Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από JohnDag »

George Best4 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 10:43
JohnDag έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 10:27 Αρχικά, χαλάρωσε το κορμί σου και μην χαρακτηρίζεις συνοπαδούς σου που έχουν απλά διαφορετική άποψη.

Είπαμε, είστε προσωπολάτρες και μέχρι ενός σημείου είναι και κατανοητό καθώς πρόκειται για τον πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία της ομάδας.

Όμως, το ότι ξαφνικά στα γεράματα αποφασίσατε να βάλετε τον Ραζβάν πάνω από τον ΠΑΟΚ (δικαίωμα σας) δεν σημαίνει ότι θα απαγορεύσετε στους υπόλοιπους να ασκούν κριτική.
Δε χαλαρωνω τιποτα.
Οταν η κριτικη ειναι σωστη και εχει βαση με επιχειρηματα, γινεται συζητηση.
Οταν ξεκιναμε με γελοιο προπονητη που τον στηριζουν ζωα και τυφλοι οπαδοι και τον οχετο που ξερνατε ορισμενοι απο την ηττα με ΟΦΗ και μετα θα απανταω στο ιδιο τονο.
Αν εσυ τωρα ειδες καποιο επιχειρημα ή ειρμο ή καποια ακολουθια σκεψης στο σχολιο του συνοπαδου, ανεπτυξε την μας σε παρακαλω.
Ειναι διαφορετικο κανω κριτικη και αλλο κραζω για να κραζω

Αν η κριτικη απο καποιους ειναι βριζω τον προπονητη και οποιον πιστευει οτι δεν ειναι ο κυριος λογος της αποτυχιας, θα απανταω στον ιδιο τονο σορρυ κιολας.
Ειναι τυχαιο που οι ιδιοι που τους φταιει ο προπονητης για τα παντα, στολιζαν και τον Ντελια πριν 2-3 εβδομαδες στο θρεντ του?

Ουτε στα γεραματα ειμαι, ουτε εγινα ΠΑΟΚ λογω Ραζβαν.
Απλα ασχετα αν τον θελουμε ή οχι, αν μεινει ή οχι, εχει προσφερει οσο κανεις στον ΠΑΟΚ και αυτος και ο Ιβαν με τις οποιες παθογενειες. Οποτε προτιμω σε οποια κριτικη κανω εγω να ξεκινα με σεβασμο (και οχι για τονγελοιο τον μαλακα κτλ που γραφοντουσαν χωρις ιχνος ντροπης μετα το χαμενο κυπελλο)

Σοφη και η δικια σου βλακεια λοιπον.
Με είπες και μένα βλάκα. Εντάξει, ικανοποιήθηκε το εγώ σου;

Δεν χρειάζεται ρε φίλε, δεν προσφέρει κάτι στην συζήτηση.

Πάμε παρακάτω, ξεκολλήστε λίγο το μυαλό σας από την εύκολη λύση της επίθεσης.

Όλοι την ίδια κάψα έχουμε στην τελική.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

These users thanked the author DimitrisS for the post:
George Best4
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

JohnDag έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 10:52
JohnDag έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 10:27 Αρχικά, χαλάρωσε το κορμί σου και μην χαρακτηρίζεις συνοπαδούς σου που έχουν απλά διαφορετική άποψη.

Είπαμε, είστε προσωπολάτρες και μέχρι ενός σημείου είναι και κατανοητό καθώς πρόκειται για τον πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία της ομάδας.

Όμως, το ότι ξαφνικά στα γεράματα αποφασίσατε να βάλετε τον Ραζβάν πάνω από τον ΠΑΟΚ (δικαίωμα σας) δεν σημαίνει ότι θα απαγορεύσετε στους υπόλοιπους να ασκούν κριτική.
Δε χαλαρωνω τιποτα.
Οταν ξεκιναμε με γελοιο προπονητη που τον στηριζουν ζωα και τυφλοι οπαδοι και τον οχετο που ξερνατε ορισμενοι απο την ηττα με ΟΦΗ και μετα θα απανταω στο ιδιο τονο.
Αν εσυ τωρα ειδες καποιο επιχειρημα ή ειρμο ή καποια ακολουθια σκεψης στο σχολιο του συνοπαδου, ανεπτυξε την μας σε παρακαλω.

