Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- KalamarGiannis
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
γιατί ρε φίλε να πρέπει να πάω στο FB ; έχουμε εδώ forum και συζητάμε μεταξύ μας οι συν-οπαδοί. Δε μου χρειάζονται τα social με τον κάθε άσχετο αλλόθρησκο μέσα. Πες εδώ ότι θες. Τα "αλλού" δε μας νοιαζουνε, εδώ μιλάμε.
Γιατί ένα θετικότατο νέο για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ αντί να το πανηγυρίζουμε κάποιοι το κάνετε κόντρα με τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις;
Γιατί δείχνει να πονάει αντί να χαίρονται όλο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ;
Γιατί ένα θετικότατο νέο για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ αντί να το πανηγυρίζουμε κάποιοι το κάνετε κόντρα με τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις;
Γιατί δείχνει να πονάει αντί να χαίρονται όλο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ;
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 5):
- Special 4, Kostas_FI, freemind, st4this, WeWillRockYou
Κατσε ρε Μακη, ειναι δυνατον? Οι περισσοτεροι τετοια ωρα δεν εχουμε καν προσβαση στο paokmania. Πολυ αδικο σχόλιο.makispaspartou έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 13:35 Τελικά ο Τέλης κοιτάει και τις υποδομές και όχι μόνο την πρόσκαιρη δημιουργία ομάδας με μισθοφόρους παίκτες.
Κοίτα να δεις...
Μεγάλη είδηση η οποία βγαίνει χωρίς πολλές φανφάρες και με πολύ μικρό χρονικό ορίζοντα.
Money talks .. που λένε και στο χωριό μου.
Δεν βλέπω σχόλια πάντως και αυτό δείχνει πολλά.
Στα της ουσιας εξαιρετικά νέα, ισως η μοναδικη ομαδα στο μπασκετ με δικο της προπονητικο
Άντε ας φαγωθουμε μεταξύ μας και για ένα τόσο καλό νέο όσον αφορά την ΚΑΕ.loukas karadimos έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 13:52makispaspartou έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 13:47Τα ανάλογα τρολ βγαίνουν και για τον Ιβάν χρόνια τώρα.loukas karadimos έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 13:42 Αυτή η παθητική επιθετικότητα που βάζει παράδοση φθινόπωρο του 26 σε επίσημη ανακοίνωση για κάτι το οποίο είναι τόσο σημαντικο κατά τ άλλα, για να βγουν από κάτω τα τρολ και να κάνουνε συγκρίσεις θα τον φάνε
Πάντα το εγώ πάνω από τον σύλλογο
Κανένα λόγο δεν είχε να το βάλει εκεί εκτός απ το να δημιουργήσει αχρείαστη κουβέντα . Είτε αυτός είτε όποιος πληρώνεται για να γράφει ανακοινώσεις . Λες και ενδιαφέρει τον Τάκη και τον μητσο το χρονοδιάγραμμα πέρα από την καφενειακή κριτική στον Ιβαν . Λες και θα κάνουν προπόνηση ο Τάκης και ο μητσος
Και ναι, κάθε τι που κάνει θα έχει κριτική.
Δεν ξεχνάμε και κανένα τσουβάλι με λεφτά δεν ξεπλένει τίποτα
Ανάλογη κριτική όμως δε γίνεται στον Ιβάν που εδώ και πόσα χρόνια τον αγαπάμε για αυτά που έκανε και όχι για ό,τι κάνει.
Συναισθηματισμός στην κρίση για τον Ιβάν, στυγνή κριτική στον Τέλη.
Δεν είσαι δίκαιος.
Οτι θέλω θα είμαι
Ευχαριστώ
Δεν τρύπησε ο Ιβαν τον σύλλογο, ο Τελης τον τρύπησε
Κρίθηκε, κρίνεται, και θα κρίνεται.
