Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
astral

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από astral »

Έκανε η ΚΑΕ μια πατάτα και τους έβγαλες όλους για τα σκυλιά.
These users thanked the author astral for the post:
Montrealiotis
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

PablitoV2 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 12:31
Odi44 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 09:28

Κανένα double standard δεν έχω.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι για τα σκυλιά.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι για τα σκυλιά.
Ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι για τα σκυλιά.

Αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τον Μπουντούρη και τον Βεζυρτζή και να γράφω για διάβολο και BlackRock, συγχώρεσε με.

Θα ασκήσω κριτική στον Ιβάν, γιατί εδώ και 15 χρόνια σχεδόν, λέμε τα ίδια και τα ίδια.
Θα ασκήσω κριτική στον ΑΣ γιατί απαρτίζεται από ακατάλληλους ανθρώπους.
Θα ασκήσω κριτική στον Μυστακίδη και την ΚΑΕ γιατί επικοινωνιακά κάνει φάουλ.

Αλλά δεν θα κάθομαι να λιβανίζω τον έναν και να αφορίζω τον άλλον. Ούτε θα κάθομαι να παριστάνω τον έκπληκτο επειδή ο Μπουντούρης είπε οτι ΠΑΕ και ΚΑΕ δεν έχουν καλές σχέσεις, λες και έπεσα από το διάστημα χθες.
Το αυτό.
Δεν είναι όμως το αυτό παικταρα PavlitoV2 και θα σου πω γιατί.
Η κριτική στον Ιβάν Σαββίδη που κάνει ο odi εδράζεται σε γεγονότα, το ίδιο και η κριτική στον ΑΣ.
Η κριτική στον Μυστακίδη όμως που κάνει δεν είναι κριτική, γιατί όταν λες πως το πρόβλημα με την διοίκηση της ΚΑΕ είναι επικοινωνία σημαίνει και πώς στην ουσία όλα βαίνουν καλώς.
Πραγματική κριτική είναι η εξής.

Σαββίδη ευχαριστούμε για όσα έχεις προσφέρει αλλά είναι ώρα για έργα. Φτιάξε γήπεδο προπονητικό κέντρο και κάνε μεταγραφές. Φτιάξε διοικητικές δομές με ξεκάθαρους ρόλους επιτέλους.

Διοίκηση ας είστε άχρηστοι (σχεδόν όλοι) φύγετε από την ζωή μας εξαφανιστειτε από τον ΠΑΟΚ.

Μυστακίδη ασχολεισου μόνο με το τμήμα σου, βρες τα με τον ΑΣ και μην απαξιώνεις ανθρώπους που έχουν προσφέρει πχ Χατζόπουλο Μπουντούρη. Και καθάρισε το περιβάλλον σου από κάτι τυπακια που αν τους ζητήσεις ταυτότητα θα γράφει επαγγελματίες αντισαββιδης. Ποια Γούλα και ποιος Τσακμακας σοβαρά τώρα.

Αυτή θα ήταν ουδέτερη κριτική. Η κριτική του Odi δεν είναι ουδέτερη το οποίο θα ήταν σεβαστό αν δηλωνόταν έτσι. Όταν όμως κάποιος λέει δεν θα σκίζω τον έναν και θα λιβανιζω τον άλλον όταν έμμεσα αυτό κανει, τότε δεν είναι το αυτό που γράφεις, τουλάχιστον όχι πλειοψηφικά.
These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 6):
astral, navigator11, Montrealiotis, Thax, paok apo epilogi, aivas19
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Dimitrisou έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 11:29
Tolaros έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 11:05 Μάθαμε από τον Μπουντούρη ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι στα μαχαίρια, τι λε ρε παιδί μου από τα σύννεφα πέσαμε. Το γράφετε και με μπολντ, λες και υπήρχε έστω και ένας να πιστεύει ότι τα πάνε καλά. Δε θα το πιστέψετε επίσης, ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ, πρώτοι εδώ.

