Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Taseos »

Leonardo10 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 00:11
Taseos έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 00:07
zoran έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 00:05 Αστα να πάνε !! Ελπίζω τουλάχιστον να κρατήσει γερά ο Ιβαν , να έχουμε κι εμείς δουλειά
Αυτό είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να σκεφτεί ο φίλος Λέοναρντ ο . Αν και στα κομματικά θα έχει ψωμί πολύ.
Όσο υπάρχει λιμάνι φίλε εσύ είσαι καλυμμένος, άσε με εμένα να ψάχνω.
Δεν υπάρχει ποστ σου που να μην είναι η κασέτα. Σε word σας τα δίνουν ;
These users thanked the author Taseos for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

leonardo ποιος εισαι στο Χ;
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

leonardoΧ :D :D :D
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

gergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 00:14 leonardo ποιος εισαι στο Χ;
Δεν δουλεύω X μόνο sdna να γράφω για καμιά κατσαρίδα, όπως αρέσει σε εσένα και τον τασεα τον ΠΑΟΚαρχη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τετ 13 Μάιος 2026, 00:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

renegade έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 00:05 @Leonardo10
Μπορεί σε παρακαλώ πολύ να μου πεις τι ακριβώς θέλεις να πεις με τα βιντεάκια που ανέβασες και εσύ όπως κάποιος άλλος πριν από σένα?
@zoran
Εγώ πάντως θα προβληματιζόμουνα αν για κάτι που κάνω τζάμπα εγώ κάποιοι άλλοι για το ίδιο ακριβώς πράγμα πληρώνονται
Όχι απλά τζάμπα , πληρώνω αυτή τη στιγμή χρόνο από τον ύπνο μου και την αυριανή μου απόδοση στο γραφείο, την μετέπειτα όρεξη μου να βγω μια βόλτα κτλ
Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι όλη η «ζωη μου»
These users thanked the author zoran for the post:
Taseos
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Leonardo10 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 00:17
gergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 00:14 leonardo ποιος εισαι στο Χ;
Δεν δουλεύω X μόνο sdna να γράφω για καμιά κατσαρίδα
ωωωωωω :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Τους δίνουν και ένα τέζα τώρα μαζί με το λάπτοπ
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Συγγνώμη κιόλας , αλλά ο leonardo μια χαρά τα λέει (αυτά που διαβάζω απόψε) δεν ξέρω αν έχετε άλλα προηγούμενα

Κι επίσης σέβεται ενώ γίνεται προσπάθεια να μην ασχοληθείτε με αυτά που λέει , αλλά με μια φανταστική ιδιότητα / ταμπέλα που προσπαθείτε με το ζόρι να του κρεμάσετε
These users thanked the author zoran for the post (total 2):
Taseos, Leonardo10
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Leonardo10 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 00:09
renegade έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 00:05 @Leonardo10
Μπορεί σε παρακαλώ πολύ να μου πεις τι ακριβώς θέλεις να πεις με τα βιντεάκια που ανέβασες και εσύ όπως κάποιος άλλος πριν από σένα?
@zoran
Εγώ πάντως θα προβληματιζόμουνα αν για κάτι που κάνω τζάμπα εγώ κάποιοι άλλοι για το ίδιο ακριβώς πράγμα πληρώνονται
Βρε άσε τον Τασεο
Εσύ έκανες ένα ποστ με δύο βίντεο.
Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις για ποιον ακριβώς τον λόγο τα ανέβασες και τι θέλεις να πεις
Αν έχει απαντήσεις ο φίλος Taseos σχετικά με τα έργα, αυτό θέλω

Αλλά είδα ότι αποκαλεί τρολ εδώ και 3 χρόνια οποιοσδήποτε δεν είναι ορκισμένος οπαδός του Σαββίδη, και κατάλαβα περί τίνος πρόκειται.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

zoran έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 00:23 Συγγνώμη κιόλας , αλλά ο leonardo μια χαρά τα λέει (αυτά που διαβάζω απόψε) δεν ξέρω αν έχετε άλλα προηγούμενα

Κι επίσης σέβεται ενώ γίνεται προσπάθεια να μην ασχοληθείτε με αυτά που λέει , αλλά με μια φανταστική ιδιότητα / ταμπέλα που προσπαθείτε με το ζόρι να του κρεμάσετε
Εντωμεταξύ τα ποστ που έχω κάνει κατά καιρούς εκεί είναι, τα βρίσκει πανεύκολα οποιαδήποτε και τα αποθεωτικά που είναι σίγουρα πολλά περισσότερα από αυτά της κριτικής προς τον Ιβαν Σαββίδη. Αλλά αυτά δεν μετράνε, μετράει μόνο η ταμπέλα που θέλουν να σου κολλήσουν αυτοί με το έτσι θέλω, μιλάμε για άλλο επίπεδο προπαγάνδας, είπαμε το τελευταίο καταφύγιο κάποιον είναι να σε βαφτίζουν τρολακι, γιατί έτσι βολεύει στην φαντασίωση την οποία ζούνε.

Το καλό είναι ότι γίνεται μόνο απο 3-4 εδώ που πλέον έχουν καταντήσει και γραφικοί γιατί το κάνουν και συνεχώς, μόλις πεις κάτι για τον Σαββίδη μπαίνει η κασέτα των προσβολών περί τρολ, έμμισθου κτλπ, δεν τιμωρούνται κιόλας, οπότε ο δρόμος είναι ανοιχτός. Τέλος πάντων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τετ 13 Μάιος 2026, 01:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Leonardo10 for the post:
Taseos
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Taseos έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 00:12 3 χρόνια?????? :D :D ; Ποιος μιλούσε 3 χρόνια κατά του σαββιδη; Να σε ενημερώσω ότι αυτά τα τρία χρόνια μέχρι το καλοκαίρι κριτική γινόταν πρωτάθλημα περνάμε πορεία στην Ευρώπη κάναμε. Δεν υπήρχαν τρολ εδώ. Εμφανιστήκατε τον Ιούνιο. Και κάτι λίγοι λογαριασμοί που ήταν χρόνια με ελάχιστα ποστ. Άκου 3 χρόνια. Οχι αγαπητέ. Θα ήθελες να δουλεύεις 3 χρόνια . Εκτός αν δουλεύατε στα τρολ των κομμάτων. Εκεί δεν έχω ιδέα
Αυτό το φρούτο από 16 Ιουνίου του 2025 εμφανίστηκε
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”