Πάλι ρε παιδιά επικεντρώνεστε στο λάθος σημείο. Ο οζντοεφ έχει θετικό ισοζύγιο φέτος και χθες μαζί με τον άλλο παππού Τάισον μπήκαν κι άλλαξε το ματς . Κανένας δεν εμποδίζει την διοίκηση τον προπονητή , την ιδιοκτησία βάλτε ότι θέλετε να βρει ένα καλό χάφ πχ έναν Σβαμπ στα 28. Ας έρθει με το καλό ένας νέος κρεσπο κι συζητάμε για τον ρόλο του κεντζιορα . Επικεντρώνεστε υπερβολικά σε μια σειρά επιλογών που έχουμε ήδη στην ομάδα αλλά γίνεται πολύ λίγη κουβέντα για το ποσοστό επιτυχίας των αντικαταστων τους . Δηλαδή τι να κάνουμε που ο Τάισον είναι απαραίτητος γιατί ο ιβανουσεβιτς δεν μπήκε ούτε στο ένα του παπούτσι . Ας βρουνε στα εξτρέμ ένα νεο Παριδη για να παίζει αυτός κι όχι ο Τάισον .Polichni1926 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 10:48συμφωνω μεχρι και στις τελειες . και ειναι παρα πολυ κακο που πλεον περιμενουμε να γινουν παλι τα ιδια λαθη . τουλαχιστον μεχρι προπερσι ελεγες ε το ΄19 ειχαμε την διψα για πρωταθλημα οποτε εγιναν πολλα λαθη μετα και τα λαθη του πρωταθληματος του ΄24 εχω σταματησει προσωπικα να ελπιζω οτι θα αλλαξει η λογικη μεταγραφων . και το κακο δεν ξερουμε καν ποιος ευθυνεται οχι οτι θα επρεπε να μας νοιαζουν αυτα αλλα αφου μας τρωνε ας τα συζηταμε τουλαχιστονBlackgr4 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 09:49 Ναι βέβαια στον ΠΑΟΚ δεν συμβαίνουν ποτέ οι "λογικές προϋποθέσεις".
Αν ανανεώσει ο Οζντόεφ, θα είναι και πάλι το δευτερο-τρίτο μας χαφ. Στα 34-35 του. Οπότε και πάλι θα αναρωτιόμαστε γιατί παίζουμε χωρίς να έχουμε χαφ και γιατί ο Μιχαηλίδης πετάει διαρκώς την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση όταν ο Μεϊτέ δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Όπως επίσης αν ανανεώσει ο Τάισον (που για μένα θα έπρεπε) θα είναι πάλι βασικός στη θέση του κάθε "βασικού Ιβανούσετς" που κάποτε είχαμε πανηγύρια που ήρθε.
27. Magomed Ozdoev
Re: 27. Magomed Ozdoev
Μια χαρά είναι ο οζντοεφ.
Προτιμώ τον οζντοεφ στα 34, παρά έναν Μάρκος Αντόνιο στα 25
Από την άλλη, αν μου έλεγες τον Μαρίν στα 30, θα σου έλεγα τον Μαρίν
Προτιμώ τον οζντοεφ στα 34, παρά έναν Μάρκος Αντόνιο στα 25
Από την άλλη, αν μου έλεγες τον Μαρίν στα 30, θα σου έλεγα τον Μαρίν
Ας φέρουν φίλε μου τον νέο Σκαρταδο , εμείς επικεντρωνόμαστε στους παίκτες που κάνουν την δουλεια κι δεν βλέπουμε ποιοι έχουν έρθει για αντικαταστάτες τους που δεν γεμίζουν ούτε το ένα τους παπούτσι .
Είδες φίλε μου Ανδρέα και λοιποί φίλοι που μας έχουν οδηγήσει?
Επειδή "είμαστε σίγουροι" για την "επιτυχία" των αντικαταστατών να λέμε στα υπόλοιπα μια χαρά!
Ε. Όχι φίλε μου. Είμαι οπαδός, φίλαθλος, πελάτης και λέω δεν μας κάνει ο οζντοεφ. Κι ούτε θεωρώ θετικό το πρόσημο του όταν στα περισσότερα ματς ήταν άφαντος αλλά χθές εμφανίστηκε κατά την είσοδο του.
Φέρνεις έναν δύο, όσους χρειάζονται για να καλύψεις τις βασικές θέσεις του κέντρου, με παίκτες αξίας και μετά τον ανανεώνεις, αν θέλει να περιμένει...