Είναι τατιάνα του ελβετοθεσσαλονικέα η μάνα. Λευτεριά στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Αυτό το γράφω γιατί αν δεν ξεκινά έτσι ένα ποστ εδώ μέσα κατηγορείσαι από έμμισθο τρολ και αντισαββιδικός μέχρι αντιΠΑΟΚτσής. Πάμε παρακάτω.

Δηλαδή από όλες τις προσθαφαιρέσεις στα ΔΣ ΠΑΕ και ΚΑΕ στο Βεζυρτζή κολλήσαμε τώρα τόσες σελίδες, αυτός είναι το θέμα και ξεπεράσαμε το σώγαμπρο σε ενάμιση απόγευμα? Μετά από αυτή τη χρονιά η λύση ήταν ο Παπαμιμίκος και τη βρήκαμε, ας ασχοληθούμε τώρα με το σεπτέμπερ?
Σόρι αλλά στα παπάρια μου το μπάσκετ όταν είναι έτσι το ποδόσφαιρο.
Ναι είμαι από αυτούς που αν πάρει πρωτάθλημα το ποδόσφαιρο και σωθει απλά το μπάσκετ θα πετάω. Ευρωλίγκα να πάρει το μπάσκετ, αν το ποδόσφαιρο δε βλέπεται δε θα μιλιέμαι.
Μετά από τέτοια χρονιά Βατερλώ στο ποδόσφαιρο που η απάντηση είναι ο Παπαμιμίκος έχετε όρεξη να μιλάτε για τον Οικονομίδη και τον Μπουντούρη και το ποιος έχει το sdna, ok. Από την άλλη θα λυθούν όλα μόλις φύγει ο Ρουμάνος.
Βέβαια το ότι εσύ είσαι έτσι φίλε δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι είναι έτσι..μπορούν να νοιάζονται και για τα δύο η και να τους νοιάζει πιο πολύ το μπάσκετ.
Και στο τοπικό του μπάσκετ προφανώς για τον Βεζυρτζη θα γίνει συζήτηση όχι για τον κάθε Παπαμιμίκο,νομίζω είναι λογικό.
Δεκτό και το σέβομαι μέχρι εκεί που δεν πάει για κάτι αδέρφια όπως ο Καλαμαργιάννης που δίνει αγώνα για το μπάσκετ εδώ και χρόνια και του αξίζει κάθε μεγάλη χαρά όπως πήραμε εμείς στο ποδόσφαιρο.
Αλλά καμία κουβέντα για το Βεζυρτζή ή τον Μπουντούρη εδώ μέσα δε γίνεται επειδή ενδιαφέρει τον κόσμο πιο πολύ το μπάσκετ.
These users thanked the author Tolaros for the post:
Special 4
The_Analyst_4

Δημοσίευση από The_Analyst_4 »

Δεν ενδιαφέρεται κανένας για το πως θα μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ παντού. Όλες οι συζητήσεις είναι για να αποδείξουν δύο άγνωστοι ο ένας στον άλλον ότι αυτός έχει δίκιο. Λες και είμαστε μπαρμπάδες που μαλώνουν για πολιτικά στο facebook.
Το λοιπόν. Ο Μυστακίδης και οι συνεργάτες του λειτουργούν με απόλυτη ψυχρότητα σε όλους όσους προσέγγισαν μέχρι τώρα από τον σύλλογο( Κατσαρής,Βεζυρτζής,κτλ.). Ασύλληπτα κακό δείγμα να πουλάς αυτούς που σε έβαλαν στο παιχνίδι τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα. Επίσης λειτουργούν με ρεβανσισμό απέναντι σε όσους θεωρούν ότι είναι απέναντι τους αδιαφορώντας για την ενότητα που χρειάζεται ένας σύλλογος.

