Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Η Μάλμε στο πρώτο ματς μας έκανε γιογιο και η ισοπαλία ήταν μάλλον κολακευτική για εμάς.
Και στο 2ο ματς από το 70 και μετά λιποθυμούσαμε.
Έτσι θυμάμαι.
Της πλάκας ετοιμότητα είχε ο ΠΑΟΚ.
Μέσα στη σεζον την έπαιξε ο γαύρος και είδαμε πόσο δυνατή ήτανε.
Μόνο για Κονφερενς και καφενεία είναι οι ομάδες που στήνει ο Λουτσέσκου το καλοκαίρι.
Και στο 2ο ματς από το 70 και μετά λιποθυμούσαμε.
Έτσι θυμάμαι.
Της πλάκας ετοιμότητα είχε ο ΠΑΟΚ.
Μέσα στη σεζον την έπαιξε ο γαύρος και είδαμε πόσο δυνατή ήτανε.
Μόνο για Κονφερενς και καφενεία είναι οι ομάδες που στήνει ο Λουτσέσκου το καλοκαίρι.
- These users thanked the author giapas for the post (total 7):
- Sera4, Mirko, geobila, Patron, smoothcriminal1926, renegade, TylerDurden
-
black death
Κι αυτο ο παβλενκα το ξερει καλυτερα. Ουτε τα ονοματα των καλοκαιρινών μας αντιπαλων δεν θυμαμαι, μονο οτι δυσκολευομασταν και στα βασικα του αθλήματος.giapas έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 19:45 Μόνο για Κονφερενς και καφενεία είναι οι ομάδες που στήνει ο Λουτσέσκου το καλοκαίρι.
- These users thanked the author black death for the post:
- renegade
Ότι σπείρεις στην προετοιμασία το καλοκαίρι το θερίζεις τον χειμώνα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτή. Υπάρχουν και άλλες παράμετροι. Μεταγραφές θα έχεις έγκαιρα ώστε να πάρουν στην προετοιμασία ή θα τις κάνεις τον Αύγουστο ανάλογα με το σε ποια διοργάνωση θα παίξεις ? Θα έχεις την διάθεση να κλείσεις παίκτες νωρίς ή θα περιμένεις αργότερα που θα πέσουν οι τιμές ? Είναι πολλά τα ζητήματα.
Καλησπέρα παλίκαρε. Χαίρομαι πολύ όταν ακούω για ΠΑΟΚτσάκια εξ Αθηνών. Μια από τα ίδια και εγώ.JasonStatham έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 23:49 κυριε @marsantos ειμαι 21 χρονων ΠΑΟΚτζης φανατικος απο Αθηνα,...
Κατ' αρχήν θέλω να σου πω είσαι τυχερός γιατί σε αυτήν την εποχή υπάρχουν τέτοιοι χώροι σαν το Paokmania και μπορείς να συνομιλείς με ανθρώπους που έχουν κοινή αγάπη για την ΠΑΟΚάρα μας. Όταν ήμουν στην ηλικία σου, η αθλητική μοναξια που βιώναμε ήταν πολύ δύσκολη.
Είναι μια μέρα δύσκολη για όλους μας. Όλοι έχουμε βιώσει φέτος τη στενοχώρια, άλλοι νωρίτερα, άλλοι αργότερα, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο.καλο θα ηταν να διαγραψετε το σχολιο σας και να βρασετε μια μπαλα, τον γαυρο φετος τον καναμε ΠΕΛΑΤΗ και εσεις λετε οτι ειναι σε καλυτερη κατασταση? εχετε χαζεψει που μετα το 1-1 επρεπε να ληξει 1-3? ποιον δουλευετε κυριε μαρσαντο, ποιον?
Οπότε πριν βράσω τη μπαλίτσα υπάρχουν άλλα 2 βρασίματα. 1ον, Κατανοώ ότι βράζει το αίμα σου και 2ον, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε σήμερα.
Βεβαίως και μετά το 1-1 ακόμα και μέσα σε 10 λεπτά μπορούσαμε να είχαμε πάρει κεφάλι.
Εγώ όταν βλέπω έναν αγώνα όμως τον κρίνω στο σύνολό του. Επειδή παίξαμε 2 κολλητά παιχνίδια με τον ΟΣΦΠ, στο σύνολο αυτών των 2 αγώνων εκτιμώ πως ο οσφπ στο μεγαλύτερο μέρος ήταν ανώτερος κάτι που αποτυπώνεται τόσο στα νούμερα όσο και στην εικόνα.
