Λεμεσος4 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 08:12 Φοβομαστε να βγουμε απο τη πισινα του 1 μετρου μηπως και πνιγουμε. Κατσε εκει να πλατσουριζεις. Εδω επαιξε η Παφος τσουλου με το 1/10 του μπατζετ μας και εμεις φτιαχνουμε δικαιολογιες. Μας περασε με το πατίνι ο Κοντης . Ο Ραζβαν αυτα ξερει αυτα κανει. Η ευθυνη ειναι καθαρα στη διοικηση που φοβαται να παρει αποφασεις. Αν μεινει θα θελει Οζντοεφ Μπαμπα Κετζιορα που θα γινουν οι νεοι Μουργκ. Στασιμοτητα δηλαδη.
Razvan Lucescu VI
- WestBlock4
Re: Razvan Lucescu VI
Ο Ραζβαν πρεπει πρωτα να αποφασισει αν θελει να ειναι αλεξικεραυνο ή προπονητης. Και τα δυο μαζι δεν εχουν αποτελεσμα για τον οπαδο αλλα μονο για τον Ιβαν.
Ειναι ο μοναδικος προπονητης της ιστοριας της ομαδας που ειχε διαθεσιμο τοσο μεγαλο μπατζετ και καλυτερες συνθηκες ισονομιας.
Καθε συγκριση με αλλους τεως προπονητες ειναι ανιση και αδικη.
Εφοσον η ομαδα θελει να παιζει και Ευρωπη ο Ραζβαν δεν μπορει να ανταποκριθει.
Μια ακομα χρονια μαζι μας θα ειναι μια απο τα ιδια.
Ειναι ο μοναδικος προπονητης της ιστοριας της ομαδας που ειχε διαθεσιμο τοσο μεγαλο μπατζετ και καλυτερες συνθηκες ισονομιας.
Καθε συγκριση με αλλους τεως προπονητες ειναι ανιση και αδικη.
Εφοσον η ομαδα θελει να παιζει και Ευρωπη ο Ραζβαν δεν μπορει να ανταποκριθει.
Μια ακομα χρονια μαζι μας θα ειναι μια απο τα ιδια.
σωστά, στο τρίτο σερί του παιχνίδι ο μειτέ θα είναι έτοιμος, κι όπως έγραψε και πριν λίγες ημέρες ο ξερόλας του φόρουμ, μειτέ και με μισό πόδι.....
Στο ίδιο έργο θεατές βολεύει την διοίκηση και ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας ο προπονητής μας , που για το τρόπο λειτουργίας του κλάμπ ειναι ισως ο ιδανικοτερος. Ο κόσμος όμως εχει μπουχτίσει και για να παίξουμε κατι άλλο απρόβλεπτο και σύγχρονο θελει βαθιά το χέρι στην τσέπη ρίσκο και υπομονή . Τα τελευταία 6 χρονιά περίπου ακολουθούμε την πεπατημένη τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα αλλάξει κ θ επιστρέψει η "σπίθα " και η δίψα στην ΠΑΕ. Αν εξαιρέσουμε το πυροτέχνημα εντυπωσιασμου all in Ζαφείρη που δεν μας βγήκε κιόλας . Το μοτίβο ειναι παζάρια μεχρι τέλους Αυγούστου ξεπούλημα σε ότι καλύτερο αν εξαιρέσεις τον Ντελια που ξεσηκωθηκαν μεχρι κ οι πέτρες της Τούμπας. Ευτυχώς υπάρχει πλέον το αντίπαλο δέος στο μπάσκετ. Ο κόσμος αξίζει την αλήθεια αν θελει ας βγει να πει ότι πάμε συντηρητικά για τον α β λόγο μεχρι το γηπεδο ή το προπονητικό και παμε με 4 5 αλλαγές κ διατήρηση προπονητή ή αλλιώς αν δεν υπάρχει θεμα ας επιστρέψει η σπίθα να αλλάξει τον μοντέλο διοίκησης με κάποιον που να το τρέξει και να ασχολείται και μεταγραφες επενδύσεις εφάμιλλες του μεγέθους Ιβάν. Όπως και να χει η ομάδα θελει τουλάχιστον βασικό δεξί στόπερ, αριστερο μπακ και αρ. εξτρεμ, βασικό κεντρο ,.και επιθετικό βασικουρα ναι να μείνουν Ντελιας Ζιβκο. Ολες οι αλλαγές άνω των 30 δρόμο
Ακολούθα τα χνάρια του συγχωρεμένου πατέρα σου . Φέρε 3-4 παικταράδες απο βραζιλία που να μιλάνε στο τόπι , να τρέχουν και να αντέχουν 90 λεπτά .
