ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME

leomatos88

Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME

Δημοσίευση από leomatos88 »

@marsantos

Σύμφωνοι.
Όμως, όσο και ένας αγώνας να είναι η άμεση συνέχεια των προηγούμενων, με συνέπεια η εικόνα του παρόντος να ετεροκαθορίζεται σαφώς από αυτήν του παρελθόντος, δεν παύει ο κάθε αγώνας να κρίνεται και από το απρόβλεπτο ή ακόμη και το απρόσμενο.
Δεν πιστεύω τόσο στις ευθείες γραμμές της ανάγνωσης των πραγμάτων.
Πιο συγκεκριμένα, στο παιχνίδι με το θρήνο των γηπέδων στην Τούμπα, το πρόσφατο, θα μπορούσες να κερδίσεις και 5-1.
Στο ακόμα πιο πρόσφατο, στο τηγάνι, μέχρι το 60' θα μπορούσες να χάνεις και 3-0, από το 60' μέχρι το 90' θα μπορούσες να κερδίζεις 1-3.
Και πάει λέγοντας.
Μπορεί ένας παίχτης (βλέπε Ζίφκοβιτς) να παρασύρει με τον εγωισμό του τους άλλους και ν' αλλάξει η εμφάνιση άρδην.
Μπορεί ένας παίχτης (βλέπε Κωνσταντέλιας) να κάνει τρία μαγικά σαν προχθές και όλα να βγούνε.
Μπορεί ένας περίεργος (παίξε καλά τον ΠΑΟΚ, όποιος κι αν είσαι) να σφυρίξει κατά το δοκούν μία φάση, υπέρ ή κατά (συνήθως κατά).
Αυτά περί διάλυσης.
Εννοείται, προέχει η νίκη.

-------------------------------------------------------

@JohnDag

Εάν δε γίνει κριτική φέτος σε προπονητή και διοίκηση, δε θα γίνει ποτέ.
Άλλο η κριτική και άλλο το ξέσκισμα (δεν πάει σε σένα αυτό, αλλά αντικειμενικά υπάρχει διάχυτο και παντού).
Και αν όντως μιλάμε για κριτική, μεταξύ μας, όσο και να κακοκαρδιστούν, ο ένας θα γίνει κοινωνός της σε κάποιο θέρετρο και ο άλλος πάνω στις δάφνες της δόξας του.
Θα το αντέξουν, πιστεύω.
Τα πεπραγμένα είναι εκεί και υπάρχουν, το κοντέρ είναι εκεί και υπάρχει.
Ποιος να σου πει ότι δεν είναι έτσι;
Από εκεί και πέρα, ο προπονητής αυτός (του οποίου είμαι υπέρμαχος) θα πρέπει πρώτα πρώτα να υπερασπιστεί τα πλεονεκτήματα της δουλειάς του, εξασφαλίζοντας πως οτιδήποτε δεν αφορά αυτήν, δε θα περνάει από το χέρι του.
Και η διοίκηση αυτή, δηλαδή ο Σαββίδης, θα πρέπει πρώτα πρώτα να υπερασπιστεί τα χρήματα και το μεράκι που έχει βάλει στην ομάδα, εξασφαλίζοντας ότι δε θα πηγαίνουν στο βρόντο.
Δεν είμαι ούτε μάνατζερ επιχειρήσεων ούτε προπονητής για να ξέρω τι θα πρέπει να κάνουν.
Στο χέρι τους είναι, κατά τη γνώμη μου.
Αν κάποιος πιστεύει ότι ο προπονητής δεν κάνει, το σέβομαι.
Εγώ τον εκτιμώ και τον εμπιστεύομαι.
Τα περί μοιρολατρείας δε, πιο πολύ εμένα είχα στο νου μου, διότι πίστευα πάρα πολύ στην ομάδα φέτος και διότι δεν έχω ξαναξενερώσει πιο πολύ για αγωνιστική αποτυχία.
These users thanked the author leomatos88 for the post:
anpanman
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

[/quote]

Αδερφέ, μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εχουμε όντως 2 χρονιές που χάσαμε τους στόχους τίτλων. Αν μπούμε ΤσουΛου σώζεται; Δε ξέρω. Αν δεν μπούμε η μπούμε θα κυλήσει ομαλά η χρονιά με κάποια κατάκτηση τίτλου;

Αν και τριτη χρονιά αποτύχουμε να φέρουμε τίτλο, τότε μπορούμε να επικαλεστούμε την περιβόητη έκφραση του Λένιν "1 βήμα μπρος, 2 βήματα πίσω" που χαρακτηρίζει ξεκάθαρα πλέον ότι υπάρχει λάθος στον τρόπο διακυβέρνησης.