Δίπλα τριπλά και σκληρά
Για να μην μετρήσω πόσα σου έκανε ο Ιβαν που σε πήρε διαλυμένο . Δεν πέταξε σπόντες για την ΚΑΕ ο Ιβαν σε καμία ανακοίνωση του
Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε και πάλι καλά δηλαδή
Καλά το πάτε το τροπαριο
-
Dimitrisou
Ναι το κατανοώ αλλά αν αρχίσουμε να μπαίνουμε στα τρυπάκια του τη γράφουν τα άρθρα θα τρωγομαστε συνέχεια...makispaspartou έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 13:59Ίσως έχει λίγη αλλά πρόσφατα διάβασα ένα άρθρο σε σόσιαλ για το πόσο επιφανειακά κοιτάει να επενδύσει ο Μυστακίδης στο μπάσκετ και αναρρωτήθηκα σε ποιους απευθύνονται όλοι αυτοί που γράφουν άρθρα. Σε αυτούς πάει η ειρωνεία..Dimitrisou έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 13:54Το μόνο που λέει η απουσία σχολίων είναι ότι κάποιοι μπορεί να κουράστηκαν από όλους αυτούς που περιμένουν στην γωνία...αντί να χαιρόμαστε κοιτάμε να δείξουμε ποιος από τους δύο την έχει μεγαλύτερη...το παραπάνω δεν πάει σε εσένα φίλε το λέω γενικά και για τις δύο πλευρές(ναι φτάσαμε σε σημείο να έχουν δημιουργηθεί δύο πλευρές).makispaspartou έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 13:35 Τελικά ο Τέλης κοιτάει και τις υποδομές και όχι μόνο την πρόσκαιρη δημιουργία ομάδας με μισθοφόρους παίκτες.
Κοίτα να δεις...
Μεγάλη είδηση η οποία βγαίνει χωρίς πολλές φανφάρες και με πολύ μικρό χρονικό ορίζοντα.
Money talks .. που λένε και στο χωριό μου.
Δεν βλέπω σχόλια πάντως και αυτό δείχνει πολλά.
Βέβαια και το δικό σου το σχόλιο προς την κατεύθυνση της ειρωνίας είναι εκτός αν τοο εξέλαβα εγώ λάθος..
Σημασία έχει ότι πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ μας έχει στα δύο μεγάλα τμήματα ανθρώπους με χρήματα.
Ε αξίζουμε να το χαρούμε ρε αδερφέ .
Δεν με νοιάζει αν κάνει το προπονητικό ο ένας σε 3 μήνες και ο άλλος σε 13 ,μόνο να το κάνει.Αν πάλι δεν το κάνει εννοείται να υπάρχει αντίδραση.
Αλλα εμείς τον τελευταίο 1 χρόνο αντί να χαιρόμαστε λέμε ναι αλλά το μπάσκετ έτσι η μπάλα αλλιώς ,ο Ζαφείρης ήρθε λόγω Μυστα(μας νοιάζει αλήθεια γιατί ήρθε;εγώ χαίρομαι που ήρθε).
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 4):
- freemind, george188, KalamarGiannis, SCIFO
Εμένα που δεν είμαι ο Τάκης με ενδιαφέρει πάντως το χρονοδιάγραμμα του έργου, σορι κιόλαςloukas karadimos έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 13:42 Αυτή η παθητική επιθετικότητα που βάζει παράδοση φθινόπωρο του 26 σε επίσημη ανακοίνωση για κάτι το οποίο είναι τόσο σημαντικο κατά τ άλλα, για να βγουν από κάτω τα τρολ και να κάνουνε συγκρίσεις θα τον φάνε
Κανένα λόγο δεν είχε να το βάλει εκεί εκτός απ το να δημιουργήσει αχρείαστη κουβέντα . Είτε αυτός είτε όποιος πληρώνεται για να γράφει ανακοινώσεις . Λες και ενδιαφέρει τον Τάκη και τον μητσο το χρονοδιάγραμμα πέρα από την καφενειακή κριτική στον Ιβαν . Λες και θα κάνουν προπόνηση ο Τάκης και ο μητσος
Μάγκες αν θέλετε να μιλήσετε για τον ιβαν, γράψτε στο αντίστοιχο τόπικ του ιβαν, μην μας ζαλίζετε τα καλαμπαλίκια σε κάθε τόπικ του φορουμ πόσους μηνες τώρα.
-
Polichni1926
αρχιζω και πιστευω με ολα αυτα που βλεπω πως δεν μας αξιζει τιποτα ετσι οπως εχουμε γινει σαν λαοςfreemind έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 14:21 βγαίνει μια είδηση για προπονητικό και υπάρχει φαγωμάρα
απίστευτο
- These users thanked the author Polichni1926 for the post (total 2):
- Dimitrisou, paokkerkir
Καμία φαγωμάρα. Απίστευτη χαρά να πηγαίνεις από το σπάσιμο αποκωδικοποιητών τις καταλήψεις τους εράνους , τις εκπομπές του Αντέννα σπορ Θεσσαλονίκης για πρόσφυγες σε εποχές που ο σύλλογος ετοιμάζεται να οργιάσει παντού
- These users thanked the author Taseos for the post (total 6):
- george188, Dimitrisou, Tolaros, PAOKevolution, SCIFO, paokkerkir
- Mitsospaoki4
- Moderator
Χαρείτε το μάγκες.