Αν η κριτικη απο καποιους ειναι βριζω τον προπονητη και οποιον πιστευει οτι δεν ειναι ο κυριος λογος της αποτυχιας, θα απανταω στον ιδιο τονο σορρυ κιολας.
Ειναι τυχαιο που οι ιδιοι που τους φταιει ο προπονητης για τα παντα, στολιζαν και τον Ντελια πριν 2-3 εβδομαδες στο θρεντ του?

Απλα ασχετα αν τον θελουμε ή οχι, αν μεινει ή οχι, εχει προσφερει οσο κανεις στον ΠΑΟΚ και αυτος και ο Ιβαν με τις οποιες παθογενειες. Οποτε προτιμω σε οποια κριτικη κανω εγω να ξεκινα με σεβασμο (και οχι για τονγελοιο τον μαλακα κτλ που γραφοντουσαν χωρις ιχνος ντροπης μετα το χαμενο κυπελλο)

Φιλε σορρυ κιολας δες ξανα το σχολιο σου και το σχολιου του αλλου συνοπαδου.
Εγω ειμαι λαθος?
Δεν εκανα ποτε επιθεση σε καποιον που θα σχολιασει ή θα κανει κριτικη σε οποιονδηποτε με χ,ψ επιχειρηματα.
(Ουτε βλακα σε ειπα. ειπα οτι ειναι βλακεια που υπονοησες οτι ειμαι γεροξεκουτης και εχω κολλημα με τον Ραζβαν.)

Αν ομως θελουμε απλα να βγαλουμε το κομπλεξ μας απλα βριζοντας προπονητη και παιχτες χωρις κανενα επιχειρημα λεγοντας ανυποστατα πραγματα, στον ιδιο τονο θα απανταω.Αυτα τα ατομα μονο ετσι μπορουν να συνεννοηθουν και να καταλαβουν αφου μονο ετσι εκφραζονται.

Ξαναλεω φτασαμε φετος να στολιζουμε τον Ντελια και να του κανουν καποιοι κριτικη οτι τα ξυνει.
Σορρυ που αντιδρω στις παπαριες φιλε μου. Ισως φταιω εγω.

Το προβλημα μας σημερα ειναι οτι νικησε η Κουλα και πηρε το πρωταθλημα.
Αν ειχε ερθει Χ χθες το ματς με βαζελο, ολα τα σχολια θα ειχαν αλλη διαθεση και θα μιλουσαμε για ελπιδες κτλ και δε θα γινοταν αυτη η μηδενιστικη κριτικη και το κραξιμο για τα παντα.

Ξαναλεω κριτικη δεν ειναι στρεφομαι κατα ολων και τους βριζω γιατι δεν ηρθε χ το αεκ βαζελος

Υ.Γ Βλεπεις πως αντιδρα ο αλλος φυτο και χαμηλοταβανο με αποκαλεσε. Αλλα εσυ συνεχιζεις να εχεις θεμα με την δικη μου συμπεριφορα επειδη συμφωνεις μαζι του στα αλλα προφανως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best4 την Δευ 11 Μάιος 2026, 11:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author George Best4 for the post:
Andrew R
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

tsou έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 10:01 Λουτσέσκου χθες: "Με ρωτήσατε για τον λόγο που δεν κερδίσαμε τίτλους. Θα σας απαντήσω ως εξής: Ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα και 8 Κύπελλα, αλλά τα περισσότερα είναι στα τελευταία χρόνια. Σε διάφορες σεζόν έχουν υπάρχει αδικίες και κακοτυχίες. Ακόμη και αυτή η χρονιά συνοψίζει την Ιστορία του συλλόγου. Στην καλύτερη περίοδο που βρισκόμασταν, χάσαμε αρκετούς ποδοσφαιριστές και τους χάσαμε για δύο μήνες.

Μας οδήγησε στο να ξεκινήσουμε από την αρχή μία διαδικασία, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο. Και σε όλες τις κρίσιμες στιγμές φτάσαμε όντας στο 50% των δυνατοτήτων μας
."

