27. Magomed Ozdoev
-
Leonardo10
Re: 27. Magomed Ozdoev
Αν τον πάρεις νωρις, ναι.Panostas1995 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 13:31Δλδ εσύ θες η ομάδα να πάει στα προκριματικά με Ζαφείρη , Μειτε (χωρίς να ξέρουμε αν θα ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει) και δύο καινούρια χαφ που και παικταραδες να είναι θα θέλουν χρόνο για να δέσουν;Leonardo10 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 13:28 Μπορείς να βρεις καλύτερο του; Ναι
Τον είχες εδώ δυο χρόνια και δεν έδινες 1.5-2 μυρια (Μάριν); Ναι
Δεν θέλω αλλες μετριότητες, κουράστηκα τόσα χρόνια με ανανεώσεις τίμιων/ μετρίων παικτών για 2ο-3ους που πάντα καταλήγουν σχεδόν βασικοι και είναι και χειρότεροι (Μουργκ, Μπραντον, Κεντζιόρα, Σβαμπ)
Τον Καμαρά δε τον υπολογίζω καν γιατί ο Οζντοεφ μπροστά του μοιάζει Πίρλο
- These users thanked the author Leonardo10 for the post:
- smoothcriminal1926
Γιατι μονο στον ΠΑΟΚ εχουμε την πεποιθηση (για να μην το πω φοβο) οτι ακομα και οι παικταραδες χρειαζονται 2-3 μηνες να προσαρμοστουν;Panostas1995 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 13:31Δλδ εσύ θες η ομάδα να πάει στα προκριματικά με Ζαφείρη , Μειτε (χωρίς να ξέρουμε αν θα ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει) και δύο καινούρια χαφ που και παικταραδες να είναι θα θέλουν χρόνο για να δέσουν;Leonardo10 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 13:28 Μπορείς να βρεις καλύτερο του; Ναι
Δεν θέλω αλλες μετριότητες, κουράστηκα τόσα χρόνια με ανανεώσεις τίμιων/ μετρίων παικτών για 2ο-3ους που πάντα καταλήγουν σχεδόν βασικοι και είναι και χειρότεροι (Μουργκ, Μπραντον, Κεντζιόρα, Σβαμπ)
Συνηθως οι παικταραδες μπαινουν και παιζουν.
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- smoothcriminal1926
-
Panostas1995
Γιατί έτσι είναι φίλε, δε μιλάμε για παίκτες επιπέδου Ρεάλ και Μπάγιερν ....nunies4 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 13:37Γιατι μονο στον ΠΑΟΚ εχουμε την πεποιθηση (για να μην το πω φοβο) οτι ακομα και οι παικταραδες χρειαζονται 2-3 μηνες να προσαρμοστουν;Panostas1995 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 13:31Δλδ εσύ θες η ομάδα να πάει στα προκριματικά με Ζαφείρη , Μειτε (χωρίς να ξέρουμε αν θα ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει) και δύο καινούρια χαφ που και παικταραδες να είναι θα θέλουν χρόνο για να δέσουν;Leonardo10 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 13:28 Μπορείς να βρεις καλύτερο του; Ναι
Συνηθως οι παικταραδες μπαινουν και παιζουν.
Όταν ένας παίκτης του επιπέδου ΠΑΟΚ μπαίνει σε μια ομάδα οργανωμένη χρειάζεται χρόνο...αν μπει στον Παναθηναϊκό μπορεί και να φανεί από το πρώτο ματς ατομικά αλλά λογικά η ομάδα δε θα πάει καλά ....το ποδόσφαιρο δεν είναι football manager που ακόμη και εκεί αν αλλάξεις την ομάδα πολύ χάνεται η συνοχή και έχεις θέματα
-
anaximandros4
Πολύ οξύθυμος και πάλι ο Μαγκομέντ, δεν μ'αρέσει η απόδοση του εδώ και κάποιο διάστημα.
Ο Καμαρά θέλει διαχείριση ειδική , το ξέραμε. Αν αγνοηθεί , θα αρχίσει τα δικά του. Εκτός αν ξεχάσαμε οτι πέρυσι ήταν ουσιαστικός παίκτης.
Ο Καμαρά θέλει διαχείριση ειδική , το ξέραμε. Αν αγνοηθεί , θα αρχίσει τα δικά του. Εκτός αν ξεχάσαμε οτι πέρυσι ήταν ουσιαστικός παίκτης.
Δεν πρόκεται να έρθει αντι-Μειτέ. Υπάρχει μόνο ο Μειτέ.Panostas1995 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 13:20Αυτή η ανανέωση θα πρέπει να σημαίνει ότι θα έχουνε χαφ του χρόνου Ζαφείρη, ένα χαφ με στοιχεία Μειτε στο πιο νεο, Μειτε, οζντοεφ και κάποιον μικρό για συμπλήρωμαiasoiako έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 13:18Αυτή η ανανέωση σημαίνει ότι ο Ραζβάν θα πάει με τους γνωστούς μέτριους στην Ευρώπη.Panostas1995 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 13:15
Δλδ σας χαλάει να είναι ο Οζντοεφ ο σβαμπ του 24-25 ;
Δλδ το 4ο χαφ ;
Εγώ βλέπω να μας φορμάρουν και τον Σορετίρε για βασικό με τον Τάησον αριστερά να δέσει το γλυκό.
