Εγώ ξέρω πως εκείνη τη χρονιά πήραμε πρωτάθλημα και παίξαμε μπαλαρα με 130 γκολ ενεργητικό....το ποιος τα έβαζε δε με νοιάζει....παντως για να έβαλαν οι μεσοεπιθετικοί από 15 γκολ κάτι θα έκανε καλά και ο σέντερ φορ της ομάδας.....ναι δεν ήταν παικταρας ο Σαματα αλλά ήταν παίκτης ομάδας και όσο και να σας ακούγεται αστείο πρόσφερε πιο πολλά από τον Τζίμα εκείνη τη χρονιάMirko έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 09:54Σορυ αλλα δε μπορω να μη γελαω στο ακουσμα της λεξης Σαματα και ποδοσφαιριστης. Το οτι δε βρηκε χρονο ο Τζιμας με Σαματα στο ροστερ ειναι μια απο τις μεγαλυτερες πατατες παγκοσμιωςPanostas1995 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 16:28Για τον Τζίμα εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί κράζουν τόσο πολύ....είναι πολύ απλή η ιστορία , τη χρονιά του πρωταθλήματος είχαμε Σαματα, Μπράντον και Τζίμα, ο προπονητής όπως κάνει συνήθως όταν θέλει να πάρει πρωτάθλημα ποντάρει στην εμπειρία...ο Μπράντον έκανε σούπερ χρόνια γιατί ταίριαξε στο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, ο Σαματα μπορεί να ήταν μια απογοήτευση στο σκοράρισμα αλλά η αλήθεια είναι πως έκανε πολλές από τις δουλειές που ήθελε ο προπονητής, μέχρι και στα πλέι οφ βοήθησε την ομάδα....ο Τζίμας ήταν ένα 17χρονο ταλέντο που πήρε ευκαιρίες για πρώτη χρονιά.....Ettien26 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 16:11 @ Panostas
Ναι μεν αλλά.
Εδώ για τον Τζίμα εδώ μέσα έγραφαν ορισμένοι για να δικαιολογήσουν τις (μη) επιλογές του Λουτσέσκου, ότι τον καταπίνουν οι αντίπαλοι αμυντικοί και άλλα τέτοια φαιδρά. Λες και είχε να ανταγωνιστεί τον Χάαλαντ και όχι τον Σαμάτα.
Θέλω να πω, πως όταν θέλουμε να δικαιολογήσουμε κάτι (και αυτό εννοείται δεν πάει για σένα) μπορούμε να βρούμε πολλά.
Την επόμενη χρονιά η εισήγηση ήταν ο Τζίμας δεύτερος φορ ο Μπράντον τρίτος και να πάρουν ένα φορ κλάσης για πρώτο...ο ίδιος ο παίκτης επέλεξε να πάει δανεικός για να παίξει βασικός και καλά έκανε για μένα....
Στο τέλος τέλος ο ΠΑΟΚ πήρε 20+ μύρια και ο παίκτης πήγε Πρέμιερ λιγκ
Edit: επίσης βγες και πες εσύ ότι ο Τσαλοφ και ο τισουνταλι πρόφεραν περισσότερα