καλά ότι πάντα έχεις γελοίες και αόριστες δικαιολογίες και πότε επί της ουσίας το έχουν καταλάβει και οι πιο τυφλοί προσωπολάτρες σου.
αλλά ότι έχεις και το θράσος να χρησιμοποιήσεις επιχειρηματολόγια ΠΟΚιτών για τους λίγους τίτλους του ΠΑΟΚ αυτό είναι θράσος, και κρατιέμαι για να μη βρίσω αλλά αυτό τί είναι που λες τώρα ρε απίθανε ότι έχουμε 4 πρωταθλημάτα και 8 κύπελα; δικαιολογία το ότι μας ξεφτίλισε ο πήλιος και ο ρότα και το υπόθετο ο Κόντης;
Δηλάδη, επιχείρημα του στυλ: μην τρελαίνεστε γτ και πριν ήσασταν πεινασμένοι.

Ο ΠΑΟΚ μεγάλε Ρασβάν ήταν πάντα μια φτωχή ομάδα και πήρε λίγους τίτλους.
Είναι η 1η φορά στην ιστορία του που έχει ιδιοκτήτη στη λίστα forbes και σου παρέχει εκατομύρριουχους παίχτες κάτι που στα χρόνια που αναφέρεσαι δεν υπήρχε. Πώς και σου ξεφεύγει αυτή η μικρή λεπτομέρεια;
Ντροπή σου, ψάχνοντας δικαιολογίες ξύνεις τον πάτο της ξεφτίλας.
Έτσι θα κάνεις αυτοκρίτική για τις φετινές αποτυχίες;
Πολύ σωστά τα λες αδερφέ
Επίσης δεν υπήρχαν βαρ και ξένοι διαιτητές
Κάποια από αυτά τα λίγα κύπελλα ήρθαν με παίκτες κ προπονητή απλήρωτους
Εσύ ραζβαν είσαι απλήρωτος ;; Πόσα παίρνεις παίρνεις ;;
Δεν πας να ρωτήσεις τον άγγελο πόσα έπαιρνε και με τι συνθήκες έφερε ένα από τα λίγα τρόπαια ;; Και με τι μπατζετ;;; Με ποιον πρόεδρο ;;;

Ας πάει τώρα κι ο ΠΕΠ να πει τα ίδια στη Σιτυ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoran την Δευ 11 Μάιος 2026, 11:29, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
These users thanked the author zoran for the post:
vs40
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

tsou έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 10:01 Λουτσέσκου χθες: "Με ρωτήσατε για τον λόγο που δεν κερδίσαμε τίτλους. Θα σας απαντήσω ως εξής: Ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα και 8 Κύπελλα, αλλά τα περισσότερα είναι στα τελευταία χρόνια. Σε διάφορες σεζόν έχουν υπάρχει αδικίες και κακοτυχίες. Ακόμη και αυτή η χρονιά συνοψίζει την Ιστορία του συλλόγου. Στην καλύτερη περίοδο που βρισκόμασταν, χάσαμε αρκετούς ποδοσφαιριστές και τους χάσαμε για δύο μήνες.

Μας οδήγησε στο να ξεκινήσουμε από την αρχή μία διαδικασία, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο. Και σε όλες τις κρίσιμες στιγμές φτάσαμε όντας στο 50% των δυνατοτήτων μας
."

καλά ότι πάντα έχεις γελοίες και αόριστες δικαιολογίες και πότε επί της ουσίας το έχουν καταλάβει και οι πιο τυφλοί προσωπολάτρες σου.
αλλά ότι έχεις και το θράσος να χρησιμοποιήσεις επιχειρηματολόγια ΠΟΚιτών για τους λίγους τίτλους του ΠΑΟΚ αυτό είναι θράσος, και κρατιέμαι για να μη βρίσω αλλά αυτό τί είναι που λες τώρα ρε απίθανε ότι έχουμε 4 πρωταθλημάτα και 8 κύπελα; δικαιολογία το ότι μας ξεφτίλισε ο πήλιος και ο ρότα και το υπόθετο ο Κόντης;

