Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Η ατάκα που μου έρχεται είναι
Τους κάναμε μάγκες.
Ένα μικρό ρόστερ των χανουμιών χωρίς βάθος και κατάφερε και άντεξε μέχρι τέλους.
Φυσική κατάσταση με διάρκεια και φόρμα στην πιο κρίσιμη στιγμή.
Τους κάναμε μάγκες.
Ένα μικρό ρόστερ των χανουμιών χωρίς βάθος και κατάφερε και άντεξε μέχρι τέλους.
- ΑποστόληςΑ
Να πάμε σε αλλαγές ξεκινώντας από γυμναστή, φυσικοθεραπευτή και γιατρό.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
- geobila, Amsterdamer_87
Κανονικά θέλει ξήλωμα όλο προσωπικό των γιατρών και φυσικοθεραπευτών. Δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε ομάδα με 8 βασικούς τραυματίες την ίδια περίοδο. Και δεν είναι μόνο οι τραυματισμοί. Η ομάδα πατάει τον κώλο της εδώ και τρεις μήνες σχεδόν. Απ τον Φλεβάρη και μετά.
Μέχρι τον Φλεβάρη και με κάποιες λίγες εξαιρέσεις, η ομάδα πετούσε φωτιές και ξαφνικά σαν να έπεσε ο γενικός.
Φουλ αγύμναστη η ομάδα και με μηδέν τρεξίματα. Ευθύνη και Λουτσέσκου σ αυτό...
Μέχρι τον Φλεβάρη και με κάποιες λίγες εξαιρέσεις, η ομάδα πετούσε φωτιές και ξαφνικά σαν να έπεσε ο γενικός.
Φουλ αγύμναστη η ομάδα και με μηδέν τρεξίματα. Ευθύνη και Λουτσέσκου σ αυτό...
για να γινει αυτο που λες πρεπει να γινει μια αναλυση των τραυματισμων.. ποιοι ηταν μυικοι και ποιοι χτυπηματα..
για παραδειγμα θλασεις εχει 2 ο ντεσποτοφ , 2 ο πελκας, 2 ο γιακουμακης, 2 ο ντελιας.. 1 καμαρα.. δεν νομιζω να εχουμε αλλη..
εχουμε χτυπημα στην φτερνα του κενι
χτυπημα στον αστραγαλο του γιακουμακη
χτυπημα στο γονατο καμαρα
πονος στο ισχιο μειτε
μολυνση στο δακτυλο ιβανουσεκ
χτυπημα στον κωλο ταισον
τραυμα εκτος προπονησης ζιφκοβιτς
σε ποια απο αυτα φταιει το ιατρικο.. σε ποια ο κοουτς , σε ποια ο φυσιο και σε ποια η μοιρα μας??
για παραδειγμα θλασεις εχει 2 ο ντεσποτοφ , 2 ο πελκας, 2 ο γιακουμακης, 2 ο ντελιας.. 1 καμαρα.. δεν νομιζω να εχουμε αλλη..
εχουμε χτυπημα στην φτερνα του κενι
χτυπημα στον αστραγαλο του γιακουμακη
χτυπημα στο γονατο καμαρα
πονος στο ισχιο μειτε
μολυνση στο δακτυλο ιβανουσεκ
χτυπημα στον κωλο ταισον
τραυμα εκτος προπονησης ζιφκοβιτς
σε ποια απο αυτα φταιει το ιατρικο.. σε ποια ο κοουτς , σε ποια ο φυσιο και σε ποια η μοιρα μας??
-
vasilis1976
ο κάθε ένας παίρνει (σχεδόν πάντα) ότι του αξίζει. τι κι αν όλοι φώναζαν ότι ο ΠΑΟΚ θα κλατάρει? και όταν λέω όλοι εννοώ τους σοβαρούς και όχι αυτούς που μείναν στο 24. απλά είναι πλέον πασιφανές, και μη αμφισβητήσιμο, οτι, ο λουτσεσκου είναι ένας προπονητής που απλά καλύπτει τη έλλειψη διοίκησης σε πολλά δυστυχώς μέτωπα. ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. καλός προπονητής , με λάθη και μονές ,αλλα επουδενί για 1,5 μυρια ευρω. και σίγουρα ΟΧΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ!!! στο μόνο που ειναι -ισως- αναντικατάστατος ειναι στις κρίσεις και στην απορρόφηση των κραδασμών οταν έρχονται σφαλιάρες τύπου κύπελο Ελλάδος. όμως εμείς θέλουμε έναν τέτοιου είδους προπονητή??? αητό είναι το ερώτημα. κι ας το απαντήσει ο κάθε ένας όπως νομίζει...