Αυτοί μαζί με Κωνσταντέλια θα τους κάνουν όλους γιο γιο!!!
- These users thanked the author van rooy for the post (total 3):
- Λεμεσος4, Amsterdamer_87, st4this
-
Panostas1995
Για να το κάνει αυτό θέλει και λεφτά η Σαχτάρ δε διστάζει ακόμη και τώρα να δώσει 5-10 μύρια για Βραζιλιάνους ακόμη και που δε τους βγαίνουν όλοι όπως είναι λογικόvan rooy έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 08:56 Ακολούθα τα χνάρια του συγχωρεμένου πατέρα σου . Φέρε 3-4 παικταράδες απο βραζιλία που να μιλάνε στο τόπι , να τρέχουν και να αντέχουν 90 λεπτά .
Να φέρουμε 3-4 Τάισον για να τρέχουν ως το 90 σε τακτικό πλάνο που παίζουμε αργό τέμπο και πότε μπροστά η μπάλα σε φάση build up δε ξέρω κατά πόσο θα απέδιδε.van rooy έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 08:56 Ακολούθα τα χνάρια του συγχωρεμένου πατέρα σου . Φέρε 3-4 παικταράδες απο βραζιλία που να μιλάνε στο τόπι , να τρέχουν και να αντέχουν 90 λεπτά .
Ειδικά όταν βλέπω Μεϊτε Οζντοεφ μπαμπά Καμαρά ιβανουσετς που δε φημίζονται για τα σπριντ τους
-
anaximandros4
αυτό το φροντίσαμε γιατί πήραμε και ψυχολόγο στην ομάδαrenegade έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 00:53 Το έχουμε πει χιλιάδες φορές. Ένας προπονητής είναι ένα ολόκληρο πακέτο. Δεν μπορείς πχ να πεις θα πορευτώ με τον Αναστασιάδη επειδή είναι ο καλύτερος προπονητής παρεμβατικοτητας.
Τι να το κάνω αν πχ είναι ο καλύτερος ψυχολόγος ,η ομάδα έχει τις καλύτερες σχέσεις αλλά τρέχουν σαν συγκεκριμένοι
Αν ένα προπονητικό επιτελείο δεν ξέρει πότε και πως να έχει την ομάδα φορμαρισμένη σε συγκεκριμένες φάσεις της σεζόν,ακόμα και να είναι ο Mastermind της τακτικής δεν είναι ο κατάλληλος.
Ξεκινάμε κάθε χρόνο στα προκριματικά και κάνουμε τον σταυρό μας γιατί η ομάδα δεν μπορεί να τρέξει?
Τελειώνει κάθε χρόνο η χρονιά και τους βλέπεις και τους λυπάσαι?
- Amsterdamer_87
Αγαπημενα συνολα-Οικογενειακο κλιμα και λοιπα !!!O Teleutaios Savourai έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:09 Εγώ έχω καταλάβει μετά από 7 χρόνια, ότι ο Ραζβάν είναι περισσότερο προπονητής διαχειριστής/ψυχολόγος.
Φτιάχνει κάθε χρόνο δεμένα/αγαπημένα σύνολα, κρατάει καλά αποδυτήρια, παίκτες που παίζουν για τον προπονητή τους.
Από στρατηγική, κόλπα, προπονητικά τρικς, δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο. Το ποδόσφαιρο του είναι συγκεκριμένο. Δεν προσαρμόζεται στον αντίπαλο.
