Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Leonardo10

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Σου είπα το τελευταίο καταφύγιο είναι η ελπίδα σου να μιλάς με τρολ, απάντηση ακόμα δεν πήρα.
Ποιος ανέβασε ακριβώς τα ίδια βίντεο, μπορείς να κάνεις μια παράθεση, μπας και πάρω την πολυπόθητη απάντηση από τον Taseo
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Tasseos συμφώνησε βρε σε κάτι , θα χάσουμε το μεροκάματο
Διπλή ταρίφα είναι μετά τις 12

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Οχι αγαπητέ. Δεν θα σου κάνω καμία παράθεση. Εύκολο είναι. Θέλει απλά 3 λεπτά να το βρεις. Ούτε search δε σας αφήνουν να κάνετε; Σκληρό πρόγραμμα εργασίας; Να κάνετε συνδικαλιστικό όργανο είναι ντροπή
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εν τω μεταξύ εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει την επιχειρηματολογία.
Η διαφωνία ποια είναι, η μη αποδοχή ότι η πλευρά της Μυστακίδη προσπάθησε και προσπαθεί να εμπλακεί με την παε και το γήπεδο?
Νομίζω ότι δεν υπάρχει έστω ούτε και ένας που να πιστεύει ότι αυτό δεν έχει συμβεί και δεν συμβαίνει ακόμα.
Τώρα από τη στιγμή που δεν κατάφερε μέσω του ερασιτέχνη να καρποθει τουλάχιστον την τούμπα, έτσι ώστε η πίεση να γίνει όλο και πιο ασφυκτική, βλέπουμε ότι εξελίσσεται ένα δεύτερο πιο μακρόπνοο planο, όπου μέσα από επικοινωνιακά χτυπήματα να αντιστραφεί η δημοτικότητα και η πίεση να αυξάνεται όλο και περισσότερο.
Επιχειρηματολογία του τύπου " με κορόιδεψες γιατί με είπες ότι θα με βάλεις στο top 20 " ή για τα ελικόπτερα , είναι επιχειρηματολογία παιδική και χαμηλου επιπέδου.
Ακόμα και η επιχειρηματολογία που αφορα τι είναι καθυστέρηση του προπονητικού ή την καθυστέρηση του γηπέδου είναι αστεία για οποιοδήποτε ασχολείται έστω και λίγο μετά του ΠΑΟΚ καθημερινώς.
Και ναι όταν δέχεσαι έναν πόλεμο, επικοινωνιακό και όχι μόνο και εσύ θα κάνεις τις κινήσεις σου.
Είτε αυτές λέγονται επίσπευση των καταστάσεων για το γήπεδο, είτε λέγονται κάποιες επικοινωνιακές μεταγραφές, είτε είτε είτε
These users thanked the author renegade for the post:
Nassos
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μα σε βάλω και ένα κουίζ η δε σας αφήνουν ούτε γνώμη να εκφέρετε. Ποια είναι η διαδικασία την οποία ακολουθεί μια αε για να κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Ποια είναι τα βήματα μέχρι την ολοκλήρωση
Leonardo10

Taseos έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 00:01 Οχι αγαπητέ. Δεν θα σου κάνω καμία παράθεση. Εύκολο είναι. Θέλει απλά 3 λεπτά να το βρεις. Ούτε search δε σας αφήνουν να κάνετε; Σκληρό πρόγραμμα εργασίας; Να κάνετε συνδικαλιστικό όργανο είναι ντροπή
Ομολογώ ότι έκανα ένα στις δικές σου δημοσιεύσεις σχετικά με το προπονητικό και νέα τούμπα και με έπιασαν τα γέλια, και μόλις κατάλαβα γιατί δεν έχεις απάντηση.

Περιμένω την παράθεση με τα ακριβώς ίδια ποστ γιατί δεν τα βρίσκω πουθενά.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

renegade έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 00:02 Εν τω μεταξύ εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει την επιχειρηματολογία.
Η διαφωνία ποια είναι, η μη αποδοχή ότι η πλευρά της Μυστακίδη προσπάθησε και προσπαθεί να εμπλακεί με την παε και το γήπεδο?
Νομίζω ότι δεν υπάρχει έστω ούτε και ένας που να πιστεύει ότι αυτό δεν έχει συμβεί και δεν συμβαίνει ακόμα.
Τώρα από τη στιγμή που δεν κατάφερε μέσω του ερασιτέχνη να καρποθει τουλάχιστον την τούμπα, έτσι ώστε η πίεση να γίνει όλο και πιο ασφυκτική, βλέπουμε ότι εξελίσσεται ένα δεύτερο πιο μακρόπνοο planο, όπου μέσα από επικοινωνιακά χτυπήματα να αντιστραφεί η δημοτικότητα και η πίεση να αυξάνεται όλο και περισσότερο.
Επιχειρηματολογία του τύπου " με κορόιδεψες γιατί με είπες ότι θα με βάλεις στο top 20 " ή για τα ελικόπτερα , είναι επιχειρηματολογία παιδική και χαμηλου επιπέδου.
Ακόμα και η επιχειρηματολογία που αφορα τι είναι καθυστέρηση του προπονητικού ή την καθυστέρηση του γηπέδου είναι αστεία για οποιοδήποτε ασχολείται έστω και λίγο μετά του ΠΑΟΚ καθημερινώς.
Και ναι όταν δέχεσαι έναν πόλεμο, επικοινωνιακό και όχι μόνο και εσύ θα κάνεις τις κινήσεις σου.
Είτε αυτές λέγονται επίσπευση των καταστάσεων για το γήπεδο, είτε λέγονται κάποιες επικοινωνιακές μεταγραφές, είτε είτε είτε
Ε είχε περάσει και άλλο φρούτο που μας έλεγε για την φιλία του Μάκη Γκαγκάτση με τον Κόκκαλη.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Leonardo10 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 23:51 Μα δεν έχεις να απαντήσεις κάτι, η ελπίδα σου να μιλάς με τρολ είναι το τελευταίο καταφύγιο. Μακάρι πάντως να είχες απάντηση ρε παιδί μου.
Για τα συγκεκριμένα βίντεο που ανέβασες ο Τασέος έχει απαντήσει 3 φορές τις τελευταίες εβδομάδες, αν έχεις τόση καψα ξεφύλλισε το τοπικ του γηπέδου ή του προπονητικού να τα βρεις, μάλλον έλειπες 2 εβδομάδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 13 Μάιος 2026, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author aivas19 for the post:
Taseos
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Αστα να πάνε !! Ελπίζω τουλάχιστον να κρατήσει γερά ο Ιβαν , να έχουμε κι εμείς δουλειά
renegade