Κι όχι πρώτα ανανέωση οζντοεφ, μπαμπα και λοιπούς και να δούμε πως θα πάει το παζάρι του Αυγούστου και Σεπτεμβρίου.
Επειδή "είμαστε σίγουροι" για την "επιτυχία" των αντικαταστατών να λέμε στα υπόλοιπα μια χαρά!
Ε. Όχι φίλε μου. Είμαι οπαδός, φίλαθλος, πελάτης και λέω δεν μας κάνει ο οζντοεφ. Κι ούτε θεωρώ θετικό το πρόσημο του όταν στα περισσότερα ματς ήταν άφαντος αλλά χθές εμφανίστηκε κατά την είσοδο του.
Φέρνεις έναν δύο, όσους χρειάζονται για να καλύψεις τις βασικές θέσεις του κέντρου, με παίκτες αξίας και μετά τον ανανεώνεις, αν θέλει να περιμένει...
Κι όχι πρώτα ανανέωση οζντοεφ, μπαμπα και λοιπούς και να δούμε πως θα πάει το παζάρι του Αυγούστου και Σεπτεμβρίου.
-
Leonardo10
Τρομερή ανανέωση 34χρονου(αν γίνει οπως λένε), έτοιμοι για CL. Μην ξοδευτούμε κιόλας.
Φέτος για ένα διάστημα ήταν πολύ ουσιαστικός στο παιχνίδι του.
Μετά έπεσε .
Στα ματς που έπρεπε να περάσει η μπάλα απο τα πόδια του δεν ήταν καλός.
Στα ματς που έπρεπε να καλύπτει χώρους και να παίζει χωρίς τη μπάλα ήταν καλός.
Στα 34 του χρόνια και με την εμπειρία που έχει θα ήταν θετικό να παραμείνει για μια επιλογή στα χαφ όσο αφορά το ροτέσιον.
Τα θέματα που καίνε είναι άλλα.
Μειτέ και καμαρά.
Ο ένας τραυματίας και ο άλλος αλλού για αλλού.
Το καλοκαίρι πρέπει να κάνουμε προσεκτικές επιλογές.
Μετά έπεσε .
Στα ματς που έπρεπε να περάσει η μπάλα απο τα πόδια του δεν ήταν καλός.
Στα ματς που έπρεπε να καλύπτει χώρους και να παίζει χωρίς τη μπάλα ήταν καλός.
Στα 34 του χρόνια και με την εμπειρία που έχει θα ήταν θετικό να παραμείνει για μια επιλογή στα χαφ όσο αφορά το ροτέσιον.
Τα θέματα που καίνε είναι άλλα.
Μειτέ και καμαρά.
Ο ένας τραυματίας και ο άλλος αλλού για αλλού.
Το καλοκαίρι πρέπει να κάνουμε προσεκτικές επιλογές.
-
john4serres
Τα προκριματικά του καλοκαιριού απαιτούν χημεία μεταξύ των παικτών. Όχι νέες προσθήκες. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας.Leonardo10 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 13:03 Τρομερή ανανέωση 34χρονου(αν γίνει οπως λένε), έτοιμοι για CL. Μην ξοδευτούμε κιόλας.
-
Leonardo10
-
Panostas1995
Δλδ σας χαλάει να είναι ο Οζντοεφ ο σβαμπ του 24-25 ;Leonardo10 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 13:03 Τρομερή ανανέωση 34χρονου(αν γίνει οπως λένε), έτοιμοι για CL. Μην ξοδευτούμε κιόλας.
Δλδ το 4ο χαφ ;
Αυτή η ανανέωση σημαίνει ότι ο Ραζβάν θα πάει με τους γνωστούς μέτριους στην Ευρώπη.Panostas1995 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 13:15Δλδ σας χαλάει να είναι ο Οζντοεφ ο σβαμπ του 24-25 ;Leonardo10 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 13:03 Τρομερή ανανέωση 34χρονου(αν γίνει οπως λένε), έτοιμοι για CL. Μην ξοδευτούμε κιόλας.
Δλδ το 4ο χαφ ;
Εγώ βλέπω να μας φορμάρουν και τον Σορετίρε για βασικό με τον Τάησον αριστερά να δέσει το γλυκό.
- GREATANASTASIOS
Χωμα ηταν φετος αλλα στον ΠΑΟΚ θα τον ανανεωσουν με τι σκεπτικο ρωτηστ τους ιθυνοντες.