Ψυχολογοι και αλλα φαιδρα..
Το αποτελεσμα ??
Παιχτες να δειχνουν και μαλλον να ειναι χαλαροι και μετα κανα τριμηνο μπαλαρας,
να εχουν εικονα ομαδας καφετεριας..
Η ομαδες αυτες τυπου 70ς-80ς στην τωρινη εποχη μενουν στασιμες..
Οτι ειχε να δωσει το εδωσε..
Ας μεινει ακομα εναν χρονο να δουμε μπας κι αλλαξει κατι,αν και το βλεπω χλωμο..
Πάντως ρε φίλε, θυμάμαι πριν 2 χρόνια όταν έκραζα τον Ραζβάν που μου έγραφες "Ζέπελιν" (μας τα έχεις κάνει).giapas έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 01:09 Τρέμω στην ιδέα ότι θα βγούμε 2οι ,θα κάνουμε μεταγραφές της πλακας και θα εμφανίσεις στα προκριματικά ως συνήθως μια ομάδα της πλάκας .
Γενικά, ένα ωραίο, ΠΑΟΚ καλοκαίρι
Θυμάμαι να είμαι βασικός ενδεκαδάτος στην αντι-Λούτσος FC.
Θυμάμαι να τρώω μπαν, γιατί τον είχα χαρακτηρίσει Βαλκάνιο προπονητή με περιορισμένες παραστάσεις.
Θυμάμαι να γράφεται κατά κόρον ότι ο Λουτσέσκου μπορεί να μην είναι ο καλύτερος προπονητής αλλά είναι ο καλύτερος προπονητής για τον ΠΑΟΚ.
Τελικά εκείνη τη χρονιά, με το θαύμα που έγινε στο τέλος το σηκώσαμε.
Σε αυτά τα 2 χρόνια που πέρασαν, μάλλον οι ρόλοι αντιστράφηκαν.
Εγώ σταμάτησα να κράζω τον Λουτσέσκου και τα μυαλά μου γύρισαν με την Διοίκηση που τον άφησε στα προκριματικά του Champions League με κάτι ελάχιστες αποτυχημένες και αργοπορημένες (ως συνήθως) καλοκαιρινές μεταγραφές, με κάτι Γκοντζαρεβικά "First Champions League, then Transfers", με αποτέλεσμα να χαθεί το τρένο των Ομίλων του Champions League για ακόμη μία φορά.
Πάντως ο Λουτσέσκου, στα 2 χρόνια που μεσολάβησαν, αναθεώρησε σε αρκετά πράγματα. Παρατήσαμε το τσούκου τσούκου μπολ, έβαλε μικρούς μέσα και όχι πάντα μόνο από ανάγκη, παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο σε αρκετά παιχνίδια.
Οπότε άρχισα να κάνω φόκους πιο πολύ στο προβληματικό διοικητικό μοτίβο, παρά στον εύκολο αποδιοπομπαίο τράγο.
Είδα έναν προπονητή που δεν είχε την μεταγραφική στήριξη που έπρεπε. Εννοώ για βάθος και ποιότητα ρόστερ σύμφωνα με τα θέλω του και το κυριότερο αυτό να γίνει έστω μια φορά έγκαιρα.
Είδα ένα προπονητή να μένει απροστάτευτος μέσα στην παπαρένα και να τιμωρείται με πόσες αγωνιστικές, είδα να συνεχίζει να καλύπτει την διοίκηση και να συνεχίζει να αναλαμβάνει ρόλους και ευθύνες που δεν του αναλογούν.
Είδα έναν Λουτσέσκου να συνεχίζει να είναι η ασπίδα και ο κυματοθραύστης της κριτικής του προέδρου. Να μην τον εκθέτει ποτέ δημόσια.
Σήμερα λοιπόν, μόνο για ένα πράγμα έχω να τον κατηγορήσω. Όχι για κάτι αγωνιστικό.