δεν αντέχουμε να βλέπουμε ουρανοκατέβατους προέδρους -κλόουν να παίρνουν πρωταθλήματα σε χρόνο dt και εμείς να προσπαθούμε χρόνια και να ιδρώνουμε για ενα τίτλο!!! δεν αντεχουμε να βλέπουμε προέδρους να οργώνουν τα γήπεδα και να πωρώνουν τις ομάδες τους κι εμείς να τον βλέπουμε- αραιά και που- μέσω skype!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!!ΦΤΑΝΕΙ!!!
δεν αντέχουμε να βλέπουμε ουρανοκατέβατους προέδρους -κλόουν να παίρνουν πρωταθλήματα σε χρόνο dt και εμείς να προσπαθούμε χρόνια και να ιδρώνουμε για ενα τίτλο!!! δεν αντεχουμε να βλέπουμε προέδρους να οργώνουν τα γήπεδα και να πωρώνουν τις ομάδες τους κι εμείς να τον βλέπουμε- αραιά και που- μέσω skype!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!!ΦΤΑΝΕΙ!!!
Ξέρεις πολλούς προπονητές που θα έρχονταν στον ΠΑΟΚ για να κάνουν την δουλειά του Λουτσέσκου και να έχουν την ίδια επιτυχία;
Και είσαι σίγουρος, ότι όποιος έρθει, θα έχει επιτυχίες;
Πολύ αμφιβάλλω.
Πολύ αμφιβάλλω.
Και χωρίς μεγάλη ποιότητα. Και αυτό πονάει ποιό πολύ.van rooy έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 07:46 Η ατάκα που μου έρχεται είναι
Τους κάναμε μάγκες.
Ξέρω όμως αρκετούς επαγγελματίες που γουστάρουν να έχουν τόσες ευθύνες και τις αναζητούν.rouki έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 09:38 Ξέρεις πολλούς προπονητές που θα έρχονταν στον ΠΑΟΚ για να κάνουν την δουλειά του Λουτσέσκου και να έχουν την ίδια επιτυχία;
Πολύ αμφιβάλλω.
Υπάρχει λοιπόν και αυτή η περίπτωση. Ο Ραζβαν να γουστάρει να τα έχει όλα πάνω του. Δεν είναι πάντα κακός ο εργοδότης και στην τελική αν ο Ραζβαν δεν αντέχει νομίζω έχει χτίσει μια ισχυρή πορεία με τίτλους που μπορεί να πει στον κάθε εργοδότη "εγώ έτσι δε γουστάρω οπότε η γίνεται αυτό η φεύγω"
Μιας και πιάνουμε το θέμα των τρεξιμάτων.
Μίλησα πρωί πρωί με γαυράκι δυνατό που πάει γήπεδο κάθε χρόνο με διαρκείας και του έχω εμπιστοσύνη ποδοσφαιρικά.
Του λέω, από την τηλεόραση, φάνηκε πολύ τζούφιο το παιχνίδι. Πολύ αδύναμες σωματικά.
Μου λέει, και από τα 3 που παίξαμε μαζί, αυτό ήταν το πιο ψόφιο παιχνίδι. Ακόμα και σε αυτό που χάσαμε, πρόσθεσε, έβλεπες και τις 2 ομάδες να είναι πολύ πιο δυναμικές στα μαρκαρίσματα, στο πως κυνηγούσαν δεύτερες μπάλες, στο πως έπεφταν στις διεκδικήσεις. Μου λέει, εγώ είδα 2 ομάδες καμένες, γιατί κι εμείς (ο οσφπ δλδ) είμαστε ομάδα 40 -50 λεπτών. Δες, μου λέει, τι έγινε μετά τις αλλαγές σας που δε κόβαμε ούτε με βαλέ και τι απότομη καθίζηση είχε η ομάδα. Για τον Ιβάνουσετς μου έλεγε πως δε φαινόταν επαγγελματίας αθλητής. Για τον δε Μεϊτέ ότι ήταν σαν κώνος και με το που μπήκε ο Οζ φάνηκε πως γέμισε το κέντρο. Το αστείο ήταν όταν μου σχολίασε χαριτολογώντας, το δίδυμο Ροντινέι - Μπάμπα. Μου λέει πρέπει σε κάθε φάση να συνεννοούνταν ποιος θα αφήνει τον άλλο για να μην εκτεθούν. Ήταν σούπερ δίδυμο
Για μας, μου πρόσθεσε, πως από το πρώτο λεπτό η ομάδα φαινόταν ψόφια σε κάθε διεκδίκηση.
