Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
leomatos88

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από leomatos88 »

Maklaz έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 10:49
loukas karadimos έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 10:35 οσοι αναρωτιεστε ποιος ειναι ποιος και τι συμβαινει διαβαστε με προσοχη τις ανακοινωσεις αποχωρησης των τριων, και τους αντικαταστατες τους και μια χαρα θα καταλαβετε τα περισσοτερα απ οσα χρειαζετε να ξερετε

ναι υπαρχει πολυ παρασκηνιο αλλα δεν ειναι για να λεγεται ανωνυμα σε ενα φορουμ, οχι τουλαχιστον χωρις ουσιαστικο λογο. μην αγχωνεστε ομως, αν χρειαστει καποια πραγματα ισως ειπωθουν και δημοσια γιατι η κατασταση εχει ξεφυγει. ο συλλογος βαδιζει σε πολυ σκοτεινα μονοπατια και το κλιμα ειναι πολυ βαρυ και συντηρειται απο ΜΙΑ μονο πλευρα προς το παρον. εχουνε σκεφτει ολοι αυτοι τι θα γινει αν η αλλη πλευρα σηκωσει πραγματικα το γαντι?

μια βδομαδα δεν εχει που εθιξα την ανακοινωση για το προπονητικο, τι δεν καταλαβαινετε? εδω κατσανε και βγαλανε ολοκληρο βιντεακι για τα 100 χρονια και καλα (ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΜΑΥΡΙΔΗ) που ΠΑΟΚτσακια που παιζουνε μπαλα κανουμε μπουλιγκ στο παιδακι που παιζει μπασκετ και οι διαλογοι ειναι πιο στημενοι και απ τα πρωταθληματα του γαυρου. μιλαμε για ανθρωπους που μεσα τους εχουνε ΜΟΝΟ δηλητηριο για τον Ιβαν και καμια αγαπη για την ομαδα . αυτα τα πστκ που περπατανε σε γκριζες γραμμες επικοινωνιακα ενω πισω απ τις καμερες βριζουν μερα νυχτα τον Ιβαν που νομιζουν οτι οδηγουν δηλαδη?

λευτερια στον ΠΑΟΚ απο οσους δεν τον αγαπανε....
Η άλλη πλευρά δεν σηκώνει το γάντι επίτηδες( απο ότι καταλαβαίνω το ξέρεις καλά), αν ανοίξουν στόματα και βγούνε διαρροές η ζημιά θα είναι μεγαλύτερη από ότι θεωρούν μερικοί και θα πιάσει ολόκληρο τον οργανισμό. Ακόμα και τους φαινομενικά "δεν ήξερα".

Πολλά είναι αυτά που δεν λέγονται γενικά και καλά κάνουν κατά την ταπεινή μου γνώμη. Αυτό όμως μερικοί το αντιλαμβάνονται ως αδυναμία και το εκμεταλλεύονται στο έπακρο.

Ελπίζω να επικρατήσει η λογική και η αγάπη στον σύλλογο.
Κακώς, πολύ κακώς δεν έχει σηκωθεί το γάντι.
Να επιστρέψει επιτέλους όλος αυτός ο κουβάς με τα σκατά που λέγονται και διαπράττονται σε βάρος του ΠΑΟΚ, στα μούτρα τους.
Τι νόημα έχει να κάθεσαι να υπομένεις μία τόσο σάπια κατάσταση εις βάρος σου, περιμένοντας να νουθετηθεί από μόνη της;
Για να επικρατήσει η αγάπη για τον Σύλλογο, θα πρέπει πρώτον να υπάρχει ακόμα ο Σύλλογος και δεύτερον να υπάρχει αγάπη.
Να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι, να τελειώνουμε.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
paok apo epilogi, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Μάθαμε από τον Μπουντούρη ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι στα μαχαίρια, τι λε ρε παιδί μου από τα σύννεφα πέσαμε. Το γράφετε και με μπολντ, λες και υπήρχε έστω και ένας να πιστεύει ότι τα πάνε καλά. Δε θα το πιστέψετε επίσης, ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ, πρώτοι εδώ.

Είναι τατιάνα του ελβετοθεσσαλονικέα η μάνα. Λευτεριά στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Αυτό το γράφω γιατί αν δεν ξεκινά έτσι ένα ποστ εδώ μέσα κατηγορείσαι από έμμισθο τρολ και αντισαββιδικός μέχρι αντιΠΑΟΚτσής. Πάμε παρακάτω.