Από την άλλη ο Σαββίδης και οι δικοί του συνεργάτες έχουν αφήσει την ομάδα απίστευτα στάσιμη από το 2019 και μετά. Ενώ μέχρι τότε ήταν σε διαρκή ανάπτυξη, στην συνέχεια ταβάνιασε και έμεινε εκεί. Επίσης λειτουργούν με ένα απαρχαιωμένο μοντέλο λογικής που έχει επιρροές από την πρώην σοβιετική ένωση, δηλαδή αρνούμενοι να παραχωρήσουν οποιαδήποτε αυτονομία σε στελέχη. Αδυναμία στο να εμπιστευθούν νέα άτομα φτασμένα στον χώρο μην τυχόν και μας εκμεταλλευθούν. Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι που μέχρι και τον Άρνεσεν τον έδιωξαν γιατί έκανε δουλειές και μόνος του. Λες και θα αρκούνταν κάποιος του επιπέδου του στο να ασχολείται μόνο με τον ΠΑΟΚ και να παίρνει έγκριση από τον ιδιοκτήτη για κάθε μεταγραφική κίνηση. Στη λογική λοιπόν του να ελέγχουμε πλήρως την κατάσταση, δεν αναπτύσσουμε την ομάδα.

Γενικά πάντως αλλάξτε λογική και κάντε στοχευμένη κριτική σε όλους και σε όλα. Αυτά τα μην μιλάτε γιατί δεν κάνει τα κάνανε χρόνια οι ρούληδες με τον χρυσανθο και διαλύθηκαν 20 φορές. Και όπως βλέπετε πάλι για διάλυση πάνε. Δεν χρειάζεται μόνο λιβάνισμα και αγάπη. Με την κριτική βελτιώνονται τα πράγματα. Όχι με την γκρίνια και την μίρλα. ΚΡΙΤΙΚΗ
These users thanked the author The_Analyst_4 for the post (total 2):
Kostas_FI, Odi44
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Tolaros έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 12:57
Dimitrisou έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 11:29
Tolaros έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 11:05 Μάθαμε από τον Μπουντούρη ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι στα μαχαίρια, τι λε ρε παιδί μου από τα σύννεφα πέσαμε. Το γράφετε και με μπολντ, λες και υπήρχε έστω και ένας να πιστεύει ότι τα πάνε καλά. Δε θα το πιστέψετε επίσης, ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ, πρώτοι εδώ.

Είναι τατιάνα του ελβετοθεσσαλονικέα η μάνα. Λευτεριά στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Αυτό το γράφω γιατί αν δεν ξεκινά έτσι ένα ποστ εδώ μέσα κατηγορείσαι από έμμισθο τρολ και αντισαββιδικός μέχρι αντιΠΑΟΚτσής. Πάμε παρακάτω.

