ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME

Άβαταρ μέλους
Tolaros

Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME

Δημοσίευση από Tolaros »

Σιγά την ξεφτίλα ρε giapas μην τρελαθούμε. Κάθε χρόνο αυτό θα γίνεται πλέον όπως είναι το πρωτάθλημά μας, ένας θα το παίρνει και θα παίζει στην έδρα ενός εκ των υπολοίπων τριών. Αυτή είναι η απόλυτη ξεφτίλα?
Η απόλυτη ξεφτίλα είναι αυτό που έγινε στο Βόλο από ομάδα που κοστίζει όσο ο Ζίφκοβιτς και ο Ντέλιας. Από ομάδα που οποιοσδήποτε του ΠΟΚ αντιμετώπιζε στον τελικό δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει ποτέ. Αυτή ήταν η ΑΠΟΛΥΤΗ και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ξεφτίλα του ΠΑΟΚ εδώ και 15 χρόνια.
These users thanked the author Tolaros for the post (total 11):
paoki19, smoothcriminal1926, kmallio, nunies4, Kevin, TasosDuss, Spike4, Newgen9, WeWillRockYou, Kourdos and one more user
geobila

Δημοσίευση από geobila »

marsantos έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 09:48
geobila έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 09:42 Έχω απορία να δω ποιος ΠΑΟΚ θα κατέβει να παίξει, και αναφέρομαι στη νοοτροπία των παικτών.

Ας δούμε αν η ομάδα όντως θέλει να πιάσει τη δεύτερη θέση και να δωει κάποιες απαντήσεις η θα έχουμε πάλι επανάληψη μπλαζε ύφους η μηδέν φάσεις
Geo καλημέρα. Σε πόσα παιχνίδια είδες φέτος μπλαζέ τον ΠΑΟΚ;
Γεια σου marsantos
Δεν ειμαι σε θέση να σου πω ένα συγκεκριμένο νούμερο, δεν κρατάω τέτοιες σημειώσεις. Έχουν υπάρξει πρώτα ημίχρονα (κυρίως) όπου η ομάδα είτε ως σύνολο (στα μάτια μου) ειτε μεμονωμένα δείχνει παρατεταμένες στιγμές τεμπελιάς να το πω? Δε ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχη λέξη στα ελληνικά με το complacent (εκείνος που έχει ένα τουπέ ας πούμε). Με παρεμβάσεις του Ραζβαν το δεύτερο ημίχρονο παρουσιάζει μια ομάδα που διψάει να πάρει το ματς. Οπότε αυτό εννοώ ως μπλαζε

Και δεν μπερδευομαι από την ενδεχόμενη κούραση των παιχτών. Έχουν υπάρξει πολλά ματς, χαμένα πρώτα ημίχρονα που έχει γίνει αυτό. Κάποιοι είχαν αναφέρει ότι και καλά η ομάδα προσπαθεί να διαβάσει τον αντίπαλο. Μπούρδες
These users thanked the author geobila for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Φέτος είχαμε αρκετά πρώτα ημίχρονα που μπαίναμε με ότι λέξη θέλει ο καθένας....μπλαζέ...τεμπελιά...νωθρότητα...αφέλεια...

Ελπίζω και εύχομαι να μην κάνουμε κανένα πασίγιο στους κλέφτες γιατί θα μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι .
These users thanked the author van rooy for the post (total 3):
geobila, marsantos, Spike4
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Ευχαριστώ Ολλανδε
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

van rooy έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 10:02 Φέτος είχαμε αρκετά πρώτα ημίχρονα που μπαίναμε με ότι λέξη θέλει ο καθένας....μπλαζέ...τεμπελιά...νωθρότητα...αφέλεια...

Ελπίζω και εύχομαι να μην κάνουμε κανένα πασίγιο στους κλέφτες γιατί θα μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι .
Δεν είναι μπλαζέ, πεθαμένα είναι.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Δεν υπάρχει κανένα θέμα γοήτρου για το αυριανό ματς.

Στα φρύδια τους στην χάρτινη άμα χάσουν αύριο, πρωτάθλημα πήραν πριν από 3 μέρες.

Μόνο εμείς έχουμε κίνητρο, μακάρι να βρούμε τρόπο να κερδίσουμε ώστε να παίξουμε τα ρέστα μας για την δεύτερη θέση την τελευταία αγωνιστική.
These users thanked the author JohnDag for the post:
elvetos giatros
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

Απο κλιμα που παιρνω εδω, το μονο που τους νοιαζει ειναι να διασυρουν τον γαυρο τη Κυριακη, κανενας δεν νοιαζεται για το παιχνιδι της Τεταρτης. Μακαρι και η ομαδα να το βλεπει ετσι ωστε με νικη να κλειδωσουμε τη 2η θεση
giapas

Δημοσίευση από giapas »

marsantos έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 09:47
giapas έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 09:39 Άμα το μου έλεγε κάποιος το Σεπτεμβριο ότι θα παίζαμε αυτό το ματς με τη Κουλά ήδη πρωταθλήτρια θα του έλεγα σφάξε με καλύτερα να μη το ζήσω.