Δηλαδή από όλες τις προσθαφαιρέσεις στα ΔΣ ΠΑΕ και ΚΑΕ στο Βεζυρτζή κολλήσαμε τώρα τόσες σελίδες, αυτός είναι το θέμα και ξεπεράσαμε το σώγαμπρο σε ενάμιση απόγευμα? Μετά από αυτή τη χρονιά η λύση ήταν ο Παπαμιμίκος και τη βρήκαμε, ας ασχοληθούμε τώρα με το σεπτέμπερ?
Σόρι αλλά στα παπάρια μου το μπάσκετ όταν είναι έτσι το ποδόσφαιρο.
Ναι είμαι από αυτούς που αν πάρει πρωτάθλημα το ποδόσφαιρο και σωθει απλά το μπάσκετ θα πετάω. Ευρωλίγκα να πάρει το μπάσκετ, αν το ποδόσφαιρο δε βλέπεται δε θα μιλιέμαι.
Μετά από τέτοια χρονιά Βατερλώ στο ποδόσφαιρο που η απάντηση είναι ο Παπαμιμίκος έχετε όρεξη να μιλάτε για τον Οικονομίδη και τον Μπουντούρη και το ποιος έχει το sdna, ok. Από την άλλη θα λυθούν όλα μόλις φύγει ο Ρουμάνος.
These users thanked the author Tolaros for the post (total 4):
Polichni1926, TasosDuss, Special 4, Odi44
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

Tolaros έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 11:05 Μάθαμε από τον Μπουντούρη ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι στα μαχαίρια, τι λε ρε παιδί μου από τα σύννεφα πέσαμε. Το γράφετε και με μπολντ, λες και υπήρχε έστω και ένας να πιστεύει ότι τα πάνε καλά. Δε θα το πιστέψετε επίσης, ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ, πρώτοι εδώ.

Είναι τατιάνα του ελβετοθεσσαλονικέα η μάνα. Λευτεριά στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Αυτό το γράφω γιατί αν δεν ξεκινά έτσι ένα ποστ εδώ μέσα κατηγορείσαι από έμμισθο τρολ και αντισαββιδικός μέχρι αντιΠΑΟΚτσής. Πάμε παρακάτω.

Δηλαδή από όλες τις προσθαφαιρέσεις στα ΔΣ ΠΑΕ και ΚΑΕ στο Βεζυρτζή κολλήσαμε τώρα τόσες σελίδες, αυτός είναι το θέμα και ξεπεράσαμε το σώγαμπρο σε ενάμιση απόγευμα? Μετά από αυτή τη χρονιά η λύση ήταν ο Παπαμιμίκος και τη βρήκαμε, ας ασχοληθούμε τώρα με το σεπτέμπερ?
Ναι είμαι από αυτούς που αν πάρει πρωτάθλημα το ποδόσφαιρο και σωθει απλά το μπάσκετ θα πετάω. Ευρωλίγκα να πάρει το μπάσκετ, αν το ποδόσφαιρο δε βλέπεται δε θα μιλιέμαι.
Μετά από τέτοια χρονιά Βατερλώ στο ποδόσφαιρο που η απάντηση είναι ο Παπαμιμίκος έχετε όρεξη να μιλάτε για τον Οικονομίδη και τον Μπουντούρη και το ποιος έχει το sdna, ok. Από την άλλη θα λυθούν όλα μόλις φύγει ο Ρουμάνος.
Το Whataboutism (ή whataboutery) είναι μια λογική πλάνη και τακτική συζήτησης όπου κάποιος, αντί να απαντήσει ευθέως σε μια κατηγορία ή επιχείρημα, αντεπιτίθεται κατηγορώντας τον συνομιλητή του για υποκρισία, συνήθως ξεκινώντας με τη φράση "Ναι, αλλά για το τάδε θέμα δεν λες τίποτα;".