Εδώ είμαστε να δούμε τις κινήσει της διοίκησης με βάση την κατάκτηση 2ης θέσης
[/quote]
Φιλε μου η προσωπικη μου γνωμη ειναι πως κανενα ΤσουΛου δεν αποτελει στοχο. Οι τιτλοι μου λειπουν, οχι οι φωτοβολιδες. Και ποσο μαλλον οι φωτοβολιδες αναμεσα σε τραγωδιες που θα εχουν αντικτυπο στη Λιγδα. Εστω και αν ειναι αποθημενο το ΤσουΛου μιας και πηγαν ολοι οι αλλοι. Εκεινο που ποναει ειναι πως ετσι οπως ειναι οι αντιπαλοι του χαρτιου φετος θα μας λενε πως δεν στεκει πως πλεον ειναι δυσκολο να μπει καποιος απο τα προκριματικα. Καποια χρονια πριν ηταν το ψωφάλογο η Σελτικ (μην με κραξει καποιος, ειναι η ομαδα μου απο τις ευρωπαϊκες, θες λογω αντιπαλοτητα με τη σιχαμενη ρεϊντζερς, θες επειδη ειναι καθολικοι), τωρα θα ειναι κατι βοσκοτόπια απο οσο εμαθα. Καμμια ελληνικη ομαδα δεν εχει δικαιωμα για τετοια διοργανωση αν θες τη γνωμη μου. Μονο Κονφερενς που πλεον πρεπει να ειναι το αποθημενο ολων μας μιας και το μαγαρισε ο γαβρος. Λογιστης δεν ειμαι, δεν με νοιαζουν τα κερδη απο τη στιγμη που αποδεδειγμενα δεν σημαναν στο παρελθον αγορες. Δεν ειμαι αισιοδοξος για τις κινησεις της διοικησης. Καθολου ομως. Δεν ξερω για τον Βλαντιμιρ Ιλιτς, αλλα ο φιλος του ο Γιουγκασβίλι ελεγε ουτε βημα πισω. Τουλαχιστον ας κανουμε αυτο φετος.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

leomatos88 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 13:16 @marsantos

Σύμφωνοι.
Όμως, όσο και ένας αγώνας να είναι η άμεση συνέχεια των προηγούμενων, με συνέπεια η εικόνα του παρόντος να ετεροκαθορίζεται σαφώς από αυτήν του παρελθόντος, δεν παύει ο κάθε αγώνας να κρίνεται και από το απρόβλεπτο ή ακόμη και το απρόσμενο.
....
Αυτά περί διάλυσης.
Εννοείται, προέχει η νίκη.

Καλησπέρα βραζιλιάνικη παιχτουρα.
Οτιδήποτε έχει το απρόβλεπτο καλοδεχουμενο.
Άλλη ήταν η στόχευση μου και δεν το εξέφρασα αναλυτικά.
Πολλές φορές παρασυρομαστε και ζητάμε σε σημείο απαίτησης πριν τους αγωνε 4αρες και 5αρες . Αυτό πολλες φορές δημιουργεί ένα περίεργο βάρος και ατμόσφαιρα και φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα.
Αντιλαμβάνομαι τι λες και πως το λες. Εισαι αλάνι με καθαροτητα σκέψης. Απλά εγώ είμαι λίγο της λογικής κάλλιο γαϊδουροδενε παρά γαϊδουρογυρευε.
These users thanked the author marsantos for the post:
leomatos88
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Ματς χωρίς κάποιο νόημα αφού σύμφωνα με την προπονητή μετά από σχεδόν κάθε αρνητικό αποτέλεσμα κ περίοδο φταίνε τα περισσότερα και πιο απαιτητικά ματς που δίνουμε στην Ευρώπη...ποιό το νόημα να συζητάμε πάλι τα ίδια του χρόνου...βαρεμάρα
Η λύση είναι δε παίζουμε Ευρώπη.
These users thanked the author tsou for the post:
hawklord
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Θα παιξουμε για να βγούμε 2οι και να έχουμε πιο πολλές πιθανότητες στην Ευρώπη.