Το κύριο πάντως που επικρατούσε στο γήπεδο ήταν στο γιατί έχει τέτοια ψόφια εικόνα η ομάδα όσο περνάει η ώρα και χρέωναν στον Μεντιλίμπαρ πως έκαψε την ομάδα. Κι αυτοί δε μπορούσαν να πιστέψουν πως αυτή η άεκ έχει πάρει το πρωτάθλημα.
Μεγάλη μουρμούρα για τον Μεντιλίμπαρ και το πως διαχειρίζεται τον Ελ - Κααμπί που βρέξει χιονίσει τον έχει μέσα ενώ είναι σε πολύ κακή κατάσταση.
Μιας και λοιπόν από ότι φαίνεται και στις 2 ομάδες υπάρχει αυτό το ζήτημα με το και στις 2 ομάδες. Το ότι δλδ στο τέλος της περιόδου και οι δύο φαίνονται σαν να έχουν καεί το ερώτημά μου είναι το εξής.
Οκ, οι δικοί μας είναι άχρηστοι, πρώτη φορά προπονούν ομάδα και δεν ξέρουν.
Το ίδιο συμβαίνει και στον οσφπ. Το ίδιο συνέβη πέρυσι και στην άεκ και χωρίς ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Τι γίνεται. Κάνουν καποιο λάθος τα επιτελεία; Είναι χαμηλής ποιότητας οι υποδομές και η τεχνογνωσία στην Ελλάδα; Είναι νομοτελειακό να συμβαιίνει στο τέλος της σεζόν; Είναι το ποδοσφαιρικό περιβάλλον της Ελλάδας τέτοιο που δε μπορεί να έχει πρόσβαση και σε ποιότητα και σε αθλητικότητα ταυτόχρονα οπότε φτιάχνεται ένα ετερογενές μείγμα μέτριων αθλητικά ποιοτικών παικτών με χαμηλής ποδοσφαιρικής ποιότητας αλλά πολύ καλών αθλητών οπότε όταν βαδίζουμε στο τέλος της σεζόν οι ποιοτικοί αλλά κακοί αθλητές σκάνε και βλέπουμε ομάδες χωρίς σταθερές στο παιχνίδι;
Αυτά είναι πράγματα σοβαρά που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε σήμερα και όχι να κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα. Το γάλα χύθηκε το Φλεβάρη. Τώρα έχουν μαζευτεί οι μύγες..
Θα ήταν χρήσιμο κάποιος που έχει γνώσεις επί αυτών των θεμάτων να πει την άποψή του γιατί αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, κάθε χρόνο στα πλέι οφ αγώνες Μεγάλης Παρασκευής στον Κορυδαλλό παρακολουθούμε.
Μίλησα πρωί πρωί με γαυράκι δυνατό που πάει γήπεδο κάθε χρόνο με διαρκείας και του έχω εμπιστοσύνη ποδοσφαιρικά.
Του λέω, από την τηλεόραση, φάνηκε πολύ τζούφιο το παιχνίδι. Πολύ αδύναμες σωματικά.