Βασικά χαρακτηριστικά του Whataboutism:
Αποφυγή ουσίας: Στόχος είναι να εκτραπεί η συζήτηση από το αρχικό θέμα.
Κατηγορία για υποκρισία: Προσπαθεί να δείξει ότι ο αντίπαλος δεν είναι "καλύτερος" ή ότι έχει κάνει παρόμοια λάθη.
These users thanked the author katafraktos for the post (total 2):
astral, Ally Samagoal
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

leomatos88 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 11:03
loukas karadimos έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 10:35 οσοι αναρωτιεστε ποιος ειναι ποιος και τι συμβαινει διαβαστε με προσοχη τις ανακοινωσεις αποχωρησης των τριων, και τους αντικαταστατες τους και μια χαρα θα καταλαβετε τα περισσοτερα απ οσα χρειαζετε να ξερετε

ναι υπαρχει πολυ παρασκηνιο αλλα δεν ειναι για να λεγεται ανωνυμα σε ενα φορουμ, οχι τουλαχιστον χωρις ουσιαστικο λογο. μην αγχωνεστε ομως, αν χρειαστει καποια πραγματα ισως ειπωθουν και δημοσια γιατι η κατασταση εχει ξεφυγει. ο συλλογος βαδιζει σε πολυ σκοτεινα μονοπατια και το κλιμα ειναι πολυ βαρυ και συντηρειται απο ΜΙΑ μονο πλευρα προς το παρον. εχουνε σκεφτει ολοι αυτοι τι θα γινει αν η αλλη πλευρα σηκωσει πραγματικα το γαντι?

μια βδομαδα δεν εχει που εθιξα την ανακοινωση για το προπονητικο, τι δεν καταλαβαινετε? εδω κατσανε και βγαλανε ολοκληρο βιντεακι για τα 100 χρονια και καλα (ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΜΑΥΡΙΔΗ) που ΠΑΟΚτσακια που παιζουνε μπαλα κανουμε μπουλιγκ στο παιδακι που παιζει μπασκετ και οι διαλογοι ειναι πιο στημενοι και απ τα πρωταθληματα του γαυρου. μιλαμε για ανθρωπους που μεσα τους εχουνε ΜΟΝΟ δηλητηριο για τον Ιβαν και καμια αγαπη για την ομαδα . αυτα τα πστκ που περπατανε σε γκριζες γραμμες επικοινωνιακα ενω πισω απ τις καμερες βριζουν μερα νυχτα τον Ιβαν που νομιζουν οτι οδηγουν δηλαδη?

λευτερια στον ΠΑΟΚ απο οσους δεν τον αγαπανε....
Η άλλη πλευρά δεν σηκώνει το γάντι επίτηδες( απο ότι καταλαβαίνω το ξέρεις καλά), αν ανοίξουν στόματα και βγούνε διαρροές η ζημιά θα είναι μεγαλύτερη από ότι θεωρούν μερικοί και θα πιάσει ολόκληρο τον οργανισμό. Ακόμα και τους φαινομενικά "δεν ήξερα".

Πολλά είναι αυτά που δεν λέγονται γενικά και καλά κάνουν κατά την ταπεινή μου γνώμη. Αυτό όμως μερικοί το αντιλαμβάνονται ως αδυναμία και το εκμεταλλεύονται στο έπακρο.

Να επιστρέψει επιτέλους όλος αυτός ο κουβάς με τα σκατά που λέγονται και διαπράττονται σε βάρος του ΠΑΟΚ, στα μούτρα τους.
Τι νόημα έχει να κάθεσαι να υπομένεις μία τόσο σάπια κατάσταση εις βάρος σου, περιμένοντας να νουθετηθεί από μόνη της;
Για να επικρατήσει η αγάπη για τον Σύλλογο, θα πρέπει πρώτον να υπάρχει ακόμα ο Σύλλογος και δεύτερον να υπάρχει αγάπη.
Η απάντηση είναι τέρμα απλή αγαπητέ μου Λέο.
Γιατί υπάρχουν και αυτοί που μπροστά στο καλό του συλλόγου βάζουν στην άκρη το προσωπικό συμφέρον και τον εγωισμό τους.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
leomatos88, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

katafraktos έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 11:15
Tolaros έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 11:05 Μάθαμε από τον Μπουντούρη ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι στα μαχαίρια, τι λε ρε παιδί μου από τα σύννεφα πέσαμε. Το γράφετε και με μπολντ, λες και υπήρχε έστω και ένας να πιστεύει ότι τα πάνε καλά. Δε θα το πιστέψετε επίσης, ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ, πρώτοι εδώ.