Σίγουρα δεν υπάρχει κάποια τρομακτική διαφορά όπως προσπαθεί να περαστεί υπογείως καθότι ο ΠΑΟΚ χθες έπαιζε κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά με 9 παίκτες οπότε είναι απόλυτα λογικό οι 11 να φαίνονται πως κυριεύουν τους 9. Σίγουρα το παιχνίδι του οσφπ με τόση πίεση από την αρχή θα έφθινε με την πάροδο του χρόνου και είναι κάτι το οποίο ο προπονητής μας δήλωσε πως ήταν κάτι που είχε μελετηθεί. Όμως αυτό που πιστοποιεί πως η εικόνα των πρώτων 60 λεπτών είναι πλασματική αποδεικνύεται από το γεγονός πως με το που προστέθηκαν στους 9 του αγωνιστικού χώρου δύο παίκτες μας και επήλθε αριθμητική ισορροπία, ακαριαία, από το πρώτο δευτερόλεπτο ο ΠΑΟΚ άλλαξε εντελώς τους συσχετισμούς στον αγωνιστικό χώρο τόσο πριν την ισοφάριση όσο και μετά. Αν λοιπόν η εξισορρόπηση οφειλόταν μόνο στο ότι έφθιναν οι δυνάμεις του οσφπ, αυτό θα είχε σταδιακό αποτύπωμα και όχι απότομο ωσάν να πατήθηκε ένα κουμπί.
Μακάρι να γίνει πραγματικότητα αυτό που λες και σε 10 χρόνια από τώρα, στα 31 σου να μου πεις κύριε Μαρσάντο (ελπίζω τότε να μη βάζεις το κύριεο γαυρος εχει 48 πετσινα πρωταθληματα, ο σκοπος του ΠΑΟΚ ειναι ενας να διαλυσει τον ολυμπιακο και το κανει, η χρονια φετος ηταν αποτυχια, στα 100 χρονια επρεπε τουλαχιστον ενα τιτλο να τον παρουμε, αλλα αυτο που λετε για τον ερυθρολευκο θιασο ειναι τουλαχιστον αστειο, μονο ΠΑΟΚ κυριε μαρσαντο, σημερα ο gay εκανε 3-4 φασεις, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΣΑΝΤΟ , ΟΛΟΙ βλεπουμε οτι ο ολυμπιακος μπαινει σε πετρινη εποχη πλεον με το 50-50, ηρθε η ωρα τα επομενα χρονια να κανουμε την δυναστεια μας, μη γινεστε καθως πρεπει
Προσωπικά όμως εκτιμώ πως αυτό πλέον είναι αδύνατο για κάθε ομάδα στην Ελλάδα.
Είναι τέτοιοι οι συσχετισμοί στην Ελλάδα που μόνο πραξικοπηματικά μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο στη χώρα μας, όπως δλδ συνέβαινε στα παιδικά και προεφηβικά σου χρόνια.
Χωρίς πραξικόπημα λοιπόν, είναι τέτοια η θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική πυραμίδα που ακόμα κι αν βρεθεί μια ομάδα που θα μπορεί να μονοπωλεί τους τίτλους, είναι σίγουρο πως μετά από δύο με τρία χρόνια, σημαντικά στελέχη αυτής της ομάδας, είτε ποδοσφαιριστές είτε προπονητές, είτε λόγω κορεσμού είτε λόγω φιλοδοξιών για συμμετοχή σε ανώτερα πρωταθλήματα θα αποχωρούν και η ομάδα σιγά σιγά θα αποψιλώνεται και θα αρχίζει πάλι από την αρχή, την ίδια ώρα που οι αντίπαλοι θα συσπειρώνονται και θα προσπαθούν αυτοί να χτίζουν και να προοδεύουν. Οι ομάδες με την προοπτική νέων γηπέδων, θα βρίσκονται πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο σκληρού ανταγωνισμού και πάντα θα υπάρχουν ισορροπίες.
Καλό βράδυ, να είσαι καλά και να γράφεις συχνά.
Για να κάνω και λίγο χιούμορ..
Θα σε αφήσω τώρα γιατί έβρασε το νερό και πρέπει να πάω να ρίξω τη μπαλίτσα μέσα..
- abc_o_ karpouzas
χαρά στο ...κουράγιο ...σου
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- Σουριναμέζος
Ρε κορόιδο, πιο πιθανό είναι ο 21χρονος Jason από την Αθήνα να είναι κανένας παλιός που σου τα είχε μαζεμένα και δεν ήθελε να τα γράψει με τον άλλον λογαριασμό και κάθεσαι και του απαντάς;
Το κύριε ήταν πολύ ψαρωτικό
-
PAOK DreXleR
Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, που για άλλη μια φορά δε χάσαμε από το σίχαμα φέτος, με 2 νίκες εντός & 2 ισοπαλίες εκτός. Δεν ξεχνάω το κύπελλο αλλά ήταν άλλη διοργάνωση.
