Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027
Re: Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027
Θα του δώσω!
O ένας από την παρέα ανοίγει σπέις και εκεί μιλάμε. Δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ανάλογα με την περίσταση. Εαν με βρεις και με κάνεις follow τότε θα μπορείς να δεις το πότε συμμετέχω και μπορείς να μπεις να ακούσεις.
- Maurice_Escargot
Σταθερα απο το 2011
Αν και για βολλευ πρωτη φορα ακουσα χθες.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 2):
- PaokCuba4, st4this
Ο Λάζαρο Τόρρες ανέβασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το δικό του μήνυμα ενόψει του τέλους της χρονιάς.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
"Εδώ τελείωσε η σεζόν, δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου 100%, αλλά ήρθε η ώρα να προετοιμαστώ και να συνέλθω για του χρόνου και να μπω και να τα δώσω όλα ΠΑΟΚΑΡΑ μου."
Πηγή:https://www.paok24.com/as-paok/620092/t ... -chronias/
Αναλυτικά τα όσα είπε:
"Εδώ τελείωσε η σεζόν, δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου 100%, αλλά ήρθε η ώρα να προετοιμαστώ και να συνέλθω για του χρόνου και να μπω και να τα δώσω όλα ΠΑΟΚΑΡΑ μου."
- These users thanked the author PaokCuba4 for the post:
- Maurice_Escargot
Τα spaces αποθηκεύονται κάπως γιατί ήθελα να μπω χθες που είχατε αλλά δεν, αλλιώς next time
, δηλαδή 15 χρόνια δεν έχασες κωδικούς; Πρέπει να αρχίσω να τους γράφω κάτω
Ποιο 11 ρε φιλεMaurice_Escargot έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 20:14 Σταθερα απο το 2011Αν και για βολλευ πρωτη φορα ακουσα χθες.
- These users thanked the author st4this for the post (total 2):
- Maurice_Escargot, PaokCuba4
- Σουριναμέζος
Του χρόνου θα καταφέρουμε να τον έχουμε ως Έλληνα τουλάχιστον?PaokCuba4 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 20:14 Ο Λάζαρο Τόρρες ανέβασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το δικό του μήνυμα ενόψει του τέλους της χρονιάς.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουριναμέζος την Τρί 12 Μάιος 2026, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Maurice_Escargot
1password απο το 2016
Ηταν ωραιο το χθεσινο space. Κυριως βαζελοι μεσα βεβαια λογω και της επιτυχιας. Αλλα μπορει το αθλημα να περασει στα ενδωτερα και πιο mainstream κι αυτο μονο καλο ειναι εκατερωθεν - σπορ & φιλαθλου.
Ηταν ωραιο το χθεσινο space. Κυριως βαζελοι μεσα βεβαια λογω και της επιτυχιας. Αλλα μπορει το αθλημα να περασει στα ενδωτερα και πιο mainstream κι αυτο μονο καλο ειναι εκατερωθεν - σπορ & φιλαθλου.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 2):
- PaokCuba4, st4this
To ερώτημα είναι αν θα τον έχουμε γενικά.Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 20:20
Του χρόνου θα καταφέρουμε να τον έχουμε ως Έλληνα τουλάχιστον?
- Σουριναμέζος
Θα είναι χαζοί να μην τον ανανεώσουν, μεχρι και χαρτιά έκανε
Κυρίως το σπέις λόγω των τριών παιδιών μαζεύει πάντα Παναθηναϊκούς γιατί τους ξέρουν πολλοί. Αλλά έχω ζήσει να μπαίνουν και Ολυμπιακοί (ειδικά στο σπέις του Σούπερ Καπ) και λόγω ενός από την παρέα που είναι Ολυμπιακός, αλλά και στον περσινό ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας που μπήκαν και ΠΑΟΚια.Maurice_Escargot έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 20:20 1password απο το 2016![]()
![]()
Επίσης τα παιδιά ξέρουν πολύ βόλεϊ και δεν προκαλούν ποτέ.
Και εγώ το πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ακόμα πιο δημοφιλές το άθλημα. Έχει τα φόντα και μπορεί να τραβήξει τα βλέματα. Ειδικά εάν έχεις ανθρώπους να στο παρουσιάσουν με έναν ελκυστικό τρόπο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Τρί 12 Μάιος 2026, 20:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να θυμάστε παιδιά ότι για το ΤΑΠ ΠΑΟΚ μιλάμε. Το τμήμα που το "με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω" το έχει φιλοσοφία. Μπορεί να λένε άλλα στη μία φάση και στην άλλη να λένε άλλα. Και μπορώ να σας πω κιόλας γιατί το άκουσα εγώ ο ίδιος στον τρίτο ημιτελικό να λέει μέλος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ ότι εάν δε γίνει Έλληνας ο Τόρρες, θα φύγει.st4this έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 20:22 Θα είναι χαζοί να μην τον ανανεώσουν, μεχρι και χαρτιά έκανε
Κουβανέ, προσπάθησα να σου στείλω μνμ στο Χ αλλά τα έχεις απενεργοποιημένα.