Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Dimitrisou έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 14:45
smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 14:40
Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 13:25 Τι αξιοποίηση ακαδημιών έκανε ο Αμπελ? Ότι πέταξε τον Τζόλη μέσα στα πλέι-οφς αφού είχε χάσει όλους τους στόχους? Τι Mandela effect έχει δημιουργήσει αυτός ο τύπος τέλοσπαντων...
Μήπως εσείς έχετε mandela effect; Αν κάνω βέβαια λάθος διορθώστε με. Τον Μιχαηλίδη ποιός του έδωσε φανέλα βασικού; Τον Τζόλη ποιος τον πέταξε μέσα; Και τι πάει να πει αφού είχε χάσει όλους τους στόχους; Ξεχνάς ότι στα Χριστούγεννα πήγαμε πρώτοι; Μετά έσκασε το θέμα πολυιδιοκτησίας και η κατάρρεσυση της ομάδας; Δεν είμαι δικηγόρος του Αμπελ, αλλά μην υποτιμούμε και αλλοιώνουμε αυτά που έκανε και τι προπονητής είναι. Το απέδειξε πάντως...

Και αυτά περι Χατσιδη, Μύθου, αμα δεν ήταν το κύπελλο θα σου έλεγα εγώ... Που μόλις ήρθε ο Αλεξαντερ ο μύθου εξαφανίστηκε και σπόναρε ξανά στον τελικό. Και είμαι απο αυτούς που όντως πιστεύουν ότι οι τελευταίοι 2 δεν είναι ακόμα σε επίπεδο για τον ΠΑΟΚ πρωταθλητισμού. Απλά να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους.
Ο Αμπελ ειναι καλος προπονητης ναι,αλλα νομιζω εχει δημιουργηθει μια υπερβολικη εικονα για αυτον εξαιτιας της Παλμειρας.
Παιδια ο Αμπελ πηγε στην αντιστοιχη Μπαρτσελονα της Λατινικης Αμερικης οχι σε καμια ομαδουλα..τα τελευταια 8 χρονια(επειδη μου αρεσει και βλεπω πολυ λατινικη αμερικη) η Παλμειρας με την Φλαμενγκο εχουν το μπατζετ που εχουν ολες οι αλλες μαζι..αν δειτε τι παικτες εχουν αυτες και τι οι αλλες καταλαβαινει κανεις τι παιζει.
Καλος προπονητης οντως εδωσε ευκαιριες αλλα μεχρι εκει..
Στην ελλαδα με τον χαρακτηρα που εχει δεν θα εκανε τιποτα παραπανω..
Ναι δεν διαφωνώ καθόλου σε αυτό. Απλά όπως είπα να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Και παίχτες έριξε μέσα και καλός προπονητής είναι.
These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post (total 2):
Dimitrisou, geobila
kmallio

Δημοσίευση από kmallio »

Δυστυχώς το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να έχει λύση.Προσωπικά πιστεύω ακράδαντα πως ο λουτσεσκου αυτός είναι και δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει και ο κύκλος του εχει κλείσει.Βέβαια το κύριο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ δεν είναι αυτό αλλά αυτή η κουραστική προσωπολατρεία και από τους μεν και από τους δε.Αν είναι δυνατόν εν έτη 2026 με Σαββιδη πρόεδρο να διαβάζουμε για πέτρινη πενταετία λόγω φυγής του προπονητή.Ευθύνη έχουν όλοι και μεγάλο μερίδιο και ο ιβαν που στα 100 χρόνια είχαμε αυτή την αποτυχία.
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Ξαναλέω, αν φύγει και πάμε σε πέτρινα χρόνια, πόσα υπολογίζεται ότι θα είναι;

2 χρόνια ατιτλοι είμαστε και εκτός όλων των στόχων.

Ο επόμενος πόσο πιο κάτω να μας πάει ?

Αφανισμό κάτω της 4ης θέσης αποκλείεται πάντως, λεφτά θα πέφτουν όπως πέφτουν οπότε κάτι θα κινείται
These users thanked the author geobila for the post (total 3):
smoothcriminal1926, Amsterdamer_87, kmallio
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 13:25 Τι αξιοποίηση ακαδημιών έκανε ο Αμπελ? Ότι πέταξε τον Τζόλη μέσα στα πλέι-οφς αφού είχε χάσει όλους τους στόχους? Τι Mandela effect έχει δημιουργήσει αυτός ο τύπος τέλοσπαντων...
Μήπως εσείς έχετε mandela effect; Αν κάνω βέβαια λάθος διορθώστε με. Τον Μιχαηλίδη ποιός του έδωσε φανέλα βασικού; Τον Τζόλη ποιος τον πέταξε μέσα; Και τι πάει να πει αφού είχε χάσει όλους τους στόχους; Ξεχνάς ότι στα Χριστούγεννα πήγαμε πρώτοι; Μετά έσκασε το θέμα πολυιδιοκτησίας και η κατάρρεσυση της ομάδας; Δεν είμαι δικηγόρος του Αμπελ, αλλά μην υποτιμούμε και αλλοιώνουμε αυτά που έκανε και τι προπονητής είναι. Το απέδειξε πάντως...