Το θέμα είναι ότι καλοκαίρι θα πας με τους τρεις, και αν έρθει ένας για συμπλήρωμα στους 3. Μην περιμένεις να έρθεις ενας βασικός.
Αν σου τραυματιστεί Οζντόεφ η Μειτέ κλάφτα χαράλαμπε.
Σορετίρε είναι τραυματίας αλλα μια χαρά θα τον πασάρουν για 2ο του Ταησον.
-
john4serres
Φέτος ήταν, πως να το κάνουμε.sn0ufel4 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 13:34 Από που κ ως που είναι ο Μαριν καλύτερος παίκτης απ τον Οζντοεφ?
Αν τα βάζαμε σε μια ζυγαριά 60-40 υπέρ του Ρουμάνου.
- WeWillRockYou
Για τον Οζντόεφ, όπως και για τους άλλους παίκτες αυτής της κατηγορίας, ισχύουν νομίζω τα ίδια πράγματα:
αν τους ανανεώσεις με χαμηλό συμβόλαιο για να έχουν ρόλο στα αποδυτήρια και να αποτελούν μια ασφαλή εναλλακτική με μαξ 1 ματς την εβδομάδα και κάποιον ταλαντούχο νεαρό δίπλα τους να παίρνει ευκαιρίες, το λες και πολυτέλεια.
Για οποιοδήποτε άλλο ρόλο προφανώς και χρειάζεται αναβάθμιση η ομάδα.
αν τους ανανεώσεις με χαμηλό συμβόλαιο για να έχουν ρόλο στα αποδυτήρια και να αποτελούν μια ασφαλή εναλλακτική με μαξ 1 ματς την εβδομάδα και κάποιον ταλαντούχο νεαρό δίπλα τους να παίρνει ευκαιρίες, το λες και πολυτέλεια.
Για οποιοδήποτε άλλο ρόλο προφανώς και χρειάζεται αναβάθμιση η ομάδα.
Εφόσον φαίνεται πως ανανεώνει, εγώ συμφωνώ με αυτή την κίνηση μόνο υπό την προϋπόθεση να είναι 4ο χαφ στην ιεραρχία (δηλαδή Ζαφείρης-Μεϊτέ-πρώτη αλλαγή στα παιχνίδια ο αντίΜεϊτέ-Οζντόεφ). Τελειώνοντας την φετινή σεζόν, μου ήρθε η σκέψη πως ο Οζντόεφ κάθε χρονιά κάνει μόνο ένα καλό εξάμηνο.
Το 23-24 έκανε τα δυνατά του παιχνίδια στο πολύ καλό διάστημα της ομάδας Οκτώβρη-Δεκέμβρη και μετά η απόδοση του έπεσε, με μοναδική αναλαμπή το 2-2 στην αεχ.
Πέρσι δεν θυμάμαι να τον επικροτώ και πολύ στο πρώτο μισό, αλλά στο δεύτερο πάλεψε πολύ και ανέβηκε. Φέτος, ήταν πάρα πολύ καλός στο πρώτο μισό, με τα γκολ του να βοηθάνε πάρα πολύ.
Το θέμα είναι πως στο δεύτερο μισό μου ήρθαν εικόνες από τον Οζντόεφ του 23-24, ίσως και ακόμα χειρότερες. Αυτό με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο παίχτης δεν είναι πια για πάνω από 1.500-2.000 αγωνιστικά λεπτά ανά σεζόν (πρώτη χρονιά 2.800/ δεύτερη 2.900/ φέτος 3.300 [!!!!]). Είναι γενικά ένα χαφ που πάντα με έβαζε σε σκέψεις για το πως βοηθάει την ομάδα με το "jack of all trades, master of none" στυλ παιχνιδιού του και πιστεύω πως του χρόνου μπορεί ξανά να προσφέρει αλλά μέχρι ενός σημείου και το καλοκαίρι του 27 να μας αποχεραιτήσει για άλλους ποδοσφαιρικούς ορίζοντες
Το 23-24 έκανε τα δυνατά του παιχνίδια στο πολύ καλό διάστημα της ομάδας Οκτώβρη-Δεκέμβρη και μετά η απόδοση του έπεσε, με μοναδική αναλαμπή το 2-2 στην αεχ.
Πέρσι δεν θυμάμαι να τον επικροτώ και πολύ στο πρώτο μισό, αλλά στο δεύτερο πάλεψε πολύ και ανέβηκε. Φέτος, ήταν πάρα πολύ καλός στο πρώτο μισό, με τα γκολ του να βοηθάνε πάρα πολύ.