Είναι η 1η φορά στην ιστορία του που έχει ιδιοκτήτη στη λίστα forbes και σου παρέχει εκατομύρριουχους παίχτες κάτι που στα χρόνια που αναφέρεσαι δεν υπήρχε. Πώς και σου ξεφεύγει αυτή η μικρή λεπτομέρεια;
Το ίδιο είχε κάνει και τη σεζον 2017/18 που μας εκλεψαν. Το δηλωνε επανελειμενα από την αρχή τηςχσεζον, μειώνοντας το κλαμπ και την δικαιολογημενη απαίτηση για πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ εκείνη τη χρονιά ειχε ισο μπατζετ με γαυρο, ομως καλύτερες μοναδες. Η αεκ τοτε ειχε το 1/3 του μπατζετ του ΠΑΟΚ. Χάθηκε σχεδον 1 γύρος, χειραστηκαν τα meeting στο ξενοδοχείο, μετά αλλαξε η νοοτροπία, βοήθησε πολύ και οτι ο Καντουρι ήταν εκτός, επαιξε ο Πέλκας και μετά δε μας σταματούσε τίποτα. Καθε ματς χαλαρά 3-0, 4-0 μεχρι την κλοπή. Εκείνες οι δηλώσεις και γενικά η κακή αρχή, οι παραλογες δικαιολογιες ήταν για μένα κόκκινη καρτα. Το πρωτάθλημα δε θα ειχε κλαπεί αν ήμασταν ως αφειλαμε στο +8 από ομάδα με μπατζετ Λεβαδειακου (αεκ 2017).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 11 Μάιος 2026, 11:49, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
These users thanked the author vs40 for the post (total 2):
zoran, tsou
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

George Best4 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 11:07
JohnDag έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 10:52

Δε χαλαρωνω τιποτα.

Φιλε σορρυ κιολας δες ξανα το σχολιο σου και το σχολιου του αλλου συνοπαδου.
Εγω ειμαι λαθος?
Δεν εκανα ποτε επιθεση σε καποιον που θα σχολιασει ή θα κανει κριτικη σε οποιονδηποτε με χ,ψ επιχειρηματα.
(Ουτε βλακα σε ειπα. ειπα οτι ειναι βλακεια που υπονοησες οτι ειμαι γεροξεκουτης και εχω κολλημα με τον Ραζβαν.)

Αν ομως θελουμε απλα να βγαλουμε το κομπλεξ μας απλα βριζοντας προπονητη και παιχτες χωρις κανενα επιχειρημα λεγοντας ανυποστατα πραγματα, στον ιδιο τονο θα απανταω.Αυτα τα ατομα μονο ετσι μπορουν να συνεννοηθουν και να καταλαβουν αφου μονο ετσι εκφραζονται.

Ξαναλεω φτασαμε φετος να στολιζουμε τον Ντελια και να του κανουν καποιοι κριτικη οτι τα ξυνει.
Σορρυ που αντιδρω στις παπαριες φιλε μου. Ισως φταιω εγω.

Το προβλημα μας σημερα ειναι οτι νικησε η Κουλα και πηρε το πρωταθλημα.
Αν ειχε ερθει Χ χθες το ματς με βαζελο, ολα τα σχολια θα ειχαν αλλη διαθεση και θα μιλουσαμε για ελπιδες κτλ και δε θα γινοταν αυτη η μηδενιστικη κριτικη και το κραξιμο για τα παντα.

Ξαναλεω κριτικη δεν ειναι στρεφομαι κατα ολων και τους βριζω γιατι δεν ηρθε χ το αεκ βαζελος

Υ.Γ Βλεπεις πως αντιδρα ο αλλος φυτο και χαμηλοταβανο με αποκαλεσε. Αλλα εσυ συνεχιζεις να εχεις θεμα με την δικη μου συμπεριφορα επειδη συμφωνεις μαζι του στα αλλα προφανως.
Δεν έχει καμία σχέση το αν συμφωνώ μαζί του ή όχι.

Έχω θέμα με την δική σου συμπεριφορά γιατί εσύ του επιτέθηκες και τον χαρακτήρισες πρώτος. Σε αντίθετη περίπτωση θα είχα θέμα μαζί του.