Η απόλυτη ξεφτίλα και ταπείνωση για οργανισμό του ΠΑΟΚ να δίνει αυτό το ματς υπό αυτές τις συνθήκες με αυτόν τον αντίπαλο.
Giapa καλημέρα.
Επειδή είσαι παλιός..
Η απόλυτη ξεφτίλα και ταπείνωση για τον οργανισμο του ΠΑΟΚ, ήταν όταν ρώτησαν τον Ψωμά αν πρόκειται να πάρει μεταγραφή από το Αιγάλεω στον ΠΑΟΚ και εκείνος απάντησε, καλύτερα να κόψω το ποδόσφαιρο παρά να πάω στον ΠΑΟΚ.
Πολύ χαμηλά βάζεις το πηχυ .
Σορυ ,δε μπορώ να το κανω
San4

Δημοσίευση από San4 »

st4this έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 10:25 Απο κλιμα που παιρνω εδω, το μονο που τους νοιαζει ειναι να διασυρουν τον γαυρο τη Κυριακη, κανενας δεν νοιαζεται για το παιχνιδι της Τεταρτης. Μακαρι και η ομαδα να το βλεπει ετσι ωστε με νικη να κλειδωσουμε τη 2η θεση
Καλά μεταξύ μας κανέναν γαύρο δεν θα διασύρουν. Όποιος συσχετίζει την απόδοση του γαύρου με τον ΠΑΟΚ στρουθοκαμηλίζει.

Αν ήμουν γαύρος ακόμα και με την παραδοχή ότι δεν είμαι σε τοπ φόρμα, δεν θα μπορούσα με τπτ να καταλάβω πως είμαι 8 πόντους κάτω από την αεκ.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

geobila έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 09:56

Γεια σου marsantos
Δεν ειμαι σε θέση να σου πω ένα συγκεκριμένο νούμερο, δεν κρατάω τέτοιες σημειώσεις. Έχουν υπάρξει πρώτα ημίχρονα (κυρίως) όπου η ομάδα είτε ως σύνολο (στα μάτια μου) ειτε μεμονωμένα δείχνει παρατεταμένες στιγμές τεμπελιάς να το πω? Δε ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχη λέξη στα ελληνικά με το complacent (εκείνος που έχει ένα τουπέ ας πούμε). Με παρεμβάσεις του Ραζβαν το δεύτερο ημίχρονο παρουσιάζει μια ομάδα που διψάει να πάρει το ματς. Οπότε αυτό εννοώ ως μπλαζε
...
Ναι οκ. Αυτό μπορούμε να το πούμε για την κανονική διάρκεια. Στα πλέι οφ δεν έχουμε τέτοια δείγματα.
marsantos

giapas έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 10:30
marsantos έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 09:47
giapas έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 09:39 Άμα το μου έλεγε κάποιος το Σεπτεμβριο ότι θα παίζαμε αυτό το ματς με τη Κουλά ήδη πρωταθλήτρια θα του έλεγα σφάξε με καλύτερα να μη το ζήσω.

Η απόλυτη ξεφτίλα και ταπείνωση για οργανισμό του ΠΑΟΚ να δίνει αυτό το ματς υπό αυτές τις συνθήκες με αυτόν τον αντίπαλο.
Giapa καλημέρα.
Επειδή είσαι παλιός..
Η απόλυτη ξεφτίλα και ταπείνωση για τον οργανισμο του ΠΑΟΚ, ήταν όταν ρώτησαν τον Ψωμά αν πρόκειται να πάρει μεταγραφή από το Αιγάλεω στον ΠΑΟΚ και εκείνος απάντησε, καλύτερα να κόψω το ποδόσφαιρο παρά να πάω στον ΠΑΟΚ.
Πολύ χαμηλά βάζεις το πηχυ .
Σορυ ,δε μπορώ να το κανω
Δεν το βάζω εγώ.
Ιστορικό γεγονός είναι.
Αν εσύ θεωρείς χειρότερο το να έρθει η αεκ ως πρωταθλήτρια εδώ με το να σε ξεφτιλιζει ο Ψωμας πάω πάσο. Αν η ιστορία ξεκινά μόνο μετά Χριστόν δε μπορώ να πω κάτι. Απλά πρόλαβα και το προ Χριστού και δε σβήνουν αυτά μέσα μου.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

van rooy έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 09:50 Να δούμε ποιοι θα φανούν πιο αδειασμένοι αυτοί ή εμείς.

Νίκη πάση θυσία.

Δεν είναι μόνο θέμα γοήτρου αλλά και βαθμών με όνειρο το τσ λ.

Ο Λουτσέσκου μπορεί να φέρει την διοίκηση προ των ευθυνών της για άλλη μια φορά.

Στις συνεντεύξεις τους όλοι έχουν αναδείξει το απωθημένο της ομάδας για είσοδο στο τσ λ.

