ΣωστόςSan4 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 16:04 Πριν αγχωθουμε τοσο πολυ για το αν φυγει ο ντελιας, καλο ειναι να αγχωνομαστε γιατι εχουμε εναν στους 1/8 τιτλους με τον κωνσταντελια, γιατι ο κωνσταντελιας ειναι μονιμως μελος μιας ομαδας που καποια στιγμη μες την χρονια καταρρεει αθλητικα, γιατι και ο ιδιος δεν εχει κανει μια χρονια που να ειναι αθλητικα απο την αρχη μεχρι το τελος σε υψηλο επιπεδο (οχι απαραιτητα ταυτοχρονα με την ομαδα).
Το οτι το ταβανι του ντελια ειναι πολυ υψηλο, οτι υπαρχουν καποιοι μηνες στην χρονια που δεν παιζεται, οτι εχει στιγμες μαγειας, αφορα πιο πολυ εμας, την καυλα της στιγμης και τη φαντασια μας για το μελλον. Απο την αλλη, δεν φαινεται ουτε να βλαπτει καποιον ανταγωνιστη ιδιαιτερα, ουτε δημιουργει καποιο βιογραφικο ακαταμαχητο για τις ομαδες του εξωτερικου.
Αυτο δεν ειναι μομφη για τον ντελια. Ειναι κυριως μομφη προς τον οργανισμο του ΠΑΟΚ που δεν φαινεται να μπορει να αξιοποιησει την υπαρξη ενος τετοιου ταλεντου.
65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
George Best4 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 15:32Σορρυ αλλα επιμενω καλυτερα δειτε παντελ.gpap5 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 15:15George Best4 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 11:00 ...
Αν οντως η αποψη σας ειναι οτι ο Ντελιας ειναι τουριστας και τα εξηνε για 60 λεπτα, επιτρεψτε μου να σας αποκαλω αοματους, αμπαλους και ανθρωπους που θα επρεπε μαλλον να ασχοληθουν με το να σχολιαζουν αγωνες παντελ και οχι ποδοσφαιρο....
αδελφέ, εγώ στο αγώνα ήμουν και έως τις περίτεχνες ενέργειες που οδήγησαν στα γκολ, η εμφάνισή του ήταν απογοητευτική.
Αν πχ το έβγαζε ο Λούτσε, κανείς δεν έλεγε πως βγήκα κακώς, διότι έως το 60, ο μικρός ήταν αλλού. Περιττές ενέργειες, καθυστέρηση στην τελική πάσα, άνευρος και χωρίς έμπνευση.
Κακώς βγάζεις τέτοια συμπεράσματα.
Ασκοπη η οποια συζητηση οταν ξεκινας ετσι.
Απλα θα παρακαλουσα ολα τα σχολια σε ολα τα θρνετς ας μην ειναι λες και παιζαμε με την Κατω Ραχουλα.
Με τον γαυρο στην εδρα μας παιζαμε που καιγοταν για τη νικη για να κυνηγησει το πρωταθλημα.
Έχουμε παίξει φέτος δλδ με κανέναν αδιάφορο? Έπαιξε κανένας μαζί μας και δεν καιγόταν για βαθμούς? Ή στα άλλα ματς με γαύρο που τους έκανε γιο γιο και έτρεχε σαν το άτι ήταν αδιάφορος ο γαύρος?
Τώρα αυτά περί παντελ κλπ...νομίζω είναι αχρειαστα...όσο για την κριτική δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κάτι κακο...είναι γεγονός ότι μέχρι το 60 μπαλιά δεν μπορούσε να βγάλει. Μετά το 60 έπαιξε πολύ καλύτερα...
Και ως προς το ποιος καίγεται για το πρωτάθλημα και το κύπελλο θα έπρεπε μάλλον να καίγονται και οι δικοί μας και όχι να σέρνονται και αυτό τον τρόπο 2 μήνες τώρα....
To αν θα παρει τιτλους δεν εξαρταται απο τον ιδιο, δεν ειναι μπασκετ να φερεις τον Τζορνταν και να σου παρει μονος του τιτλους. Θες και τον Ιβαν να φερει παικτες και τον Ρασβαν να ανοιξει το μυαλο του λιγο μερικες φορες.San4 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 17:31 Αν ο κωνσταντελιας κάτσει στον ΠΑΟΚ αλλά 10 χρόνια και πάρει το πολύ έναν τίτλο ξέρω εγώ, κανείς δεν θα βλέπει εφιάλτες όσες στιγμές μαγείας και αν έχει δώσει κωνσταντελιας.