Αλλά για το γεγονός ότι δεν εξέφρασε ποτέ δημόσια την δυσαρέσκεια ή τη δυσφορία απέναντι σε διοικητικά στελέχη ή τον ίδιο τον Σαββίδη, για την μη στήριξη μεταγραφικά που θα έπρεπε να είχε, έγκυρα, αξιόπιστα και έγκαιρα, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί με τις καλύτερες των προϋποθέσεων στις απαιτήσεις που του έθετε η Διοίκηση δημόσια.
Πραγματικά θέλω να δω, σε περίπτωση που φύγει ο Λουτσέσκου, ποιός προπονητής και πώς θα ανταποκριθεί ικανοποιητικά σε αυτό το μοτίβο του διοικητικού μοντέλου που ζούμε μόνιμα και σταθερά από το 2019 και εντεύθεν.
Πραγματικά αυτό που γράφτηκε ήταν πολύ εύστοχο. Κι εγώ έχω τεράστιο ενδιαφέρον να δω την πρώτη μεταγραφική περίοδο μετά την ενδεχόμενη φυγή του Λουτσέσκου.
Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω πιθανή την απομάκρυνση Λουτσέσκου. Αφού αυτός είναι σε θέση να ανέχεται ή να υπομένει όλη αυτή την διοικητική δυσλειτουργία, δεν πιστεύω ότι μπορεί να βρεθεί εύκολα αντίστοιχος προπονητής που μπορεί να το κάνει αυτό και να έχει την ομάδα σε αυτό το επίπεδο που έχει την ομάδα ο Λουτσέσκου, με τα καλά της αλλά και τις αδυναμίες της, με τις επιτυχίες της ή τις αποτυχίες της, αλλά σε ένα σχετικά αξιοπρεπές επίπεδο.
Δυστυχώς γι' αυτόν, κάποια στιγμή θα θεωρηθεί "συνυπεύθυνος" και θα κληθεί να επωμισθεί τη δυσφορία του κόσμου, σε βαθμό που για μένα δεν του αναλογεί.
Αν αυτός είναι εντάξει με αυτό τον ρόλο, τότε εμένα δεν μου πέφτει λόγος.
Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα.
Αν αποτύχει να μπει ΤσουΛου η χρονιά θα είναι χειρότερη από την χρόνια της Μάλμε/ντεσποτοφAmsterdamer_87 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 09:51Αγαπημενα συνολα-Οικογενειακο κλιμα και λοιπα !!!O Teleutaios Savourai έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:09 Εγώ έχω καταλάβει μετά από 7 χρόνια, ότι ο Ραζβάν είναι περισσότερο προπονητής διαχειριστής/ψυχολόγος.
Φτιάχνει κάθε χρόνο δεμένα/αγαπημένα σύνολα, κρατάει καλά αποδυτήρια, παίκτες που παίζουν για τον προπονητή τους.
Από στρατηγική, κόλπα, προπονητικά τρικς, δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο. Το ποδόσφαιρο του είναι συγκεκριμένο. Δεν προσαρμόζεται στον αντίπαλο.
Ψυχολογοι και αλλα φαιδρα..
Το αποτελεσμα ??
Παιχτες να δειχνουν και μαλλον να ειναι χαλαροι και μετα κανα τριμηνο μπαλαρας,
να εχουν εικονα ομαδας καφετεριας..
Η ομαδες αυτες τυπου 70ς-80ς στην τωρινη εποχη μενουν στασιμες..
Οτι ειχε να δωσει το εδωσε..
Ας μεινει ακομα εναν χρονο να δουμε μπας κι αλλαξει κατι,αν και το βλεπω χλωμο..
- These users thanked the author geobila for the post (total 2):
- Amsterdamer_87, st4this
Επειδή και γω στο ίδιο μοντέλο σκέψης βρίσκομαι/βρισκόμουν, θεωρώ είναι άδικο να του προσαπτεις ότι δεν άσκησε κάποιου είδους βέτο σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση εφόσον δεν ξέρουμε, και ούτε θα μάθουμε, αν όντως είχε θέμα που δεν του πήραν παίχτες Γενάρη η απλά είναι ένα αφήγημα που πιστεύουμε εμείς εδώ στο φόρουμ.Special 4 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 09:54Πάντως ρε φίλε, θυμάμαι πριν 2 χρόνια όταν έκραζα τον Ραζβάν που μου έγραφες "Ζέπελιν" (μας τα έχεις κάνει).giapas έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 01:09 Τρέμω στην ιδέα ότι θα βγούμε 2οι ,θα κάνουμε μεταγραφές της πλακας και θα εμφανίσεις στα προκριματικά ως συνήθως μια ομάδα της πλάκας .