Και αυτά περι Χατσιδη, Μύθου, αμα δεν ήταν το κύπελλο θα σου έλεγα εγώ... Που μόλις ήρθε ο Αλεξαντερ ο μύθου εξαφανίστηκε και σπόναρε ξανά στον τελικό. Και είμαι απο αυτούς που όντως πιστεύουν ότι οι τελευταίοι 2 δεν είναι ακόμα σε επίπεδο για τον ΠΑΟΚ πρωταθλητισμού. Απλά να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους.
Εσύ που δεν είσαι υπερασπιστής του Αμπέλ μας λες ότι ήταν πρώτος ενώ έπαιζαν ο Τζόλης και ο Μίχα; Κάτσε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε. Πες και άλλους νέους που ανέδειξε ο Αμπελ να δω κάτι.

Πες μας ότι ο Χατσίδης δεν πέρασε τον Ντεσπότοφ στην ιεραρχία, ή ότι ο Ζαμπά και ο Λημνιός ήταν 30ρηδες
These users thanked the author aivas19 for the post:
leomatos88
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Γερασίμου έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 14:32 @geobila
Περίμενε πρώτα να τερματίσουμε δεύτεροι ώστε να βρεθούμε στην β΄ προκριματική φάση του Ch. L. και μετά συζητάμε. Αλλά νομίζω ότι στην μόνη ας πούμε ευκταία περίπτωση που μας έμεινε, είμαστε στο γκρουπ των ισχυρών, οπότε και αποφεύγουμε την Μπότο Γκλιμτ την οποία πραγματικά έστω και θεωρητικά δεν θα ήθελα, γιατί και το πρωτάθλημά τους θα είναι περίπου στην μέση του και τρόμαξα με την ταχύτητα και την φυσική τους κατάσταση, στοιχεία που δυστυχώς απουσιάζουν από μας. Αλλά είπαμε, αυτούς δεν θα τους βρούμε.
Ας προκριθούμε λοιπόν από την β΄ προκριματική του Ch. L. ώστε να εξασφαλίσουμε συμμετοχή στο League stage Europa League και βλέπουμε. Στην περίπτωση αυτή θα είμαστε στο mood: "we are qualified, so we will have transfers." :lol:
Δε θέλω να σκέφτομαι τις συνέπειες μιας ενδεχόμενης αποτυχίας εισόδου σε φάση ΤσουΛου. Εκεί θα έχουμε σίγουρα κατάρευση και χειρότερη της περσινής
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

smoothcriminal1926 έγραψε: Τον Μιχαηλίδη ποιός του έδωσε φανέλα βασικού; Τον Τζόλη ποιος τον πέταξε μέσα; Και τι πάει να πει αφού είχε χάσει όλους τους στόχους; Ξεχνάς ότι στα Χριστούγεννα πήγαμε πρώτοι; Μετά έσκασε το θέμα πολυιδιοκτησίας και η κατάρρεσυση της ομάδας;
Όταν ήταν μέσα στους στόχους τα Χριστούγεννα δεν έπαιζε κανένας Τζόλης και κανένας Μιχαηλίδης. Ο Τζόλης έκανε ντεμπούτο στην πρεμιέρα των Πλέι-οφς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα όταν χρειαζόταν νίκη για να διατηρήσει ελπίδες τίτλου, τον έβαλε στο 75 με το σκορ 0-1. Ο Μιχαηλίδης πήρε φανέλα βασικού ακόμα πιο αργά στην ίδια διαδικασία πλέι οφ.
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 3):
leomatos88, Ally Samagoal, PAOK DreXleR
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Αφιερωμένο: ωωωω ρασβαναρα εχω τρέλα μες στο μυαλοοοο
tutuyo

Δημοσίευση από tutuyo »

ολοι καποτε κλεινουν τον κυκλο τους, η ζωη συνεχιζεται και ειδικα στον αθλητισμο πρεπει να υπαρχει διαδοχη και συνεχεια

καλυτερα να φυγει τωρα οσο ειναι ακομη ειναι καβαλα στ'αλογο, πριν αμαυρωσει κι αλλο την πορεια του
μπορει να στερεψε και ο ιδιος απο ιδεες απο διαθεση απο χιλια δυο