Τι τακουνάκι έβαλες ρε μάγε;;;
Τι αλητεία ήταν αυτή…
Πραγματικά οπότε έφτασε η μπάλα στα πόδια σου είδαμε ασύλληπτα πράγματα…
Οι υπόλοιποι 9 (πλην παβλενκα δλδ) ώρες ώρες εμποδίζαν το έργο σου…
Τι αλητεία ήταν αυτή…
Πραγματικά οπότε έφτασε η μπάλα στα πόδια σου είδαμε ασύλληπτα πράγματα…
Οι υπόλοιποι 9 (πλην παβλενκα δλδ) ώρες ώρες εμποδίζαν το έργο σου…
Φίλε γύρνα μερικά ποστ πίσω και θα δεις ότι αυτό ακριβώς είναι το αρχικό μου επιχείρημα.Mirko έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 14:30To αν θα παρει τιτλους δεν εξαρταται απο τον ιδιο, δεν ειναι μπασκετ να φερεις τον Τζορνταν και να σου παρει μονος του τιτλους. Θες και τον Ιβαν να φερει παικτες και τον Ρασβαν να ανοιξει το μυαλο του λιγο μερικες φορες.San4 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 17:31 Αν ο κωνσταντελιας κάτσει στον ΠΑΟΚ αλλά 10 χρόνια και πάρει το πολύ έναν τίτλο ξέρω εγώ, κανείς δεν θα βλέπει εφιάλτες όσες στιγμές μαγείας και αν έχει δώσει κωνσταντελιας.
Σαφέστατα βελτιωμένος στο σημερινό ματς, παρότι στο μισό ματς δεν ακουμπουσε μπάλα με ευθύνη βεβαίως κατ αρχάς της τακτικής (προπονητών) αλλά και των συμπαικτών του
Μόλις μπήκε Ταισον - Οζντόεφ και πήραμε ενέργεια στα χαφ, έφτασε η μπάλα μπροστά. Και νωρίτερα είχε δείξει σημάδια διάθεσης για σήμερα, αλλά δεν γινόταν να τα κάνει και όλα.
Στο σύνολο της χρονιάς όμως σε καμία περίπτωση ούτε μάγεψε, ούτε κουβάλησε την ομάδα. - Με βάση πάντα το τι υποτίθεται οτι περιμένουμε από αυτόν.
Άποψή μου.
Μόλις μπήκε Ταισον - Οζντόεφ και πήραμε ενέργεια στα χαφ, έφτασε η μπάλα μπροστά. Και νωρίτερα είχε δείξει σημάδια διάθεσης για σήμερα, αλλά δεν γινόταν να τα κάνει και όλα.
Στο σύνολο της χρονιάς όμως σε καμία περίπτωση ούτε μάγεψε, ούτε κουβάλησε την ομάδα. - Με βάση πάντα το τι υποτίθεται οτι περιμένουμε από αυτόν.
Άποψή μου.
ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 40 ΕΤΩΝ.
- These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 3):
- obanebane, rockcity4, TylerDurden
Όχι αδερφέ...με τρεις εκλάμψεις, μαγικός δεν είναι..μαγικός θα γίνει όταν η ομάδα που είναι σε αυτό το χάλι δύο μήνες παίρνει βαθμούς εξαιτίας του και ξεσηκώνει σαν ηγέτης και τους υπόλοιπους.
Στην παρούσα, ο Ζίβκο είναι δέκα λεβελ πιο πάνω από Ντελια κ ας ξέρει 30 κοντάρια μπάλα ο Ντελιας πιο πάνω. Είναι ασταθής και όχι ηγέτης -πνευματικα- για να μην πω φλώρος...
Γί αυτό και το ταβάνι του αυτό είναι...αν ήταν για παραπάνω θα την έκανε. Αλλά μια χαρά βολεύεται εδώ και μακιγιαρει τις αδυναμίες της ταμπέλες που του έχουν βάλει.
Ούτε Χατζηπαναγής είναι, ούτε Κούδας, ούτε Μέσι και Ρονάλντο. Ένα παιδί με άπειρο ταλέντο είναι που πνευματικά και σωματικά είναι πολύ αδύναμο.
Αυτό που λέμε πρώτος στο χωριό....έεεεε αυτό είναι...έχεις τον καρετσα δεν μασάει τα χάπια του και πάνε να τον τζαρτζαρεις...κ μεις ακόμα μιλάμε για έναν 24χρονο πότε θα δείξει ηγετικές ικανότητες και θα φτιάξει ατέλειες και κορμί...
Στην παρούσα, ο Ζίβκο είναι δέκα λεβελ πιο πάνω από Ντελια κ ας ξέρει 30 κοντάρια μπάλα ο Ντελιας πιο πάνω. Είναι ασταθής και όχι ηγέτης -πνευματικα- για να μην πω φλώρος...
Γί αυτό και το ταβάνι του αυτό είναι...αν ήταν για παραπάνω θα την έκανε. Αλλά μια χαρά βολεύεται εδώ και μακιγιαρει τις αδυναμίες της ταμπέλες που του έχουν βάλει.
Ούτε Χατζηπαναγής είναι, ούτε Κούδας, ούτε Μέσι και Ρονάλντο. Ένα παιδί με άπειρο ταλέντο είναι που πνευματικά και σωματικά είναι πολύ αδύναμο.