Γενικά αυτό που προσπαθώ να σου περάσω είναι ότι οι προσωπικές επιθέσεις δεν προσφέρουν κάτι πέρα από το να γεμίζουν το τόπικ με ανελέητο και αχρείαστο σπαμάρισμα.

Αυτό είναι όλο και το λήγω εδώ γιατί κουράζουμε τους υπόλοιπους.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Το ταβάνι του συνδυασμού Λουτσέσκου - Ιβαν είναι το conference ώστε να μπορούν να διεκδικήσουν ρεαλιστικά τίτλο στην Ελλάδα.
Δε θα επιμερίσω ευθύνες, απλά παρατηρώ το αποτέλεσμα και δε με νοιάζει ποιος φταίει περισσότερο.
Καλοκαίρι πάντα ανέτοιμοι.
Χειμώνα καλοί.
Άνοιξη συνήθως μένουμε από μπαταρία.
Συνήθως οι μεταγραφές πάνε στράφι όσον αφορά τη προσφορά τους.

Αν θέλουμε να αλλάξει κάτι ως προς το αποτέλεσμα , πρέπει να αλλάξει κάπως η διαδικασία ή να αλλάξουν πρόσωπα.

Κατά τη γνώμη μου ο Λουτσέσκου είναι ένας πολύ καλός προπονητής, σχεδόν στο ταβάνι της ποιότητας προπονητών που μπορεί να προσελκύσει ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να μείνει στην ομάδα αλλά χρειάζεται υποστήριξη γύρω γύρω του ώστε να αποδώσει. Προφανώς δεν έχει την ικανότητα να το πάρει όλο πάνω του και να σχεδιάσει αποδοτικά την ομάδα. Έχει αρκετές αδυναμίες οι οποίες διογκώνονται από τα σύγχρονα αθλητικά δεδομένα της εποχής.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει έναν αθλητικό προϊστάμενο . Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει , ο Λουτσέσκου θα ήταν τέλειος προπονητής για τα δεδομένα του 2010, 2015. Αλλά πλέον δε μπορεί μόνος του.

Χρειαζόμαστε καθαρή στρατηγική. Τι είδους παίκτες θα πάρουμε, τι είδους ποδόσφαιρο θα υπηρετήσουμε, πως θα αλλάζει η ομάδα ανάλογα με το επίπεδο που στοχεύει.

Αυτά πρέπει να γίνουν είτε με το Λουτσέσκου, είτε με κάποιον άλλο.

Εγώ θέλω να μείνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Δευ 11 Μάιος 2026, 11:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author giapas for the post:
George Best4
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

zoran έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 11:13

."

Πολύ σωστά τα λες αδερφέ
Επίσης δεν υπήρχαν βαρ και ξένοι διαιτητές
Κάποια από αυτά τα λίγα κύπελλα ήρθαν με παίκτες κ προπονητή απλήρωτους
Εσύ ραζβαν είσαι απλήρωτος ;; Πόσα παίρνεις παίρνεις ;;
Δεν πας να ρωτήσεις τον άγγελο πόσα έπαιρνε και με τι συνθήκες έφερε ένα από τα λίγα τρόπαια ;; Και με τι μπατζετ

Ας πάει τώρα κι ο ΠΕΠ να πει τα ίδια στη Σιτυ
Δεν με άφησε να το γράψω όλο μαζί
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Συμφωνώ μαζί σου.

Ο Λουτσέσκου χρειάζεται βοήθεια όπως και κάθε προπονητής.

Επίσης ότι χρειαζόμαστε ποδοσφαιρικό αγωνιστικό προσανατολισμό και στρατηγική για να το πετύχουμε.
These users thanked the author van rooy for the post (total 5):
zoran, giapas, George Best4, rockcity4, ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