Με αυτό το τρόπο του χρόνου θα έχουμε εξίσου ισχυρή δικαιολογία, τα πολλά και δύσκολα παιχνίδια στην Ευρώπη. Και το απαιτητικό καλοκαίρι.

Και ξανά μανα τα ίδια και τα ίδια του μυαλού μου ροκανιδια

Εκτός αν βγει κάποιος μπροστά να τραβήξει την ομάδα
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Προφανώς θα σκυλιάσουν για να σου κάνουν τη μέγιστη δυνατή ζημιά και να βγεις τρίτος. Δεν έχει σημασία κατά πόσο όντως είναι ζημιά αυτό, πάντως γι' αυτό θα έρθουν: έχουν συσσωρεύσει απίστευτο κόμπλεξ και λύσσα για τον ΠΑΟΚ, δεν μπορούν να χωνέψουν τα αγωνιστικά χουνέρια όλων αυτών των ετών. Το σημαντικό είναι να κερδίσουμε χωρίς να φάμε τιμωρία όπως έφαγε ο πράσινος στο εντός έδρας με αυτούς γιατί, όπως ξέρετε πολύ καλά, είμαστε νάνοι μπροστά τους στα δικαστήρια: το 17 αλώβητοι, το 18 αλώβητοι, το 24 αλώβητοι, γενικά είναι κατά συρροήν αθώοι και δεν τους ακουμπάει κανείς τους κατατρεγμένους. Ούτε το κόκκινο ίνδαλμά τους δεν έχει τόση ασυλία.

Το μόνο καλό είναι ότι μετά το 18 ήρθε το 19 και μετά το 23 ήρθε το 24, τη μία φορά πάνοπλοι, την άλλη με απούσα τη διοίκηση (γι' αυτό και το μοναδικό ΜΑΓΚΙΚΟ στην ιστορία του κρατιδίου). Τώρα θα έρθει το 27; Άι να δούμε.
These users thanked the author Τρικυμίας for the post (total 3):
nikvasil, rockcity4, PAOK DreXleR
Άβαταρ μέλους
Mirko

Δημοσίευση από Mirko »

Ενα ματς ευκαιρια να γλυκανεις λιγο την πικρα. Εαν χασετε φυγετε μονοι σας.
Άβαταρ μέλους
hawklord

...χάσουν, κερδίσουν
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

giapas έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 14:26 Θα παιξουμε για να βγούμε 2οι και να έχουμε πιο πολλές πιθανότητες στην Ευρώπη.

Με αυτό το τρόπο του χρόνου θα έχουμε εξίσου ισχυρή δικαιολογία, τα πολλά και δύσκολα παιχνίδια στην Ευρώπη. Και το απαιτητικό καλοκαίρι.

Και ξανά μανα τα ίδια και τα ίδια του μυαλού μου ροκανιδια

Εκτός αν βγει κάποιος μπροστά να τραβήξει την ομάδα
Το είπαμε και στο τόπικ του, αν μείνει ο Ραζβάν μία είναι η λύση.

Στόχος το Κονφερενς γιατί τα λεφτά (και οι πόντοι) της Ευρώπης είναι απαραίτητα. Δεν σε παίρνει να "κάψεις" τελείως την Ευρώπη. Εύκολες ομάδες, χαλαρά ματσάκια και όπου βγει.

Κύπελλο στα φρύδια μας, 3 τελικούς σερί έχασε, δεν το 'χει. Πάμε παρακάτω.

Διατήρηση ρόστερ (που είναι ήδη πολύ καλό), 3-4 ποιοτικές προσθήκες και λύσσα για το πρωτάθλημα.

Έτσι υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες για τον τίτλο του χρόνου.

Το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κρατήσουμε Ραζβάν και να κυνηγήσουμε μανιωδώς είσοδο σε Champions League ή Europa League. Και παράλληλα το κύπελλο.

Δεν είναι για 3 διοργανώσεις ο άνθρωπος. Δεν ξέρει πως, δεν μπορεί, δεν θέλει; Το αποτέλεσμα μετράει.