Δημοσίευση από renegade »

@Leonardo10
Μπορεί σε παρακαλώ πολύ να μου πεις τι ακριβώς θέλεις να πεις με τα βιντεάκια που ανέβασες και εσύ όπως κάποιος άλλος πριν από σένα?
@zoran
Εγώ πάντως θα προβληματιζόμουνα αν για κάτι που κάνω τζάμπα εγώ κάποιοι άλλοι για το ίδιο ακριβώς πράγμα πληρώνονται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 13 Μάιος 2026, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Leonardo10 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 00:04
Taseos έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 00:01 Οχι αγαπητέ. Δεν θα σου κάνω καμία παράθεση. Εύκολο είναι. Θέλει απλά 3 λεπτά να το βρεις. Ούτε search δε σας αφήνουν να κάνετε; Σκληρό πρόγραμμα εργασίας; Να κάνετε συνδικαλιστικό όργανο είναι ντροπή
Ομολογώ ότι έκανα ένα στις δικές σου δημοσιεύσεις σχετικά με το προπονητικό και νέα τούμπα και με έπιασαν τα γέλια, και μόλις κατάλαβα γιατί δεν έχεις απάντηση.

Περιμένω την παράθεση με τα ακριβώς ίδια ποστ γιατί δεν τα βρίσκω πουθενά.
Χαίρομαι που στην δουλειά σου έχεις ευχάριστα διαλείμματα διαβάζοντας τα ποστ μας και γελώντας. Θα το θεωρήσω μια επανάσταση στο χώρο του διαδικτυακού τρολ. Επιτέλους χαμογελάτε και γελάτε!
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

zoran έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 00:05 Αστα να πάνε !! Ελπίζω τουλάχιστον να κρατήσει γερά ο Ιβαν , να έχουμε κι εμείς δουλειά
Αυτό είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να σκεφτεί ο φίλος Λέοναρντ ο . Αν και στα κομματικά θα έχει ψωμί πολύ.
Leonardo10

renegade έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 00:05 @Leonardo10
Μπορεί σε παρακαλώ πολύ να μου πεις τι ακριβώς θέλεις να πεις με τα βιντεάκια που ανέβασες και εσύ όπως κάποιος άλλος πριν από σένα?
@zoran
Εγώ πάντως θα προβληματιζόμουνα αν για κάτι που κάνω τζάμπα εγώ κάποιοι άλλοι για το ίδιο ακριβώς πράγμα πληρώνονται
Αν έχει απαντήσεις ο φίλος Taseos σχετικά με τα έργα, αυτό θέλω

Αλλά είδα ότι αποκαλεί τρολ εδώ και 3 χρόνια οποιοσδήποτε δεν είναι ορκισμένος οπαδός του Σαββίδη, και κατάλαβα περί τίνος πρόκειται.
These users thanked the author Leonardo10 for the post:
Taseos
Leonardo10

Taseos έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 00:07
zoran έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 00:05 Αστα να πάνε !! Ελπίζω τουλάχιστον να κρατήσει γερά ο Ιβαν , να έχουμε κι εμείς δουλειά
Αυτό είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να σκεφτεί ο φίλος Λέοναρντ ο . Αν και στα κομματικά θα έχει ψωμί πολύ.
Όσο υπάρχει λιμάνι φίλε εσύ είσαι καλυμμένος, άσε με εμένα να ψάχνω.

Φαντάσου έναν ουδέτερο να πάει στις δημοσιεύσεις σου να βλέπει ότι αποκαλείς τρολ όποιος δεν είναι ταγμένος οπαδός ιβαν.

Να πας στα δικά μου, να υπάρχουν και αποθεωτικά ποστ για του Ιβαν, ποιον από τους δυο θα κατανομασει τρολ.

Αλλά δεν πειράζει εδώ έτσι και αλλιώς όποιος περνάει τα όρια και είναι υπέρ του ιβαν δεν τρώει καν μπαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τετ 13 Μάιος 2026, 00:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

3 χρόνια?????? :D :D ; Ποιος μιλούσε 3 χρόνια κατά του σαββιδη; Να σε ενημερώσω ότι αυτά τα τρία χρόνια μέχρι το καλοκαίρι κριτική γινόταν πρωτάθλημα περνάμε πορεία στην Ευρώπη κάναμε. Δεν υπήρχαν τρολ εδώ. Εμφανιστήκατε τον Ιούνιο. Και κάτι λίγοι λογαριασμοί που ήταν χρόνια με ελάχιστα ποστ. Άκου 3 χρόνια. Οχι αγαπητέ. Θα ήθελες να δουλεύεις 3 χρόνια . Εκτός αν δουλεύατε στα τρολ των κομμάτων. Εκεί δεν έχω ιδέα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Τετ 13 Μάιος 2026, 00:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author Taseos for the post:
eorptol1
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”