Γενικά, ένα ωραίο, ΠΑΟΚ καλοκαίρι
Θυμάμαι να είμαι βασικός ενδεκαδάτος στην αντι-Λούτσος FC.
Θυμάμαι να τρώω μπαν, γιατί τον είχα χαρακτηρίσει Βαλκάνιο προπονητή με περιορισμένες παραστάσεις.
Θυμάμαι να γράφεται κατά κόρον ότι ο Λουτσέσκου μπορεί να μην είναι ο καλύτερος προπονητής αλλά είναι ο καλύτερος προπονητής για τον ΠΑΟΚ.
Τελικά εκείνη τη χρονιά, με το θαύμα που έγινε στο τέλος το σηκώσαμε.
Σε αυτά τα 2 χρόνια που πέρασαν, μάλλον οι ρόλοι αντιστράφηκαν.
Εγώ σταμάτησα να κράζω τον Λουτσέσκου και τα μυαλά μου γύρισαν με την Διοίκηση που τον άφησε στα προκριματικά του Champions League με κάτι ελάχιστες αποτυχημένες και αργοπορημένες (ως συνήθως) καλοκαιρινές μεταγραφές, με κάτι Γκοντζαρεβικά "First Champions League, then Transfers", με αποτέλεσμα να χαθεί το τρένο των Ομίλων του Champions League για ακόμη μία φορά.
Πάντως ο Λουτσέσκου, στα 2 χρόνια που μεσολάβησαν, αναθεώρησε σε αρκετά πράγματα. Παρατήσαμε το τσούκου τσούκου μπολ, έβαλε μικρούς μέσα και όχι πάντα μόνο από ανάγκη, παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο σε αρκετά παιχνίδια.
Οπότε άρχισα να κάνω φόκους πιο πολύ στο προβληματικό διοικητικό μοτίβο, παρά στον εύκολο αποδιοπομπαίο τράγο.
Είδα έναν προπονητή που δεν είχε την μεταγραφική στήριξη που έπρεπε. Εννοώ για βάθος και ποιότητα ρόστερ σύμφωνα με τα θέλω του και το κυριότερο αυτό να γίνει έστω μια φορά έγκαιρα.
Είδα ένα προπονητή να μένει απροστάτευτος μέσα στην παπαρένα και να τιμωρείται με πόσες αγωνιστικές, είδα να συνεχίζει να καλύπτει την διοίκηση και να συνεχίζει να αναλαμβάνει ρόλους και ευθύνες που δεν του αναλογούν.
Είδα έναν Λουτσέσκου να συνεχίζει να είναι η ασπίδα και ο κυματοθραύστης της κριτικής του προέδρου. Να μην τον εκθέτει ποτέ δημόσια.
Σήμερα λοιπόν, μόνο για ένα πράγμα έχω να τον κατηγορήσω. Όχι για κάτι αγωνιστικό.
Αλλά για το γεγονός ότι δεν εξέφρασε ποτέ δημόσια την δυσαρέσκεια ή τη δυσφορία απέναντι σε διοικητικά στελέχη ή τον ίδιο τον Σαββίδη, για την μη στήριξη μεταγραφικά που θα έπρεπε να είχε, έγκυρα, αξιόπιστα και έγκαιρα, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί με τις καλύτερες των προϋποθέσεων στις απαιτήσεις που του έθετε η Διοίκηση δημόσια.
Πραγματικά θέλω να δω, σε περίπτωση που φύγει ο Λουτσέσκου, ποιός προπονητής και πώς θα ανταποκριθεί ικανοποιητικά σε αυτό το μοτίβο του διοικητικού μοντέλου που ζούμε μόνιμα και σταθερά από το 2019 και εντεύθεν.