Το Whataboutism (ή whataboutery) είναι μια λογική πλάνη και τακτική συζήτησης όπου κάποιος, αντί να απαντήσει ευθέως σε μια κατηγορία ή επιχείρημα, αντεπιτίθεται κατηγορώντας τον συνομιλητή του για υποκρισία, συνήθως ξεκινώντας με τη φράση "Ναι, αλλά για το τάδε θέμα δεν λες τίποτα;".

Βασικά χαρακτηριστικά του Whataboutism:
Αποφυγή ουσίας: Στόχος είναι να εκτραπεί η συζήτηση από το αρχικό θέμα.
Κατηγορία για υποκρισία: Προσπαθεί να δείξει ότι ο αντίπαλος δεν είναι "καλύτερος" ή ότι έχει κάνει παρόμοια λάθη.
Ποιο είναι το αρχικό θέμα ωρέ, ο Οικονομίδης και ο Μπουντούρης?? Να απαντήσω ευθέως, ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ.
Πιο καυτό ζήτημα ο Παπαμιμίκος ή ο Μπουντούρης ρε θα με τρελάνετε?
Ορισμός του whataboutism είναι μετά την πρόσληψη Παπαμιμίκου το πόσο σκατά τα έχει κάνει η ΚΑΕ και πόσο κακή είναι, όχι το αντίθετο. Ποιος ασχολείται με τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ τώρα και τη χειρότερη χρονιά επί Σαββίδη, έχουμε να λύσουμε το θέμα του ΔΣ της ΚΑΕ
These users thanked the author Tolaros for the post (total 2):
Special 4, Odi44
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Maklaz έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 11:16
leomatos88 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 11:03

Γιατί υπάρχουν και αυτοί που μπροστά στο καλό του συλλόγου βάζουν στην άκρη το προσωπικό συμφέρον και τον εγωισμό τους.
απλα πραγματα.
These users thanked the author loukas karadimos for the post:
leomatos88
Odi44

Δημοσίευση από Odi44 »

Fireman 4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 10:52
Odi44 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 09:28 Εγώ δεν καταλαβαίνω.

Έχει δίκιο ο ΑΣ αν ζητάει αστρονομικό ποσό για το ενοίκιο; Ξέρουμε αν ισχύει αυτό;

Αν έχει δίκιο, γιατί έχει δίκιο;

Πότε έγινε αρεστός ο ΑΣ; Όταν γύρισε από την πλευρά Μυστακίδη στο 15-0 Ιβάν;

Είναι καλός τώρα ο φούρναρης Ησαϊάδης; Ο γεωπολιτικός αναλυτής;

Πολλά τα ερωτήματα.

Αλλά εντάξει σε ένα forum Που φέρουμε ως ευαγγέλιο το Post του Μπαρκα για Blackrock, διχασμό, πουτάνα ΚΑΕ, όλα να τα περιμένει κανένας.

Υ.Γ: Πάω να δω τις αντιδράσεις του 2016 όταν αποχώρησε ο Βεζυρτζής από την ΠΑΕ κ έλεγε τα ίδια. Αν βρω post Για πουτάνα ΠΑΕ και Blackrock, θα ενημερώσω.
Δίνεις και συ τον αγώνα σου... Respect
Άλλη μια επίθεση χωρίς καμία απόδειξη, χωρίς καμία απάντηση.

Έχεις καμία να δώσεις ;

Αλλά εντάξει εδώ κάποιοι αγωνίζονται να αποδείξουν ότι θα κάνει ομάδα στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ ο Παπαμιμικος.

Όλα να τα περιμένεις στη ζωή αυτή.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Βέβαια το ότι εσύ είσαι έτσι φίλε δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι είναι έτσι..μπορούν να νοιάζονται και για τα δύο η και να τους νοιάζει πιο πολύ το μπάσκετ.
Και στο τοπικό του μπάσκετ προφανώς για τον Βεζυρτζη θα γίνει συζήτηση όχι για τον κάθε Παπαμιμίκο,νομίζω είναι λογικό.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Έχει δίκιο ο ΑΣ αν ζητάει αστρονομικό ποσό για το ενοίκιο; Ξέρουμε αν ισχύει αυτό;

Πολλά τα ερωτήματα.

Αλλά εντάξει σε ένα forum Που φέρουμε ως ευαγγέλιο το Post του Μπαρκα για Blackrock, διχασμό, πουτάνα ΚΑΕ, όλα να τα περιμένει κανένας.