να τιμηθει δεοντως ως ο καλυτερος προπονητης της ιστοριας του μεγαλου ΠΑΟΚ και ας χαιρετησει
These users thanked the author tutuyo for the post (total 2):
TasosDuss, hasio_john
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

tutuyo έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 16:14 ολοι καποτε κλεινουν τον κυκλο τους, η ζωη συνεχιζεται και ειδικα στον αθλητισμο πρεπει να υπαρχει διαδοχη και συνεχεια

καλυτερα να φυγει τωρα οσο ειναι ακομη ειναι καβαλα στ'αλογο
θα συμφωνούσα αν είχε πάρει το νταμπλ για το καβάλα στο άλογο
embuji

Δημοσίευση από embuji »

van rooy έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 10:07 Αν δεν συνεχίσει ο Λουτσέσκου είτε γιατί δεν θέλει ο ίδιος είτε γιατί δεν θέλει η διοίκηση ο επόμενος προπονητής πρέπει να έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΩ.

Να έχει το ανάστημα να λέει ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .

ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΝ .

ΘΕΛΩ ΕΚΕΙΝΟ.

Σε μια τέτοια υπόθεση τρία είναι τα ενδεχόμενα :

Να τον στείλουν γιατί τους χαλάει όλους τη βόλεψη.

Να σηκωθεί να φύγει

Να τα σαρώσουμε όλα.
Νομιζω φωτογραφιζεται ενας με αυτα. Σιγα μην ερθει ομως αυτος.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Κλοπ;
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Είμαι από τα μεγαλύτερα Ραζβανόσκυλα που υπάρχουν, ίσως λάθος γιατί αυτή η προσωπολατρεία ποτέ δεν βγήκε σε καλό. Το φετινό όμως με τον χαμένο τελικό δεν θα στο συγχωρήσω ΠΟΤΕ! Σε ότι κατάσταση και αν ήταν η ομάδα, σε οποιοδήποτε mood και να ήταν, το ότι προηγήθηκε και μετά μέχρι το 2-1 εξαφανίστηκε από το γήπεδο, ηταν ξεκάθαρα δική του ευθύνη.
Ήρθε η ώρα της αλλαγής; Δεν ξέρω, άλλοι αποφασίζουν αλλά πλέον έχω βαρεθεί τα σκωτσέζικα ντουζ: κακή αρχή, ομάδα να πετάει στην μέση της σεζόν και να καταρέει στο τέλος (όπως και το 2023). Και επιτέλους βρες την άκρη να πετάει και στην Ευρώπη, φτάνει οι μεσήλικες 30αρηδες, βαρέθηκα!!!
These users thanked the author omerta76 for the post (total 3):
paoki19, Amsterdamer_87, Azrael
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

aivas19 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 15:12

Εσύ που δεν είσαι υπερασπιστής του Αμπέλ μας λες ότι ήταν πρώτος ενώ έπαιζαν ο Τζόλης και ο Μίχα; Κάτσε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε. Πες και άλλους νέους που ανέδειξε ο Αμπελ να δω κάτι.

Πες μας ότι ο Χατσίδης δεν πέρασε τον Ντεσπότοφ στην ιεραρχία, ή ότι ο Ζαμπά και ο Λημνιός ήταν 30ρηδες
Μόνο αυτό δεν έγραψα, αλλά δεν ευθύνομαι εγώ για τι καταλαβαίνεις εσυ φίλε. Με τον φίλο απο πάνω μια χαρά συνενοηθήκαμε.
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

embuji έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 16:27
van rooy έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 10:07 Αν δεν συνεχίσει ο Λουτσέσκου είτε γιατί δεν θέλει ο ίδιος είτε γιατί δεν θέλει η διοίκηση ο επόμενος προπονητής πρέπει να έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΩ.

Να έχει το ανάστημα να λέει ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .

ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΝ .

ΘΕΛΩ ΕΚΕΙΝΟ.

Σε μια τέτοια υπόθεση τρία είναι τα ενδεχόμενα :

Να τον στείλουν γιατί τους χαλάει όλους τη βόλεψη.

Να σηκωθεί να φύγει

Να τα σαρώσουμε όλα.
Νομιζω φωτογραφιζεται ενας με αυτα. Σιγα μην ερθει ομως αυτος.
Ο Λουτσεσκου θα φύγει μόνο αν δεν θέλει ο ίδιος να συνεχίσει,από εκεί και πέρα για μένα δύο επιλογές υπάρχουν Ιβιτς και Κονσεισαο αλλά αυτοί θα τους χαλάσουν την μαγιά…οπότε θα πάνε σε επιλογή yes man
These users thanked the author MikeStr4 for the post:
Mirko
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Πότε πήγε ο Σαββίδης σε επιλογή γες μαν και θα το κάνει τώρα;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”