Καημενε ξερολα, εγω εχω γραψει δημοσια τη θεση του διαρκειας μου φετος. Εσυ? Ξερεις που ειναι το γηπεδο?renegade έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 19:22Γιατί, νομίζει ότι ο συγκεκριμένος έχει δει παιχνίδια του ΠΑΟΚ?black death έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 18:39Τι εννοεις έχουν τσαλαπατησει φιλε μου; Εχουμε παιξει 3 ματς και κερδισαν 1.Mirko έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 18:35 Εχουν παρει πρωταθλημα και μας εχουν τσαλαπατησει φετος. Λογικα θα θελουν το δικο μας αριστερο μπακ που δεν προλαβαινε τιποτα.
Το οτι ο μπαμπα ειναι πατημενος πλεον δεν σημαίνει οτι αυτος που επαιζε για να μην φτυσει πνευμονια ο πηλιος ειναι σοβαρος παίχτης.
Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Ρε φιλε, ειμαι απο τα ατομα στο φορουμ που εχουν αρκετα διαφορετικες αποψεις σε πολλα πραγματα και ερχομαι σε αντιπαραθεση. Προσωπικα εμενα αυτο μου αρεσει, μου αρεσει να ακουω και να συζηταω διαφορετικες αποψεις. Γινομαστε ολοι καλυτεροι ετσι.
ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ; Η αεκ δηλαδη πηρε πρωταθλημα επειδη ειχε τον ΠΕΝΡΑΪΣ; Δηλαδη η διαφορα των 2 ομαδων ητανε το αριστερο μπακ;
Πες τα φορ να το δεχθω. ΠΟΙΟΣ ΠΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΕΝΡΑΪΣ.
Του χρονου δηλαδη αν με το καλο ερθει ο Γιαννουλης και παρουν αυτοι πρωταθλημα θα ειναι επειδη δεν εχουμε πενραϊσ;
Ασε μας ρε φιλε εχουμε την στεναχωρια μας με την ομαδα και ακουμε για τα κατσικια που εχει η α4
ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ; Η αεκ δηλαδη πηρε πρωταθλημα επειδη ειχε τον ΠΕΝΡΑΪΣ; Δηλαδη η διαφορα των 2 ομαδων ητανε το αριστερο μπακ;
Πες τα φορ να το δεχθω. ΠΟΙΟΣ ΠΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΕΝΡΑΪΣ.
Του χρονου δηλαδη αν με το καλο ερθει ο Γιαννουλης και παρουν αυτοι πρωταθλημα θα ειναι επειδη δεν εχουμε πενραϊσ;
Ασε μας ρε φιλε εχουμε την στεναχωρια μας με την ομαδα και ακουμε για τα κατσικια που εχει η α4
- Amsterdamer_87
Η Α4 το σηκωσε γιατι ειχε πολυ καλο Προπονητη,ο οποιος χειριστηκε σωστα το πιο μαπα,απο το δικο μας,ροστερ του..
Η άεκ πήρε το πρωτάθλημα γιατί είχε την πιο σταθερή ομάδα μέσα στην χρονιά και γιατί κατάφερε την εποχή που κρίνεται ο τίτλος να διατηρήσει τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και τρεξιμάτων της σε ανώτερο επίπεδο από τους άλλους 2. Και κυρίως από εμάς.
Επίσης, οι μυικοί τραυματισμοί δεν είναι θέμα τύχης ή ατυχίας.
Στα του ρόστερ, ούτε καμιά μεγάλη επένδυση έκανε φέτος και σε συγκεκριμένες θέσεις είχε κάτι τρύπες που έβγαζαν μάτια.
Μαρίν, Πινέδα και Βάργκα για 2ο επιθετικό θα ήταν οι μόνοι παίκτες που θα ήθελα από αυτήν, προτιμώ χίλιες φορές Γιακουμάκη από Γιόβιτς διότι ο πρώτος είναι πιο ολοκληρωμένος επιθετικός ενώ ο δεύτερος καλύτερος εκτελεστής.
Η ευθύνη για την απώλεια του φετινού πρωταθλήματος βαραίνει κυρίως το προπονητικό τιμ. Στην κατάκτηση του '24 το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας πάλι μεταφέρετε στο προπονητικό τιμ.
Η ευθύνη για την απώλεια του τελικου βαραίνει 100% το προπονητικό τιμ, όταν χάνεις τίτλο από ομάδα που 2 παίκτες σου κοστίζουν όσο όλο της το ρόστερ δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία.
Αυτή είναι η φύση του αθλήματος και οι μοίρα των προπονητών.
Επίσης, οι μυικοί τραυματισμοί δεν είναι θέμα τύχης ή ατυχίας.
Στα του ρόστερ, ούτε καμιά μεγάλη επένδυση έκανε φέτος και σε συγκεκριμένες θέσεις είχε κάτι τρύπες που έβγαζαν μάτια.
Μαρίν, Πινέδα και Βάργκα για 2ο επιθετικό θα ήταν οι μόνοι παίκτες που θα ήθελα από αυτήν, προτιμώ χίλιες φορές Γιακουμάκη από Γιόβιτς διότι ο πρώτος είναι πιο ολοκληρωμένος επιθετικός ενώ ο δεύτερος καλύτερος εκτελεστής.
Η ευθύνη για την απώλεια του φετινού πρωταθλήματος βαραίνει κυρίως το προπονητικό τιμ. Στην κατάκτηση του '24 το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας πάλι μεταφέρετε στο προπονητικό τιμ.
Η ευθύνη για την απώλεια του τελικου βαραίνει 100% το προπονητικό τιμ, όταν χάνεις τίτλο από ομάδα που 2 παίκτες σου κοστίζουν όσο όλο της το ρόστερ δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία.
Αυτή είναι η φύση του αθλήματος και οι μοίρα των προπονητών.
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 4):
- Ιάσονας, Amsterdamer_87, Patron, embuji