Του Σπυρόπουλου πείτε του να το ζητήσει απ' το χονδρό στιχουργό, μιας κ τότε θα γίνει η απονομή. Γιατί μάνα μου δεν το ζητάς εκεί αλλά από εμάς; Μήπως θέλεις να κάνουμε κ εμείς κ οι γαύροι; Δεν το ζήτησες όμως ή το ζήτησες κ δέχτηκες τηλέφωνα για επισκέψεις βραδιάτικα; Βρήκες κ κανείς κ εσύ, ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ.
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ, ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ ΠΗΓΑΝΕ. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ & Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Του Σπυρόπουλου πείτε του να το ζητήσει απ' το χονδρό στιχουργό, μιας κ τότε θα γίνει η απονομή. Γιατί μάνα μου δεν το ζητάς εκεί αλλά από εμάς; Μήπως θέλεις να κάνουμε κ εμείς κ οι γαύροι; Δεν το ζήτησες όμως ή το ζήτησες κ δέχτηκες τηλέφωνα για επισκέψεις βραδιάτικα; Βρήκες κ κανείς κ εσύ, ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ.
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ, ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ ΠΗΓΑΝΕ. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ & Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Miles έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 21:39![]()
![]()
![]()
Ρε κορόιδο, πιο πιθανό είναι ο 21χρονος Jason από την Αθήνα να είναι κανένας παλιός που σου τα είχε μαζεμένα και δεν ήθελε να τα γράψει με τον άλλον λογαριασμό και κάθεσαι και του απαντάς;
Το κύριε ήταν πολύ ψαρωτικό![]()
Λες;
Μπας και είσαι εσύ;
Που μου τα έχεις μαζεμένα για τον Μαντί;
Υγ. Και άλλος να είναι, τίποτα δεν πάει χαμένο..
Αγαπημένε Καρπουζά καλησπέρα.
Να ξέρεις κάτι τέτοιες μέρες ξενερώνω που δεν είμαι Θεσσαλονίκη να μου πεις δυο κουβέντες από κοντά.
Είσαι μια φιγούρα - πυλώνας για μένα στο φόρουμ.
Με Δραμινό μιλάς καθόλου;
Φυσικά και μπορώ. Και δεν το γράφω με έπαρση.Sera4 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 06:36Μπορείς να παραθέσεις λοιπόν φίλε μου το πλέον επιτυχημένο μοντέλο διοίκησης; Έτσι για να ξέρουμε που στοχεύουμε.joss έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 23:37Το μάθημα που θα έπρεπε να πάρουνε όσοι πρέπει είναι να αλλάξει ολοκληρωτικά το μοντέλο διοίκησης και το γαμημενο το ροστερ να κλεινει, χωρίς περιστροφές με τους πρώτους στόχους,χωρίς διαπραγματεύσεις του πενταευρου κατά 85% πριν την προετοιμασία..Miles έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:57
Αυτό είναι μάθημα για τους πολλούς, δυστυχώς...
Αλλά τζάμπα τα λες...
Εδώ ψάχνουμε φταίχτες, κάποιον να ξεσπάσουμε.
ΠΑΟΚ θα είμαστε μια ζωή, το να απαιτούμε τίτλους εξυπακούεται αν θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα τα υπόλοιπα είναι περιττά.
Επίσης, σε πόσες ομάδες είναι δυνατόν το ρόστερ να ολοκληρωθεί κατά 85% πριν την προετοιμασία (να σημειώσουμε ότι κάπου προς τα τέλη Ιουλίου θα κληθούμε να αγωνιστούμε); Και επιτέλους ποιες είναι αυτές οι διαπραγματεύσεις του 5ευρου που κάνει ο ΠΑΟΚ και έχει ίσως το πιο κακό μισθολογικό μπάτζετ στην Ελλάδα;
Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει μια πρωσοποπαγη διοίκηση. Ξεκινάει από τον Ιβαν και τελειώνει σ αυτόν με ενδιάμεσους κρίκους την Γκοντζαρεβα και τον Λουτσεσκου ( μιλάω για τα βασικά γρανάζια ).