Άλλωστε δεν είναι απλά ένα συμπέρασμα αυτό, είναι κάτι που και ο ίδιος έχει δηλώσει πάμπολες φορές. Δεν επιδέχεται, λοιπόν, αμφισβήτησης.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 2):
smoothcriminal1926, PAOK DreXleR
Άβαταρ μέλους
hawklord

Υπαρχει και η αλλη αποψη να φερουν παικτες κανονικους στον Λουτσο και οχι περαστικους. Οπως το 18. Δεν ειναι μαγοσ ανθρωπος να κανει θαυματα οπως το 24 (που ηταν πρωταθλημα των παικτων περισσοτερο).
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Το ρόστερ το φετινό ήταν μια χαρά ρόστερ, από τα καλύτερα επί Λουτσέσκου.

Αλλά ΟΚ, προφανώς εδώ διαφωνούμε.

Θα σου θυμήσω, λοιπόν, ότι το '18 με τους παικταράδες παράτησε την Ευρώπη (ανοιχτά, ξεκάθαρα και χωρίς περιτροπές) για να εξασφαλίσει τον τίτλο στην Ελλάδα.

Το δε '24 παίζαμε Κονφερενς και ο μόνος λόγος που έγινε ντέρμπι το πρωτάθλημα μέχρι τέλους ήταν γιατί προχωρήσαμε αρκετά. Αν είχαμε αποκλειστεί πιο νωρίς θα το παίρναμε πιο άνετα.

Άρα, δεν καταλαβαίνω που διαφωνούμε επί της ουσίας.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Θα είναι αμαρτία σε μια χρονιά που έχουμε βάλει από κάτω τον ΟΣΦΠ αγωνιστικά, όποτε τον πετύχαμε, να του χαρίσουμε την δεύτερη θέση.
Τελευταίο ματς στην Τούμπα, ας μπουν επιτέλους οι παίκτες αποφασισμένοι να δώσουν μια χαρά στον κόσμο μετά από τόσες πίκρες.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Φιλε Σκαρτάδο, το 18 δεν παρατησε την Ευρωπη. Προτιμησε να τα δωσει ολα απεναντι στο να περασει απλα τους ομιλους του Εουρωπα. Κατι που θεωρω λογικο, και ελπιζω να το ξανακανει. Αυτος ή οποιος αλλος ερθει. Το 24 ναι μεν παιξαμε Κονφερενς (το μονο κυπελλο που ταιριαζει σε ελληνικη ομαδα) αλλα πυροβολουσαν οι απεναντι τα ποδια τους οπως καναμε εμεις τα δικα μας φετος. Βεβαια εμεις επειδη οταν ειναι να πεσουμε επιλεγουμε να το κανουμε με στομφο, το πηγαμε και στο κυπελλο. Εκει που διαφωνουμε ειναι στο ροστερ. Δεν γινεται κατι Οσντοεφ, κατι Κεντζιορα, ακομα και τον Μεϊτε που θα ειναι μια χρονια πιο μεγαλος, να τους βαφτιζουμε παικτες ικανους να παμε για τα πολλα στην Ευρωπη και να ελπιζουμε και στη Λιγδα. Αναφερω αυτους γιατι υπερεβησαν εαυτον φετος και κλαταραν. Του χρονου τους βλεπω να μην μπορουν σαν τον Μπαμπα. Κατι Βολιακο, Μπιανκο, Τεϊλορ και σια δεν χρειαζεται να τους αναφερω. Ο μονος αξιος αναφορας ηταν ο Κενι. Απο τη στιγμη που δεν βλεπω να αλλαζει ροτα ο Ιβαν (δεν ειμαι στο κεφαλι του, υποθεσεις κανω) και οι επιλογες θα ειναι παλι παρομοιες και θα εχουμε και ανανεωσεις, πιστευω πως η Ευρωπη ειναι πολυτελεια. Σεβαστες βεβαια οι αποψεις πως σε μεγαλωνει, brand name (δεν το κρινω καν) και λογιστικα κερδη, κ.λπ.
These users thanked the author hawklord for the post:
Patron
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Οταν χανεις απο τον ΟΦΗ και τον ΒΟΛΟ περιμενεις και το καλλιτερο και το χειροτερο.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Με νίκη ΠΑΟΚ και ήττα γαυρου τελειώνει μαθηματικά η 2η θέση αύριο;
These users thanked the author john4serres for the post:
marsantos
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”