."
Για μένα σε αυτή τη φράση κρύβεται ο λόγος για τον οποίο δεν θα ήθελα να συνεχίσει ο Λουτσέσκου.
Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες για την φετινή χρονιά, αν θέλει να βρει κάποιος, κυρίως για το πρωτάθλημα.
Αλλά για να πάμε μπροστά, χρειάζεται να έρθει ένας άνθρωπος με την όρεξη και το πάθος που είχε ο Ράζβαν στα πρώτα χρόνια του στο σύλλογο.
Η φθορά, η κόπωση, η συνήθεια έχουν φτάσει σε ένα σημείο πλέον, που είναι εμφανές πως επηρεάζουν άμεσα το αγωνιστικό αποτέλεσμα.
Δεν γίνεται να είναι αυτή η απάντηση του, για τον χαμένο τελικό απέναντι στον ΟΦΗ (!).
These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
zoran
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Special 4 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 09:54
giapas έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 01:09 Τρέμω στην ιδέα ότι θα βγούμε 2οι ,θα κάνουμε μεταγραφές της πλακας και θα εμφανίσεις στα προκριματικά ως συνήθως μια ομάδα της πλάκας .

Γενικά, ένα ωραίο, ΠΑΟΚ καλοκαίρι
Πάντως ρε φίλε, θυμάμαι πριν 2 χρόνια όταν έκραζα τον Ραζβάν που μου έγραφες "Ζέπελιν" (μας τα έχεις κάνει).

Θυμάμαι να είμαι βασικός ενδεκαδάτος στην αντι-Λούτσος FC.

Θυμάμαι να τρώω μπαν, γιατί τον είχα χαρακτηρίσει Βαλκάνιο προπονητή με περιορισμένες παραστάσεις.

Θυμάμαι να γράφεται κατά κόρον ότι ο Λουτσέσκου μπορεί να μην είναι ο καλύτερος προπονητής αλλά είναι ο καλύτερος προπονητής για τον ΠΑΟΚ.

Τελικά εκείνη τη χρονιά, με το θαύμα που έγινε στο τέλος το σηκώσαμε.

Σε αυτά τα 2 χρόνια που πέρασαν, μάλλον οι ρόλοι αντιστράφηκαν.

Εγώ σταμάτησα να κράζω τον Λουτσέσκου και τα μυαλά μου γύρισαν με την Διοίκηση που τον άφησε στα προκριματικά του Champions League με κάτι ελάχιστες αποτυχημένες και αργοπορημένες (ως συνήθως) καλοκαιρινές μεταγραφές, με κάτι Γκοντζαρεβικά "First Champions League, then Transfers", με αποτέλεσμα να χαθεί το τρένο των Ομίλων του Champions League για ακόμη μία φορά.

Πάντως ο Λουτσέσκου, στα 2 χρόνια που μεσολάβησαν, αναθεώρησε σε αρκετά πράγματα. Παρατήσαμε το τσούκου τσούκου μπολ, έβαλε μικρούς μέσα και όχι πάντα μόνο από ανάγκη, παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο σε αρκετά παιχνίδια.

Οπότε άρχισα να κάνω φόκους πιο πολύ στο προβληματικό διοικητικό μοτίβο, παρά στον εύκολο αποδιοπομπαίο τράγο.

Είδα έναν προπονητή που δεν είχε την μεταγραφική στήριξη που έπρεπε. Εννοώ για βάθος και ποιότητα ρόστερ σύμφωνα με τα θέλω του και το κυριότερο αυτό να γίνει έστω μια φορά έγκαιρα.

Είδα ένα προπονητή να μένει απροστάτευτος μέσα στην παπαρένα και να τιμωρείται με πόσες αγωνιστικές, είδα να συνεχίζει να καλύπτει την διοίκηση και να συνεχίζει να αναλαμβάνει ρόλους και ευθύνες που δεν του αναλογούν.

Είδα έναν Λουτσέσκου να συνεχίζει να είναι η ασπίδα και ο κυματοθραύστης της κριτικής του προέδρου. Να μην τον εκθέτει ποτέ δημόσια.

Σήμερα λοιπόν, μόνο για ένα πράγμα έχω να τον κατηγορήσω. Όχι για κάτι αγωνιστικό.

Αλλά για το γεγονός ότι δεν εξέφρασε ποτέ δημόσια την δυσαρέσκεια ή τη δυσφορία απέναντι σε διοικητικά στελέχη ή τον ίδιο τον Σαββίδη, για την μη στήριξη μεταγραφικά που θα έπρεπε να είχε, έγκυρα, αξιόπιστα και έγκαιρα, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί με τις καλύτερες των προϋποθέσεων στις απαιτήσεις που του έθετε η Διοίκηση δημόσια.

