Παρατηρώ με προσοχή αυτά που γράφεις και δεν υπάρχει αμφιβολία για την αγνότητα σου.bane1980 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 09:42 Πάμε και για τα υπόλοιπα.
Στήσε οργανισμό που να ξέρει μπάλα. Τα σόγια κλπ ΔΕΝ ξέρουν μπάλα. Κράτα τα μέσα προφανώς επειδή δεν εμπιστεύεσαι κανένα, και στο κάτω κάτω των παιδιών σου (θα) είναι η ΠΑΕ, ιδιοκτήτες είναι, πρέπει να είναι παρόντες και να είναι όλοι σούζα όταν εμφανίζονται.
Αλλά τις αποφάσεις και το σχεδιασμό, άστα σε ανθρώπους που ξέρουν μπάλα και έχουν τα @@ να παίρνουν την ευθύνη των αποφάσεων τους.
Εάν όμως η απάντηση στη φετινή ΑΠΟΤΥΧΙΑ είναι "πουλάμε Ντέλια γιατί αλλιώς η τρύπα από τα 12μ δεν καλύπτεται", το περσινό καλοκαίρι θα είναι κατασκήνωση σε σχέση με το φετινό.
Ούτε εγώ θέλω να πωληθεί ο Ντελιας, το είχα γράψει παλιότερα. Να κόψουν τον κώλο τους αυτοί που πληρώνονται αδρά για να βρούνε τρόπο. Δεν είναι μόνο το τι μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά, είναι και πολλά που κερδίζουμε σαν οργανισμός εξωαγωνιστικά. Και επιπλέον αν δωθεί χρόνος στον Ζαφείρη θα δούμε όμορφα πράγματα.
Από εκεί και πέρα, πολλοί είναι αυτοί που φωνάζουν για τεχνοκρατικό τρόπο λειτουργίας που πρέπει να έχει η ΠΑΕ και οι επιλογές του Σαββίδη είναι προς αυτό το μοντέλο και σε άτομα που εμπιστεύεται, το γράφεις και εσύ.
Εγώ διαφωνώ προς αυτό το μοντέλο, αλλά ποιος είμαι εγώ.
Δεν καταλαβαίνω όμως τα παιδιά που γκρινιάζουν ενώ το ζητούσαν.
Δεν υπάρχει τρύπα 12 εκ.(τουλάχιστον έτσι νομίζω με το φτωχό μου μυαλό) Η οδηγία ήταν, "φτάστε μέχρι εκεί που δεν θα υπάρχει πρόβλημα μελλοντικά."
Στην ουσία λευκή επιταγή χωρίς μακροπρόθεσμο αντίκρισμα.
Δεν είναι τα λεφτά το πρόβλημα, ποτέ δεν ήταν.
Η εμπιστοσύνη είναι. Που (επιτέλους) φαίνεται ότι έχει χαθεί στους ανθρώπους που επανειλημμένα έχουν δείξει περισσότερο ζήλο για τον εγώ τους παρά για το σύνολο της ομάδας μας. Εξού και Παπαμιμίκος.