Υ.Γ: Πάω να δω τις αντιδράσεις του 2016 όταν αποχώρησε ο Βεζυρτζής από την ΠΑΕ κ έλεγε τα ίδια. Αν βρω post Για πουτάνα ΠΑΕ και Blackrock, θα ενημερώσω.
Odi οι περισσότεροι δεν λένε πώς είναι αρεστός ο ΑΣ. Όλοι που το καλοκαίρι θεωρήσαμε κολοσσιαίο τρύπημα ότι έγινε μεταξύ ΠΑΕ ΑΣ και ενός επιχειρηματία εκτός ΠΑΟΚ τότε (Μυστακίδη) θέλουμε όλοι του ΑΣ πλην Χατσεκιδη να εξαφανιστούν από την ζωή μας.
Το να σου φαίνεται όμως λογικό το καλοκαίρι ο Σαββίδης να πουλήσει νεφρό για να έχει η ομάδα γήπεδο γιατι που θα βρει λεφτά το πόλο γυναικών του ΠΑΟΚ να μην πέσει κατηγορία, ενώ σήμερα να έχεις πρόεδρο παγκόσμιο δισεκατομμυριούχο στο μπάσκετ και να ασχολησε με το αν θα δώσει για το γήπεδο ενοίκιο 60 χιλιάδες το χρόνο η παραπάνω, και να μην βλέπεις πως εσύ έχεις τα double standards μου φαίνεται λίγο περίεργο.
These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 5):
astral, paok apo epilogi, leomatos88, Ally Samagoal, Parolos
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Μπουντούρη:

Για την αποχώρησή του: «Κάναμε θεωρώ αρκετά πράγματα. Τις αποφάσεις τις παίρνει ο κ. Μυστακίδης σε οτιδήποτε γίνεται. Οι άνθρωποι του είναι οι κ. Πετμεζάς και Τσακμακάς και μου ανακοίνωσαν ότι θέλουν να λήξει η συνεργασία μας. Για να πάει καλά ένα καράβι, χρειάζεται συνεννόηση. Αυτό είναι το Νο1. Η δυσκολία ήταν ότι ξαφνικά βρεθήκαμε 5-6 άνθρωποι, που αν εξαιρέσουμε εμένα με τον Νίκο Βεζυρτζή, δεν είχαμε συνεργαστεί ποτέ μαζί. Έπρεπε να μπουν ρόλοι και να προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Αν όμως ο ένας μπαίνει στη δουλειά του άλλου, τότε υπάρχει θέμα. Φάνηκε ότι και στην πορεία το καταφέραμε. Δεν εκτεθήκαμε κάπου και η ομάδα δεν είχε δυσλειτουργίες.

Ενότητα, εννοούσα ανάμεσα στα τμήματα του ΠΑΟΚ, ποδόσφαιρο, ΑΣ… Δεν έχω καταλάβει κάτι για το τέλος. Δε θέλω να κρίνω τον τρόπο. Το θέμα είναι ότι προσπαθείς να λειτουργήσεις σε μία καινούργια κατάσταση με αυτά που έχεις. Όλοι έχουν καλή διάθεση και εγώ προσπαθούσα να εξηγήσω και κάποια πράγματα για να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Όταν έρχεται η διοίκηση και σου λέει “ευχαριστούμε πολύ αλλά θέλουμε να σταματήσει αυτή η συνεργασία” σίγουρα προκύπτουν εύλογες απορίες, αλλά δεν μπορείς και να καταλάβεις κάποια πραγματα».
Odi44

Δημοσίευση από Odi44 »

Ιάσονας έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 11:32

Πολλά τα ερωτήματα.

Odi οι περισσότεροι δεν λένε πώς είναι αρεστός ο ΑΣ. Όλοι που το καλοκαίρι θεωρήσαμε κολοσσιαίο τρύπημα ότι έγινε μεταξύ ΠΑΕ ΑΣ και ενός επιχειρηματία εκτός ΠΑΟΚ τότε (Μυστακίδη) θέλουμε όλοι του ΑΣ πλην Χατσεκιδη να εξαφανιστούν από την ζωή μας.
Το να σου φαίνεται όμως λογικό το καλοκαίρι ο Σαββίδης να πουλήσει νεφρό για να έχει η ομάδα γήπεδο γιατι που θα βρει λεφτά το πόλο γυναικών του ΠΑΟΚ να μην πέσει κατηγορία, ενώ σήμερα να έχεις πρόεδρο παγκόσμιο δισεκατομμυριούχο στο μπάσκετ και να ασχολησε με το αν θα δώσει για το γήπεδο ενοίκιο 60 χιλιάδες το χρόνο η παραπάνω, και να μην βλέπεις πως εσύ έχεις τα double standards μου φαίνεται λίγο περίεργο.
Κανένα double standard δεν έχω.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι για τα σκυλιά.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι για τα σκυλιά.
Ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι για τα σκυλιά.

Αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τον Μπουντούρη και τον Βεζυρτζή και να γράφω για διάβολο και BlackRock, συγχώρεσε με.

Θα ασκήσω κριτική στον Ιβάν, γιατί εδώ και 15 χρόνια σχεδόν, λέμε τα ίδια και τα ίδια.
Θα ασκήσω κριτική στον ΑΣ γιατί απαρτίζεται από ακατάλληλους ανθρώπους.
Θα ασκήσω κριτική στον Μυστακίδη και την ΚΑΕ γιατί επικοινωνιακά κάνει φάουλ.

Αλλά δεν θα κάθομαι να λιβανίζω τον έναν και να αφορίζω τον άλλον. Ούτε θα κάθομαι να παριστάνω τον έκπληκτο επειδή ο Μπουντούρης είπε οτι ΠΑΕ και ΚΑΕ δεν έχουν καλές σχέσεις, λες και έπεσα από το διάστημα χθες.
These users thanked the author Odi44 for the post (total 2):
Kostas_FI, Tolaros
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Maklaz έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 11:16

Το αυγό του φιδιού φίλε μου, με το που το πάρεις χαμπάρι, το κάνεις ομελέττα, την οποία την πετάς μαζί με το τηγάνι.
Δεν το αφήνεις να εκκολαφθεί, να γίνει δηλητηριώδης κόμπρα, να κατασπαράξει ό,τι βρει μπροστά της.
Κάποια στιγμή θα σκάσει, δε λέω.
Αλλά μέχρι τότε, δε θα έχει μείνει τίποτα.
Η απάντηση λοιπόν είναι απλή, και την καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά η πραγματικότητα είναι (έγινε) τελείως περίπλοκη.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Πολλά τα ερωτήματα.

Απανταω με τα σειράς
-Πού ξέρεις τί ποσό ζητάει?
-Οχι -Οχι
-Οχι - Οχι

Έχω κι εγω ερωτησούλες:
Ξαφνικά από το "να καλυπτει όλα τα θέλω του ΑΣ η καινούρια Τούμπα" , στο "58.000 το χρόνο ή 30% από τα πατατάκια είναι καλά"? Τί αλλαξε? Ο μεγαλομέτοχος?

Από πότε έγινε μη αρεστός ο ΑΣ,
Δεν Είναι καλός τώρα ο φούρναρης Ησαϊάδης; Ο γεωπολιτικός αναλυτής;

Πολλά τα ερωτήματα.
These users thanked the author Parolos for the post (total 2):
paok apo epilogi, Ally Samagoal
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Odi44 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 09:28

Κανένα double standard δεν έχω.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι για τα σκυλιά.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι για τα σκυλιά.
Ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι για τα σκυλιά.

Αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τον Μπουντούρη και τον Βεζυρτζή και να γράφω για διάβολο και BlackRock, συγχώρεσε με.

Θα ασκήσω κριτική στον Ιβάν, γιατί εδώ και 15 χρόνια σχεδόν, λέμε τα ίδια και τα ίδια.
Θα ασκήσω κριτική στον ΑΣ γιατί απαρτίζεται από ακατάλληλους ανθρώπους.
Θα ασκήσω κριτική στον Μυστακίδη και την ΚΑΕ γιατί επικοινωνιακά κάνει φάουλ.

Αλλά δεν θα κάθομαι να λιβανίζω τον έναν και να αφορίζω τον άλλον. Ούτε θα κάθομαι να παριστάνω τον έκπληκτο επειδή ο Μπουντούρης είπε οτι ΠΑΕ και ΚΑΕ δεν έχουν καλές σχέσεις, λες και έπεσα από το διάστημα χθες.
Το αυτό.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Έκανε η ΚΑΕ μια πατάτα και τους έβγαλες όλους για τα σκυλιά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”