Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Μια μικρη παρεμβαση και εδω μετα την πληρη διαλυση του ΔΣ
και την παραιτηση των τριων στελεχων. Τηλεγραφικα....

ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ
"ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ"

Πρόεδρος τραγωδια.......

ΥΓ. Οι δηλωσεις Οικονομιδη - Βεζυρτζη, συνεργατων που ο ιδιος ο Τελης
επελεξε
,
οι οποιοι μιλανε για ΔΙΑΠΛΟΚΗ και ΤΕΛΟΣ της ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ειναι
η ουσια της υποθεσης που ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ και ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.....

Τα ξαναλεμε.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Τρί 12 Μάιος 2026, 07:26, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 5):
Fireman 4, Unpsofable78, leomatos88, paok apo epilogi, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

sn0ufel4 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 22:56
Agopian έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 21:50
Εμπόδιο στα παραπάνω σχεδια κάποιοι γραφικοί που τολμάνε το 2026 να μιλάνε για περηφάνια και αξιοπρεπεια, τολμάνε και αυτοπροσδιορίζονται ως οπαδοί του ΠΑΟΚ που δεν εγκρίνουν τρυπήματα και συμπεριφορά σκουληκιών.
Πρόεδρε, αρκεί να πάμε Ευρωλίγκα, φέρε τον Παναγιώτη και μην τους ακούς!
Τι κρίμα να μην ζει ο εντιμοτατος κύριος Κούγιας να σε έκαναν μια μήνυση όλοι αυτοί που εννοείς. Δε ξέρω βέβαια με τόσες υποχρεώσεις με διάφορες παε αν θα είχε το χρόνο να ασχοληθεί
Να τον κάνουν μήνυση..? μάλιστα.
Το διαβάσαμε και αυτό.
These users thanked the author Parolos for the post (total 4):
Agopian, leomatos88, paok apo epilogi, Ally Samagoal
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο για τον βεζυρτζη και τον Οικονομίδη. Καλά να πάθουν.

Με ανησυχεί πολύ ο συγκρουσιακος χαρακτήρας της διοίκησης της ΚΑΕ εντός του συλλόγου. Αν συνεχίσει έτσι κινδυνεύει να έχει ομάδα στην Ευρωλίγκα με μισό άδειο γήπεδο.

Γελάω με όσους θεωρούν τον ερασιτέχνη παράλογο, όχι επειδή δεν είναι (η επιτομή της γελοιοτητας) αλλά επειδή πάντα έτσι ήταν. Το καλοκαίρι οι ίδιοι συνοπαδοί ανησυχουσατε για τα ερασιτεχνικά τμήματα και τη μάνα του συλλόγου. Κρατήστε λίγο τα προσχήματα.
These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 10):
Fireman 4, Sera4, navigator11, SCIFO, Unpsofable78, astral, leomatos88, paok apo epilogi, Montrealiotis, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Κοιτα με εξαίρεση 4-5 παιδιά που καταλαβαίνεις ότι είναι ΠΑΟΚτσηδες άσχετα αν συμφωνεί ή διαφωνείς οι υπόλοιποι είδαν φως και μπήκαν. Το πρωί μπορεί να γράφουν για τον ανδρουλακη και τον μητσοτακη σε άλλο φόρουμ και τις Τετάρτες να αναλύουν το έγκλημα των τεμπων αναλόγως τον εργοδότη. Μην δίνετε και μεγάλη σημασία.
These users thanked the author Taseos for the post:
astral
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Συγνώμη ρε συ @Taseos, αλλά όταν ο άλλος γράφει με αυτό το ύφος, που έχω και bold, τι ακριβώς συζήτηση μπορεί να γίνει;
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 07:17 Μια μικρη παρεμβαση και εδω μετα την πληρη διαλυση του ΔΣ

"ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ"

Πρόεδρος τραγωδια.......

επελεξε
,

Τα ξαναλεμε.....
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

alexgarcia6 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 00:59 Καλα αν τους εδιωξε ετσι και δεν μας βαλει καν ευρωλιγκα μιλαμε για τεραστια απογοητευσις

Με οτι εχω πει και δν εχω πει εδω μεσα ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ σας το παν οι συνδεσμοι απτο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ κανατε τον ΠΑΟΚ μας ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ
μπορει να μην εχω διαβασει κατι πιο αστειο , απογοητευσου απο τωρα φιλε λες και το να σε βαλει ευρωλιγκα ειναι κατι που απλα περναει απο το χερι του . ωστοσο η συνδεσμοι μιλησαν για σαπουνοπερα αλλα σε ολα μεσα συνεχιζαν και συνεχιζουν να ειναι και στο λεω εγω που οι μονες προσωπικες επαφες που εχω κατα κυριο λογω ειναι απο συνδεσμους
These users thanked the author Polichni1926 for the post:
Leonardo10
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Ιάσονας έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 07:25 Δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο για τον βεζυρτζη και τον Οικονομίδη. Καλά να πάθουν.