Μου λέει, και από τα 3 που παίξαμε μαζί, αυτό ήταν το πιο ψόφιο παιχνίδι. Ακόμα και σε αυτό που χάσαμε, πρόσθεσε, έβλεπες και τις 2 ομάδες να είναι πολύ πιο δυναμικές στα μαρκαρίσματα, στο πως κυνηγούσαν δεύτερες μπάλες, στο πως έπεφταν στις διεκδικήσεις. Μου λέει, εγώ είδα 2 ομάδες καμένες, γιατί κι εμείς (ο οσφπ δλδ) είμαστε ομάδα 40 -50 λεπτών. Δες, μου λέει, τι έγινε μετά τις αλλαγές σας που δε κόβαμε ούτε με βαλέ και τι απότομη καθίζηση είχε η ομάδα. Για τον Ιβάνουσετς μου έλεγε πως δε φαινόταν επαγγελματίας αθλητής. Για τον δε Μεϊτέ ότι ήταν σαν κώνος και με το που μπήκε ο Οζ φάνηκε πως γέμισε το κέντρο. Το αστείο ήταν όταν μου σχολίασε χαριτολογώντας, το δίδυμο Ροντινέι - Μπάμπα. Μου λέει πρέπει σε κάθε φάση να συνεννοούνταν ποιος θα αφήνει τον άλλο για να μην εκτεθούν. Ήταν σούπερ δίδυμο
Για μας, μου πρόσθεσε, πως από το πρώτο λεπτό η ομάδα φαινόταν ψόφια σε κάθε διεκδίκηση.
Το κύριο πάντως που επικρατούσε στο γήπεδο ήταν στο γιατί έχει τέτοια ψόφια εικόνα η ομάδα όσο περνάει η ώρα και χρέωναν στον Μεντιλίμπαρ πως έκαψε την ομάδα. Κι αυτοί δε μπορούσαν να πιστέψουν πως αυτή η άεκ έχει πάρει το πρωτάθλημα.
Μεγάλη μουρμούρα για τον Μεντιλίμπαρ και το πως διαχειρίζεται τον Ελ - Κααμπί που βρέξει χιονίσει τον έχει μέσα ενώ είναι σε πολύ κακή κατάσταση.
Μιας και λοιπόν από ότι φαίνεται και στις 2 ομάδες υπάρχει αυτό το ζήτημα με το και στις 2 ομάδες. Το ότι δλδ στο τέλος της περιόδου και οι δύο φαίνονται σαν να έχουν καεί το ερώτημά μου είναι το εξής.
Οκ, οι δικοί μας είναι άχρηστοι, πρώτη φορά προπονούν ομάδα και δεν ξέρουν.
Το ίδιο συμβαίνει και στον οσφπ. Το ίδιο συνέβη πέρυσι και στην άεκ και χωρίς ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Τι γίνεται. Κάνουν καποιο λάθος τα επιτελεία; Είναι χαμηλής ποιότητας οι υποδομές και η τεχνογνωσία στην Ελλάδα; Είναι νομοτελειακό να συμβαιίνει στο τέλος της σεζόν; Είναι το ποδοσφαιρικό περιβάλλον της Ελλάδας τέτοιο που δε μπορεί να έχει πρόσβαση και σε ποιότητα και σε αθλητικότητα ταυτόχρονα οπότε φτιάχνεται ένα ετερογενές μείγμα μέτριων αθλητικά ποιοτικών παικτών με χαμηλής ποδοσφαιρικής ποιότητας αλλά πολύ καλών αθλητών οπότε όταν βαδίζουμε στο τέλος της σεζόν οι ποιοτικοί αλλά κακοί αθλητές σκάνε και βλέπουμε ομάδες χωρίς σταθερές στο παιχνίδι;
Αυτά είναι πράγματα σοβαρά που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε σήμερα και όχι να κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα. Το γάλα χύθηκε το Φλεβάρη. Τώρα έχουν μαζευτεί οι μύγες..
Θα ήταν χρήσιμο κάποιος που έχει γνώσεις επί αυτών των θεμάτων να πει την άποψή του γιατί αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, κάθε χρόνο στα πλέι οφ αγώνες Μεγάλης Παρασκευής στον Κορυδαλλό παρακολουθούμε.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- paok apo epilogi
Marsantos δε ξέρω αν θυμάσαι κάποτε δηλώσεις εναντίον του Τεν Κάτε ότι τους έκανε πολύ δυνατή γυμναστική βάση ευρωπαϊκών προδιαγραφών που εμείς δεν συνηθίζεται εδω μιας και κάνουμε πιο πολύ τακτική παρά εκγύμναση φυσικής κατάστασης για εντάσεις κλπ. Το οποίο συμβαδίζει με τον τρόπο που παίζουν παραδοσιακά όλες οι ελληνικές ομάδες (τέμπο, τακτική έμφαση κλπ) σε όλες τις κατηγορίες μαζί και η εθνική.