Πραγματικά θέλω να δω, σε περίπτωση που φύγει ο Λουτσέσκου, ποιός προπονητής και πώς θα ανταποκριθεί ικανοποιητικά σε αυτό το μοτίβο του διοικητικού μοντέλου που ζούμε μόνιμα και σταθερά από το 2019 και εντεύθεν.

Πραγματικά αυτό που γράφτηκε ήταν πολύ εύστοχο. Κι εγώ έχω τεράστιο ενδιαφέρον να δω την πρώτη μεταγραφική περίοδο μετά την ενδεχόμενη φυγή του Λουτσέσκου.

Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω πιθανή την απομάκρυνση Λουτσέσκου. Αφού αυτός είναι σε θέση να ανέχεται ή να υπομένει όλη αυτή την διοικητική δυσλειτουργία, δεν πιστεύω ότι μπορεί να βρεθεί εύκολα αντίστοιχος προπονητής που μπορεί να το κάνει αυτό και να έχει την ομάδα σε αυτό το επίπεδο που έχει την ομάδα ο Λουτσέσκου, με τα καλά της αλλά και τις αδυναμίες της, με τις επιτυχίες της ή τις αποτυχίες της, αλλά σε ένα σχετικά αξιοπρεπές επίπεδο.

Δυστυχώς γι' αυτόν, κάποια στιγμή θα θεωρηθεί "συνυπεύθυνος" και θα κληθεί να επωμισθεί τη δυσφορία του κόσμου, σε βαθμό που για μένα δεν του αναλογεί.
Αν αυτός είναι εντάξει με αυτό τον ρόλο, τότε εμένα δεν μου πέφτει λόγος.
Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα.
Special αυτά που γράφεις δεν απέχουν απ την πραγματικοτητα, και αναφέρομαι στο κομμάτι απο το "Σε αυτά τα 2 χρόνια που πέρασαν.." και μέχρι το τέλος.

Εχω μόνο την ένσταση για το κομμάτι που λες ότι ο Λούτσε δεν εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκεια ή τη δυσφορία του για την μη επαρκή μεταγραφική στήριξη που αναγνωρίζουν συντριπτικά οι περισσότεροι.

Άλλος είναι ο τρόπος του Λουτσέσκου.
Όταν αντιλαμβάνεται οτι η ομάδα εχει έλλειψη απο ποιότητα, ρίχνει μπροστά όλους εκείνους τους ελλιπείς σε ποιοτητα παίκτες, έρχεται το αποτέλεσμα ή τα αποτελέσματα που έρχονται, και ειναι σαν να σου λέει Αυτούς μου έφεραν.
Όταν αντιλαμβάνεται οτι η ομάδα εχει έλλειψη ποσοτικα αριθμητικά απο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, βάζει μπροστά εκείνους τους ίδιους και τους μόνιμους που μπορούν να υποστηρίξουν ποιοτικά αυτό που βλέπουμε εμείς και λέμε Τι μπαλαρα παίζει φέτος η ομάδα, μέχρι βέβαια κάποια στιγμή ολοι αυτοι μαζί να τεντώσουν.. Και είναι σαν να σου λεει Αυτούς μόνο έχω γι αυτό που βλέπετε εσείς και χαίρεστε.

Και αν βάλεις στην εξίσωση όσα τραγικά συνέβησαν φέτος, τη φοβερή ιδέα του ΜΓ να φορτώσει το κυπελλο με αχρειαστους επιπλέον αγώνες μέσα στην περίοδο των ευρωπαϊκών ομίλων, και βέβαια τα μαγικά δάχτυλα αυτών που κληρωνουν για την ουεφα, χάθηκαν όλα όσα χάθηκαν φέτος.

Ελλιπής ποσοτικά ενίσχυση της ομάδας απο την ιδιοκτησία και τη διοίκηση και λανθασμένη αγωνιστική και τακτική διαχείρισή της απο τον προπονητή.

Ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά δεν αντέχει πια αλλά mind games δικά σας εκεί μέσα. Ιδιοκτησίας διοίκησης και προπονητή.

Λούτσε το φετινό ήτανε ατόπημα
Ιβαν Σαββίδη το φετινό καλοκαίρι είναι σημαντικό. Έφερες την ισονομια στο Ελληνικό πρωτάθλημα, και έτσι μπορεί ένας ιδιοκτήτης στο δεύτερό του χρόνο να το σηκώσει με έναν προπονητή στην πρώτη του χρονιά. Εκείνοι ομως το σήκωσαν γιατί ήξεραν ακριβως το επίπεδο που ειχαν ποδοσφαιρικά, εφάρμοσαν τακτική ποδοσφαιρική ακριβως συμφωνα με το επίπεδο αυτό, και βρηκαν τον τροπο να πάρουν ότι σπόρι μπορούσαν να πάρουν, χωρίς να τους το χρεώσει κάνεις, και παραπάνω.
Μεγάλε Ιβάν όλα όσα κατάφερες την πρώτη περιοδο κύπελλα πρωταθλήματα το σχέδιο που εφαρμοσες ήταν αποτελεσματικό και άλλαξε όλο το ελληνικό πρωτάθλημα.
Η ζωη όμως προχώρα μπροστά. Οι αντίπαλοι προσαρμόζονται, άλλο το λέβελ τώρα
Βρες τον τρόπο
These users thanked the author SCIFO for the post (total 2):
rockcity4, Special 4
curtis

Δημοσίευση από curtis »

van rooy έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 08:56 Ακολούθα τα χνάρια του συγχωρεμένου πατέρα σου . Φέρε 3-4 παικταράδες απο βραζιλία που να μιλάνε στο τόπι , να τρέχουν και να αντέχουν 90 λεπτά .

Αυτοί μαζί με Κωνσταντέλια θα τους κάνουν όλους γιο γιο!!!
ναι ρε φιλε εχουμε εκει λινο-ματος δυο τρια παιχτακια δεν μπορουν να μας φερουν?με την απορια θα μεινω
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Αγαπητέ scifo, γράφεις αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα αλλά και βαριά, δύσκολα.
Να σαι καλά!
These users thanked the author Maxpaok for the post:
SCIFO
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Αυτό που ο προπονητής πρέπει να απαιτήσει και να πατήσει πόδι να του φέρουν παικταράδες...πρέπει να το κοιτάξετε.

Είναι γνωστό οτι για να κερδίσεις βόλο, περιστέρι, λιβάδι, χρειάζεσαι ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ.

Βέβαια και το μοναδικό μαγικό σύστημα που έχει στο μυαλό του είναι τόσο δύσκολο, που ακόμα και παίκτες που το δουλεύουν καθημερινά εδώ και 5/7 χρόνια δέν το έχουν μάθει ακόμα...

Σίγουρα χρειάζεται ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ και λίγο πιό έξυπνους.Να τους απαιτήσει λοιπόν.Να μήν χρειάζεται να δίνει πλέον και οδηγίες απο τον πάγκο.

Αυτό που παίζει η ομάδα το έπαιζε με σαρδέλες ο Σάντος πάρα πολύ καλύτερα.
Χωρίς Ντέλια, Ζίφκο, δέν σκοράρουμε.

Μεγάλη πίκρα. Εγώ δέν μπορώ να το πιστέψω το φετινό...

Σήκω φύγε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Δευ 11 Μάιος 2026, 11:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Jairo for the post (total 2):
hasio_john, Amsterdamer_87
curtis

Δημοσίευση από curtis »

marsantos έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 01:40
curtis έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 01:34 ...την τεταρτη αναγκαστικα θα βαλεις μπιανκο...
Φίλε curtis καλησπέρα.
Γιατί αναγκαστικά Μπιάνκο;
Έγινε κάτι με Οζ ή Μεϊτέ;
Συμπλήρωσαν κάρτες όπως ο Ζαφ;
καλησπερα.με την εικονα του μειτε αν τον ξεκινησει παλι τι να πω?
These users thanked the author curtis for the post:
marsantos
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”