τοτε που ηρθε ο Σαββιδης να πηραμε συνολο 7-8 αντε 10(και απο αυτους ο ενας ηταν ρωσσος και ο αλλος ουκρανος)..ε στα δεκα πλας χρονια δεν νομιζω οτι ειναι κατι τρομερο..
ΥΓ. σύμφωνα με το Gemini τουλάχιστον δεν έχω τον χρόνο να το εξακριβώσω![]()
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά . Δεν ανανεώνουν Μπαμπά, Οζντοεφ, Τάισον . Δεν αγοράζεις Γιακουμάκη .
-
Panostas1995
Και να κάνεις δέκα μεταγραφές μήνα Ιούλιο... Πολύ σίγουρος τρόπος για να αποκλειστείς από την Ευρώπηchrisg4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 19:24 Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά . Δεν ανανεώνουν Μπαμπά, Οζντοεφ, Τάισον . Δεν αγοράζεις Γιακουμάκη .
-
Panostas1995
Πιστεύεις εσύ μπορεί να δώσει ο ΠΑΟΚ 10 μύρια για έναν παίκτη 19-20 χρονών ;Γερασίμου έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 17:54 Στα λεφτά που μπορούμε ή στα λεφτά που ΔΕΝ θέλουμε ίσως να δώσουμε;
Δεν έχουμε scouting; Ε, καιρός είναι επιτέλους να αποκτήσουμε. Θέληση και προσπάθεια απαιτείται, δεν είναι δα πυρηνική φυσική.
Και να δώσει, πιστεύεις ο πρώτος που θα πάρουν θα τους βγει; Θα έχουν τα κοτσια να δώσουν 30-40 μύρια για 4-5 παίκτες από εκεί ώστε να ποντάρουν πως οι 2 θα τους βγουν για να τα πάρεις πίσω;
Όσο για το σκάουτινγκ γενικά οι ελληνικές ομάδες είναι πολύ πίσω σε σχέση με άλλες χώρες και δεν είναι καθόλου εύκολο να τους φτάσεις και να τους φτάσεις σε τεχνογνωσία και προσωπικό δε είσαι πάλι πίσω στις επιλογές λόγο πρωταθλήματος
Ναι 50 μεταγραφές έχουν έρθει απο Ρωσική λίγκα η βαλκανικές λίγκες. Όχι ότι έχει και πολύ σημασία έτσι κουβέντα να γίνεται. Εμένα ο μόνος μου ενδοιασμός σε τέτοιες μεταγραφές είναι οτι αυτές οι λίγκες έχουν χαμηλό επίπεδο ανταγωνισμού. Πχ το ρωσικό τα τελευταία χρόνα είναι ανέκδοτο. Το ίδιο πιστευω και για λίγκες όπως η Σκωτία , καλό παράδειγμα ο Τειλορ , οκ παίζεις στην Σελτικ αλλα εκτος απο τους Ρειντζερς καμιά Χαρτς στα καλά της τα υπόλοιπα ματς όλη τη σεζόν είναι για γέλια.Dimitrisou έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 19:22
Αν εννοούμε εθνικότητες οκ ναι..εγώ κατάλαβα σαν πρωταθλήματα που στοχεύουμε ..οι εθνικότητες δεν νομίζω ότι αποτελούν πρόβλημα...ακόμη και οι παίκτες που ήρθαν από Ρωσία πλην τσαλοβ και χατσεριδη παίξανε μπάλα..βλέπε Μαουρίτσιο Νατχο Ζαμπα κτλ.
- These users thanked the author Kostas_FI for the post:
- George Best4
Δηλαδή εσύ με την εικόνα αυτών των παιχτών πιστεύεις θα προκριθούμε . Επίσης έλεος με την καραμέλα της ομοιογένειας . Απέτυχε η συνταγή . Πάμε παρακάτω επιτέλους .Panostas1995 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 19:28Και να κάνεις δέκα μεταγραφές μήνα Ιούλιο... Πολύ σίγουρος τρόπος για να αποκλειστείς από την Ευρώπηchrisg4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 19:24 Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά . Δεν ανανεώνουν Μπαμπά, Οζντοεφ, Τάισον . Δεν αγοράζεις Γιακουμάκη .
Καλά για χαβαλέ τα λέω . Είναι δεδομένο ότι με Λουτσε θα μείνουν και θα κάνουμε του χρόνου την ίδια συζήτηση .
-
Panostas1995
Εγώ δε βλέπω πως απέτυχε γιατί έχω το ζωντανό παράδειγμα μη ομοιογένειας του Παναθηναϊκούchrisg4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 19:38Δηλαδή εσύ με την εικόνα αυτών των παιχτών πιστεύεις θα προκριθούμε . Επίσης έλεος με την καραμέλα της ομοιογένειας . Απέτυχε η συνταγή . Πάμε παρακάτω επιτέλους .Panostas1995 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 19:28Και να κάνεις δέκα μεταγραφές μήνα Ιούλιο... Πολύ σίγουρος τρόπος για να αποκλειστείς από την Ευρώπηchrisg4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 19:24 Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά . Δεν ανανεώνουν Μπαμπά, Οζντοεφ, Τάισον . Δεν αγοράζεις Γιακουμάκη .
Καλά για χαβαλέ τα λέω . Είναι δεδομένο ότι με Λουτσε θα μείνουν και θα κάνουμε του χρόνου την ίδια συζήτηση .
- rade paprica
Ομοιογενές συνονθύλευμα. Μη τυχόν και κάνουμε μεταγραφές (εδώ γελάμε) και χάσουμε το τσάμπιονς λιγκ.
- These users thanked the author sniper4 for the post:
- smoothcriminal1926
Συνοχή, ομοιογένεια και κυρίως ρισπονσιμπίλιτυ,
Η ομάδα του αήττητου κτίστηκε με τουλάχιστον 10 μεταγραφές τα προηγούμενα καλοκαίρια.
Η ομάδα του αήττητου κτίστηκε με τουλάχιστον 10 μεταγραφές τα προηγούμενα καλοκαίρια.
- rade paprica
τσ, τσ, τσ.....ιρισπόνσιμπλ
- These users thanked the author rade paprica for the post:
- boogeyman77