Το θέμα είναι πως στο δεύτερο μισό μου ήρθαν εικόνες από τον Οζντόεφ του 23-24, ίσως και ακόμα χειρότερες. Αυτό με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο παίχτης δεν είναι πια για πάνω από 1.500-2.000 αγωνιστικά λεπτά ανά σεζόν (πρώτη χρονιά 2.800/ δεύτερη 2.900/ φέτος 3.300 [!!!!]). Είναι γενικά ένα χαφ που πάντα με έβαζε σε σκέψεις για το πως βοηθάει την ομάδα με το "jack of all trades, master of none" στυλ παιχνιδιού του και πιστεύω πως του χρόνου μπορεί ξανά να προσφέρει αλλά μέχρι ενός σημείου και το καλοκαίρι του 27 να μας αποχεραιτήσει για άλλους ποδοσφαιρικούς ορίζοντες
οχι φιλε Μαξ ειναι πιο απλα τα πραγματα , φερνεις κατευθειαν καποιον πραγματικα καλυτερο απο αυτους που εχεις κι παιζει κατευθειαν . Κανενας δεν εμποδιζει την διοικηση να φερει τον νεο Σκαρταδο στα χαφ και τον νεο Σορλεν για δευτερη επιλογη . Τοτε ουτε εγω ουτε εσυ θα κανναμε αυτη την κουβεντα . αυτο ομως στην θεωρεια γιατι στην πραξη δεν διωχνεις αυτον που σου προδφερει εστω κι τα λιγα για να φερεις τον κανενα (μπακαγιοκο ) και μετα να ψαχνεις κι να λες ασ ειχα τον οζντοεφ εστω κι σαν λυση αναγκηςMaxpaok έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 12:59 Είδες φίλε μου Ανδρέα και λοιποί φίλοι που μας έχουν οδηγήσει?
Επειδή "είμαστε σίγουροι" για την "επιτυχία" των αντικαταστατών να λέμε στα υπόλοιπα μια χαρά!
Ε. Όχι φίλε μου. Είμαι οπαδός, φίλαθλος, πελάτης και λέω δεν μας κάνει ο οζντοεφ. Κι ούτε θεωρώ θετικό το πρόσημο του όταν στα περισσότερα ματς ήταν άφαντος αλλά χθές εμφανίστηκε κατά την είσοδο του.
Φέρνεις έναν δύο, όσους χρειάζονται για να καλύψεις τις βασικές θέσεις του κέντρου, με παίκτες αξίας και μετά τον ανανεώνεις, αν θέλει να περιμένει...
Κι όχι πρώτα ανανέωση οζντοεφ, μπαμπα και λοιπούς και να δούμε πως θα πάει το παζάρι του Αυγούστου και Σεπτεμβρίου.
Εγώ τον Μαγκο τον αγαπάω και τον εκτιμάω όσο λίγοι.
Δυστυχώς όμως δεν εμπίπτει σε καμία κατηγορία που θέτω εγώ στο μυαλό μου για τους μεγάλους ηλικιακά που πρέπει να ανανεώνουν
Δυστυχώς όμως δεν εμπίπτει σε καμία κατηγορία που θέτω εγώ στο μυαλό μου για τους μεγάλους ηλικιακά που πρέπει να ανανεώνουν
Παραμονή Οζντόεφ σημαίνει αποχώρηση Καμαρά, γιατί δεν θέλω ούτε να το διανοηθώ ότι θα μείνει η ίδια τετράδα, ούτε μας έχω, αν φέρουμε μεταγραφή καλή, τόσο άπλες που θα βάλουμε 1,2 εκ. να ξεσκονίζουν τον πάγκο.
Φαντάζομαι επίσης ότι θα ανανεώσει με αρκετά μειωμένο συμβόλαιο, για να ισορροπηθεί το συνολικό μπατζετ. Και κάτι τελευταίο, ελπίζω να μη μιμηθεί τον Σβαμπ της τελευταίας του χρονιάς, όπου το μοναδικό καλό ματς που έκανε ήταν αυτό με τη Φερεντσβάρος, νομίζω.
Φαντάζομαι επίσης ότι θα ανανεώσει με αρκετά μειωμένο συμβόλαιο, για να ισορροπηθεί το συνολικό μπατζετ. Και κάτι τελευταίο, ελπίζω να μη μιμηθεί τον Σβαμπ της τελευταίας του χρονιάς, όπου το μοναδικό καλό ματς που έκανε ήταν αυτό με τη Φερεντσβάρος, νομίζω.
- These users thanked the author Miles for the post (total 2):
- rockcity4, Kabamaru11
κατ' εμέ, ο μαγκομέντ εκτός του γκολ, δεν έχει κάτι άλλο πολύ θετικό
οι περισσότερες πάσες του είναι δίπλα ή πίσω
πολύ σπάνια να προωθήσει το παιχνίδι
προσωπικά θα θελα να αποχαιρετήσει
οι περισσότερες πάσες του είναι δίπλα ή πίσω
πολύ σπάνια να προωθήσει το παιχνίδι
προσωπικά θα θελα να αποχαιρετήσει