Μονο στο κομματι που λεςParolos έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 14:40Το γραφείο τύπου αλλιώς μας τα είπε αυτά. Ψέματα λοιπόν για το ποιος έκλεισε τον προπονητή."Καταφέραμε να υπογράψουμε συμφωνία με τον Αντρέα Τρινκιερι που αντικαταστησε τον σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο Γιούρι Ζντοβτς.
Αυτή η κίνηση που εμπνεύστηκε ο Νίκος Βεζυρτζής και την υλοποιήσαμε μαζί στο Μιλάνο, έδωσε στον κόσμο μας το όραμά και την προοπτική που χρειαζόταν την δεδομένη στιγμή.
Όταν γυρίζαμε με το αεροπλάνο με την συμφωνία να έρθει ο Τρινκιερι, ήμασταν και οι δύο πολύ συγκινημένοι γιατί πιστεύαμε ότι κάτι μεγάλο είχε ξεκινήσει για την ομάδα μας."
εχω εναν ενδιασμο καθως μεσα απο την πρωτη τη του συνεντευξη ο Coach ανεφερε οτι κατι αλλο εγινε πρωταΤο γραφείο τύπου αλλιώς μας τα είπε αυτά. Ψέματα λοιπόν για το ποιος έκλεισε τον προπονητή.
https://www.paokbc.gr/el/nea/omadas/337 ... inchieri-2
Οχι οτι εχει πολυ σημασια απλα ηθελα να το αναφερω.Θα σας πω την ιστορία για το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Misko Raznatovic με πήρε ένα τηλέφωνο και μου είπε ότι θα ήθελε να έχω μια κουβέντα με έναν ιδιαίτερο άνθρωπο. Έπειτα, το αφεντικό πήρε την πτήση για το Μιλάνο, συναντηθήκαμε και μου είπε πράγματα που με ιντριγκάρισαν. Μίλησε για το όραμα του ο κ. Τέλης Μυστακίδης. Πήρα πίσω τον ατζέντη μου και του είπα ότι ήταν μια πολύ καλή συνάντηση, γιατί ο κ. Μυστακίδης είπε πολλά πράγματα που με άγγιξαν και πέτυχαν το στόχο.
Την επομένη ο κ. Νίκος Μπουντούρης μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ερχόμαστε στο Μιλάνο να σε συναντήσουμε, μαζί με τον κ. Νίκο Βεζυρτζή. Ήταν δύο συζητήσεις που πήγαν πολύ καλά. Στην καριέρα μου έχω κάνει πολλές συναντήσεις, δεν πηγαίνουν όλα όπως τα περιμένεις. Ο Πρόεδρος και ο GM μίλησαν και ήταν εναντίον ενός και έπαιξαν… full court press σε μένα! Προσπάθησα να κερδίσω το παιχνίδι, προσφέροντας καλό ιταλικό κρασί! Ένιωσα ότι με θέλουν πραγματικά μέσα από την καρδιά τους. Ο πατέρας μου, που δε βρίσκεται πλέον εδώ, μου έλεγε να πηγαίνεις εκεί που πραγματικά σε θέλουν.