Αυτό το μοντέλο είναι αναχρονιστικο. Δίπλα στον ικανότατο προπονητή θέλεις ceo που να γεφυρώνει και όχι να ανοιγει χάσμα μεταξύ ιδιοκτησίας και αθλητικού τμήματος, που να πληρώνει αυτό που χρειάζεται για τους πρώτους στόχους και να μη χαλάνε διαπραγματεύσεις γιατί ( σχήμα λόγου προφανώς το πενταευρο) για διάφορα στο οικονομικό. Υπήρχανε η όχι τέτοιες περιπτώσεις? Επιπλέον περιττά συμβόλαια όπως καλή ώρα του Μουργκ σε λιγο θα τον βγάλουμε και σύνταξη μου ακούγεται εξωφρενικό να μην μπορούμε να τα τελειώνουμε ως εκκρεμότητες. Για να μην πάω σε Μπακαγιοκους και λοιπά θέατρα που έσκασαν γιατί ακριβώς αντί να κλείσεις το ρόστερ ( δες πόσες κινήσεις κάνουν τα σοβαρά ευρωπαϊκά κλαμπ και πότε) στο μεγαλύτερο ποσοστό του, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή, τους φέρνεις κάθε τέλος μεταγραφικής περιόδου.
Γεγονός δτο οποίο μας οδηγει στην ανάγκη πρόσληψης και παραχώρησης απόλυτη εξουσίας στον Τεχνικό Διευθυντή. Ο Τεχνικός Διευθυντής πρέπει να είναι το «αφεντικό» του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αυτός επιλέγει τον προπονητή αν χρειαστεί και αυτός χαράζει την ποδοσφαιρική φιλοσοφία που θα ακολουθείται από την πρώτη ομάδα μέχρι την Κ-15.
Η ομάδα δε χρειάζεται μικρομανατζμεντ αλλά ειδικούς που θα παίρνουν αποφασεις έχοντας διαθέσιμους ανάλογους πόρους
Ο ΠΑΟΚ έχει πληρώσει ακριβά μεταγραφές που δεν του «βγήκαν» επειδή έγιναν υπό πίεση χρόνου ή μέσω συγκεκριμένων κύκλων μάνατζερ.
Χρειαζεται λοιπόν επένδυση σε ένα τμήμα ανάλυσης δεδομένων που θα φιλτράρει παίκτες βάσει χαρακτηριστικών που λείπουν από το ρόστερ.
Οι μεταγραφές πρέπει να γίνονται νωρίς όπως ανεφερα. 80 με 85% του ρόστερ πρέπει να είναι έτοιμο πριν την έναρξη της προετοιμασίας.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να σταματήσει να είναι ο «τελευταίος σταθμός» ακριβών συμβολαίων. Πόσοι έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια με μηδενική σχεδόν προσφορά, απόρροια σπασμωδικων κινήσεων?
Τέλος απλά θα αναφέρω περεταιρω αξιοποίηση ακαδημιών.Ενας 17χρονος ειναι ετοιμος παίκτης αν έχει δουλέψει σκληρά στις ακαδημίες. Μείον η εμπειρία αλλά αν έχεις τέσσερις πεντε παιχταράδες μπαρουτικαπνισμενους τους φέρνεις σε μια σεζόν στο επίπεδο που πρέπει.
Δουλειά επίσης τεράστιας σημασίας η αποκατάσταση.
Δε θα μπω στη διαδικασία να κρίνω ιατρικό τιμ κι εκγυμναση αν και αυτό που συνέβη μου φάνηκε πολύ φέτος. Αλλά επειδή υπάρχουν άλλοθι θα το παρατηρήσω λίγο περισσότερο.
Αυτά τα ολίγα.
Χωρίς να λέει κάτι αν έχετε δίκαιο ή όχι,ο τρόπος που μιλάτε για τον Ιβάν και την διοίκηση είναι λες και όλη μέρα είστε στο σκαιπ με τον σαββίδη.
@renegade
Προσωπικά είμαι ευγνώμων τόσο σε Ιβαν όσο και Λουτσεσκου γιατί άλλαξαν τον ρου της ιστορίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Γεγονός όμως είναι ότι επαναλαμβανομενα λάθη έγιναν με τεκμήριο αποτυχημένες χρονιές με κάκιστη απόδοση.
Προσωπικά είμαι ευγνώμων τόσο σε Ιβαν όσο και Λουτσεσκου γιατί άλλαξαν τον ρου της ιστορίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Γεγονός όμως είναι ότι επαναλαμβανομενα λάθη έγιναν με τεκμήριο αποτυχημένες χρονιές με κάκιστη απόδοση.
- Mitsospaoki4
- Moderator