Δηλαδή από όλες τις προσθαφαιρέσεις στα ΔΣ ΠΑΕ και ΚΑΕ στο Βεζυρτζή κολλήσαμε τώρα τόσες σελίδες, αυτός είναι το θέμα και ξεπεράσαμε το σώγαμπρο σε ενάμιση απόγευμα? Μετά από αυτή τη χρονιά η λύση ήταν ο Παπαμιμίκος και τη βρήκαμε, ας ασχοληθούμε τώρα με το σεπτέμπερ?
Ναι είμαι από αυτούς που αν πάρει πρωτάθλημα το ποδόσφαιρο και σωθει απλά το μπάσκετ θα πετάω. Ευρωλίγκα να πάρει το μπάσκετ, αν το ποδόσφαιρο δε βλέπεται δε θα μιλιέμαι.
Μετά από τέτοια χρονιά Βατερλώ στο ποδόσφαιρο που η απάντηση είναι ο Παπαμιμίκος έχετε όρεξη να μιλάτε για τον Οικονομίδη και τον Μπουντούρη και το ποιος έχει το sdna, ok. Από την άλλη θα λυθούν όλα μόλις φύγει ο Ρουμάνος.
Βέβαια το ότι εσύ είσαι έτσι φίλε δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι είναι έτσι..μπορούν να νοιάζονται και για τα δύο η και να τους νοιάζει πιο πολύ το μπάσκετ.
Και στο τοπικό του μπάσκετ προφανώς για τον Βεζυρτζη θα γίνει συζήτηση όχι για τον κάθε Παπαμιμίκο,νομίζω είναι λογικό.
Δεκτό και το σέβομαι μέχρι εκεί που δεν πάει για κάτι αδέρφια όπως ο Καλαμαργιάννης που δίνει αγώνα για το μπάσκετ εδώ και χρόνια και του αξίζει κάθε μεγάλη χαρά όπως πήραμε εμείς στο ποδόσφαιρο.
Αλλά καμία κουβέντα για το Βεζυρτζή ή τον Μπουντούρη εδώ μέσα δε γίνεται επειδή ενδιαφέρει τον κόσμο πιο πολύ το μπάσκετ.
Κοίτα μπορώ να μιλήσω μόνο για μένα βεβαίως και εγώ συμμετέχω στην συζήτηση εδώ γιατί με ενδιαφέρει το ίδιο με την μπάλα...στην μπάλα σταμάτησα να συμμετέχω γιατί δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση παρά μόνο ζητάμε αίμα..
Και στο ποδόσφαιρο πιο πολύ κουβέντα γίνεται για τον Ιβάν ,την Γκοντζαρεβα και τον Παπαμιμίκο παρά για τα αγωνιστικά.
Ε και εδώ το ίδιο γίνεται για άλλους λόγους βέβαια..
Δυστυχώς το έργο έτσι θα πάει..
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Σε συνέχεια και του μηνύματός μου στο θέμα του Μυστακίδη.

Γνωρίζει κανείς αν η συμφωνία με τον Τρινκέρι θα τηρηθεί? Γνωρίζει κανείς με ποιόν θα συνεργαστεί αυτός ο αξιόλογος προπονητής. Γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμη τίποτα.

Έχει πλάνο η νέα διοίκηση? Θα μας το παρουσιάσει, θα το επικοινωνήσει στον κόσμο για να γνωρίζει?
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Tolaros έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 11:05
Καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου (χωρίς προφανώς να συμφωνώ), αλλά να σε ρωτήσω γιατί δεν τα γράφεις αυτά στο τοπικ του Παπαμιμίκου ή της λειτουργίας της ΠΑΕ. Στη διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα κραξουμε (αν θέλουμε) Παπαμιμίκο? Η πρέπει μόνο με αυτό να ασχοληθούμε?
These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 2):
Montrealiotis, Tolaros
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Franky έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 13:25 Σε συνέχεια και του μηνύματός μου στο θέμα του Μυστακίδη.

Γνωρίζει κανείς αν η συμφωνία με τον Τρινκέρι θα τηρηθεί? Γνωρίζει κανείς με ποιόν θα συνεργαστεί αυτός ο αξιόλογος προπονητής. Γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμη τίποτα.

Έχει πλάνο η νέα διοίκηση? Θα μας το παρουσιάσει, θα το επικοινωνήσει στον κόσμο για να γνωρίζει?
Ναι Franky εννοείται. Ήδη ο Τσιάρας είναι στο αγωνιστικό με σύμφωνη γνώμη του Ιταλού και είμαι βέβαιος πως ο αντικαταστάτης του Μπουντούρη είναι στα σκαριά.

Μια καλή ερώτηση είναι πως βλέπει ο Ιταλός αυτές τις αλλαγές και τριβές σε μικρό χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά την επικοινωνία. Πάσχει σε αυτό το τμήμα διαχρονικά. Δεν είναι νέο φαινόμενο δυστυχώς.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
Ιάσονας
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Ο Τσιάρας? Μάλιστα...
Odi44

Δημοσίευση από Odi44 »

Ιάσονας έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 12:54

Αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τον Μπουντούρη και τον Βεζυρτζή και να γράφω για διάβολο και BlackRock, συγχώρεσε με.

