Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Τον τρακη τον βγάζετε απ' έξω?
Ψήνω πάντως μεγάλη κόντρα με τρακη για καλτιλα, να φύγει η φαγομαρα από εδώ.
Ψήνω πάντως μεγάλη κόντρα με τρακη για καλτιλα, να φύγει η φαγομαρα από εδώ.
-
Dimitrisou
Αν και συμφωνω μαζι σου για το πορτοκαλι,μαλλον δεν εχεις δει τι γραφεται για τους αγγελοπουλους στα μεσα του μαρινακη..Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 16:37 Αρε Ιβάν με αυτούς που πληρώνεις..
Θα τολμούσαν να γράψουν κάτι τέτοιο στο 10 του χοντρού;
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- george188
Με Λιολιο δεν θα επρεπε να υπαρχουν καλες σχεσεις με τις σφαγες που μας εριχνε τα προηγουμενα χρονια. Αλητικο δημοσιευμα sdna, δεν θελω καν να το διανοηθω. Αδιανοητο οτι αυτος κ τυπος ηταν καλεσμενος στους τελικιυς με μπιλμπαο
Ποιους πληρώνει; Ακόμα με το μύθο του πορτοκαλί και του Σαββίδη ζεις;Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 16:37 Αρε Ιβάν με αυτούς που πληρώνεις..
Ένα καθαρά βαζελικο site είναι, που απλά προωθεί τους Αντιολυμπιακους.
Ποτέ δεν πήρε θέση υπέρ του ΠΑΟΚ όταν μέσα εμπλεκοταν ο βαζελος.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 8):
- Unpsofable78, george188, PAOKevolution, Dimitris_L4, Jim_Chatz, Ally Samagoal, Kevin, XamenoKormi
- Metagrafakias
Αυτο που λες το διακρινω κι εγω,εχεις δικιο...Mirko έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 15:40 Αυτο που με χαροποιει ειναι πως ο Μυστακιδης ειναι πιο ετοιμος και πιο προσγειωμενος απο τον Ιβαν. Ο Ιβαν ηρθε τερμα τρελαμενος να μας ικανοποιησει με αποτελεσμα να κανει πολλα λαθη που του στοιχισαν πολλα λεφτα. Η απειρια του φανηκε σε βομβες τυπου Μπερμπατοφ, με συχνες αλλαγες προπονητων και ανισορροπα ροστερ. Η συνεχεια εδειξε οτι ωριμασε και μεγαλουργησαμε.
Ευτυχως ο Τελης δειχνει πιο ετοιμος και με πιο ηρεμη προσεγγιση.
Ευτυχια που εχουμε και στα 2 αθληματα τετοια μεγαθηρια!
Ο Ιβαν ηρθε οπως λες τρελαμενος να εντυπωσιασει και να εχει γρηγορα αποτελεσματα που δεν ειναι απαραιτητα κακο,με αποτελεσμα ομως να δαπανηθουν ασκοπα πολλα λεφτα, αλλα ειχε τοτε ενα κακο,ηθελε ολα να περνουν απο τα χερια του, γιατι δεν εμπιστευοταν κανεναν..Η κατασταση εχει κοπασει τα τελευταια χρονια γιατι βρηκε εναν ανθρωπο να εμπιστευεται τον Λουτσεσκου...
Ο Τελης απο την αλλη μου δειχνει εναν επιχειρηματια που σου λεει, εχω αγνοια απο μπασκετ..Εγω απο χρηματηστηριο ξερω...Θα πληρωσω ανθρωπους που ξερουν αποδεδειγμενα μπασκετ,θα τους δωσω συγκεκριμενο μπατζετ και θα αφησω την κατασταση στα χερια τους...Αν θελουν εναν παικτη δεν θα με ρωτανε,απλα θα τον παιρνουν,στο τελος θα κριθουν ολοι εκ του αποτελεσματος..
- KalamarGiannis
είδα το βιντεο του Σμαϊλαγιτς. Περίμενα 435 καρφώματα για να τον δω να σουτάρει.
Έφαγα το καπέλο μου (ήμουν επιρρεασμένος από τα βινεο ενός άλλου Γιουγκου που κοιτούσαμε πριν τον Ομορούγι,που ταν νερόβραστος).
Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο ειναι παικταράς. Έχει εκρηκτική ταχύτητα για τα 2.08 του και τους περνάει σα σταματημένους, σηκώνεται στο Θεό και καρφώνει βροντερά. Έχει τεχνική και γενικά όλο το πακέτο.
Απλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ να τον δω ως Σέντερ. Φταίει που πάσχω από old school δεινοσαυρίαση. Πιθανόν να είναι ο τέλειος σύγχρονος σέντερ που τρέχει το γήπεδο και μπορεί να σταθεί και στις μάχες με τους καλύτερους. Εγώ θα τον ήθελα στο 4 αντί του βαριού Γκρεϊ.
Έφαγα το καπέλο μου (ήμουν επιρρεασμένος από τα βινεο ενός άλλου Γιουγκου που κοιτούσαμε πριν τον Ομορούγι,που ταν νερόβραστος).
Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο ειναι παικταράς. Έχει εκρηκτική ταχύτητα για τα 2.08 του και τους περνάει σα σταματημένους, σηκώνεται στο Θεό και καρφώνει βροντερά. Έχει τεχνική και γενικά όλο το πακέτο.
Απλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ να τον δω ως Σέντερ. Φταίει που πάσχω από old school δεινοσαυρίαση. Πιθανόν να είναι ο τέλειος σύγχρονος σέντερ που τρέχει το γήπεδο και μπορεί να σταθεί και στις μάχες με τους καλύτερους. Εγώ θα τον ήθελα στο 4 αντί του βαριού Γκρεϊ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Κυρ 10 Μάιος 2026, 17:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
- Unpsofable78, Ally Samagoal
Σημερα ειδικα απο το πρωι ολα τα αρθρα ειναι για βαζελο. Μεχρι κ ειρωνειες για το βολειSera4 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 17:17Ποιους πληρώνει; Ακόμα με το μύθο του πορτοκαλί και του Σαββίδη ζεις;Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 16:37 Αρε Ιβάν με αυτούς που πληρώνεις..
- Unpsofable78
KalamarGiannis
Δες και τα φετινά του που έχουν και σουτ και ασίστ και ταπιδι στον Μιλουτινοφ.
Εμένα δεν θα με χαλούσαν και οι 3 μαζί (Γουαιλι, Σμαιλαγιτς, Γκρει).
Μέσα στον αγώνα θα μπορούσες να παίξεις είτε με Γκρει 4, Σμαιλαγιτς 5, είτε με με Σμαιλαγιτς στο 4 και Γουαιλι στο 5 και να έχεις από πίσω Χουγκαζ και Μουρ
Δες και τα φετινά του που έχουν και σουτ και ασίστ και ταπιδι στον Μιλουτινοφ.
Εμένα δεν θα με χαλούσαν και οι 3 μαζί (Γουαιλι, Σμαιλαγιτς, Γκρει).
Μέσα στον αγώνα θα μπορούσες να παίξεις είτε με Γκρει 4, Σμαιλαγιτς 5, είτε με με Σμαιλαγιτς στο 4 και Γουαιλι στο 5 και να έχεις από πίσω Χουγκαζ και Μουρ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Κυρ 10 Μάιος 2026, 17:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Σμάιλαγιτς στην καλή Παρτιζάν ήταν φοβερός.
- These users thanked the author Nikos 74 for the post (total 2):
- Dimitris_L4, Jim_Chatz
- Maurice_Escargot
- Unpsofable78
Επειδή έχω νεύρα με το ποδόσφαιρο. Μεγάλη πρόταση σε Παπαγιαννη γράφουν...
-
Michael Scott
Ο ρετρό ανεβασε οτι υπαρχει ανατροπή και δεν υπήρξε ποτέ θέμα Φοστερ και πάμε λεει για κάτι καλύτερο εκει... βρε λες;
- These users thanked the author Michael Scott for the post (total 3):
- namisenoiazei, st4this, paok-porter1337
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν θέλει να σε ταρακουνήσω αλλά είναι ιδιοκτησίας της Dimera.Sera4 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 17:17Ποιους πληρώνει; Ακόμα με το μύθο του πορτοκαλί και του Σαββίδη ζεις;Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 16:37 Αρε Ιβάν με αυτούς που πληρώνεις..
Ναι της γνωστής.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
- Polichni1926
ισα με το μποι του;Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:35 Επειδή έχω νεύρα με το ποδόσφαιρο. Μεγάλη πρόταση σε Παπαγιαννη γράφουν...