-
Panostas1995
Αυτή η ανανέωση θα πρέπει να σημαίνει ότι θα έχουνε χαφ του χρόνου Ζαφείρη, ένα χαφ με στοιχεία Μειτε στο πιο νεο, Μειτε, οζντοεφ και κάποιον μικρό για συμπλήρωμαiasoiako έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 13:18Αυτή η ανανέωση σημαίνει ότι ο Ραζβάν θα πάει με τους γνωστούς μέτριους στην Ευρώπη.Panostas1995 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 13:15Δλδ σας χαλάει να είναι ο Οζντοεφ ο σβαμπ του 24-25 ;Leonardo10 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 13:03 Τρομερή ανανέωση 34χρονου(αν γίνει οπως λένε), έτοιμοι για CL. Μην ξοδευτούμε κιόλας.
Δλδ το 4ο χαφ ;
Εγώ βλέπω να μας φορμάρουν και τον Σορετίρε για βασικό με τον Τάησον αριστερά να δέσει το γλυκό.
-
Panostas1995
Το κατάλαβες οτι φέτος ήταν ο μόνος που δεν έβγαλε τραυματισμό; Και χαφ με 7-8 γκολ τι χρονιά δε τα βρίσκεις εύκολαGREATANASTASIOS έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 13:19 Χωμα ηταν φετος αλλα στον ΠΑΟΚ θα τον ανανεωσουν με τι σκεπτικο ρωτηστ τους ιθυνοντες.
-
Leonardo10
Μπορείς να βρεις καλύτερο του; Ναι
Τον είχες εδώ δυο χρόνια και δεν έδινες 1.5-2 μυρια (Μάριν); Ναι
Δεν θέλω άλλες μετριότητες, κουράστηκα τόσα χρόνια με ανανεώσεις τίμιων/ μετρίων παικτών για 2ο-3ους που πάντα καταλήγουν σχεδόν βασικοι και είναι και χειρότεροι (Μουργκ, Μπραντον, Κεντζιόρα, Σβαμπ).
Και επειδή ακούω για τα γκολ του, μπορεί να βρεις χαφ που θα κανει 4 γκολ και οχι 7 αλλα να πιέζει καλύτερα, να περάσει πάσες σε πρώτους , να μπορεί να ελέγξει το παιχνίδι και να χει ποιοτικές επαφές τέλος πάντων, και οχι να πονάει η μπάλα όταν φτάνει σε αυτόν σαν τον οζντόεφ που απο το κέντρο και μπροστά στα απαιτητικά παιχνίδια δεν πετυχαίνει συμπαίκτη
Δεν θέλω άλλες μετριότητες, κουράστηκα τόσα χρόνια με ανανεώσεις τίμιων/ μετρίων παικτών για 2ο-3ους που πάντα καταλήγουν σχεδόν βασικοι και είναι και χειρότεροι (Μουργκ, Μπραντον, Κεντζιόρα, Σβαμπ).
Και επειδή ακούω για τα γκολ του, μπορεί να βρεις χαφ που θα κανει 4 γκολ και οχι 7 αλλα να πιέζει καλύτερα, να περάσει πάσες σε πρώτους , να μπορεί να ελέγξει το παιχνίδι και να χει ποιοτικές επαφές τέλος πάντων, και οχι να πονάει η μπάλα όταν φτάνει σε αυτόν σαν τον οζντόεφ που απο το κέντρο και μπροστά στα απαιτητικά παιχνίδια δεν πετυχαίνει συμπαίκτη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τρί 12 Μάιος 2026, 13:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Panostas1995
Δλδ εσύ θες η ομάδα να πάει στα προκριματικά με Ζαφείρη , Μειτε (χωρίς να ξέρουμε αν θα ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει) και δύο καινούρια χαφ που και παικταραδες να είναι θα θέλουν χρόνο για να δέσουν;Leonardo10 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 13:28 Μπορείς να βρεις καλύτερο του; Ναι
Δεν θέλω αλλες μετριότητες, κουράστηκα τόσα χρόνια με ανανεώσεις τίμιων/ μετρίων παικτών για 2ο-3ους που πάντα καταλήγουν σχεδόν βασικοι και είναι και χειρότεροι (Μουργκ, Μπραντον, Κεντζιόρα, Σβαμπ)
Τον Καμαρά δε τον υπολογίζω καν γιατί ο Οζντοεφ μπροστά του μοιάζει Πίρλο