Θα ασκήσω κριτική στον Ιβάν, γιατί εδώ και 15 χρόνια σχεδόν, λέμε τα ίδια και τα ίδια.

Αλλά δεν θα κάθομαι να λιβανίζω τον έναν και να αφορίζω τον άλλον. Ούτε θα κάθομαι να παριστάνω τον έκπληκτο επειδή ο Μπουντούρης είπε οτι ΠΑΕ και ΚΑΕ δεν έχουν καλές σχέσεις, λες και έπεσα από το διάστημα χθες.
Το αυτό.
Η κριτική στον Ιβάν Σαββίδη που κάνει ο odi εδράζεται σε γεγονότα, το ίδιο και η κριτική στον ΑΣ.
Η κριτική στον Μυστακίδη όμως που κάνει δεν είναι κριτική, γιατί όταν λες πως το πρόβλημα με την διοίκηση της ΚΑΕ είναι επικοινωνία σημαίνει και πώς στην ουσία όλα βαίνουν καλώς.

Σαββίδη ευχαριστούμε για όσα έχεις προσφέρει αλλά είναι ώρα για έργα. Φτιάξε γήπεδο προπονητικό κέντρο και κάνε μεταγραφές. Φτιάξε διοικητικές δομές με ξεκάθαρους ρόλους επιτέλους.

Διοίκηση ας είστε άχρηστοι (σχεδόν όλοι) φύγετε από την ζωή μας εξαφανιστειτε από τον ΠΑΟΚ.

Μυστακίδη ασχολεισου μόνο με το τμήμα σου, βρες τα με τον ΑΣ και μην απαξιώνεις ανθρώπους που έχουν προσφέρει πχ Χατζόπουλο Μπουντούρη. Και καθάρισε το περιβάλλον σου από κάτι τυπακια που αν τους ζητήσεις ταυτότητα θα γράφει επαγγελματίες αντισαββιδης. Ποια Γούλα και ποιος Τσακμακας σοβαρά τώρα.

Αυτή θα ήταν ουδέτερη κριτική. Η κριτική του Odi δεν είναι ουδέτερη το οποίο θα ήταν σεβαστό αν δηλωνόταν έτσι. Όταν όμως κάποιος λέει δεν θα σκίζω τον έναν και θα λιβανιζω τον άλλον όταν έμμεσα αυτό κανει, τότε δεν είναι το αυτό που γράφεις, τουλάχιστον όχι πλειοψηφικά.
Με συγχωρείς φίλε μου Ιάσωνα, αλλά δεν είναι έτσι.

Τον Ιβάν τον ζούμε 15 χρόνια κοντά. Μπορώ να έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Έχω μάθει τον τρόπο που λειτουργεί, ξέρω τι βλέπω και κρίνω με κάποια βάση. Και τα θετικά και τα αρνητικά. Έχουν περάσει εποχές που στον ΠΑΟΚ έκαναν κουμάντο κάτι στρατηγοί περίεργοι, πέρασε εποχή με κάτι απίθανους τύπου Τσιτσιακόφ, μετά με Άγγελο, μετά ξανά τα ίδια κλπ κλπ. Έχω ολοκληρωμένη αποψη.

Ας πούμε, ο Ιβάν πλήρωσε τα χρέη του ΠΑΟΚ, δύο χρόνια αφού ανέλαβε. Για ποιο λόγο δεν απαιτούσε κανείς τότε άμεση πληρωμή των χρεών και περιμέναμε τον νόμο για τις προσαυξήσεις και τώρα ξαφνικά απαιτούσαν όλη άμεση αποπληρωμή όλων των χρεών από τον Μυστακίδη και έγινε ολόκληρο ζήτημα με αφορισμούς; Είναι αυτό σωστό; Είναι ορθή αντιμετώπιση; Γιατί ο Ιβάν έφυγε μετά την πρώτη φορά που είχε εμφανιστεί; Τί ζητούσε τότε και γιατί δεν το θυμάται κάνεις;

