ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.
Re: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.
Αυτό που θα πω είναι ότι τώρα είναι που πρέπει ο κόσμος να ευαισθητοποιηθεί και να εγγραφεί στον Α.Σ. Δεν είναι μόνο η οικονομική ενίσχυση που είναι αναγκαία, αλλά θα πρέπει να έχουμε φωνή ώστε να μπει ο ΠΑΟΚ σε μια νέα εποχή.
- These users thanked the author PaokCuba4 for the post (total 4):
- Kabamaru11, Franky, Montrealiotis, elvetos giatros
- Kabamaru11
Μου απαντησαν ταχυτατα στο email,η εγγραφη εχει γινει δεκτη και ειμαι οικονομικα τακτοποιημενος για το 2026.Ξαναεστειλα για αριθμο μελους.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- PaokCuba4, Franky
- Kabamaru11
Οχι,δυστυχως δεν υπαρχει αριθμος μελους.
Τουλαχιστον απαντησαν γρηγορα.
Τουλαχιστον απαντησαν γρηγορα.
- Franky, leomatos88
- Montrealiotis
Τι εννοείς ότι δεν υπάρχει; Δεν υπάρχει γενικά στα μητρώα του ΑΣ;
Έχω και άλλες απορίες, αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ενημερωθούμε για τις υποχρεώσεις αλλά και τα «προνόμια» των μελών; Αν υπάρχει κάποιος τρόπος ενημέρωσης
Έχω και άλλες απορίες, αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ενημερωθούμε για τις υποχρεώσεις αλλά και τα «προνόμια» των μελών; Αν υπάρχει κάποιος τρόπος ενημέρωσης
Έχεις το μοναδικό προνόμιο να σου απαντάει ο ας ΠΑΟΚ στο email
- These users thanked the author Taseos for the post:
- Montrealiotis
- Kabamaru11
Montrealiotis έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 17:55 Τι εννοείς ότι δεν υπάρχει; Δεν υπάρχει γενικά στα μητρώα του ΑΣ;
info@acpaok.gr
6:10 μ.μ. (πριν από 1 ώρα)
Όχι δυστυχώς δεν υπάρχει αριθμός μέλους
Αυτο ακριβως μου εστειλαν στην ερωτηση αν εχω καποιο αριθμο μελους.
Οι υποχρεωσεις ειναι να πλερω καθε χρονο,τα προνομια ειναι να βρισκομαστε σε Γ.Σ. κανοντας τις ερωτησεις μας αν εχουμε και μετα απο ενα χρονικο διαστημα να μπορουμε να ψηφιζουμε και να ψηφιζομαστε.
- Montrealiotis, Special 4
Έχει δίκιο ο @Equalizer.
Είμαστε ''ελλιποβαρείς'' που δεν πιέζουμε ως οπαδοί και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, προς την κατεύθυνση των ηλεκτρονικών εγγραφών.
Το ίδιο και οι σύνδεσμοι. Το ίδιο και οι ΑΕ του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ, όπως και τα ήδη υπάρχοντα μέλη ή τα άλλα τμήματα του Ερασιτέχνη.
Δυστυχώς, είμαστε ''πολύ λίγοι'' σε αυτό το κομμάτι. Που δεν πιέζουμε και δεν απαιτούμε να γίνουν ηλεκτρονικές οι συνδρομές και οι αντίστοιχες διαδικασίες.
Πραγματικά θα μπορούσε να είναι εντελώς πανεύκολο στην εποχή μας.
Πόσο δύσκολο είναι να στήσεις μια ηλεκτρονική πλατφόρμα προς αυτό τον σκοπό; Νομίζω ότι είναι γελοία πανεύκολο στην εποχή μας.
Και θα έδινε και πολλά έσοδα στον Ερασιτέχνη το πενηντάρικο της συνδρομής από χιλιάδες μέλη.
Τη συμμετοχικότητά μας στις διαδικασίες και τα κοινά του Συλλόγου που αγαπάμε, πρέπει να την απαιτήσουμε.
Και δεν αναφέρομαι σε τραμπουκισμούς ή άλλα σκηνικά που παραπέμπουν σε άλλες εποχές - καταστάσεις που φαντάζουν γραφικότητες γιατί είναι παράταιρες για την σημερινή κοινωνία.
Εννοώ ήρεμα και όμορφα να το απαιτήσουμε.
Οργανώμενα μεν, αλλά όσο το δυνατόν πιο πολιτισμένα και θεσμικότερα.
Είμαστε ''ελλιποβαρείς'' που δεν πιέζουμε ως οπαδοί και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, προς την κατεύθυνση των ηλεκτρονικών εγγραφών.
Το ίδιο και οι σύνδεσμοι. Το ίδιο και οι ΑΕ του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ, όπως και τα ήδη υπάρχοντα μέλη ή τα άλλα τμήματα του Ερασιτέχνη.
Δυστυχώς, είμαστε ''πολύ λίγοι'' σε αυτό το κομμάτι. Που δεν πιέζουμε και δεν απαιτούμε να γίνουν ηλεκτρονικές οι συνδρομές και οι αντίστοιχες διαδικασίες.
Πραγματικά θα μπορούσε να είναι εντελώς πανεύκολο στην εποχή μας.
Πόσο δύσκολο είναι να στήσεις μια ηλεκτρονική πλατφόρμα προς αυτό τον σκοπό; Νομίζω ότι είναι γελοία πανεύκολο στην εποχή μας.
Και θα έδινε και πολλά έσοδα στον Ερασιτέχνη το πενηντάρικο της συνδρομής από χιλιάδες μέλη.
Τη συμμετοχικότητά μας στις διαδικασίες και τα κοινά του Συλλόγου που αγαπάμε, πρέπει να την απαιτήσουμε.
Και δεν αναφέρομαι σε τραμπουκισμούς ή άλλα σκηνικά που παραπέμπουν σε άλλες εποχές - καταστάσεις που φαντάζουν γραφικότητες γιατί είναι παράταιρες για την σημερινή κοινωνία.
Εννοώ ήρεμα και όμορφα να το απαιτήσουμε.
Οργανώμενα μεν, αλλά όσο το δυνατόν πιο πολιτισμένα και θεσμικότερα.
- These users thanked the author Special 4 for the post (total 2):
- Newgen9, elvetos giatros
Συγνώμη τώρα αλλά περιμένετε ηλεκτρονικές έγραφες στον ΑΣ ΠΑΟΚ;
Αν δε ζήσεις από κοντά το τρελο-Νικόλα experience δεν μπορείς να πλήρεις τις προδιαγραφές για να γίνεις μέλος στον Α.Σ.
Εκτός αν έχετε τίποτα πρόχειρα VR γυαλιά και υπογράψετε υπ.δηλωση του Ν105 ότι θα έχετε κολημένα στα μάτια με superglue στις γενικες συνελευσεις ώστε να μην χάνεται τίποτα από την εμπειρία.
Αν δε ζήσεις από κοντά το τρελο-Νικόλα experience δεν μπορείς να πλήρεις τις προδιαγραφές για να γίνεις μέλος στον Α.Σ.
Εκτός αν έχετε τίποτα πρόχειρα VR γυαλιά και υπογράψετε υπ.δηλωση του Ν105 ότι θα έχετε κολημένα στα μάτια με superglue στις γενικες συνελευσεις ώστε να μην χάνεται τίποτα από την εμπειρία.