Πραγματικά αυτό που γράφτηκε ήταν πολύ εύστοχο. Κι εγώ έχω τεράστιο ενδιαφέρον να δω την πρώτη μεταγραφική περίοδο μετά την ενδεχόμενη φυγή του Λουτσέσκου.
Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω πιθανή την απομάκρυνση Λουτσέσκου. Αφού αυτός είναι σε θέση να ανέχεται ή να υπομένει όλη αυτή την διοικητική δυσλειτουργία, δεν πιστεύω ότι μπορεί να βρεθεί εύκολα αντίστοιχος προπονητής που μπορεί να το κάνει αυτό και να έχει την ομάδα σε αυτό το επίπεδο που έχει την ομάδα ο Λουτσέσκου, με τα καλά της αλλά και τις αδυναμίες της, με τις επιτυχίες της ή τις αποτυχίες της, αλλά σε ένα σχετικά αξιοπρεπές επίπεδο.
Δυστυχώς γι' αυτόν, κάποια στιγμή θα θεωρηθεί "συνυπεύθυνος" και θα κληθεί να επωμισθεί τη δυσφορία του κόσμου, σε βαθμό που για μένα δεν του αναλογεί.
Αν αυτός είναι εντάξει με αυτό τον ρόλο, τότε εμένα δεν μου πέφτει λόγος.
Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα.
Καλύτερα να ασκήσουμε κριτική για θέματα που όντως δεν έχει φτιάξει όπως η κακη νοοτροπία παικτών σε κομβικά ματς, τόσα και τόσα χαμένα πρώτα ημίχρονα, αλλά πόσα ματς χωρίς ούτε σουτ/φάση η ακόμα και προσαρμογή άλλου πλάνου όταν όλα μα όλα του πάνε στραβά.
Λουτσέσκου χθες: "Με ρωτήσατε για τον λόγο που δεν κερδίσαμε τίτλους. Θα σας απαντήσω ως εξής: Ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα και 8 Κύπελλα, αλλά τα περισσότερα είναι στα τελευταία χρόνια. Σε διάφορες σεζόν έχουν υπάρχει αδικίες και κακοτυχίες. Ακόμη και αυτή η χρονιά συνοψίζει την Ιστορία του συλλόγου. Στην καλύτερη περίοδο που βρισκόμασταν, χάσαμε αρκετούς ποδοσφαιριστές και τους χάσαμε για δύο μήνες.
Μας οδήγησε στο να ξεκινήσουμε από την αρχή μία διαδικασία, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο. Και σε όλες τις κρίσιμες στιγμές φτάσαμε όντας στο 50% των δυνατοτήτων μας."
καλά ότι πάντα έχεις γελοίες και αόριστες δικαιολογίες και πότε επί της ουσίας το έχουν καταλάβει και οι πιο τυφλοί προσωπολάτρες σου.
αλλά ότι έχεις και το θράσος να χρησιμοποιήσεις επιχειρηματολόγια ΠΟΚιτών για τους λίγους τίτλους του ΠΑΟΚ αυτό είναι θράσος, και κρατιέμαι για να μη βρίσω αλλά αυτό τί είναι που λες τώρα ρε απίθανε ότι έχουμε 4 πρωταθλημάτα και 8 κύπελα; δικαιολογία το ότι μας ξεφτίλισε ο πήλιος και ο ρότα και το υπόθετο ο Κόντης;
Δηλάδη, επιχείρημα του στυλ: μην τρελαίνεστε γτ και πριν ήσασταν πεινασμένοι.
Ο ΠΑΟΚ μεγάλε Ρασβάν ήταν πάντα μια φτωχή ομάδα και πήρε λίγους τίτλους.
Είναι η 1η φορά στην ιστορία του που έχει ιδιοκτήτη στη λίστα forbes και σου παρέχει εκατομύρριουχους παίχτες κάτι που στα χρόνια που αναφέρεσαι δεν υπήρχε. Πώς και σου ξεφεύγει αυτή η μικρή λεπτομέρεια;
Ντροπή σου, ψάχνοντας δικαιολογίες ξύνεις τον πάτο της ξεφτίλας.