Αυτό που λέμε πρώτος στο χωριό....έεεεε αυτό είναι...έχεις τον καρετσα δεν μασάει τα χάπια του και πάνε να τον τζαρτζαρεις...κ μεις ακόμα μιλάμε για έναν 24χρονο πότε θα δείξει ηγετικές ικανότητες και θα φτιάξει ατέλειες και κορμί...
Οταν λες να κουβαλήσει τι εννοείς; Ο κωνσταντελιας είναι ο μοναδικός κανονικός ποδοσφαιριστής στο αγύμναστο συνονθύλευμα που βλέπουμε το τελευταίο 3μηνο.Equalizer έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 23:03 Σαφέστατα βελτιωμένος στο σημερινό ματς, παρότι στο μισό ματς δεν ακουμπουσε μπάλα με ευθύνη βεβαίως κατ αρχάς της τακτικής (προπονητών) αλλά και των συμπαικτών του
Άποψή μου.
Σε εμφάνιση ντροπή μες στην αεκ κάνει μαγικά, με το γαύρο στη τούμπα ακουμπά την μπάλα 5 φορές, δίνει δύο γκολ, σήμερα σε εμφάνιση ντροπή ξανά κάνει μαγικά.
Κατά τα άλλα, σε σημαντικά κομμάτια της χρονιάς ήταν απών λόγω τραυματισμών, όπως πάνω κάτω όλο το ρόστερ, οπότε δεν είναι προσωπικό το ζήτημα των τραυματισμών.
Αυτό το αγύμναστο χαλι που βλέπουμε πως κουβαλιέται; Δεν θέλω να ειρωνευτώ αλλά πες μου με ποιον τρόπο ένας παίχτης θα άλλαζε αυτό που βλέπουμε από την ομάδα; Να αναλάβει και την εκγύμναση;
Αντίστοιχα, πες μου ένα μεγάλο ματς της ομάδας μέσα στη χρονιά που έλειπε ο κωνσταντελιας. Δεν καταλαβαίνω τη λέξη κουβάλημα ως μετρική της απόδοσης του κωνσταντελια.
Πάρε τα αντίπαλα 10αρια σε αυτό το σημείο της χρονιάς. Ζινι, τσικινιο. Έναν μέτριο ντελια μαζί δεν κάνουν. Κι όμως αποτελούν μέλη συντριπτικά ανώτερων ομάδων (ναι κοιμήθηκε ο Θεός, ο γαύρος είναι μια κανονική ομάδα σε κρίση, εμείς είμαστε ένα ερείπιο οριακά επαγγελματιών αθλητών).
Τον Ζινι 10 άρι και τι στον κόσμο...τι άλλο θα διαβάσουμε...και ο τσικινιο χαφ 8αριείναι αδερφέ απλά τακτικά παίζει με μεντιλιμπαρ στο 10 λόγω συστήματος....
Άντε διάβασμα και το Σεπτέμβρη πάλι εδώ...μεταξεταστεος...
Άντε διάβασμα και το Σεπτέμβρη πάλι εδώ...μεταξεταστεος...
-
black death
Ναι η ΑΕΚ για την ακριβεια δεν εχει καν 10αρι ενω υποτίθεται οτι παιζει ρομβο
και ο γαυρος έχει εναν παιχτη που παιζει κυριως για να πρεσαρει.
Πως εννοειτε ακριβως το κουβαλημα για εναν παίχτη που όταν βγαινει πέφτει 2 επιπεδα η ομαδα;
Και μαλιστα εσυ sardan που τον συγκρίνεις με τον Κούδα, φανταζομαι εισαι 60+ κι εβλεπες τον Κούδα συχνά.
Πως εννοειτε ακριβως το κουβαλημα για εναν παίχτη που όταν βγαινει πέφτει 2 επιπεδα η ομαδα;
Και μαλιστα εσυ sardan που τον συγκρίνεις με τον Κούδα, φανταζομαι εισαι 60+ κι εβλεπες τον Κούδα συχνά.
Sardan έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 23:35 Τον Ζινι 10 άρι και τι στον κόσμο...τι άλλο θα διαβάσουμε...και ο τσικινιο χαφ 8αριείναι αδερφέ απλά τακτικά παίζει με μεντιλιμπαρ στο 10 λόγω συστήματος....
Άντε διάβασμα και το Σεπτέμβρη πάλι εδώ...μεταξεταστεος...![]()
Φίλε μου, έστω ότι δεν ξέρω ότι ο ζινι έχει χαρακτηριστικά φορ και ο τσικινιο χαφ παρότι παίζουν σε ανάλογους χώρους με τον ντελια.
Ποια είναι η θέση σου για το πνεύμα του ποστ μου; Τι ακριβώς από το ποστ μου αντίκρουει η απάντηση σου; Δεν είναι ανώτερος ποδοσφαιριστής ο ντελιας; Είναι μήπως καλος ο ντελιας αλλά αεκ και γαύρος είναι ανώτεροι επειδή ο ζινι είναι φορ και ο τσικινιο χαφ ; Εξυπηρετεί κάτι το ποστ σου πέρα από το ότι εγώ είμαι άσχετος;