Duh?marsantos έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 09:46
Είναι το ποδοσφαιρικό περιβάλλον της Ελλάδας τέτοιο που δε μπορεί να έχει πρόσβαση και σε ποιότητα και σε αθλητικότητα ταυτόχρονα οπότε φτιάχνεται ένα ετερογενές μείγμα μέτριων αθλητικά ποιοτικών παικτών με χαμηλής ποδοσφαιρικής ποιότητας αλλά πολύ καλών αθλητών οπότε όταν βαδίζουμε στο τέλος της σεζόν οι ποιοτικοί αλλά κακοί αθλητές σκάνε και βλέπουμε ομάδες χωρίς σταθερές στο παιχνίδι;
- Vet_eranos
Επιπλέον αγώνες στο κύπελλο με το νέο φόρματ..
Επιπλέον απαιτητικοί αγώνες στην Ευρώπη κι όχι τσελιες κ μιελμπες..
Επιπλέον ντέρμπι ελέω πλειοφ..
Ξεζουμιστηκαμε κι εμείς κι ο γκει, εξ ου κ η καθίζηση κ των 2 μας..
Όχι μόνο σωματικά αλλά κ πνευματικά..
Κ δεν συνυπολογισα σε μας κ τις 7 συναισθηματικες πληγές του Φαραώ που έπεσαν πάνω μας φέτος..
Εμείς ως φίλαθλοι κ δεν είχαμε την ίδια ζέση μετά από τόσους αγώνες..
Επιπλέον απαιτητικοί αγώνες στην Ευρώπη κι όχι τσελιες κ μιελμπες..
Επιπλέον ντέρμπι ελέω πλειοφ..
Ξεζουμιστηκαμε κι εμείς κι ο γκει, εξ ου κ η καθίζηση κ των 2 μας..
Όχι μόνο σωματικά αλλά κ πνευματικά..
Κ δεν συνυπολογισα σε μας κ τις 7 συναισθηματικες πληγές του Φαραώ που έπεσαν πάνω μας φέτος..
Εμείς ως φίλαθλοι κ δεν είχαμε την ίδια ζέση μετά από τόσους αγώνες..
- These users thanked the author Vet_eranos for the post (total 2):
- paok apo epilogi, Ally Samagoal
Το rondo μας έχει κάψει
Τόσα χρόνια κουράστηκα να βλέπω rondo απο τα βίντεο των προπονήσεων και κάτι τρεξιματάκια χαλάρωσης
Ρωτήστε τον βιερίνια τι προπόνηση τους έκανε ο τρελός μάγκατ
Τρέχεις ή δεν τρέχεις ασταμάτητα μέσα στο γήπεδο?
Εδω φοβόμαστε μην πάθουν υπερκόπωση.
Δεν είναι η πρώτη φορά που <καταρρέουμε> σε τρεξίματα στα πλέι οφ.
Η ομάδα δείχνει να ακολουθεί το μοντέλο ...αποκτώ φυσική κατάσταση μέσα απο τα παιχνίδια αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν είναι αρκετό ή δεν δουλεύει σωστά με μας ή δεν έχουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία για αυτό.
Τόσα χρόνια κουράστηκα να βλέπω rondo απο τα βίντεο των προπονήσεων και κάτι τρεξιματάκια χαλάρωσης
Ρωτήστε τον βιερίνια τι προπόνηση τους έκανε ο τρελός μάγκατ
Τρέχεις ή δεν τρέχεις ασταμάτητα μέσα στο γήπεδο?
Εδω φοβόμαστε μην πάθουν υπερκόπωση.
Δεν είναι η πρώτη φορά που <καταρρέουμε> σε τρεξίματα στα πλέι οφ.
Η ομάδα δείχνει να ακολουθεί το μοντέλο ...αποκτώ φυσική κατάσταση μέσα απο τα παιχνίδια αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν είναι αρκετό ή δεν δουλεύει σωστά με μας ή δεν έχουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία για αυτό.
Αυτό είναι κλασσικό βαλκανικό μοντέλο που θυμίζει πολύ παλιές αρχές εκγύμνασης. Όταν όμως όλο το σύνολο ομάδων και επίπεδο είναι πάνω κάτω το ίδιο τοτε δουλεύει. Όταν πας Ευρώπη όμως και μέρα γυρνάς Ελλάδα φαίνεται η διαφορά