Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πάμε παρακάτω παίδες, δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα.

Αρκετά πικραθήκαμε φέτος, μην τρωγόμαστε άλλο και μεταξύ μας.
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

Αναρτηση του Retro λεει πως εχει βρει οικοπεδο ο προεδρος για να κανει νεο γηπεδο. Γενικα υποστηριζω τον Τελη αλλα αυτη τη κινηση δε την καταλαβαινω, δεν τα βρισκει με τον ΑΣ για τις εκμεταλλευσεις ή το ενοικιο; Δεν μπορει να κανει την ανακαινιση που θελει/χρειαζεται το Παλατακι; Θεωρω υπερβολη να γινει νεο γηπεδο, 20 ετων ειναι το PAOK Sports Arena οχι 50. Αν μου διαφευγει κατι να μου το πειτε γιατι μπορει να υπαρχει κανονικη εξηγηση και απλα να μην μου ρχεται στο μυαλο τωρα
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Iσως μετρο πιεσης στον ΑΣ?
Η απλα ενεκα ημερας?
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Μπορεί να θέλει να κάνει γηπεδο ιδιόκτητο, 20000 θέσεων καλύτερο από το ΟΑΚΑ και της Βαλένθια. Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση να θέλει να κάνει κάτι τέτοιο.

Το PAOK Sports Arena ακόμα και με καλό λίφτινγκ έχει όρια. Και είναι μια αλήθεια ότι εάν δεν κάνει κάτι ο Μυστακίδης η κάποιος αλλος, ο ΑΣ είναι ικανός να το αφήσει να ρημαχθει.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Η μένα δεν με χαλάει ιδιαίτερα και να γκρεμίσει το παλατάκι να φτιάξει νέο ακόμη καλύτερα
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

st4this έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 00:11 Αναρτηση του Retro λεει πως εχει βρει οικοπεδο ο προεδρος για να κανει νεο γηπεδο. Γενικα υποστηριζω τον Τελη αλλα αυτη τη κινηση δε την καταλαβαινω, δεν τα βρισκει με τον ΑΣ για τις εκμεταλλευσεις ή το ενοικιο; Δεν μπορει να κανει την ανακαινιση που θελει/χρειαζεται το Παλατακι; Θεωρω υπερβολη να γινει νεο γηπεδο, 20 ετων ειναι το PAOK Sports Arena οχι 50. Αν μου διαφευγει κατι να μου το πειτε γιατι μπορει να υπαρχει κανονικη εξηγηση και απλα να μην μου ρχεται στο μυαλο τωρα
Κοιτα αν το φτιάξει δίπλα/κοντά στο παλατάκι είναι ιδανικό. Μπορεί να θέλει να το φτιάξει στα πρότυπα ομάδας Euroleague από την αρχή. Με μπουτίκ, VIP κτλπ. Οκ μου ακούγεται λίγο υπερβολικό αυτή τη στιγμή αλλά έχει τα λεφτά να το κάνει. Μετά θα είναι δικό του να το εκμεταλλευτεί

Και οι ομάδες τις Αθήνας έχουν το δικό τους γήπεδο, δεν παίζει το βόλεϋ πχ στο ΟΑΚΑ
george188

Δημοσίευση από george188 »

Νέο γήπεδο σίγουρα θα ναι καλό νέο για την ομάδα μπάσκετ καθώς θα γίνει κάτι πιο μοντέρνο και θα κάνει φιτ στις ανάγκες της εποχής αλλά.. αλλά θα είναι ταφόπλακα για τα υπόλοιπα τμήματα του ερασιτέχνη. Οι χειρισμοί του ΑΣ συνεχίζουν να είναι κωμικοι από πέρυσι το καλοκαίρι και έπειτα. Αν και για να είμαι δίκαιος για το αδιέξοδο με τη ΚΑΕ ευθύνονται κ μερικοί καλοθελητες από μεριάς ΚΑΕ
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Γήπεδο 20,000 όμως μπορούμε να το γεμίσουμε; Θα μου πεις βέβαια με επιτυχίες και μεγάλη λίγκα θα πηγαίνει πιο πολύς κόσμος αλλά ειλικρινά 12,000 νομίζω θα ήταν το ιδανικό. Θεωρητικά πάντα μιλάμε βέβαια.
These users thanked the author Rexaris for the post:
freemind
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Νομίζω 10-12Κ καλά είναι, πιο πάνω μου φαίνεται λίγο υπερβολικό
These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
freemind
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

