Κουλ ψυχραιμία κ ΠΑΟΚ δεν συναντήθηκαν ποτέDamoN έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 08:18 Σφιχτά είμαστε
Κούλα - βαζελος 1
Και το δικό μας πολύ σφιχτό
Σας θέλω Κουλ το βράδυ κατά τις 9.30
Οσφπ - ΠΑΟΚ Κυρ. 10/5 19:30 Cosmote Sport 3
Re: Οσφπ - ΠΑΟΚ Κυρ. 10/5 19:30 Cosmote Sport 3
- These users thanked the author george188 for the post (total 2):
- DamoN, Ally Samagoal
Δεν θα μ χαλάσεις τα γούρια ρε καψούρα μnavigator11 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 08:33Οι κωλόχαρτοι πάντως, μετά τη χθεσινή εποποιία, βγάζουν τρομερή ανασφάλεια για σήμερα. Γιατί άραγε;DamoN έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 08:18 Σφιχτά είμαστε
Κούλα - βαζελος 1
- These users thanked the author DamoN for the post (total 4):
- aivas19, navigator11, Ally Samagoal, Newgen9
- PAOKevolution
Έαν σήμερα ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες και η υπόθεση τίτλος είναι στα δικά μας πόδια, μη φοβάστε. Ό,τι είναι, είναι σήμερα. Αίμα κι άμμος. Πίστη στην ομάδα!
- These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 6):
- Special 4, aivas19, GEOL, george188, Ally Samagoal, Newgen9
Δεν ξέρω αν αυτή η περίεργη και δύσκολη χρονιά μας επιφυλάσσει κάποια πολύ μεγάλη έκπληξη για το τέλος.
Η χάρτινη ομάδα θέλει 2 βαθμούς σε αυτά τα τελευταία 3 παιχνίδια για να το σηκώσει.
Εμείς, με νίκη σήμερα, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό κλειδώνουμε τη 2η θέση.
Επειδή τα 2 παιχνίδια γίνονται την ίδια ώρα, το μάτι θα είναι στο δικό μας και το μυαλό στο άλλο παιχνίδι.
Αν γίνει κανένα συμπαντικό καρμικό παιχνίδι και δεν κερδίσει το χάρτινο καφενείο σήμερα, ίσως και να βρεθούμε μάρτυρες σε κάποιο κοσμικό παράδοξο δικαιοσύνης που θα είναι πρωτοφανές.
Να κάνουμε εμείς το καθήκον μας σήμερα και θα δούμε αν πρόκειται να επισυμβεί καμιά γαλαξιακή ευθυγράμμιση πλανητών.
Η χάρτινη ομάδα θέλει 2 βαθμούς σε αυτά τα τελευταία 3 παιχνίδια για να το σηκώσει.
Εμείς, με νίκη σήμερα, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό κλειδώνουμε τη 2η θέση.
Επειδή τα 2 παιχνίδια γίνονται την ίδια ώρα, το μάτι θα είναι στο δικό μας και το μυαλό στο άλλο παιχνίδι.
Αν γίνει κανένα συμπαντικό καρμικό παιχνίδι και δεν κερδίσει το χάρτινο καφενείο σήμερα, ίσως και να βρεθούμε μάρτυρες σε κάποιο κοσμικό παράδοξο δικαιοσύνης που θα είναι πρωτοφανές.
Να κάνουμε εμείς το καθήκον μας σήμερα και θα δούμε αν πρόκειται να επισυμβεί καμιά γαλαξιακή ευθυγράμμιση πλανητών.
Ρε φίλε, απίστευτο!PAOKevolution έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 09:08 Έαν σήμερα ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες και η υπόθεση τίτλος είναι στα δικά μας πόδια, μη φοβάστε. Ό,τι είναι, είναι σήμερα. Αίμα κι άμμος. Πίστη στην ομάδα!
Την ίδια ακριβώς στιγμή γράφαμε για ευθυγράμμιση πλανητών!
- These users thanked the author Special 4 for the post (total 4):
- PAOKevolution, aivas19, Ally Samagoal, Newgen9
4 αν τα πάρουμε όλα
9-6 =3
Έχουμε την ισοβαθμία
Ακόμα και να κερδίσουν σήμερα αν χάσουν από εμάς την τέταρτη θέλουν Χ με γαυρο.
Μιλάω σε σχέση με εμάς έτσι γιατί μετά αλήθεια στα @@ μου ποιος από τους 2 κωλογαυρους θα το πάρει
9-6 =3
Έχουμε την ισοβαθμία
Ακόμα και να κερδίσουν σήμερα αν χάσουν από εμάς την τέταρτη θέλουν Χ με γαυρο.