Όσον αφορά τον Μυστακίδη, ναι μπήκε στην καθημερινότητα μας με ύποπτο τρόπο. Κανείς δεν το αρνείται αυτό. Όταν εμφανίστηκε αρχικά, η πλειοψηφία έγραψε "αν είναι μάγκας να πάει να πάρει το μπάσκετ". Μετά άλλαξε κ αυτό. Μετά πήρε το μπάσκετ. Μετά μαλώναμε για το αν φαίνονται τα χρέη στον Ιβάν, μετά μας πείραξε που ανέλαβε ρόλο ο Βεζυρτζής, μετά μας πειραξε που ανακοίνωσε προπονητικό , μετά μας πείραξε που έδιωξε τον Βεζυρτζής (που δεν τον θέλαμε), τώρα μας πειράζει αν θέλει να κάνει νέο γήπεδο.

Μετά εμφανίζονται κάτι πονταρίσματα για blackrock κλπ λες και ο Μυστακίδης είναι ο έξω από εδώ και κάτι περίεργοι που αν γράψεις "Θέλω ο Μυστακίδης να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο στο μπάσκετ" σου λένε ότι είσαι ανήθικος, εχθρός του Ιβάν , πράκτορας της ΝΔ και βαλτός. Είναι αυτά τώρα σοβαρά πράγματα;

Όταν έφυγε ο Βεζυρτζής από την ΠΑΕ, έγραφε κανένας για BlackRock κλπ παρανοϊκά;

Μετά πετάγεται ο Μπάρκα και γράφει "πουτανα ΚΑΕ" για κάποιο περίεργο λόγο επειδή είπε ο Μπουντούρης ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι εχθροί. No shit Sherlock. Άλλο κύμα μίσους εκεί και τοξικότητας. Για κάτι γνωστό εδώ και έναν χρόνο πια.

Στο διά ταύτα. Εγώ χαίρομαι που υπάρχουν δύο μεγάλα κεφάλια στον ΠΑΟΚ. Δεν νοιάζομαι για το πως τα πάνε μεταξύ τους. Στον βάζελο μιλάει ο Αλαφούζος με το Γιαννακόπουλο; Στον γαύρο ο Μαρινάκης με τους Αγγελόπουλους; Κανέναν δεν ενδιαφέρει. Και δεν πρέπει κανέναν να ενδιαφέρει.

Όσον αφορά την κριτική μου στον Μυστακίδη, θα περιμένω να δω και το αγωνιστικό σκέλος για να κρίνω φυσικά. Στην τελική γιατί περίμενα 5 χρόνια τον Ιβάν να πάρει ένα κύπελλο; Εδώ γιατί να μην περιμένω; Τί έχω να χάσω;

Και από πού προκύπτει ότι λιβανίζω εγώ τον Μυστακίδη; Από το ότι δεν τον κράζω όλη μέρα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi44 την Τετ 13 Μάιος 2026, 13:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Odi44 for the post (total 2):
Patron, Ιάσονας
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Ιάσονας έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 12:54

Το αυτό.

Το πρόβλημα είναι ότι όποιος πει κάτι "κακό" για τον Ιβαν είναι αυτόματα τρολ, αυτό ειναι το βασικό πρόβλημα. Προσωπικά αύριο να έρθει κάποιος να αγοράσει την ΠΑΕ με προοπτική να κάνει το βήμα παραπάνω θα με βρει μαζί του, είτε λέγεται Σαββίδης είτε λέγεται Αβραμίδης είτε δε ξέρω και εγώ τι.
Το ίδιο ίσχυε και για την ΚΑΕ, με την προηγόυμενη κατάσταση τα κουκιά ήταν μετρημένα, ήρθε ένας άνθρωπος με μεγάλη οικονιμική επιφάνεια, για εμάς που μεγαλώσαμε με μπάσκετ αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μας όνειρα, ενώ έχουμε φάει όλα τα σκατά 30 χρόνια τώρα.