Ο σύλλογος μεγαλώνει.!!
Ο σύλλογος μεγαλώνει.!!
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 11):
- Dimitrisou, paok-porter1337, st4this, john4serres, Special 4, Kostas_FI, freemind, Polichni1926, SCIFO, rockcity4 and one more user
Αντιθέτως νοιώθω οτι αυτό άξιζαν οι γονείς μας και πολλοί οπαδοί που πολέμησαν γι αυτά κ δεν πρόλαβαν να δουν τίποτα. ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ. Τους οπαδούς των οπαδών του ΠΑΟΚ !Polichni1926 έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 14:23αρχιζω και πιστευω με ολα αυτα που βλεπω πως δεν μας αξιζει τιποτα ετσι οπως εχουμε γινει σαν λαοςfreemind έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 14:21 βγαίνει μια είδηση για προπονητικό και υπάρχει φαγωμάρα
απίστευτο
- loukas karadimos
Και εμένα τολη , φυσικάTolaros έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 14:21Εμένα που δεν είμαι ο Τάκης με ενδιαφέρει πάντως το χρονοδιάγραμμα του έργου, σορι κιόλαςloukas karadimos έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 13:42 Αυτή η παθητική επιθετικότητα που βάζει παράδοση φθινόπωρο του 26 σε επίσημη ανακοίνωση για κάτι το οποίο είναι τόσο σημαντικο κατά τ άλλα, για να βγουν από κάτω τα τρολ και να κάνουνε συγκρίσεις θα τον φάνε
Απλά καταγράφω ότι δεν ανήκει σε επίσημη ανακοίνωση που μπορεί να δημιουργήσει ανούσιες και ανόμοιες συγκρίσεις ειδικά μετά από τα όσα έχουν συμβεί
Αν ο κύριος Μυστακίδης πληρώνει επικοινωνιολόγους που δεν μπορούν να του εξηγήσουν τα βασικά, πάλι δικό του λάθος είναι
Δεν θα μπω σε διάλογο με άναρθρες κραυγές, όποιος δεν καταλαβαίνει τα βασικά ή νομίζει ότι δεν χαιρόμαστε που μεγαλώνει οποιοδήποτε τμήμα του συλλόγου τον γράφουμε εκεί που δεν πιάνει το μελάνι
Φιλικά
- These users thanked the author loukas karadimos for the post:
- paok apo epilogi
- Maurice_Escargot
Το μπάσκετ ξεκινάει τέλη Σεπτεμβρίου/αρχές Οκτωβρίου τις αγωνιστικές υποχρεώσεις κάθε νέας σεζόν. Το να θέλουν να το τελειώσουν μέχρι να ξεκινήσει η νέα σεζόν όπου διεκδικείς είτε είσοδο στην Ευρωλίγκα είτε δημιουργείς αγωνιστικά και "υποδομικα" θέση μετόχου για να μπεις του παραχρονου, ε ναι, θα ελεγα πως το να πουν την ημερομηνία βγάζει μια χαρά νόημα.
Επίσης θα ήθελα όσο περισσότερη ενημέρωση γίνεται για τέτοια ζητήματα.
Προφανώς γνωρίζουν για την κατάσταση στην ΠΑΕ, προφανώς ποδοσφαιρικά κέντρα και μπασκετικά κέντρα είναι ανόμοια, και προφανώς ανταγωνισμός δισεκατομμυριούχων που και οι δύο ο έχουν σκοπό να κάνουν σοβαρές επενδύσεις είναι καλοδεχούμενος.
Επίσης θα ήθελα όσο περισσότερη ενημέρωση γίνεται για τέτοια ζητήματα.
Προφανώς γνωρίζουν για την κατάσταση στην ΠΑΕ, προφανώς ποδοσφαιρικά κέντρα και μπασκετικά κέντρα είναι ανόμοια, και προφανώς ανταγωνισμός δισεκατομμυριούχων που και οι δύο ο έχουν σκοπό να κάνουν σοβαρές επενδύσεις είναι καλοδεχούμενος.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 8):
- Kostas_FI, freemind, KalamarGiannis, Polichni1926, WeWillRockYou, rockcity4, yakel, paokkerkir
H KAE δεν πρέπει να αναφέρει το χρονοδιάγραμμα γιατί θα γίνουν συγκρίσεις με την ΠΑΕ. Μάλιστα