Μιλάω σε σχέση με εμάς έτσι γιατί μετά αλήθεια στα @@ μου ποιος από τους 2 κωλογαυρους θα το πάρει
- These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
- Special 4, navigator11
Έχω μια συγκρατημένη απαισιοδοξία
- These users thanked the author giapas for the post (total 4):
- marsantos, PAOKevolution, Kourdos, gika
-
alexfoivos88
Παιδιά καλημέρα σε όλους καλή Κυριακή να έχουμε.
Έχω σήμερα την ίδια θετική αίσθηση όπως για το μπασκετικό Περιστέρι ΠΑΟΚ.
Αν παίξει χαφ μειτε Ζαφείρης, σήμερα θα νικήσουμε
θα βγάλουμε φάσεις μπροστά αφού όλο το άγχος είναι στον Ολυμπιακό. Έχω μεγάλη πίστη για νίκη και τεράστια χαρά σήμερα. Πάμε δυνατά ΠΑΟΚΑΡΑ μου
Έχω σήμερα την ίδια θετική αίσθηση όπως για το μπασκετικό Περιστέρι ΠΑΟΚ.
Αν παίξει χαφ μειτε Ζαφείρης, σήμερα θα νικήσουμε
θα βγάλουμε φάσεις μπροστά αφού όλο το άγχος είναι στον Ολυμπιακό. Έχω μεγάλη πίστη για νίκη και τεράστια χαρά σήμερα. Πάμε δυνατά ΠΑΟΚΑΡΑ μου
- These users thanked the author alexfoivos88 for the post:
- Special 4
Εγω που αν ερθει Χ το αλλο, βρισκω καλυτερο αποτελεσμα το Χ απο το να κερδισουμε ειμαι ανωμαλος; 
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 4):
- DamoN, GEOL, Ally Samagoal, marsantos
Οχι αδερφέ το έχω αναλύσει κάποιες μέρες πριν
Αν έρθουν Χ και τα 2 ο γαύρος πάει για πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική με διπλό και ελπίζει στον αδερφούλη του Αλαφουζιακο να το κόψει από εμάς
Αν έρθουν Χ και τα 2 ο γαύρος πάει για πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική με διπλό και ελπίζει στον αδερφούλη του Αλαφουζιακο να το κόψει από εμάς
Εχει τεθει και σχετικο ερωτημα μεταξυ τους...ποιο ηταν το χειροτερο. Το 2005 με Ιωνικο, το 24 η το χθεσινο;navigator11 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 08:33Οι κωλόχαρτοι πάντως, μετά τη χθεσινή εποποιία, βγάζουν τρομερή ανασφάλεια για σήμερα. Γιατί άραγε;DamoN έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 08:18 Σφιχτά είμαστε
Κούλα - βαζελος 1
Ελα ομως που το χθεσινο μπορει να εχει και συνεχεια και μπορει να μετατραπει σε μαυρο Σουκου..
Και οχι μονο. Ακομα και να κερδιζουμε εμεις ας πουμε 0-3 και να το εχουμε καθαρισει, ο γαυρος με δικη του νικη κλεβει την 2η θεση απο την αεκ και της παιρνει το εισητηριο του Τσουλου. Η λογικη γενικα ειναι οτι πρεπει να κρατηθει ενεργος ο γαυρος τελευταια αγωνιστικη.DamoN έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 09:46 Οχι αδερφέ το έχω αναλύσει κάποιες μέρες πριν
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
- DamoN, GEOL, Ally Samagoal
Το θέμα ξέρεις ποιο είναι όπως η ΑΕΚ φοβάται το σημερινό έτσι και εγώ σαν ΠΑΟΚ φοβάμαι ότι και να κερδίσουμε σήμερα μπορεί να μην κερδίσουμε την ΑΕΚ
Οπότε καλύτερα διπλό σήμερα να τελειώνουμε με 2η θέση και βλέπουμε για το παραπάνω .
Προσωπική άποψη
Οπότε καλύτερα διπλό σήμερα να τελειώνουμε με 2η θέση και βλέπουμε για το παραπάνω .
Προσωπική άποψη
Κάνε ρε βάζελε ένα διπλό
Το να έρθουν δύο Χ το θεωρώ πλήρως απίθανο
Το να έρθουν δύο Χ το θεωρώ πλήρως απίθανο
- kataramenos5
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- navigator11