Με ανησυχεί πολύ ο συγκρουσιακος χαρακτήρας της διοίκησης της ΚΑΕ εντός του συλλόγου. Αν συνεχίσει έτσι κινδυνεύει να έχει ομάδα στην Ευρωλίγκα με μισό άδειο γήπεδο.

Γελάω με όσους θεωρούν τον ερασιτέχνη παράλογο, όχι επειδή δεν είναι (η επιτομή της γελοιοτητας) αλλά επειδή πάντα έτσι ήταν. Το καλοκαίρι οι ίδιοι συνοπαδοί ανησυχουσατε για τα ερασιτεχνικά τμήματα και τη μάνα του συλλόγου. Κρατήστε λίγο τα προσχήματα.
Δικό του θέμα να μην θέλει όχι μόνο τα χνώτα τους αλλά ούτε και να τους βλέπει απο απόσταση. Αλλά όλο αυτό μην καταλήξει και σε εντελώς αντίθετες και συγκρουσιακές καταστάσεις με πρόσωπα πρόσωπο που οχι μόνο δεν θέλουμε να ακουμε αλλά ούτε να βλεπουμε σε ζωγραφιές.
Τι διαβάζουμε ρε πρωινιατικα
These users thanked the author SCIFO for the post:
Ιάσονας
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Special 4 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 08:09 Συγνώμη ρε συ @Taseos, αλλά όταν ο άλλος γράφει με αυτό το ύφος, που έχω και bold, τι ακριβώς συζήτηση μπορεί να γίνει;
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 07:17 Μια μικρη παρεμβαση και εδω μετα την πληρη διαλυση του ΔΣ

"ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ"

Πρόεδρος τραγωδια.......

επελεξε
,

Τα ξαναλεμε.....
Ισχύει.
Από την άλλη πλευρά όμως το να αρνουμαστε να βλέπουμε πώς πέρα από τα θετικά της νέας ηγεσίας στο μπάσκετ έρχεται και μία πολύ αρνητική νοοτροπία που είναι επικίνδυνη (όχι φυσικά επειδή έφυγε ο Οικονομίδης και ο βεζυρτζης αλλά επειδή πχ δεν το έχουμε σε τίποτα να βάλουμε μια στρατιά τρολ να ξεφτυλισουν διαδικτυακά τον Χατζόπουλο) είναι παράνοια. Σε λίγο θα κλάσει ο Χ Πετμεζάς της διοίκησης και θα διαβάζουμε ότι ανακάλυψε νέο άρωμα.

Στο δια ταύτα κατά την γνώμη μου ο Μυστακίδης έχει κάθε δικαίωμα να διοικήσει την ΚΑΕ με όποιον γουστάρει εφόσον αυτός βάζει τα λεφτά. Απλά καλό θα είναι να θυμάται (και κυρίως οι γύρω του) πως οι εχθροί είναι εκτός ΠΑΟΚ και να αφήσει τις εσωτερικές συγκρούσεις. Βέβαια όλοι σε βάθος χρόνου κρίνονται.
These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 4):
Maklaz, Unpsofable78, Sal Paradise, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν το ανακάλυψε

Το εφηύρε

Δεν προϋπήρχε, το έφτιαξε μόνος του. Λόγω του Τέλη που απαιτεί πάση θυσία άμεση εκτόξευση της ΚΑΕ .
These users thanked the author Equalizer for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο λογος που ειχαμε τις χθεσινες καρατομησεις - παραιτησεις εχει να κανει πολυ με τα σχετικα αρθρα που ανεβηκαν την Κυριακη περι συμπορευσης με Λιολιο και αλλαγη στρατοπεδου.

Τα παιχνιδια εξουσιας δεν θα σταματησουν. Οσοι ονειρευονται συμπλευση, ομονοια και ηρεμια ας αλλαξουν πλευρο
These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
george188, paok apo epilogi, Unpsofable78
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Ολα ειναι Τεληα
Άβαταρ μέλους
Special 4

Ιάσονας έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 09:28 Ισχύει.
Από την άλλη πλευρά όμως το να αρνουμαστε να βλέπουμε πώς πέρα από τα θετικά της νέας ηγεσίας στο μπάσκετ έρχεται και μία πολύ αρνητική νοοτροπία που είναι επικίνδυνη (όχι φυσικά επειδή έφυγε ο Οικονομίδης και ο βεζυρτζης αλλά επειδή πχ δεν το έχουμε σε τίποτα να βάλουμε μια στρατιά τρολ να ξεφτυλισουν διαδικτυακά τον Χατζόπουλο) είναι παράνοια. Σε λίγο θα κλάσει ο Χ Πετμεζάς της διοίκησης και θα διαβάζουμε ότι ανακάλυψε νέο άρωμα.