Και αυτό συμβαίνει επειδή προσωπικά δεν είμαι ούτε Σαββίδης FC ούτε Τέλης BC. ΠΑΟΚ ήμουν και με Γούμενο, ΠΑΟΚ ήμουν και με Κανώτα και Πανελούδη.

Οπότε και οι μεν και οι δε μη μας σπάτε τα @@ (δεν πάει προσωπικά σε εσένα) απολαύστε αυτά που θα έρθουν και μάθετε να έχετε απαιτήσεις από τις εκάστοτε διοικήσεις, μόνο έτσι κινούνται τα πράγματα και πάνε μπροστά.

Αλλίως θα ακούμε το αστείο, πριν τον Σαββίδη είχαμε όσα τρόπαια κατακτήσαμε τα τελευταία 10 χρόνια, αν αυτό σας αρκεί καλώς.
These users thanked the author PablitoV2 for the post (total 2):
Patron, block04
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ιάσονας έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 13:38
Tolaros έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 11:05
Καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου (χωρίς προφανώς να συμφωνώ), αλλά να σε ρωτήσω γιατί δεν τα γράφεις αυτά στο τοπικ του Παπαμιμίκου ή της λειτουργίας της ΠΑΕ. Στη διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα κραξουμε (αν θέλουμε) Παπαμιμίκο? Η πρέπει μόνο με αυτό να ασχοληθούμε?
Τα έγραψα και τα ξαναεγραψα. Εδώ το γράφω γιατί κάνω διαπίστωση ότι το τι γίνεται στην μπάλα δεν αφορά κανένα , είπαμε ότι είπαμε, όλα στο Λουτσεσκου πλέον κλασικα.Και αυτό με κάνει να φοβάμαι ότι θα πάμε σε άλλη μια χρονιά - μέρα της μαρμότας.
Ας τελειώσει η χρονιά αγωνιστικά και θα τα ξαναγράψω. Γιατί με καίει μετά από αυτό το χάλι που είδα φέτος πρώτη φορά στη ζωή μου.
Τα γράφω κι εδώ γιατί εδώ έχει κίνηση και μου φαίνεται παράδοξο πόσο περισσότερο νοιάζεται ο κόσμος για την απομάκρυνση Βεζυρτζη και τις δηλώσεις ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι στα μαχαίρια, λες και το μάθαμε σήμερα.
These users thanked the author Tolaros for the post:
Ιάσονας
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

Franky έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 13:48 Ο Τσιάρας? Μάλιστα...
εξαιρετικη επιλογη ειναι ο τσιαρας δεν καταλαβαινω γιατι το λες ετσι , νεος ανθρωπος με φρεσκες ιδεες παραστασεις απο ευρωλιγκα αλλα και στην εθνικη οποτε εχει και γνωριμιες που χρειαζονται . το μονο αρνητικο αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι αρνητικο ειναι οτι δεν μπορει να παρει μονος αποφασεις εκει θα κουμπωσει ο gm και αυτος ο δασκαλος ο τρινκιερι
These users thanked the author Polichni1926 for the post:
block04
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

PablitoV2 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 14:41 Το πρόβλημα είναι ότι όποιος πει κάτι "κακό" για τον Ιβαν είναι αυτόματα τρολ, αυτό ειναι το βασικό πρόβλημα.
Νομζιω αυτό συμβαίνει κυρίως όταν κάποιος αναμασά τα επιχειρήματα των εν λόγω τρολς, ειδικά όταν στην ίδια κουβέντα εμπλέκεται με κάποιον τρόπο και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ.

Στο/α νήμα(τα) του Ιβάν έχουν γραφτεί εκατοντάδες σελίδες κριτικής και η μεγάλη πλειοψηφία δεν έχει καμιά σχέση με τρολς.
These users thanked the author astral for the post (total 2):
aivas19, paokkerkir
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

ακομα δεν καλυφθηκε η ΑΜΚ .2 μηνες μετά την ανοικοινωση της καε
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”