Έλεγαν ότι θα παίξει αλλά δεν ξέραν την κατάσταση για βασικός
ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME
Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME
@giapas
Όσο πλησιάζει η ώρα του παιχνιδιού τόσο μου ανεβαίνει η πίεση που ούτε καν διεκδικησαμε το πρωτάθλημα φέτος και φτάσαμε στο τέλος με κατεβασμένα σωβρακα.
Δεν διεκδικήσαμε πρωτάθλημα φέτος; Με όλο τον σεβασμό φίλε, πώς έγινε αυτό όταν μέχρι την περασμένη Κυριακή το πρωτάθλημα παιζόταν μέχρι το 93΄ για 3 ομάδες και όταν επί 30 αγώνες ήμασταν στις θέσεις 1-3 και ακόμα και στην θέση 3 ήμασταν το πολύ στο -3 από την πρώτη;
edit: ενδεκάδα με Μεϊτέ και πάλι. Οψόμεθα.
Όσο πλησιάζει η ώρα του παιχνιδιού τόσο μου ανεβαίνει η πίεση που ούτε καν διεκδικησαμε το πρωτάθλημα φέτος και φτάσαμε στο τέλος με κατεβασμένα σωβρακα.
Δεν διεκδικήσαμε πρωτάθλημα φέτος; Με όλο τον σεβασμό φίλε, πώς έγινε αυτό όταν μέχρι την περασμένη Κυριακή το πρωτάθλημα παιζόταν μέχρι το 93΄ για 3 ομάδες και όταν επί 30 αγώνες ήμασταν στις θέσεις 1-3 και ακόμα και στην θέση 3 ήμασταν το πολύ στο -3 από την πρώτη;
Μακαρι να γινει κανα θαυμα, ο μειτε να μη ποναει κ να παιξει σαν κανονικος παικτης. Δεν πιστευω στα θαυματα σε αυτο το κομματι της σεζον, ευχομαι να κανω λαθος μονο αυτο
ΥΓ. Ραζβαν σ αγαπω ρε μαλακα αλλα αυτη η φάση φετος με τον μπιάνκο έφτασε στα όρια της τρελας κ κάηκαν οι περισσότεροι στο κεντρο
ΥΓ. Ραζβαν σ αγαπω ρε μαλακα αλλα αυτη η φάση φετος με τον μπιάνκο έφτασε στα όρια της τρελας κ κάηκαν οι περισσότεροι στο κεντρο
- paokovios1974
Χαλάστε τους το κλίμα ρίξτε τους ένα ξεγυρισμενο ντορτι μπείτε με λύσσα απ' το πρώτο λεπτό πιαστε τους απ' το λαιμό ΛΙΩΣΤΕ τους.
Τι λέω θεέ μου
Τι λέω θεέ μου
Το θέμα είναι αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο τελευταίο ματς της χρονιάς ο Οζντοεφ μετά το σημερινό δίδυμο με τον Μειτε, γιατί ο Ζαφειρης έκανε κατάθεση πνευμόνων για να καλύψει τα χιλιόμετρα από Μειτε, Γιερεμεγιεφ, Ιβανουσετς/Τάισον, Αντριγια* και Ντελια*.
* Λογο των τραυματισμών έχουν αισθητά λιγότερη πίεση, καλύψεις και επιστροφές σε σχέση με το 1ο 4μηνο.
ΥΓ Τσοπουρογλου αποστολή οπότε κάτι υπάρχει με Οζντοεφ-Μειτε.
* Λογο των τραυματισμών έχουν αισθητά λιγότερη πίεση, καλύψεις και επιστροφές σε σχέση με το 1ο 4μηνο.
ΥΓ Τσοπουρογλου αποστολή οπότε κάτι υπάρχει με Οζντοεφ-Μειτε.
- paokovios1974
Δεν θέλω να γρινιαξω οπότε θα το θέσω διπλωματικά...
Έχω την αίσθηση ότι η διαχείριση του Μειτε θα μπορούσε να τύχει καλύτερης αντιμετώπισης για σήμερα
Κοινώς κάποιος πρέπει να καλύψει τα μηδενικά τρεξίματα του και ο Ζαφείρης λείπει
Έχω την αίσθηση ότι η διαχείριση του Μειτε θα μπορούσε να τύχει καλύτερης αντιμετώπισης για σήμερα
Κοινώς κάποιος πρέπει να καλύψει τα μηδενικά τρεξίματα του και ο Ζαφείρης λείπει
- These users thanked the author paokovios1974 for the post:
- george188
Λίγο πιο πίσω απτο γήπεδό του μπάσκετ μένουν, σιγα μην γινόταν φασαρία εδώ σε μέρες αγώνα δεν έχει κόσμοgiapas έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 17:34 χανούμια πήγαν στο ξενοδοχείο να συγχαρουν τη πρωταθλητρια ΑΕΚ.
Στη Θεσσαλονίκη, όχι στους κουκουβαουνες.
Πολιτισμός
Ευχαριστώ ΠΑΟΚαρα μου για φέτος.Το ταξίδι έχει σημασία όχι ο προορισμός.
Στα σοβαρά, δεν μαρέσει η 11αδα τους. Περίμενα rotation και βασικούς Τη Κυριακή με gay
Αυτές τις εμμονές δεν μπορώ. Παντα σε στιγμές βαριάς η παρατεταμένης πίεσης που βασίζεται αποκλειστικά σε παίχτες "παιδιά του" ευελπιστώντας ότι θα τον βγάλουν άσπροπρόσωποgeorge188 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 17:37 Μακαρι να γινει κανα θαυμα, ο μειτε να μη ποναει κ να παιξει σαν κανονικος παικτης. Δεν πιστευω στα θαυματα σε αυτο το κομματι της σεζον, ευχομαι να κανω λαθος μονο αυτο
Σε καλό να μας βγει
- paokovios1974
Ξεκάθαρα έρχεται να σού κόψει την δεύτερη θέση.
Πατήστε τους δώστε τα όλα δώστε μας μία χαρά αυτή την κωλοχρονια
Πατήστε τους δώστε τα όλα δώστε μας μία χαρά αυτή την κωλοχρονια
Επιδερμική διεκδίκηση. Έφτασες στο τέλος ασθμαίνοντας και για λύπηση , δε διεκδικούνται έτσι οι τίτλοι.Γερασίμου έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 17:36 @giapas
Και πάλι θαύμα ήθελες. Αυτή τη στιγμή είσαι 8 ποντάκια και να δούμε πόσα θα είναι μέχρι τέλους.
Τι διεκδίκηση είναι αυτή;
Με αυτό το σκεπτικό διεκδικήσαμε και το κύπελλο.
-
john4serres
Ελπίζω το τελευταίο εντός της καριέρας τους για Μπάμπα, Μειτέ, Οζντόεφ, Τάισον.
- These users thanked the author john4serres for the post (total 2):
- Ambiorix, st4this
- ΑποστόληςΑ
-
τσιριγωτης
Αλλάξανε πολλά δυστυχώς στο οπαδικο. Στην Αθήνα ούτε που θα το σκεφτόμασταν..giapas έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 17:34 χανούμια πήγαν στο ξενοδοχείο να συγχαρουν τη πρωταθλητρια ΑΕΚ.
Στη Θεσσαλονίκη, όχι στους κουκουβαουνες.
Πολιτισμός
Ευχαριστώ ΠΑΟΚαρα μου για φέτος.Το ταξίδι έχει σημασία όχι ο προορισμός.
Εδώ δεν μας πείραξε η απώλεια του κυπέλλου, νοοτροπία μικρής ομάδας έχουμε
-
τσιριγωτης