Έτσι θα κάνεις αυτοκρίτική για τις φετινές αποτυχίες;
Μας οδήγησε στο να ξεκινήσουμε από την αρχή μία διαδικασία, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο. Και σε όλες τις κρίσιμες στιγμές φτάσαμε όντας στο 50% των δυνατοτήτων μας."
καλά ότι πάντα έχεις γελοίες και αόριστες δικαιολογίες και πότε επί της ουσίας το έχουν καταλάβει και οι πιο τυφλοί προσωπολάτρες σου.
αλλά ότι έχεις και το θράσος να χρησιμοποιήσεις επιχειρηματολόγια ΠΟΚιτών για τους λίγους τίτλους του ΠΑΟΚ αυτό είναι θράσος, και κρατιέμαι για να μη βρίσω αλλά αυτό τί είναι που λες τώρα ρε απίθανε ότι έχουμε 4 πρωταθλημάτα και 8 κύπελα; δικαιολογία το ότι μας ξεφτίλισε ο πήλιος και ο ρότα και το υπόθετο ο Κόντης;
Δηλάδη, επιχείρημα του στυλ: μην τρελαίνεστε γτ και πριν ήσασταν πεινασμένοι.
Ο ΠΑΟΚ μεγάλε Ρασβάν ήταν πάντα μια φτωχή ομάδα και πήρε λίγους τίτλους.
Είναι η 1η φορά στην ιστορία του που έχει ιδιοκτήτη στη λίστα forbes και σου παρέχει εκατομύρριουχους παίχτες κάτι που στα χρόνια που αναφέρεσαι δεν υπήρχε. Πώς και σου ξεφεύγει αυτή η μικρή λεπτομέρεια;
Ντροπή σου, ψάχνοντας δικαιολογίες ξύνεις τον πάτο της ξεφτίλας.
Έτσι θα κάνεις αυτοκρίτική για τις φετινές αποτυχίες;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Θεωρώ δύσκολο να μείνει.
Μεγάλο μερίδιο ευθύνης μαζί με την διοίκηση.
Το να το ρίχνουμε στην "κακή μας τύχη" που η ομάδα δεν υπάρχει από τον Φεβρουάριο και μετά ενώ κάθε εβδομάδα έχουμε και μια νέα απώλεια, ειναι μια φτηνή δικαιολογία για όσους εθελοτυφλουν.
Μεγάλο μερίδιο ευθύνης μαζί με την διοίκηση.
Το να το ρίχνουμε στην "κακή μας τύχη" που η ομάδα δεν υπάρχει από τον Φεβρουάριο και μετά ενώ κάθε εβδομάδα έχουμε και μια νέα απώλεια, ειναι μια φτηνή δικαιολογία για όσους εθελοτυφλουν.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 5):
- Amsterdamer_87, Azrael, Special 4, rockcity4, TasosDuss
Αν δεν συνεχίσει ο Λουτσέσκου είτε γιατί δεν θέλει ο ίδιος είτε γιατί δεν θέλει η διοίκηση ο επόμενος προπονητής πρέπει να έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΩ.
Να έχει το ανάστημα να λέει ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .
ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΝ .
ΘΕΛΩ ΕΚΕΙΝΟ.
Σε μια τέτοια υπόθεση τρία είναι τα ενδεχόμενα :
Να τον στείλουν γιατί τους χαλάει όλους τη βόλεψη.
Να σηκωθεί να φύγει
Να τα σαρώσουμε όλα.
Να έχει το ανάστημα να λέει ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .
ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΝ .
ΘΕΛΩ ΕΚΕΙΝΟ.
Σε μια τέτοια υπόθεση τρία είναι τα ενδεχόμενα :
Να τον στείλουν γιατί τους χαλάει όλους τη βόλεψη.
Να σηκωθεί να φύγει
Να τα σαρώσουμε όλα.
- These users thanked the author van rooy for the post (total 2):
- Special 4, Amsterdamer_87