paok-porter1337 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 07:57 Νομίζω 10-12Κ καλά είναι, πιο πάνω μου φαίνεται λίγο υπερβολικό
Το θεμα ειναι οτι και σε επιπεδο euroleague ο παναθηναικος που εχει 19κ θεσεις γηπεδο βγαινει even με τα εξοδα του ενω ο ολυμπιακος με 14 δεν τα βγαζει τα εξοδα . αν ο ας ειναι αληθεια οτι ζηταει 2+ χαρτια ενοικιο θα του βγει πιο φθηνα σε βαθος χρονου να χτισει ενα 20κ θεσεων και τουλαχιστον το αγωνιστικο μπατζετ να βγαζει και τα λεφτα του .την θεωρω καλομελετημενη κινηση και απο αποψη στρατηγικης και απο αποψη brand name (δηλαδη προσπαθει να μεγαλωσει το brand name του συλλογου )
These users thanked the author Polichni1926 for the post:
Maurice_Escargot
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Καλημέρα, κύριε Μυστακίδη.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Polichni1926 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 08:20
paok-porter1337 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 07:57 Νομίζω 10-12Κ καλά είναι, πιο πάνω μου φαίνεται λίγο υπερβολικό
Το θεμα ειναι οτι και σε επιπεδο euroleague ο παναθηναικος που εχει 19κ θεσεις γηπεδο βγαινει even με τα εξοδα του ενω ο ολυμπιακος με 14 δεν τα βγαζει τα εξοδα . αν ο ας ειναι αληθεια οτι ζηταει 2+ χαρτια ενοικιο θα του βγει πιο φθηνα σε βαθος χρονου να χτισει ενα 20κ θεσεων και τουλαχιστον το αγωνιστικο μπατζετ να βγαζει και τα λεφτα του .την θεωρω καλομελετημενη κινηση και απο αποψη στρατηγικης και απο αποψη brand name (δηλαδη προσπαθει να μεγαλωσει το brand name του συλλογου )
είναι περίεργη ιστορία αδερφέ. Άλλοι βάζουν εγγυήσεις άλλοι πληρώνουν συμβόλαια, άλλοι έχουν τα έσοδα από το γήπεδο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Δευ 11 Μάιος 2026, 09:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
george188

Polichni1926 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 08:20
Δεν υπάρχει 2+ ενοίκιο από ΑΣ. Δεν ζητάνε τόσα
george188

Rexaris έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 07:51 Γήπεδο 20,000 όμως μπορούμε να το γεμίσουμε; Θα μου πεις βέβαια με επιτυχίες και μεγάλη λίγκα θα πηγαίνει πιο πολύς κόσμος αλλά ειλικρινά 12,000 νομίζω θα ήταν το ιδανικό. Θεωρητικά πάντα μιλάμε βέβαια.
Ευρωλίγκα στις αρχές θα έχεις λαό και στα μεγάλα της Ευρωλίγκας σίγουρα θα έχεις. στα μικρά θα έχεις όσο έχει βαζελος γαύρος 2 χιλιάδες μαξ
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Γενικά είμαι πολύ επιφυλακτικός και δύσπιστος με όλες αυτές τις διαρροές.

Εφόσον όμως σχολιάζουμε ουσιαστικά αυτό που γράφτηκε από τον Ρετρό, αυτό που έχω να πω είναι ότι εφόσον ο Τέλης θέλει και είναι αποφασισμένος να φτιάξει ένα καινούριο γήπεδο για το μπάσκετ, αυτό είναι καλοδεχούμενο.

Αφού το ανακατασκευασμένο ΣΕΦ θα έχει 17.000, το ΟΑΚΑ θα είναι 19.000, ο Τέλης μπορεί να πει ότι εγώ ΘΕΛΩ και ΜΠΟΡΩ να φτιάξω γήπεδο με 20.000. Για ομάδα που θα παίζει Ευρωλίγκα και θα χτυπάει κορυφή, δεν είναι κάτι παράλογο.

Καλό το Παλατάκι, καλή ακουστική, αλλά ως κατασκευή έχει τα θέματά του και τους περιορισμούς του, ως προς το πώς βλέπεις, με τόσα κάγκελα που περιορίζουν την ορατότητα.

Εξάλλου τόσα τμήματα μπορεί να στεγάσει ο ΑΣ μέσα στο Παλατάκι. Ας κινηθούν και αυτοί να φέρουν έναν μεγάλο όπως είναι ο Μυτιληναίος για το βόλεϊ ανδρών.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”