Στο δια ταύτα κατά την γνώμη μου ο Μυστακίδης έχει κάθε δικαίωμα να διοικήσει την ΚΑΕ με όποιον γουστάρει εφόσον αυτός βάζει τα λεφτά. Απλά καλό θα είναι να θυμάται (και κυρίως οι γύρω του) πως οι εχθροί είναι εκτός ΠΑΟΚ και να αφήσει τις εσωτερικές συγκρούσεις. Βέβαια όλοι σε βάθος χρόνου κρίνονται.
Βλέπεις κάποια εσωτερική σύγκρουση αυτή τη στιγμή με κάποιον, πέρα από τη διαφωνία για το ενοίκιο στο Παλατάκι με τον ΑΣ;
Γιατί εγώ δεν βλέπω καμία εσωτερική σύγκρουση.

Αντιθέτως, νομίζω ότι "βολεύει" σε κάποιους(??) με το στανιό να εφεύρουμε μια εσωτερική σύγκρουση, για να βρίσκεται μονίμως η ⚽ μπάλα στην κερκίδα.
These users thanked the author Special 4 for the post (total 3):
Polichni1926, Kostas_FI, zoran
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Όσο ο ΠΑΟΚ έχει τον προπονητή που έχει, στα παπάρια μου ποιοι θα είναι στο ΔΣ. Αυτός είναι η μεγαλύτερη εγγύηση. Ας βάλει και GM o Ιταλός όποιον γουστάρει.

Το μπάσκετ είναι πολύ πιο άμεσο, τις ομάδες τις κάνουν οι προπονητές, το ρόστερ είναι 10-12 άτομα, οι δεξαμενές είναι μικρές, είναι όλοι πάνω κάτω γνωστοί. Καμία σχέση με την μπάλα που χάνει το παιδί τη μάνα και κάθε προσθαφαίρεση στο ρόστερ έχει 200 μεταβλητές.

Επίσης θεωρώ αδύνατο ένας σαν τον Τρινκιέρι να κάτσει να ξεφτιλιστεί. Αν δω τον Ιταλό να αποχωρεί βράδυ, τότε ναι, τη γαμήσαμε.
These users thanked the author Tolaros for the post (total 7):
Leonardo10, Sal Paradise, paok-porter1337, Kostas_FI, rockcity4, Ally Samagoal, chri5ti9
Άβαταρ μέλους
Special 4

nunies4 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 09:47 Ο λογος που ειχαμε τις χθεσινες καρατομησεις - παραιτησεις εχει να κανει πολυ με τα σχετικα αρθρα που ανεβηκαν την Κυριακη περι συμπορευσης με Λιολιο και αλλαγη στρατοπεδου.

Τα παιχνιδια εξουσιας δεν θα σταματησουν. Οσοι ονειρευονται συμπλευση, ομονοια και ηρεμια ας αλλαξουν πλευρο
Δεν ονειρεύομαι καμία σύμπλευση κανενός με κανέναν.
Το να ονειρεύεσαι όμως ομόνοια και ηρεμία δεν είναι κακό όνειρο.

Τα παιχνίδια εξουσίας έχουν ένα endgame.
Εγώ δεν βλέπω αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάτι τέτοιο.
Όποιος θέλει να βλέπει παντού και πάντα μόνο εχθρούς ή να σκιαμαχεί με ανεμόμυλους, δικαίωμά του είναι, αλλά ονομάζεται σύνδρομο καταδίωξης.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Special 4 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 10:16
Ιάσονας έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 09:28 Ισχύει.

Βλέπεις κάποια εσωτερική σύγκρουση αυτή τη στιγμή με κάποιον, πέρα από τη διαφωνία για το ενοίκιο στο Παλατάκι με τον ΑΣ;
Γιατί εγώ δεν βλέπω καμία εσωτερική σύγκρουση.

Αντιθέτως, νομίζω ότι "βολεύει" σε κάποιους(??) με το στανιό να εφεύρουμε μια εσωτερική σύγκρουση, για να βρίσκεται μονίμως η ⚽ μπάλα στην κερκίδα.
Κάτι ψυχανεμιζομαι
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”