Αν δούμε να μην προσπαθούν τότε στο μυαλό μου θα υπάρχει μόνο ένα ενδεχόμενο ότι δεν θέλουν.
Μα φυσικά.
Πέρα από την κούπα που σήκωσαν και ικανοποίησαν τον απύθμενο κομπλεξισμό τους, αυτοί θα παίξουν πλέιοφ προκριματικών για Champions League.
Θα τους τύχει δύσκολος αντίπαλος.

Εμείς θα παίξουμε 2ο γύρο προκριματικών, εφόσον κατακτήσουμε τη 2η θέση.
Στους ισχυρούς, αν δεν κάνω λάθος.

Πάνε ενισχύσου έγκαιρα και σωστά μεταγραφικά το καλοκαίρι, πέρνα τον 2ο και 3ο προκριματικό που θα είναι πιο δύσκολος και μετά θα είσαι στην ίδια ή και και καλύτερη θέση από αυτούς τον Σεπτέμβριο όσον αφορά τα πλέιοφ των Ομίλων του Τσουλού.

Κάνε μια μαγκιά να πας Ομίλους εσύ και άσε τους κομπλεξικούς να βάλουν τον πρωτάθλημα στον πάτο τους, έτσι και καταφέρεις να κουνήσεις εσύ σεντόνι και ο Σούπερ Μάριο θα έχει μείνει να κουνάει μόνο την κοιλιά του σαν τουμπερλέκι στο Γιουρόπα.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Όλα λάθος ρε special, πραγματικά όμως.

Ο πρωταθλητής παίζει στον δρόμο των πρωταθλητών με σχετικά εύκολες ομάδες ή έστω ομάδες της ίδιας δυναμικότητας.

Το μονοπάτι του δεύτερου είναι όχι απλά δύσκολο αλλά σχεδόν αδύνατο.

Από κει και πέρα, στα φρύδια τους οι χάρτινοι για το Champions League. Έχουν ξαναπαίξει σε όμιλο, εμείς έχουμε την κάψα.

Και προσωπικά αν με ρωτάς, χίλιες φορές να βάλω στον πάτο μου το πρωτάθλημα παρά να μαζεύω 5αρο6άρες στην League Phase του Champions League.

Είπαμε, όλους μας χάλασε η απώλεια και των 2 τίτλων φέτος αλλά λίγο χαλαρά με τις δόσεις copium, δεν κάνει καλό.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ρεαλιστικά, κι αφήνοντας ζητήματα γοήτρου απ'έξω, υπάρχει καμία πιθανότητα η ομάδα να εκμεταλλευτεί την 2η θέση? Είτε ο προπονητής αυτός να παρουσιάσει ομάδα το καλοκαίρι που να μην θυμίζει ΚΑΠΗ, είτε η διοίκηση να φέρει κάποιον που να μπορεί να το κάνει χωρίς να είναι ράντομ ανατολικοευρωπαίος με 0 προοπτική? Να γίνουν μεταγγραφές έγκαιρα χωρίς να τυρρανιόμαστε για μισό εκατομμύριο διαφορά με τον κύριο στόχο μας? Νιώθω ότι ζούμε την μέρα της μαρμότας κάθε φορά.
marsantos

Special 4 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 10:44 ...
Μα φυσικά.
Πέρα από την κούπα που σήκωσαν και ικανοποίησαν τον απύθμενο κομπλεξισμό τους, αυτοί θα παίξουν πλέιοφ προκριματικών για Champions League.
Θα τους τύχει δύσκολος αντίπαλος.

Εμείς θα παίξουμε 2ο γύρο προκριματικών, εφόσον κατακτήσουμε τη 2η θέση.
Στους ισχυρούς, αν δεν κάνω λάθος.

Πάνε ενισχύσου έγκαιρα και σωστά μεταγραφικά το καλοκαίρι, πέρνα τον 2ο και 3ο προκριματικό που θα είναι πιο δύσκολος και μετά θα είσαι στην ίδια ή και και καλύτερη θέση από αυτούς τον Σεπτέμβριο όσον αφορά τα πλέιοφ των Ομίλων του Τσουλού.
...
Special καλημέρα. Δεν είναι τόσο δύσκολοι οι αντίπαλοι της άεκ όσο αυτοί στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών. Προφανώς δεν είναι Τσέλιε, αλλά δεν είναι αχτύπητες.
Στο δικό μας μονοπάτι (αν με το καλό πάμε) υπάρχουν αντίπαλοι που μόνο με ύπνο Θεού περνάς σε διπλούς αγώνες.
Δεν έχει σημασία αυτό όμως. Μακάρι να πάρουμε τη δεύτερη θέση και βήμα βήμα βλέπουμε τι θα φέρει το καλοκαίρι.
Και είναι πολύτιμη η δεύτερη θέση γιατί από τη μια δίνει ένα επιπλέον μαξιλαράκι σε ενδεχόμενους αποκλεισμούς ενώ από την άλλη με μία μόνο πρόκριση (την πρώτη πρώτη και πιο βατή) έχεις europa.
These users thanked the author marsantos for the post (total 3):
Special 4, nunies4, elvetos giatros
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”