19. Alexander Jeremejeff

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
van rooy
Δημοσιεύσεις: 2960
Εγγραφή: Τρί 19 Φεβ 2019, 13:15

Re: 19. Alexander Jeremejeff

Δημοσίευση από van rooy »

Θα ήθελα να δω του χρόνου μια επιθετική γραμμή με ταχύτητα, τεχνική, ένας εναντίον ενός , πάσες σε χώρους ανοικτούς και κλειστούς.

Οπότε θα ήθελα έναν φορ στυλ μπράντον όμως πιο ποιοτικό με καλύτερη τεχνική και καλύτερα τελειώματα .

Θα ήθελα να ψάξουμε καλά να βρούμε έναν (αναπολώ τον μπέργκ του βάζελου).
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87
Δημοσιεύσεις: 6210
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2020, 16:31
Τοποθεσία: Amsterdam-Constanta-Eptalofos

Re: 19. Alexander Jeremejeff

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Mirko έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 17:55 Ειναι αποτυχια σαν συλλογος να φερνουμε παικτες σαν τον Γερεμεγεφ και να μην εξελισσουμε δικους μας οπως ο Μυθου. Με το που ηρθε, θαφτηκε ο Μυθου. Αυτο χρεωνεται στα αρνητικα του Ρασβαν.
Ο Μυθου θελει πολυ δουλεια φιλε..
Δεν ειναι ετοιμος ακομα..
Καμμια σχεση με Τζιμα για παραδειγμα..
Άβαταρ μέλους
Mirko
Δημοσιεύσεις: 321
Εγγραφή: Δευ 06 Απρ 2026, 21:35

Re: 19. Alexander Jeremejeff

Δημοσίευση από Mirko »

Εμενα μου αρεσε πολυ ο μικρος, εδωσε εξαιρετικα δειγματα και πιστευω πως εαν επαιρνε χρονο συμμετοχης θα βλεπαμε ωραια πραγματα.
Άβαταρ μέλους
van rooy
Δημοσιεύσεις: 2960
Εγγραφή: Τρί 19 Φεβ 2019, 13:15

Re: 19. Alexander Jeremejeff

Δημοσίευση από van rooy »

Ομάδες όπως η δική μας δεν μπορεί να δίνει πολλές και συνεχόμενες ευκαιρίες σε ένα ταλέντο που βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης.

Τα ταλέντα όταν τους δίνεται μια ευκαιρία πρέπει να την αρπάζουν απο τα μαλλιά.

Ο πρωταθλητισμός είναι σκληρός απαιτητικός και κάποιες φορές αδίστακτος.

Η καλύτερη λύση και για τις δυο πλευρές είναι ο δανεισμός ή η υπομονή του παίκτη ώστε μέσα απο τις προπονήσεις να καταφέρει να μπει στο ροτέσιον και εφόσον είναι έτοιμος και όντως συνδυάζει το ταλέντο με τα ανάλογα προσόντα να πάρει και θέση βασικού.

Υπάρχουν παιδιά που μπορούν να αντέξουν το βάρος των ευθυνών και άλλα που θέλουν περισσότερο χρόνο.

Ο Κουλιεράκης μπήκε στην ομάδα και δεν ξαναβγήκε. Ο τζίμας δεν ήταν έτοιμος και ας ήταν ταλεντάρα.

Ο Κωνσταντέλιας δόθηκε δανεικός.
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δημοσιεύσεις: 2900
Εγγραφή: Πέμ 01 Σεπ 2016, 12:04

Re: 19. Alexander Jeremejeff

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Το θέμα με τον Τζίμα δεν είναι αν ήταν έτοιμος ή ανέτοιμος, αλλά το ότι σε 4 μήνες στη Νυρεμβέργη ξαφνικά ετοιμάστηκε. Δεν είναι μπανάνες οι παίκτες να ωριμάζουν από μόνοι τους, ούτε είναι υπόθεση λίγων μηνών να ετοιμαστούν. Σόρι αλλά είναι απαράδεκτη δικαιολογία όλη η άμυνα ορισμένων για τον τρόπο που διαχειρίστηκε η ομάδα τον Τζίμα. Γι'αυτό ανησυχώ και για τον κάθε Μύθου και τον κάθε Χατσίδη, γιατί πιστεύω ότι η βελτίωσή τους θα είναι υποτυπώδης εδώ.

Στα του Γερεμέγιεφ, δεν είναι μόνο τα γκολ. Ο Σουηδός έχει υψηλό ποδοσφαιρικό iq για τα δεδομένα του πρωταθλήματός μας. Είναι μια χαρά για συνδυαστικό ποδόσφαιρο και όσο κράξιμο κι αν έπεσε τον χειμώνα, ήταν μια άκρως πετυχημένη μεταγραφή.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”